Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm mindenkinek a tegnapi segítséget mind trial,mind videó,mind egyéb ügyben 😊 Úgy tûnik aug. 31-tõl lesz megint trial,de lehet nem fogom megvárni hanem megveszem ma a játékot,,mert most a 60 napos kártyával 12k-ért adják,ami szerintem egész jól hangzik.Azonban lenne még 2-3 kérdésem amik felmerültek tegnap óta bennem a Lineage-el kapcsolatban.
1.Van a dobozban olyan 10 napos "meghívó" barátok részére mint a wow-ba?Csak azért mert wow-ot is a menyasszonyommal játszuk és ezt is 2-en szeretnénk kipróbálni.(Bár ha jön ki trial akkor ez talán nem akkor probléma)
2.Hogy van megoldva a pvp a játékba?Ha jól értelmeztem akkor vannak falvak,városok ahol nem lehet megtámadni egymást,ebben az esetben felmerül hogy akkor bárhol máshol egymásnak lehet esni? Esetleg itt is van külön pve illetve pvp szerver?
3.A hivatalos oldalon fel voltak tüntetve különbözõ küldetések amik csoportokra vöoltak osztva,pl. 1-20,stb.Ez ugye nem azt jelenti hogy össz-vissz ennyi küldi van a játékban,mert az nagyon karcsú lenne.
4.Van a játékban lehetõség különbözõ "mesterségek" (szabó,fegyverkovács,stb) elsajátítására?
Hirtelen ennyi azt hiszem,ha még eszembe jut vmi kérdezek 😊
Köszi:Tomi
FeketeVipera 77 SS
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tomi13 a video jól bemutatja az L2t de tényleg én azt mondom az l2 jelenleg a legjob MMORPG de nem sokat probáltam csak:
WOW, CabalOnline, 2moons, LOTR, Eonline, EQ, EQ2, KO, ADAD, SR CoH, CoV.. szoval alig😊 és mindig rá kell jönnöm Lineage a király.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(Flash, nem a könyvrõl volt szó, hanem a kasztóláshoz szükséges itemrõl!)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Idyll
TRIAL
Ha létezik most vhol trial légyszíves írjátok meg,hogy hol találom, köszönöm.
2. én próbáltam WoW-ot is, nekem L2 a favorit, de hát ez egyéntõl függ
3. free szerverek vannak, legtöbbje sz*r, de van 1-2 ami egész normális
4. én azt javaslom, hogy elõször próbálj ki egy 7-14 napos trialt, és csak utána vedd meg!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Idyll
(nekem is kellene 1 ---> 90 misi körül van a piaci értéke 😊 )
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nézegettem ma a lineage-t az MM-ben,és mivel most 12pénzért adnak alapjátékot meg kiegészítöket ráadásul 45 napot is arra gondoltam kipróbálom.Azonban vásárlás elött szeretnék tölletek pár dolgot kérdezni.Lassan 2 éve a wow-al játszom,és mivel már a raidelésen kívûl nem szól másról ezért eléggé unom,ráadásul mostanában esténként nem is tudok belogolni (na mind1 ez egyéni szociális problémám 😊) Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha vki játszott innen mind2 játékkal akkor mi a véleménye a lineage-rõl,mennyire hasonló mint a wow illetve miben rosszabb-jobb? Nézegettem képeket,videókat a neten,a grafikája az valami csodálatos,azonban olyan videókat amelyek magát a játékot mutatják be nem igazán találtam.Még nem volt idõm ezt a hosszú topicot végigolvasni,de az érdekelne például hogy mennyire népes a lineage magyar tábora,illetve látom hogy léteznek "free" szerverek,gondolom ezek nem fizetõsek és így sok játékost elcsábítanak a normális szerverekrõl.Persze lehet rosszul gondolom...
100 szónak is 1 a vége,mi a véleményetek érdemes megvenni a játékot vagy inkább várjak vmi újra és addig maradjak a régi mmorpg-mnél?
Elõre is köszönöm,üdv:Tomi
Idyll
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Soul of the Phoenix : 100% EXP Ressurection Self-Buff. Target retains all buffs/debuffs and will be fully recoverd (full hp/mp), but Blessing of Noblesse and Seal of Fortune will disappear.
Note: It's a 30min selfbuff; (thanks to Azulenia and Lance)
( LvL 79 Skill)
Mana consumption: 250 MP
LvL 1: 80m SP
Cooldown time: 60min
Ahogy gondoltam!
Na akkor tisztázzuk!
Melyik free szerveren játszol? (dino sziget FTW)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Excal1bur Leader of Sleepers
U.i: Reteksok adena eladó IG-nél olcsóbban franz, sieghardt szervereken. Pm itt.
Juhééé! 😄
Eddig kellett volna beváltanod...
79 SE/77 BD Naia
Mindenkinek, aki most jön, vagy a közelmúltban jött a Franz-ra játszani, felajánlom, hogy lépjen be a Brotherhood klánba. Teljesen magyar klán, lvl 5-ös, academyvel...
Ne pazaroljátok pénzeteket, sp-teket, inkább használjátok a meglévõ struktúrát! 😊 ^^
Kötelezettségek, különösen a szerver politikáját érintõ kötelezettségetek a klánban nincs, azt majd ti alakítjátok (ha nekünk tetszik, mi is beállunk a nagykarikkal 😊 ).
79 SE/77 BD Naia
minden karimtól elszedték és nem járt érte semmi!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
meg mindig fennal a hiba nalam hogy 3-17 fps kozott megy a game
pls akinek gef. 7600gs van esetleg az irjon ram hogy milyen drivert hasznal pls thx!
/on
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Itt létrehozol egy nc soft accot! Most már NC klub tagvagy gratu😊
Ezután 3 lehetõség van én az elsõt ajánlom.
1. HA ezen az oldalon registrálsz kapsz ingyen 7 nap játékot amivel kiprobálhatod a játékot ennek elõnye, hogy:
a.) Ingyenes
b.) Már lesz karid amit aktiválhatsz egyszerûbb gyorsabb
2. A reggelt accon belül a dombornyomot vagy webkártyáddal veszel egy lineage cd keyt 4500ft(30nap játékkal)
3. Elmész a legközelebi boltba vagy neten rendelsz egy Lineage játékot (cd galaxis, mediamarkt) és azzal regelsz. FONTOS! Ennél a megoldásnál a cd kolcs tartalmaz 30nap játékot de nem játszhatsz vele amig nem adsz meg egy bankártyát vagy nem veszel Time Cardot is. A legjobb olyan dobozos játékot veni aminek az ára tartalmaz 15 napos Time Cardot is!
Ezután letöltöd a download alat találhato linkekrõl a játékot install, update és már élvezed is!
Még egy tanács! Elõbb töltsd le a játékot instaláld és uopdatold és csak utána regelj trial(porba/ingyenes)accot mert akkor nem telik az idõd azzal is hanem 7 nap tisztán megmarad!
Egyébként havi 2700-3000ft/ho valutaárfolyam fügvényébe JÓ MULATÁST!
Üdv: Gordi
#65496 FTW
Beast szegényem veled mi lett?😊 Kikészitenek ezek az aljasok mi?😊
na mindjárt irok választ a regelésre is.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX