Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltörekvõ fiatal nemzedék<#mf1><#mf1><#mf1>
LINK

c5 okka

Mégvalami c4 vagy csal c5be van ez? mert az 1000 item ugy már c4be is.

Sirch
Vigyázz Gordival, vérbeli "házi víziló"-tenyésztõ!

Gordis2k
Loi igaz bocsi! NEm tudom pontosan hol van sajna az egyik hely a barlang bejáratán nem mész be(valakas)hanem megkerulod és ott!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Találtam egy weboldalt ami szerint teleportálgat ez a törpe, csak azt kéne kideríteni hogy milyen helyek között...

Megyünk fel Valakashoz valakas questtel, és mielõtt bemennénk a szívnél ott elõtte valahol?

Gordis2k
igaz! Azt hiszem valakasz barlangja mögött van az aulában.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FoG-ba is van S-s fegyó reci 1000 item, eddig oké, de hallottam olyat hogy 1200 itemért másik törpénél lehet választani hogy milyen recit kérek egy másik törpénél. Valaki esetleg tudja hogy ez igaz vagy merre van ez a másik törpe? Elõre is köszi!!!

MeoH
Hahaha... Nehezebben eladhato az adena. Persze, jo hogy ilyen optimista vagy😛 Nem hinnem, hogy a farmerek eheznenek. Valszeg scriptbol toljak a pmeket nem kis sebesseggel es mennyisegben, playerlistbol lementett neveknek. De abban 1etertunk, ncsuck semmit sem fog csinalni...

fuck mmo's..i.,

Ahha majd a farmer direkt nem lépbe az accukra ami pénzt jelent nekik, végülis igazad van,az NCsoft-ra semmi szûkség sincs.

UI.:1.5kk adénát elfogadnék!😛
UI(2).:Vagy egy SOR-t ^^
Szia! 😊

A macro ilyen hosszú üzenetet nem enged...
Nem is a NCsoftra gondoltam... Csak mivel nehezebben eladható már az adena (ha ezt bizonyítja ez az üzenet), úgy a farmerek deaktiválni fognak néhány accot... Tudod, költséghatékonyság...

79 SE/77 BD Naia

Hát remélheted 😄 nem fog semmitsem tenni érte az NCsoft.
Amugy ott a macro...
Sziasztok! 😊

Én is kaptam... 😞
Egyébként egy módon lehet: bot-al...
De remélem ez azt jelenti, hogy legalább a farmer botok egy része eltûnik a szerverekrõl...

79 SE/77 BD Naia

Tudnátok mi ment a WoW-on ...
VipJoco
Jé ettõl én is kaptam pm-et <#buck> de nekem írt frhgfdhr is mind a 2 ugyan azt írta

Gordis2k
Még nem de halod irjál be te ilyen hosszu pmet!! Szerintem nem lehet!

Nethyrrea
bazzeg már pm spam is van? ezek télleg elég elkeseredettek 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ti is kaptatok ilyen pm-et???
LoL a végén õ kér elnézést hogy zavart<#vigyor1><#vigyor1>

TruBy

Kicsit hulyen hangzik <#szomoru1>

oneshotmaterial 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

jaj és kösz az infokat ^^
enyire hülye azért nem vagyok JÓÓ VANN?!?!?! amugy meg rég jáccotam l2-õvel <#vigyor2><#pias>
Gordis2k
LOL Elf magic/elf wizard/spellsinger/mystic muse/The ultimate army destroyer/1 shoter

ismerõsöm gépérõl volt szó, amibe vett meg 512mb ramot amit kivettünk és ugy nem vagta le critel <#falbav>

The Life is a Game. Yust play it!

GamerAdams007
spellsinger/mystic muse

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ha tudnám meik az SPS meg nézném <#nezze>
Gordis2k
És a sima bármit mondtok az Archer és SPS rész nevetséges táp.

