Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
/OFF
nekem a japán/kínai
gitáros csávó a kedvencem 😄
http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o&mode=related&search=

/on

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
ha már így itt tartunk... nemtom valahogy én lemaradtam a "fejlõdésben", ez alatt azt értem, hogy ugy amblock c5-el _NEM_ játszottam, interluda-el meg annyit játszottam, hogy beléptem haver karijával huztam rajtam egy szintet 19rõl 20ra. ennyi.
valahogy nem jön át. C4-nél leragadtam, és nem, nem csak azért mert a free szervereken csak ez van (ami aránylag normális, pts alapú) hanem mert eddig ez a rész jött be a legjobban, és nagyon tetszik. és elég sok ismerõsöm van. persze off-on is.
ahhoz meg nem tudok hozzászolni hogy mennyire kihaltak a szerverek, mert nem tolom most offon.
és gordinak igaza van, tényleg kibaszott unalmas (vagy ha nem is unalmas, fárasztó) egy idõ után XP-zni, meg akár pvp-zni is, mert már lehet nem nyujt ujat, és beleun. én is most nemtudom talán 1évet wowoztam, vagy talán picit többet, de meguntam, mert már nem tudott lekötni, meguntam, ennyi. nem is játszok már vele.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Jó hír emberek! Visszatért a topic a TOP 10-es listára! 😊 CSAK ÍGY TOVÁBB! 😊

79 SE/77 BD Naia

Alighanem jót tenne a játéknak, ha néhány szervert áthoznának európába, hiszen az észak amerikai szerverek az európai játékosok átköltözése miatt lettek kihaltak, és a veszteséget az észak amerikai piac úgy látszik, nem tudja pótolni...

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Mindig ezt hallom a free szerverekrõl, de akárhányszor csak egy ismerõsnél megnézek egyet...
Farmolós botok talán valóban nincsenek, viszont a hangulatot, közösséget, mi, a játékosok teremtjük meg. Van aki a free szervereken, van aki fizetni is hajlandó érte...

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
LOLKA nem tudok megölni senkit!!! Mert az a 2 ember akit 5 ora alatt megtalálok walker rangebol el BSOEzik vagy kilogol amint megjelenik a nevem UNALMAS!
kb 50!! aktiv játékos van aki folyamatosan tényleg játszik! 50!
OFF
MÉG tovább nem leszek sajnos mert az Õ konzertjére is el kell mennem!!
ON

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szia! 😊

Igazad van, én nem hoztam össze egyetlen klánt sem. Nem vagyok egy nagy szervezõ. Azt, hogy nincs kivel játszani: miért, nincsen egyetlen játékos sem a Siegehardton a te szinted környezetében?
Egyébbként egy jól szervezett karaktertransfer tényleg jót tenne a játéknak. Az is, ha a készítõk egy pár dolgot újragondolnának, és a botcsordák létezésének alapvetõ kiváltó okát, az örökös pénz/felszerelés hiányt megszûntetnék.

79 SE/77 BD Naia

ooorrrsss
"Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba": de nagyreszuk megtalalhato free servereken, igaz szetszova... ez tortent velem is. most ahol free-n jatszom 1500 player kozul mind hardcore gamer, iszonyat nagy csatak vannak ! nincsenek farmolos botok es egy-egy siegen hatalmas seregek csak ossze, eszmeletlen feelinges! ilyen sajnos off csak nagyon regen nyujthatott!

BANNED

Gordis2k
Tényleg utoljára irom nem untam meg csak nincs kivel játszani! Az , hogy van élet hát igen gondolod nálunk nem volt? Majd szoljj ha te is összehoztál egy 120+ fõs klánt CSAK MAGYAROKBÓL mint anno mailka és én!

Nem fontos tovább vitázni értelek én örülök, hogy élvezed bár lenne szervertransver hidd el ott lenék én is! Hidd el....

