Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a japán/kínai
gitáros csávó a kedvencem 😄
http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o&mode=related&search=
/on
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
valahogy nem jön át. C4-nél leragadtam, és nem, nem csak azért mert a free szervereken csak ez van (ami aránylag normális, pts alapú) hanem mert eddig ez a rész jött be a legjobban, és nagyon tetszik. és elég sok ismerõsöm van. persze off-on is.
ahhoz meg nem tudok hozzászolni hogy mennyire kihaltak a szerverek, mert nem tolom most offon.
és gordinak igaza van, tényleg kibaszott unalmas (vagy ha nem is unalmas, fárasztó) egy idõ után XP-zni, meg akár pvp-zni is, mert már lehet nem nyujt ujat, és beleun. én is most nemtudom talán 1évet wowoztam, vagy talán picit többet, de meguntam, mert már nem tudott lekötni, meguntam, ennyi. nem is játszok már vele.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
Mindig ezt hallom a free szerverekrõl, de akárhányszor csak egy ismerõsnél megnézek egyet...
Farmolós botok talán valóban nincsenek, viszont a hangulatot, közösséget, mi, a játékosok teremtjük meg. Van aki a free szervereken, van aki fizetni is hajlandó érte...
79 SE/77 BD Naia
kb 50!! aktiv játékos van aki folyamatosan tényleg játszik! 50!
OFF
MÉG tovább nem leszek sajnos mert az Õ konzertjére is el kell mennem!!
ON
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Igazad van, én nem hoztam össze egyetlen klánt sem. Nem vagyok egy nagy szervezõ. Azt, hogy nincs kivel játszani: miért, nincsen egyetlen játékos sem a Siegehardton a te szinted környezetében?
Egyébbként egy jól szervezett karaktertransfer tényleg jót tenne a játéknak. Az is, ha a készítõk egy pár dolgot újragondolnának, és a botcsordák létezésének alapvetõ kiváltó okát, az örökös pénz/felszerelés hiányt megszûntetnék.
79 SE/77 BD Naia
BANNED
Nem fontos tovább vitázni értelek én örülök, hogy élvezed bár lenne szervertransver hidd el ott lenék én is! Hidd el....
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Erre írtam, hogy megértem, hogy meguntad. Ettõl függetlenül a Franz, a Teon és a Bartz álltalában heavy leterheltségûek...
A topicot olvasva azt is láthatod, a Franzon eléggé zajlik az élet...
Napi 4-5 magas szintû játékos kiszáll. Na és?! Ez természetes. Ugyanis az emberek változnak. Van aki beleun, van aki nem. Sõt, elõbb-utóbb valószínûleg mindenki abbahagyja, aki elkezdi. Mint minden játékot. Ez a világ rendje.
Az új belépõk egy része teljesen korrekt, tisztességes játékos. Jó lenne nem abból kiindulni, hogy valaki csal, csak azért mert késõbb kezdte mint más. És fõképp nem kellene elõttük rosz példával járni. Botosok pedig az open bétában is voltak, olvasd csak vissza ezt a fórumot. Én szoktam olvasgatni a régi postokat is...
79 SE/77 BD Naia
Pontosan ezt tettem nem vettem el a kedvét mint azt láthatod is elmondtam a véleményem. Az L2 végét mire alapozom? Még 7 krónika lesz jobb ha tõlem tudod. És az általános szerzödés értelmében az utolsó befizetésedtól számitva 10 évig garantálják a játék lehetõséget! A kérdés csak az 10 emebrrel élvezetes lehet egy szerveren játszani? Szinted ha minden szerver light az mit jelent? Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba és a helyükbe farmernevelte senkik lépnek. A szerver megy csak az élet rajta az nem! Minek ujraterem a szemét ujra és ujra és ujra és ujra....
És én is reménykedem a változásban hidd el!! Imádom az l2tõt tényleg de majd térjünk vissza a ki mit unt meg ha 5 napot xpztál 78 as szinten a 3dik szinte maxos subod után. 78MM/76st/76wc/55destro hidd el nem csak botozás eredménye nagyon nem! Évek munkája! És hidd el nem véletlen, hogy nem játszok nincs kivel harcolni akkor meg minek? Hogy megöljem a 7837748583273485 dik mobomat életemben?
Kiváncsi vagyok, hogy mire alapozod a L2 egy éven belüli végét... Már csak azért, mert elvileg még 5 krónika hátravan, ami a megszokott kiadási ütem szerint még 2 és fél év... Emellett még a Lineage(1) szerver is megy, pedig az L2 már jó ideje kint van...
