Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Az SP lvlre van, mert azt ugyanugy kapod mint az xpet. A 79en tanulhato skill sp ara fix. Az csak 1 dolog, hogy hany skillt kapsz ezert. Ertem az alatt most 80m sp 1 uj skill, ha CT1ban kapsz masikat is 79en, akkor 40/40m sp lesz.
Csinalj gladit 500misi. Mert valszeg lesz S heavyd, s80 meg foleg...

fuck mmo's..i.,

molnarpe80
jajh megint eszembe jutott valami amit régóta meg akartam kérdezni, de gyakorlati tapasztalattal rendelkezõ embertõl még nem hallottam.
Ha subclassom lesz akkor a subclassban az alapfajának tulajdonságait kapom meg vagy sem? Tehát a törpe mondjuk aw lesz akkor pontosan olyan lesz a dex-e mondjuk mint egy darkelf-nek vagy az marad a törpéé és csak a skilleket kapom meg? És ha be dye-oltam magam akkor ha váltok a classok között elveszik a dye vagy megmarad mert az a karakterhez kötött?

Sirch
"a kérdés annnyi lenne hogy ez 100% biztos infó?"

Nem.

- király szólókarakter legyen
- király partykarakter legyen
- király pvp karakter legyen
Interludeban: Destro CT1-ben: nemtom :p

nekem is lenne 1 kérdésem a Mesterhez (vagy bárki máshoz aki tudja :p )
láttam pár hete Gordi írt a fix skill árakról (SP cost fix lvlenként) és hogy a CT1-ben ez vátozni fog (1 lvl79 skill 80kk sp, 2 lvl 79 skill 160kk, stb..)
a kérdés annnyi lenne hogy ez 100% biztos infó ?
- ha CT1ben változik és a fix SP cost a skillekre fog menni és nem levelre akkor nyugodtan megtanulom a jelenlegi lvl79 skillem
- DE ha marad a fix SP cost lvlre akkor jobb ha várok a CT1-ig (mert akkor 2 skillt tudok megtanulni ugyanannyi SPért)

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

molnarpe80
Köszönöm srácok :)
Lehet akkor gladi lesz. Igazából csak azért gondoltam erre mert végigpróbáltam minden ruhát az ember harcos nõre és a heavy S-es IC és DYNASTY állt rajta a legjobban. Most joggal mondhatjátok hogy elmegyek én valahova meg elment az eszem, hiszen egy év mire olyan magas szintû leszek de idõm az van :)
És felakarom húzni majd sub-ba az lesz a fontos nekem. Hiába akarok varázslót indítani, de a világ minden adenájáért sem indítanék vari nõt. Annyira rusnya jajj:(
Viszont addig is viselni kell valamit amit öröm nézni :)

Még 1x köszi

Sirch
A világért se akarok kötekedõnek tûnni, de visszaolvastad, mit is szeretnél? :D
- király szólókarakter legyen
- király partykarakter legyen
- király pvp karakter legyen
Más kívánságod nincs is? :)

Találd ki, hogy pontosan mit vársz a karakteredtõl (azonfelül, hogy a walkerrel könnyû legyen beállítani :P), és válassz! Nincs értelme másra hallgatnod, mivel te fogsz játszani vele. De tudod mit? Legyél Gladiátor! Annak most jól megy a szekér, aztán ki tudja, mi lesz egy-két chronicle-lel késõbb...

Skynet85
Volt galdim remélem nám tájékoztatlak férre, de a Galdi minden csak nem party player ok jó partyban mert dmg dealer, de egyéb hasznát nem veszik viszont 100X gyorsabban fejlõdik mint a DA.

Skynet85
ÁÁ Mester pont téged kerestelek modtál vmit hogy a DA majd kap party udt errõõl a skilõõr vmit bõvebben hogy hogy is fog kinézni elég ha linket adsz(lusta maga keresni) elõre is kösz:)

molnarpe80
Srácok ha egy egyedül jól fejlõdõ, de brutál pvp-s heavy armor-os karit szeretnék melyik lenne jobb választás. Gladiátor vagy Dark Avenger. Mellesleg az sem utolsó szempont, hogy hasznos partytag legyen. Erre gondolom a DA lenne jobb, de ti vagytok a vén rókák. Annyi adott hogy ember harcos nõ. Ebbõl bármilyen heavy-s megoldás érdekelne :)

L2Goku

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
semmi vagy +5 str -con

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Skynet85
üdv. törpére lvl 40+tõl pve-re milyen dye-t javasoltok, ha egyáltalán kell rá:).

