Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor sok síkert az új karikhoz :)
És amúgy te hogy állsz SH-n a subal?
Átmentünk a Franz ba, azért vagyunk (vagytok) kevesen a Kenshibe most.
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
Sajna nyáron nem voltam aktiv most meg látom hogy a kensi klánba nem sok magyar maradt :S Talán újra van NewHope klan? Vagy SH-n tudtok valamit ajánlani valami magyaros vegyes klánt ?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
koszonom a segitseget Shanwaynek, es CatherineEnvynek^^ (ebben csak az a vicces hogy eredetileg ugy terveztuk, azert veszem at Anilee-t hogy Shanwaybol csinaljunk herot, nem belolem, erre tessek... na majd jovohonapban szerintem meglesz mar vegre neked is Gordi, hacsak nem akarod Akhinak adni a lehetoseget:) )
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
tudom mire való a g.medál, csak kicsit vicces az hogy nem esik elég :S
Azért mert a glitering csak arra jó, hogy szintet lépj a boltban ezzel jobb cucokat vegyél ha jól emléxem ha nem akkor meg leszarom! Emir nem mindegy neked? Minden bizonnyal kevesebb is kell belõle:)
És amugy jol mondtam na.
2.)Mér van az hogy eddig 115 medálom van, de viszont csak 1 glittering medál-t sikerült ki ütnöm a mobokból?
Ha partyzni akarsz akkor biztos, hogy human WL egy ijjász partyba kötelezõ, ha viszont solozni akarsz akkor pedig darkelf.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A véleményeteket szeretném kérni hogy melyik a jobb a human summoner vagy a drak elf summoner?
Titkos infó: A lineage 1 elõbb volt mint a WoW és ez onnan jött! A neve polimorf volt:) rengeteg dolgot hoznak még át az eredeti lineagebol amugy.
66119 francba kamaelt akkartam inditani franzon:( lehet sps lesz belole:P vagy fun miatt vissza jarok sh ra:P de tokre meg erte felhuzni annak ellenere hogy allitolag nagy nerfet kapot hogy nincs sleepje de sebaj lesz supermegagigafagyasztopuskam:D kinek kell a sleep?:D
SH
79:
Wind Vortex Slug Egy brutális vortex támadás ami ha a wind vortex hatása alt csapodik be a körülötte állokat is sebzi úgyan olyan erõvel(AOE vortex)
Empower of Echo self buff +25% m atac csak a mana felhasználást növeli egyenlõre nem tudni menyivel LOL SH=ATOMBOMBA
78:Thorn of Wind szél veszi körbe az enemyt lassitja a speedjét és sebez folyamatosan.
MM
79:
Ice Vortex Crusher ugyan az mint az SHjé
Diamond Dust: Területre hatõ lassító átok:)):) speed, atac speed, c speed sajna nem sebez:P
78:
Thorn of Ice és a legszexisebb skill amit kitaláltak:) megfagyassza az elenfelet és sebez folyamatosan igy lehet elimbitani egy nukert ha az ankor nem elég sebbezen is mellé:):):)
A sorcit továbra is utálja NCsoft:( a vortexet megkapja és egy égés varázslatot de csak éget 3dik neki nincs.
Glass jaguar(onyx beast)
Apostle Grail(sp?) Ez a négyszárnyu anygyal Monostorbol
Unicorn
Lilim Knight
Golem Guardian
Inferno Drake
Dragon Bomber
Death Blader
Mindegyiknek más és más buffja van vagy heal meg támadó skill.
Pl érdekes, hogy a glass jaguár ww és más nélkül 201 el fut!!
Minden transform 30 perces és 3 ora mire ujra tudod használni elég kis über pl ha a prophet felbuffolja magát agyig átváltozik és xpl... a bufferek lesznek az uj pvp/pve istenek lol.. Felbufolja a partit átváltozik valamivé és DD...
ez sem rossz (nem L2 de....OMG)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Az oly sokat találgatot transfer alakok!!
Minden Fajnak meglesz a maga átalakulási formája! Jelenleg úgy tudjuk 1 LVL50 en ami egy XP könyítõ forma és egy LVL76 on ami a PVP forma valamint az átok fegyok!!