TANK SKILLS
Image
Increases Shield Defense Power while attacking
LvL1: 80M SP
MP: 43

Lowers damage while being under attack? Seems to be a fusion skill because they talk about troop member.

SWS:
Increases resistance to all four elements.
BD:
Increases resistance to two specific conditions (maybe sleep, bleed??).
Archers:
probability of increasing bow type weapon atk speed

probability of increasing moving speed

probability of increasing atk speed + decrease mp usage
All archers..(meg még mi a k nyád nem...)

Might restore MP while under attack.

TITAN:
within a certain time increases physical to max (?)

FORTUNE SEEKER:
turn blue mob dead bodies into bombs, when the time's up bombing attack

ARCHMAGE:
strong fire atk .. vortex

MYSTIC MUSE
strong ice atk .. vortext

ice area atk + curse lower speed

strong water continuous atk

Storm Screamer

strong wind atk

continuous strong wind atk

Soultaker:
Image
Increase Mp consumption and black magic damage

Bishop:
within a period of time increases the effectiveness of hp heal

DOMINATOR:
seals p.atk of area mobs

OTHER:
Fatal Might. Might increase the P.Atk. Maybe Dreadnought.

Block general attacks with your sword.

Gordis2k
Pár kamael skill!

The Kamael: Skills

Transfer : Strenghtens fighting abilities; consumes own HP.
( LvL 78 Skill)
HP consumption: 20 HP

Flash artillery : Fires a flash at your enemy. Requires a Rapier.
might 5,479!
MP consumption: 75 HP
Range: 40

armed Force (LvL4): ??.
might 5,180!
MP consumption: 40 HP

Arrow of Weakness: Fires arrows with additional dark power.
might 15!
MP consumption: 15MP
Range: 600

Fire Blast (LvL4): Erruption of Fire.
might 23.
MP consumption: 47MP
Range: 500

Shooting Soul (LvL30): Summons a soul which will attack your opponent.
might 108.
MP consumption: 69MP
Range: 700

Light Artillery (LvL26): Magic Attack (moving on the field??).
might 76
MP consumption: 103MP

Vortex of destruction (LvL9): Hurt surrounding enemies with a huge detonation.
might 108.
MP consumption: 103MP
Range: 500

Incantation of the invincible might (Lv5): The more buffs your enemy has the higher the damage you will do.
might 108.
MP consumption: 69MP

Invincible might (Lv5): Transfers buffs from your enemy to yourself.
MP consumption: 67MP

Imprisonment (Lv1): Your opponent will be unable to use black magic.
MP consumption: 40MP
Range: 400
Teleport (Lv1): Teleport instantaneously to your enemy.
MP consumption: 100MP

Weapon exchange (Lv1): Make an even trade:
2 hand sword -- ancient sword / great sword
1 hand sword -- rapier
bow -- crossbow
MP consumption: 29MP

Rapidly soul (Lv1): Absorb the strength of your enemy. PDef and Evasion might reduce.
MP consumption: 11MP
Effect 1

Sword shield (Lv1): Increases your own Pdef while decreasing your run speed.
MP consumption: 16MP
Effect 1

Soul of the hawk (Lv1): Increases your chance to evade magic attacks.
Something like Defense Aura probably
MP consumption: 16MP
Effect 1

War strength (Lv1): Increases your P.Atk (only during a special hour??)
Something like Attack Aura probably
MP consumption: 25MP
Effect 2

Charm of the soul (Lv1): Increases your M.Atk (only during a special hour??)

MP consumption: 50MP
Effect 2

Kamaels (Lv1): Increases fighting abilities of a teammate but consumes 5 special stones.

MP consumption: 44MP
Range: 400
Disarm (Lv1): You can disarm your opponent and he won't be able to use his weapon for a short time.

MP consumption: 25MP

Downcast ??(Lv18): Increases your resistance to water attacks BUT decreases your resistance to dark attacks.

MP consumption: 35MP
Range: 900

Pár darab fehér halat kölcsön adhatnál 😛
Nekem most minden horgasz skillem 23ason van, ezzel fogom most a fehér halakat... Az hogy milyen bottal nyomod sokat számít sztem. 2 napja megpróbáltam a régi D-gradesemmel pecázni, és esélytelen volt hogy kifogjak bármit is, most viszont kaptam kölcsönbe egy A-gradest, és hát ezzel már nem sok esélye van a halaknak 😊
oh okca
Cobra.
Halakat már nem tudom hol láttam leírva, talán L2WH-n. A bot szintje szerintem nagyjából mindegy, a fishing skill szintje számít mit foghatsz ki. (persze a pumping meg a reeling szintje is a fishingén legyen, illetve 2 szinttel magasabban, akkor jobb a kifogás esélye)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kösz az infot.
És a halhoz hanyas grade hórgászbot kell?
hááát amíg van olyan aki ad 1 millát egy halért, addig azt mondom hogy megéri pecázni (fõleg ha nincs kedvem XPzni)... 😊
Cobra.
Scrollal, amit ha jól tudom a magic shopokban lehet venni és a szintednek megfelelõ kell (tehát ng, d, c, b, stb). Illetve idõvel magától is lemegy.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A death Penalty-t hogy lehet leszedni?
Gordis2k
A gladiator 3rd kastváltohoz pl kell meg még 2 másikhoz! ' misi nem egy nagy zseton én is inkább xple mint, hogy horgásszak.

oksa azer thx

xt198
nem tudom mi lehet, talán próbáld meg h. törlöd a systemet és update.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

En majdnem ugyanigy szedtem ossze 800k-t csak en lattam olyan gyereket aki az enriat 45k-ert vette es ott volt melette aki 40k-ert adta(sajnos ritka az ilyen hulye 😞 )
Sirch
General protection fault-ot akkor ír ki a játék, ha a program nem tudja meghatározni a hiba forrását.

Sirch
Ha jól tudom a 3-dik kasztváltóhoz kell.
Azt mondjuk megértem, hogy akik sose dolgoztak meg az adenáért, azok azt se tudják, hogy mûködik a pecázás. De azt végképp nem értem, hogy a sétálójukat se tudják beállítani hozzá.
Giranban mindig találhatsz olyan mûmájert, aki órákig kiabál, hogy halat vesz több misiért, miközben 5 percnyi melóval ki lehet kapni a vízbõl. Mekem az ilyen kapásokból lett meg az NM cipõm. 😊

sziasztok segitsegre lenne szuksegem valaki meg tudna mondani mier vag le ezzel a hibauzenettel allandoan kb 10 percenkent?:

2007.7.15 16:47:03
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2792 MHz with 1023MB RAM
Video : RADEON X550 (6698)

General protection fault!

History: FD3DInternalState::Commit::RenderState <- FD3DInternalState::Commit <- FD3DRenderInterface:😄rawPrimitive <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas:😄rawTile <- NCEditBox:😮nPaint <- NCVirtualWndMain:😄rawChildWindow <- NCVirtualWndMain:😄rawChildWindow <- NCVirtualWndMain:😄ispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Vki meg tudja nekem mondani miért képesek egyesek nagyon sok pénzt kiadni 1-1 "Big White Fat Fish"-ért? Van esetleg hozzá vmilyen jó kis quest amirõl nem tudok?
Gordis2k
Hát ez baromi klassz😊)😊😊😊 Hülye antaras meg berugot mint álat és valakas barlangjába ment haza! Iszonyuan tetszet a vidio.

Love story L2 módra:
törp szerelem

Hy!
Nincsvalakinek egy BW vagy Doom Heawy-je kölcsönbe sieghardton? <#vigyor2><#vigyor2>

Gordis2k
Ha játszanék a a Lineagével akkor most örülnék mert nem azért lagoltam volna amiért a töbiek hanem a chello hibája miatt😊

szerintem csak az event cuccokon van rajta az l2 logo: <#vigyor2><#smile><#hehe>