Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
nem csak nálad nem jön be... l2com-on a hirek kozt ott van hgoy a stratics uj szervereket rakott be ehhez kepest meg se lehet nyitni 😄 de lehet ez a felujitas meg folyamatba van es akko aze nem

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

DarkVen
Szia
Tehát a Questben kapsz 3 mágikus buzogányt. Ezeket kell használnod, ha megtaláltad a 3 elkóborolt Quest Monstert. Ha megtaláltad valamelyiket a 3 közül, használd az egyik botot, és azzal verd le, skilleket használhatsz vele! Miután meghalt a Quest Monster, a botba költözik a lelke. Ez után a következõ monsterhez a kovetkezõ botot kell használnod. A questmobok a következõek:
Egy farkas talking island Nyugati partján, egy a tengerpartra levezetõ út alján lesz magányosan várva hogy levadászd, kb a part felsõ 1/3 ában.
A következõ egy báka, ez a folyó partján lesz, ami a varik indulóhelye körül van. fuss egy kicsit északra és megtalálod.
A 3. mob egy ork, az obelisk of viktortól kelet, DélKeleti irányba keresd a dombtetõn.
Sajnos most stratics nem jön be valamiert, ezert fejbõl írtam. Ha mégis többet akarsz tudni, a következõ oldalon találsz képekkel leírást. (valamiért nálam most nem megy 😞 )
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Nethyrrea
nemigazán hiszem hogy lenne.

error, rohaggyá ketté jó? 😛 😄

az a baj hogy nincs türelmem szintezni l2-ben már. 2 és fél év alatt meguntam. de rohattul.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GamerAdams007
beleütsz a mobba 1et a bottal aztan megolod, es 1-2 masodperc mulva belekerul a lelke

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Sirch
Vedd a kezedbe a botokat, és azzal verd agyon õket.

Tudnátok nekem a Spirit of Mirrors küldetésben segíteni. Annyit tudok , hogy 3 állatot kell levadásznom, és azt is hogy milyen sorrendben, de hogy hogy kerülnek bele a botokba a lelkük arra nem tudok rájönni. Angol leírásom van , de a nyelvtudásomat meghaladja az értelmezése.

"1. Talk to Grandmagister Gallint at the human mage starting location, south of Talking Island Viallage. He will give you 3 Gallin's Oak Wands, which once used will become quest items Wand Spiritsound and go into your quest inventory. You MUST use the wands to deliver the final blow to the 3 spirits, but can weaken them with any other weapon/spell. 2. Hunt the Giant Toad Spirit of Mirrors (lvl 9 passive). It is on the south bank of the river, near the other toads somewhere around /loc -97k, 248k. 3. Hunt the Orc Spirit Of Mirrors (lvl 10 passive). It is almost due north of the toad, on the hill just northeast of the tower around /loc -99k, 235k. 4. Hunt the Werewolf Spirit Of Mirrors (lvl 11 passive). It is on the far west end of the island down by the water, northwest of the waterfall, around -122k, 236k. 5. Return the 3 wands to Grandmagister Gallint. Reward: Wand of Adept."

Légyszi segítsetek!
Sziasztok!
egy amatör kérdés
a Grand Khavatari-nak van valami magyar fordítása?

Temple of Pagans chapel room 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Sirch
Hol van ez a helyszín? Erre még sose jártam.