Akor ez sasojátok mert beszarás a szemunk elõt változnak át ELF-unikorn Ember-angyal Darkelf-Darklovag Torpe-golem STB STB!! és még több uj video is felkerült nézelödjetek!
BESZARÁS milyen újitások lesznek!!
AZ ORK MILYEN SÁRKÁNY LOLOLOL!
Excal1bur Leader of Sleepers
Egyébként meg kiszerint volt így, hogy " Amúgy is úgy volt, hogy a fusion kapja"...
Sztem RM-nek köze nem volt a Rune feletti bíráskodáshoz, különben is ha tényleg mi döntünk arról hogy kié melyik vár legyen, legalább annyit teszünk az ügy érdekében, hogy elmegyünk és segítünk... Alapjába véve ez a logikus, nemhiába védtük Dion-t... Sztem most hagyuk rá ezt a flame-lést mert rajtunk kívül a fórum 80%-át sem érdekli a vitánk...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nem mondom hogy HW valaha is kért segitséget de különálló oldalt se képeznek a szerveren max 1 felet ,ami RM hez közelít. Pl uccso siegnél RM nem is támadta HW t pedig elfoglalták runet. Helyette Dionba+orenbe voltak ellenünk. Pedig Rune 1 kicsit fontosabb
Baszzus aznap 10X biztos haltam, hanem töbször :S
2. érdekel mi történik offon
3. nem utálom az offot, én csak azokat a szövegeket utálom, hogy "a free egy rakat szar nem ér semmit, bezzeg az off, minden mûködik ûberkirály és cask az az ember aki itt játszik, stb stb
U.I.: Happyworld sosem kért helpet RM-tõl.
U.I.2: Pagan pvp-ben érdekes volt hogy az RM-et két oldalról támadták, belülrõl Behappy+Fusion a teleport felöl pedig HB-sok. Téged csak a teleport fele láttalak menekülni :P
Láthatjuk FlashXP-t, és Excaliburt Action közben. Akit érdekel hogy hogy reagálnak a rush-ra, az szedje le. Orc power <#puszis>#puszis>
u.i: Aki akar látni egy PP sub HE-t +10-es Drac Bow-al, 12 Forgotten bladdel, az is megnézheti <#szomoru1>#szomoru1>
Én még mindíg azt mondom elõbb próbáld ki egy free szerveren a játék alapjait, és ha tetszik, akkor menj csak off-ra.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
31-edike holnap van, úgyhogy a trialt mindenféleképpen várd meg, elvégre mivan ha belépsz, és az egésznek nem tetszik az irányítása, meg semmi, és otthagyod. Ha megvetted volna, és úgy derül ki, hogy mégse tetszik akkor meg kidobott pénz.
1. hát erre nem emléxem, de ha hosszú távaon akartok együtt játszani, akkor úgyis meg kell venni a játékot még1x, tehát 2 serial kell.
2. Open-pvp/pk, tehát városokon kívül akárkit akármikor meg tudsz támadni/ölni, természetesen vannak következményei! (nemtom wow-ban hogy volt) Nincs külön pve/pvp szerver, mind ugyanolyan. Következmények pl. annyi, hogy lila lesz a neved, ha megtámadsz valakit ez jelzi, hogy valószínüleg gyilkos vagy, bárki megölhet téged anélkül, hogy õ PK pontot kapna. Ha meg is ölsz vkit akkor már piros lesz a neved, ilyenkor ha 5nél több PK pontod van, és így megölnek akkor elejted vmi cuccodat. Errõl inkább lineage2.com-on olvasgass, mert sztem elég kesze-kuszán írtam le :)
3. Valamivel több küldetés van, mint amit a hivatalos oldalon ír, ugyanis rég volt frissítve az a részleg, de nem sokkal több. A játék nem olyan, mint WoW, ahol úgy fejlõdsz, hogy csinálod a küldetéseket. Itt elég gyér exp jár értük, inkább a cuccokért érdemes megcsinálni õket. A fejlõdés itt úgy van, hogy a mobokat ölöd órákon át, abból jön az exp.
4. Hát itt nem így mûködnek a dolgok. A tárgyákat a Dwarf-oknál a Warsmith nevû kaszt tud gyártani, õ náluk lehet a matikból tárgyakat csinálni (potikat minden kaszt tud készíteni), a matik pedig esnek a mobokból, nem kell hozzá mesterség.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB