Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem valaki csal 😞
Csak beírtam ide,hogy mik azok a hátulütõk a játékban amik jelenleg zavarnak.
Kezdõ játékos létemre + nem megy még valami gyorsan-gördülékenyen.Persze ezt tudom.
Más:
Ha valaki elmagyarázná a horgászat folyamatát az tutkó lenne.Kellékek megvannak,skillek(fishing) ezen a szinten jelenleg max-ra fejlesztve.
Természetellenes amit írsz, hiszen minden rendszer a kisebb ellenállás felé mozdul el. Ilyen a fizika. Pláne igaz, ha emberrõl, vagy annak fejletlen kölykeirõl van szó. Ergo a felelõsség a természeté. 😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Idyll
Na segitek a 16 os szint az kétszer olyan gyors mint a 20as figyelj nagyon! A 20 as szint kétszer olyan gyors mint a 26 os a 26 os szint 2x olyan gyors mint a 32 es. és ez igy meg 80 ig. Tehát ha úgy érzed lasan haladsz akkor azt kell megértened ami most neked 1 perc durván 6-10% az késöbb 4-5 hónap múlva 6-10óra folyamatos ölés! Ha pénzt is akarsz kb. minden második nap vagy alvóidõ piacolás vagy trüközés. Az a szint ahol már elég jol tudsz csapatban mozogni és háboruzni várat foglalni 1 év mulva jön el mikor a játék már nem fog létezni(szvsz). Nem akarlak visszatartani és azt hiszem amit mondok az még nekem is undoritó... jézusmit teszek.. de szerintem túl késõ érdemben elkezdeni válasz egy ingyenesen játszhato free szervert 5-15x ös szorzóval ne pazarold a pénzed és élvezd ezt a kitünû játékot mert az L2 egy fantasztikus játék de elvveszi az életed vagy sosem érsz el oda ahova vágysz.
Természetesen mindenki véleményét halgasd meg ez csak az enyém egy 2 éve lineagézó (1 évig napi 10-20 órában) játékos meglátása aki sehol sincs attól ,hogy a karakterét maximálisnak jelencse ki!
Továbra is állítom az L2 nagyon jó játék imádom de mostanra elérte azt a fázist, hogy többet vesz el mint amenyit ad.
Bocsánat ha megbántottam valakit de én tényleg így érzem.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Hát így nemfogok 1-rõl 2-re jutni szerintem😞
lvl 16 vagyok éppen(már jó ideje)és questet nemigazán találok amitõl kicsit ütõsebben fejlõdnék😞
Mob-okat írtom dehát ha 1× death van akkor iszonyat mennyiségü xp-t ránt le+kapok dp-it.Megjegyzem eddig nem vont le ekkora számban xp-t mikor elhaláloztam.Ha soulshot-ot használok akkor 1 ütésre 4-et von le<#nemtudom>#nemtudom>
Eddig szépen ment minden de ennél a szintnél megvagyok lõve rendesen😞
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
<#wow1>#wow1>
Jol hangzik 😊, akkor mostmár félig külföldi ismerõsöm is van <#mf1>#mf1><#beka2>#beka2>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Góódi: hmmz nem tom de HANDS OFF 😛 she is mine 😛
Milyen kell szines irós vagy sima?
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
/bírom ezt a palit/
remelem beteszi az új zoomot nekem...<#vigyor>#vigyor>
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Igazi autóbuzik vagyunk nem csak L2 kockák😊
MILKAAA A KISCIC NEKEM MIÉRT NEM IR HEHE???😊
Sirch: remélem bevezetik.
Excal1bur Leader of Sleepers
Nagyon köszi<#eljen>#eljen>
Nekem eddig ok. volt minden, most viszont nem tölti a frissítést, pedig már megnyitja a külföldi lapokat... meddig tart ez, azt nem mondták?
majd egyszer budapesten jársz, szolj 😊
-----
kösz a bsz-eket
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Elõször ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Tufa: Bármilyen hihetetlen is de a karakterem mindig más volt mint én! És igen kocka vagyok de a való életben igen szép és telyesen más életem van! 76/67 voltam mikor elõszõr xpztem sétálóval az ok iszonyat elfogyott az erõm! 1 év elég volt nagyon nagyon nehéz és a lépést tartani kell vagy senki vagy.
ADEN SIEGE