A fejlõdés sebessége pedig igen változó. Én pl. gyorsabban fejlõdtem 50-rõl 60-ra, mint 40-rõl 50-re. Pedig nem is az elsõ karakterem... Csak épp ott jobbak voltak a party lehetõségek... A kezdõk jellemzõen felgyorsulnak a közepes szinteken a fejlõdésben, hiszen addigra ismerik meg a játékot, a karakterüket, emellett addigra alakul ki az a társaság, akikkel partyzni tudnak...
Én megértem, hogy beleuntál a L2-be, és a játékkal kapcsolatos kritikák is jogosak. De ettõl még nem kell elvenni a kezdõk kedvét, elégg õket tanácsokkal, információkkal segíteni... Aztán vagy maradnak, vagy nem.
79 SE/77 BD Naia
Nagyon szivesen! 😊 Bár ne nekem köszönd, hanem a többieknek, akik beszéltek Fuffoloval.. 😊
Amúgy ne aggódj, még most ismerkedsz a játékkal, természetes, hogy lassabban fejlõdsz. De majd belejössz! 😊 ^^
A free szervereket én sem ajánlom, egy ismerõsöm most jött át free szerverrõl, szerinte össze sem lehet hasonlítani a kettõt...
79 SE/77 BD Naia
az sg cabalonline forumon meg van leírás ébn irtam
majd akkor irj vmi infót, vagy ha nem itt, akkor majd pm-ezek.
Bár lebuktam a végén mert azt kamuztam meghaltam és állok😊 Aztán azt kamuztam de már reseltek😊 Hihetetlen menyire ölhetetelen voltam WC ként 300cp poti 70 qhp=ölhetetlenség amikor kergetétek a srácokat kb 30 an átrohanak rajtam😊 hiába😊 Aztán kretok a lábam elé eset leültem és dumáltam vele ugy 15 percet a harcmezõn ROFL😊 Amugy meg orkor a végén....
Destroyer VS alli part 4....... VALAMI ISZONYAT és úgy hogy ancorban állt 30 secig...
köszi a gyors valaszt <#worship>#worship>
BANNED
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BANNED
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
SZINESMINDENES
Sima zooomolos
ZZZOOOMMMMHHAACCCCKKKKKKKKKKK
persze szösszi siettem.
Na azt hiszem lábra tudok már álni is...nem vagyok ugyanis jol.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Hölgyek urak a CabalOnline Closed béta tesztjét lezárták ezennel megkezdték feltölteni a szerverekre az acc nyito klienst ésaz uj Open Béta enginét! Tehát mostantól kezdve dolgoznak rajta de azt sajna nem tudjuk menyi idõt vesz igénybe az átállás. Hamarosan elkezdõdik ami biztos a mai nap folyamán.
Kezdõknek röviden liárom mihogyan van , hogy ne szivjatok mint én az alején a Cabal online forumon itt SGn.
L2P
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Idyll
TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *
Idyll
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Ha ebbol szereztel par szazat,visszaviszed a manor-os npcnek,aki bizonyos feltetelekkel becsereli ezeket alapmatira.Nem mindegy milyen szintu magot veszel,milyen szintu mobbol szeded,es hogy melyik varosban valtod be.En tulzottan nem melyedtem bele,kb ennyit tudok.Matiszerzesre idealis,de mivel tele van bottal minden szerver,a matik ara a beka s@gge alatt van :/
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Giru:Este kereslek.Elõre is köszi😉
Cobra😄ehogy megyek!Clan tag vagyok ám:-)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Erdemes az elejen beginner csalit venni,akkor kiirja a kis ablakban hogy milyen mozgasokra hogyan reagalj.Par ora utan mar magadtol is menni fog.Jo ejjel(24-06ig),vilagitos csalival horgaszni,azokkal lehet jo cuccokat szedni.
Azt meg sose sajnald hogy keves az xp.Sokkal szarabb ha magas szintu vagy,es szegeny mint a templom egere.Xp meg mindig sokkal tobb jon mint penz.Horgassz,questelj,manorozz.Kb ennyi.
Very thx!
UI:Tegnap kicsit feszültebb voltam azért tettem ilyen kijelentéseket😊
Azóta,hogy lenyugodtam mindjárt jobban megy L2.Ha idáig eljutottam akkor ezekután megis duplázhatom 3×-ozhatom stb..szintemet.
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.