Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
2x meg is öltek 😞
Grati mindenkinek aki kapott!!! <#taps>#taps> Nem emlékszem nekem mennyi volt -100nál talán kicsivel több -de nem sokkal... <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
The Life is a Game. Yust play it!
Bekukkantottam a waréba és mit találtam??? Eltüntek a golden apigák, helyettük maradt egy lila kalóz sapi -hááát... nem igazán megy dc robe set-hez... -de azért kirááály!!! <#nyes>#nyes>
(Ez most azt jelenti h én gyûjtöttem a legtöbbet??? V kapott más is??? <#vigyor5>#vigyor5> )
Aztán... eljátszogattam pár red gem-et... <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Excal1bur Leader of Sleepers
Elõször is, köszönöm mindenkinek, aki a Brotherhood-ot ajánlja a Franz-ra tévedõ magyaroknak.. 😊
Kicsit szívügyem az, hogy ez a klán új életre keljen a szerver új magyar játékosai által. Nagyon fontos, hogy ez a klán az újonnan érkezõknek van szánva, õk alakíthatják ki a klán új arculatát, függetlenül az egykori tagok által követett politikától.
Sajnos a klán - fõleg a main klán nem igazán aktív, ami valahol az én hibám is... 😞 (Keveset játszom Sylanha nevû karakteremmel, épp új fegyvert akarok neki készíteni).
Ettõl függetlenül, minél többen vagytok benne, annál könnyebb lesz az élet benne, és lesz nagyobb az aktivitás...
Azonban lenne egy kérésem: a szerverre újonnan átjöttek jó lenne, ha felvennék egymással a kapcsolatot. Mert szerintem úgy 3-4 klánba vannak szétszóródva, és az egy erõs magyar klánra csak akkor van esély - legyen az majd bármelyik - ha van kapcsolatotok egymással.. (és ha lehet, velünk is...)
79 SE/77 BD Naia
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
msn-em: [email protected]
Ha vki olcsó adenát szeretne franzon vagy SH-n az vegyen fel plz, ott meg tudjuk beszélni.
Excal1bur Leader of Sleepers
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
vagy Biehielle is a te embered...
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
1. A Mortal Strike egy SA annyit te hogy a törel amiben van jobb esélyel jönnek be a szúrások.
2. A Mortal Strike egy buff ami a dark és light elf törösnekj van növeli az esélyét minden szúrásának HÁTULRÓL! 60%-kal asszem 20%-kal elörõl oldalról. A human törösnek ez a Critical Blow ami még tápab mert egyben szurás is!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
psychobilly?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
psychobilly?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Egész jó party volt Akhinak egy isteni bishop egy klasz WC mi kell még😊
De lesz másik is 😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
btw Akhi, remelem tetszett Antharasnal, orulok hogy sikerult lejonnod velunk 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
(õk Jets bufferei...)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^