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

GibboRamone
Borat utan egy uj Kazah csillag!<#vigyor2>

Dota 2

én folyamatosan találkozom enemyvel, de csak ritkán lesz pvppont belõle, mert bsoeéznak(jah és a catalyst szerint én egy farmer karija vagyok 😄 )inkább azért untad meg, mert folyamatosan ezzel a szarral játszottál. ha megálltál volna 78/76on és már csak pvpzgetsz, akkor nem untál volna bele sztem

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Szia! 😊

Erre írtam, hogy megértem, hogy meguntad. Ettõl függetlenül a Franz, a Teon és a Bartz álltalában heavy leterheltségûek...
A topicot olvasva azt is láthatod, a Franzon eléggé zajlik az élet...
Napi 4-5 magas szintû játékos kiszáll. Na és?! Ez természetes. Ugyanis az emberek változnak. Van aki beleun, van aki nem. Sõt, elõbb-utóbb valószínûleg mindenki abbahagyja, aki elkezdi. Mint minden játékot. Ez a világ rendje.
Az új belépõk egy része teljesen korrekt, tisztességes játékos. Jó lenne nem abból kiindulni, hogy valaki csal, csak azért mert késõbb kezdte mint más. És fõképp nem kellene elõttük rosz példával járni. Botosok pedig az open bétában is voltak, olvasd csak vissza ezt a fórumot. Én szoktam olvasgatni a régi postokat is...

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k

Pontosan ezt tettem nem vettem el a kedvét mint azt láthatod is elmondtam a véleményem. Az L2 végét mire alapozom? Még 7 krónika lesz jobb ha tõlem tudod. És az általános szerzödés értelmében az utolsó befizetésedtól számitva 10 évig garantálják a játék lehetõséget! A kérdés csak az 10 emebrrel élvezetes lehet egy szerveren játszani? Szinted ha minden szerver light az mit jelent? Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba és a helyükbe farmernevelte senkik lépnek. A szerver megy csak az élet rajta az nem! Minek ujraterem a szemét ujra és ujra és ujra és ujra....

És én is reménykedem a változásban hidd el!! Imádom az l2tõt tényleg de majd térjünk vissza a ki mit unt meg ha 5 napot xpztál 78 as szinten a 3dik szinte maxos subod után. 78MM/76st/76wc/55destro hidd el nem csak botozás eredménye nagyon nem! Évek munkája! És hidd el nem véletlen, hogy nem játszok nincs kivel harcolni akkor meg minek? Hogy megöljem a 7837748583273485 dik mobomat életemben?

Szia! 😊

Kiváncsi vagyok, hogy mire alapozod a L2 egy éven belüli végét... Már csak azért, mert elvileg még 5 krónika hátravan, ami a megszokott kiadási ütem szerint még 2 és fél év... Emellett még a Lineage(1) szerver is megy, pedig az L2 már jó ideje kint van...
A fejlõdés sebessége pedig igen változó. Én pl. gyorsabban fejlõdtem 50-rõl 60-ra, mint 40-rõl 50-re. Pedig nem is az elsõ karakterem... Csak épp ott jobbak voltak a party lehetõségek... A kezdõk jellemzõen felgyorsulnak a közepes szinteken a fejlõdésben, hiszen addigra ismerik meg a játékot, a karakterüket, emellett addigra alakul ki az a társaság, akikkel partyzni tudnak...
Én megértem, hogy beleuntál a L2-be, és a játékkal kapcsolatos kritikák is jogosak. De ettõl még nem kell elvenni a kezdõk kedvét, elégg õket tanácsokkal, információkkal segíteni... Aztán vagy maradnak, vagy nem.

79 SE/77 BD Naia

Szia! 😊
Nagyon szivesen! 😊 Bár ne nekem köszönd, hanem a többieknek, akik beszéltek Fuffoloval.. 😊
Amúgy ne aggódj, még most ismerkedsz a játékkal, természetes, hogy lassabban fejlõdsz. De majd belejössz! 😊 ^^
A free szervereket én sem ajánlom, egy ismerõsöm most jött át free szerverrõl, szerinte össze sem lehet hasonlítani a kettõt...

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
Sajnos nem tudok játszani jó ideig!! mertel kell mennem az összes koncertükre!!

xt198
oks megnézem kösz

Gordis2k
Elindult a cabal online FREE ebben a pilben😊 regelni még nem lehet de aki már regelt jöhet😊
az sg cabalonline forumon meg van leírás ébn irtam

Gordis2k
NEEMEMMEEMEMEMEMEMEE megõrülök... mindenki azzal jön az a régi reglám Mátol ingyenes!! Örökön öröké... Az a 7 nap free akkor volt mikor még fizetõs volt de már nem az már ingyenes na.

ooorrrsss
ahh...latom mar...1het free? nemrossz<#eljen>

BANNED

xt198
reggel óta töltöm 30k/s -el a klients, már 73%
majd akkor irj vmi infót, vagy ha nem itt, akkor majd pm-ezek.

ooorrrsss
es ez mi??? vmi ingyenes jatek??? muliplayer egaltalan???<#vigyor5>

BANNED

Gordis2k
LASSAN INDUL A CABALONLINE!! 1-2 ora.

Gordis2k
KURVAJÓ VOLT SORBON!

Bár lebuktam a végén mert azt kamuztam meghaltam és állok😊 Aztán azt kamuztam de már reseltek😊 Hihetetlen menyire ölhetetelen voltam WC ként 300cp poti 70 qhp=ölhetetlenség amikor kergetétek a srácokat kb 30 an átrohanak rajtam😊 hiába😊 Aztán kretok a lábam elé eset leültem és dumáltam vele ugy 15 percet a harcmezõn ROFL😊 Amugy meg orkor a végén....

Destroyer VS alli part 4....... VALAMI ISZONYAT és úgy hogy ancorban állt 30 secig...

ooorrrsss
van egy warlordom annak az elonye ugye a hp, de olympian ezek szerint semmit sem er😞((
köszi a gyors valaszt <#worship>

BANNED

Gordis2k
DMG bevitel!! Igy a bisop hiába kepeszt):

Doomista
ez a szines mindenes mit tud ?😊 a zoomhack az most jol jön nekem is 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ooorrrsss
Egy kérdés: mikor olympian lejár az idõ damage bevitel vagy aktuális hp alapján dont ki nyert-e???

BANNED

Chryst64
gusztustalan néha a pali😛 a színes kell igen.

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Gordis2k
JAJ lol ezt meg elfelejtettem...

SZINESMINDENES
Sima zooomolos

ZZZOOOMMMMHHAACCCCKKKKKKKKKKK

persze szösszi siettem.

Na azt hiszem lábra tudok már álni is...nem vagyok ugyanis jol.

Ty^^ Joo lett a leiras😄

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
Jó reggelt!

Hölgyek urak a CabalOnline Closed béta tesztjét lezárták ezennel megkezdték feltölteni a szerverekre az acc nyito klienst ésaz uj Open Béta enginét! Tehát mostantól kezdve dolgoznak rajta de azt sajna nem tudjuk menyi idõt vesz igénybe az átállás. Hamarosan elkezdõdik ami biztos a mai nap folyamán.
Kezdõknek röviden liárom mihogyan van , hogy ne szivjatok mint én az alején a Cabal online forumon itt SGn.

Giru
Mivel folyamatosan erkeznek ujjak, egy kis segitseg, hogy tisztaban legyenek azzal, hogyan is mukodik 1-2 dolog az L2ben.
L2P

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Tüskés
Én is spórolásra használom a manort. Meg egy kicsit arra, hogy legyen kedvem kitenni a kiskarim lábát a városból.

Idyll

xt198
igen, de ha pl. craftolni akarsz, és egy picit spórolni, akkor jó. szerintem.