25 asszem, gimme buff scrolls 😄

Gordis2k
GFG!!😊 Hány óra még?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

találtam valamit a földön

Gordis2k
Nem tudom de baszod kerestelek vagy minden nap..na mindegy este irj rám MSNen

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

L2Goku
Faszom ez miert van MSN nemlogol be meg a Szerverekrese tok bemeni ?😞(

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Van NETEM JEPPPPYYYYYY 😄DDD😄😄😄😄😄

Amugy az MSN meg a Franz nekem nemegy csak vagy masnak se?😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

a hiba javítása: destop job click -> tulajdonságok -> baállítások fül -> speciális -> hibaelhárítás fül -> Hardvergyorsítás -> felhúzni a csúszkát teljesre -> masina restart

Nekem is ezt csinálta: ajánlott a videókari,directx driver és s cliens frissitése

Gordis2k
TE HÜÜÜÜJJJEEEEEE😊😊

Mailka ha még nem tedted meg pls add tovább az infot ZSUnak mert jól a melóhelyemen vagyok😊

mAilkaEVO3
Nem árt ha veszel a gépbe egy VGA-t 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

poén félretéve vmi a vga-val driver stb nem ismeri fel sztem

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

B@lu
B@lu
Sziasztok!

ezt a hibat mi okozhatja?

ZsuzS
énisszeretnémlátni hogy mi annyira jó :p

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gordis2k
Ment a 2 privi

mAilkaEVO3
SHOT-ooot 😞 nincs jogosultságommár oda😞

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nethyrrea
mé ide írok én? lol...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
az normális hogy a patren,patrenbe 3 mob simán lenyom mint a bélyeget?

Sámán
<#taps><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sztem erre gondolt Gordi, ilyen post cimen keresd:
I_dont_want_to_post_it_in_general_forums - Level I doubt anything will change, but I

Nethyrrea
azóta is keresem mirõlbeszélsz de nemtalálom 😄

GamerAdams007
Sieghardton volt eddig a nagy magyar klan, úgy tudom ott most kihaló félben van a magyarság. A legtöbb hazánkból-való Franzra ment, de van 1 klan Teonon is, ott is szivesen latunk! 😊 No-grade cuccot talan tudunk adni, D-sbe csak klan armort, fegyoval nem tudunk szolgálni. Academy van, lvl 5 a klan, 2 clanskill is van: mdef és +max hp. Franzon lévõ klánról infót majd más ad, azt nem ismerem igazán.

Nostromo temahoz hozzafuznem:

Expelesre nem nagyon hasznalhato, ugyanis IF-et nem lehet makrozni, nyilvan.
Egyetlen modja expelesi segedeszkozkent, hogy beallitod hogy assitalja a main assistot(a /target mob_name-nek nagyon kicsi a range, ezert ez nem hasznalhato, szal MA nem lehet nostromos), es selfbuffoljon. Ez pedig csak odaig jarhato ut, amig nincs gond a partiban, nem discel a leader, nem gankelnek, egyszoval, ha minden tokeletes, ami nem fordul elo tul gyakran. En foleg akkor hasznalom ha el kell mennem mondjuk teat csinalni, wc-re, vagy hasonlo, 1 oranal tobbet tuti nem lehet magarahagyni, de sztem meg az is sok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

sziasztok mivel én még ujj vagyok itt az offon,lenne 1 kérdésem.meik szerveren érdemes tolni szal hol van sok magyar.És még annyit hogy sac/kb mennyien játszanak átlag a szervereken? köszönöm a válaszokat.

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Gordis2k
Minden ICAs Kibaszot durva FLAME van ICA forumon !!! GOGOGOGOGo isteni!!😊

Gordis2k
Igen megy vistan64en is de az ICAsok megcsinálták elvileg xp alá is ha kel elküldöm hogyan.

loool ez a nap is jól alakul 😊 Piros bogyós játék Adenben :

Facek
Az én billemen (g11) meg a program amit adnak hozzá, abba is lehet macrot szerkeszteni, csak kihinné régen még cikk is volt róla hogy leblokkolták azt a programot, xp-n kifagyott ha elindítottam az l2-õt, vista 32 biten F billentyüként használhatóak a plussz gombok, "állítolag" vista 64 biten megy, mert ott még nemtudtak vele mit kezdeni.
meszitibi
Mivan már mindenki alszik, vagy ilyen sok a munka hogy nemtudtok idefigyelni? 😞 Ez a okádék INVITEL nekem sem megy ugy mint BaalKain kollégának! Másnak nincs ilyen probléma?