Giru
siman leszunk elsok is, no para 😄

TEAMWORK means never having to take all the blame yourself.... \"Ovgar tipikus troll volt! Először ütött, és még utánna se jutott eszébe kérdezni....\" * Giru - Phantom Ranger (Franz) *

Tüskés
WTB flaming dragon skull keymats, recipe. on SH server. Plsplspls, szánjátok meg a kicsit ^^

Idyll

FragStaR
Annyi hülyeséget írtok mindig ide, h már 4. helyen vagyunk ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

dartonita
A manor lenyege hogy veszel magot,meg harvestert,odamesz a megfelelo szintu mobhoz,beleteszed(mint a spoil),es miutan leolted,kiveszed belole a coda nevu vegtermeket.
Ha ebbol szereztel par szazat,visszaviszed a manor-os npcnek,aki bizonyos feltetelekkel becsereli ezeket alapmatira.Nem mindegy milyen szintu magot veszel,milyen szintu mobbol szeded,es hogy melyik varosban valtod be.En tulzottan nem melyedtem bele,kb ennyit tudok.Matiszerzesre idealis,de mivel tele van bottal minden szerver,a matik ara a beka s@gge alatt van :/

dartonita
lenne egy kérdésem: mi az a manor?<#lama>
ez a jo hozzaallas😊)

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

dartonita:köszönöm,így mostmár tényleg vágom a fishing témát.
Giru:Este kereslek.Elõre is köszi😉
Cobra😄ehogy megyek!Clan tag vagyok ám:-)

Giru
Ezzel nem értek egyet, ugyanis a tort szerverek teljesen másképpen mûködnek, mintha egy masik jatekkal jatszanal.

Cobra.
Nem ártott volna elõször free szervereken kipróbálnod a játékot, így elég macerás lesz offon bármit is elérned, hogy nem tudom mi merre hány méter. Szerintem ha lejár a kifizetett idõd, akkor próbálj ki 1-2 hónapra egy közepes szorzós offmod free szervert és utána menj vissza a rendes szerverre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Giru
Este tolj egy PM-et ingame, segitek.

dartonita
Fishing shot questet vedd fel minel elobb a horgasz npc-tol,akkor elvileg sosem lesz gondod shotra.
Erdemes az elejen beginner csalit venni,akkor kiirja a kis ablakban hogy milyen mozgasokra hogyan reagalj.Par ora utan mar magadtol is menni fog.Jo ejjel(24-06ig),vilagitos csalival horgaszni,azokkal lehet jo cuccokat szedni.
Azt meg sose sajnald hogy keves az xp.Sokkal szarabb ha magas szintu vagy,es szegeny mint a templom egere.Xp meg mindig sokkal tobb jon mint penz.Horgassz,questelj,manorozz.Kb ennyi.

Megyek kipróbálom😊
Very thx!

UI:Tegnap kicsit feszültebb voltam azért tettem ilyen kijelentéseket😊
Azóta,hogy lenyugodtam mindjárt jobban megy L2.Ha idáig eljutottam akkor ezekután megis duplázhatom 3×-ozhatom stb..szintemet.

Lassan mar indul, az updater kiirta, h zarjak a szervereket az Open beta elokeszuletei miatt.

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordi kicsit bõvebben kifejtete a dolgot, csak tudod tényleg az a gáz hogy ha 16-osként lassúnak érzed a fejlõdést akkor nagyon nem fogod bírni magasabb szinten. Pl én tegnap 4.5 óra játékkal fejlõdtem 4%-ot kb. Lag miatt betérdeltem gyakorlatilag buktam az egészet😊 Fishing: benyomod a fishing skillet, ha kapás van akkor az a lényeg hogy ha áll vagy csökken a hal hp-ja akkor pumping skill, ha meg nõ a hp-ja akkor reeling. Fishing shot ajánlatos😉