U.I franz, sieghardt - olcsó adena eladó! PM BaalKain ^^

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Hali!

Reggel óta nemtok belépni a játékba, az auto update window néha error code 10060-at ír és nem engedi tovább, néha elindul, de akkor a kliens ablakban kapom meg a gameguardos üzit...
Valaki tud mondani (errõl) valami okosat?

U.i: franz, sieghardt - olcsó adena eladó!

MeoH
Nem egeszen igy kell macrot irni, de vmi hasonlo😛 ES gyakorlatban azert hosszu idejig grindolni igy necces, 1 kis lagg bezavarhatja a macrot. 1ebkent Ncsoft semmit nem tud tenni ez ellen, mert nostromo nemes 1xuseggel 1 billentyuzet+jo fajta szoftver. Es mukxik minden jateknal,amiben billentyuzetet hasznalsz(wow, cs, unreal, cod...).

fuck mmo's..i.,

Nethyrrea
meg kéne már tanulnom hogy kell makrót csinálni ehhez a nostromóhoz, itt porosodik az asztalomon 😄

Gordis2k
Igen de akkor miért engedték meg a használatát?😊 Bezony igazi fegyver ez😊

Facek
Ja és nézd meg az üzenetet kb 1 éve írták, sose biztos hogy nem változott.
Facek
Avagy hogyha bannolnak mindkettõt bannol(ni kéne)ják 😄
Gordis2k
Az NCsoftnak fel let téve egy egyszerû kérdés, miszerint lehet e használni a játékhoz N52 nostromo gémpadot. A válasz egyértelmü IGEN! Amit 2 GMmel is igazolhatsz. Nem is kell igazolni hisz a GM válasza: Jelenleg nem támogatja a programunk ezt az eszközt, ki kell próbálnod, hogy mûködik e. Amenyiben nem sokat nem tehetünk, hogy müködjön. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan.

Na most ez egy olyan eszköz amibe macrokat belõve akár órákon át is tidsz irányítani karaktert telyesen autómatikusan kb. akárhányat. Olyan szinten jól használható, hogy több macrot futat párhuzamosan és pl egy:
/target mob_name
/atack makrot
vagy egy
/target player_name
/atack 1-4sec
/useskill might 19sec
/useskill shield stb
de igen könnyen
/target player_name
/assist 1-2sec
/pick up 2-3sec
és ha ezeket a funkciokat parancsokat a 20x3 macro gombra beprogramozod nem is kérdés, hogy sétálhatsz akár órákon át is.
És ha ezt engedik minden makro eszközt engednek akkor meg, hogyan állapítják meg, hogy kicsiny bot csapatod makrok eszköz vagy walker irányitja?
Sehogy😊 fõleg mert jól látszik ebõl is magasról leszarják!

ezez most miez?

The Life is a Game. Yust play it!

De jó, tiszta vak vagyok 😄 😄 😄

thx
MeoH
Keresgess a kep alatt 1 FREESERVERFORUM feliratot, ott lehet hogy free server forum van:p

fuck mmo's..i.,

Hi All!

Nem találtam a free topicot ezért ide irok:
Ha valaki játszik a REVENGE (Vengenace) szerveren és nem nagyon talál magyarokat az irjon mert vagyunk fent 8-an, és szivesen látunk mindenkit

Body
Gordis2k
Nem tudják megkülömböztetni a Walkert ettõl akor meg mégis, hogyan akarnak igvel banolni?

GL HF

Gordis2k
Szó sincs arrol, hogy cp poti és hp poti tömegek nélkül nyerne de akor is nekikesek nincs vesztenivalom. DE én vagyok és nem más.

Egy dorfnak nincs sok eselye ebben a felallasban. De ha mondjuk venne 100+ gcp-t tuti szetkurna oket 😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]