Sámán
Jaaa... hehe, úgy biztos nagyon ász -idõ kérdése és ki lesz próbálva! <#nyes>
Majd ha egyszer valaha lesz nagy fehér pacim... <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Tüskés
1vs1-rõl volt szó <#wink>

Idyll

Sámán
És grati! <#smile>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah, de ha van élõ healer a környéken, akkor egy erase és leshet a summoner is... Pet nélkül csak egy (szinte) skillek nélküli vazsi... <#hehe>
De én egyenlõre nem vagyok valami nagy pvp rajongó -nem tudom mennyire hatásos ez az erase. Biztos nem csak úgy dísznek van. <#hehe><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

barret
Nincs gond a bekaval,megtudjuk nezni :)

Bérbe vehet? reklámfelület...

molnarpe80
Ezek a karijaim:

Myriell lvl 60 AW Franz Nõ -> Necro in sub Fõkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nõ -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nõ -> Spellhowler

Mindegyiknek a szintjének megfelelõ top felszerelés mindenbõl. OE probálkozások betört fegyók. 1000 számra elfogyasztott ghp-k, és ss-ek.
A wh-m tele van 10000 számra matikkal amiket meg kellett venni most fogok lehuzni 4 soul separatort. Ilyenekre elment. Azhelyett hogy egy karit hútam volna és azzal már szubbos lennék. :(
Szal nem konkrétan 500kk egy karival 0-60-ig, de azért csúnyán elment.
Fáj is egy kicsit :)

MeoH
Grt! DE most mar huzd a destrot is, az a pwnage:P
500m lv60ig? Hat teged is inkabb etetnelek...Mi szarra lehet elcseszni 500mt...?Omg.
ErrOr'ba az ALLYnk 1ik klanja epp repu.pontot gyujt, Te meg sunyiban kasztvaltozol? Ejnye-bejnye... Nevet es koordinatat, es megtanitalak a tisztessegre, es itt nem ved meg az elemlamparuci:P

fuck mmo's..i.,

francos béka :p

http://img219.imageshack.us/img219/5372/shot00078wo7.jpg

a summoner témához csak annyit: betray azt lesheted stunba ahogy a summon meg a DA macskája drabokra szedi a DA-t :p

molnarpe80-nak: sok hozzád hasonló noobot pls, nektek köszönhetõen talán vmikor nekem is lesz S cuccom :D (500kk elbaszni lvl60-ig...lol)

Tüskés
Elemental, és a legnagyobb részét a pvp-nek valóban stunban néztem végig. Cserébe amit a DA leütött stun közben, utána visszahealeltem a summonra.

Idyll

na mi a helyzet? már csinálnám a kasztváltót :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

molnarpe80
köszi :)
szal ezt elb...tam :)
éreztem én is hogy nem kerek itt valami :)
akikkel együtt indultam azok már mind sub-osok én meg itt megakadtam :(
baalkain mennyi is az annyi nalad? 2000 40 milla? :)

Na további jó játékot :)

Még jut eszembe valami ha valakiknek van 60-62-ig karija hozzunk már össze egy Zaken party-t.

Gordis2k
Na jolvan :) Már az elején elszurtad:) ennyit belefektettél és nem boxelsz karit!!
A felébõl megusztad volna ha a törösöd mellé egy SEt is huzol!

60+ on buffer nélkül szar a világ!
sok poti sok ss és field of massacre

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

L2Goku
Semmit!:D Csak Jáááj :D :D:D:D:D Arra irtam hogy vigyázatok mer mostmár a Gumifákat lehet ültettni :D

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Looooser
na mond mit mondtam rosszul...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

L2Goku
jááááááj .D

Looooser
figy az egy healer és róluk tudni kell valamit Bossolásokhoz és nagyop partizásokhoz kellenek egy magában nem túl erõs /csak az Undead mobok ellen/ szoval ha tankot akarsz nem ez a legjobb választás

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

és érdemes elekzdeni? úgy értem magas szinten hasznos a bishop support vagy nem?

Looooser
ez változó kiegészítõk tõl is függ meg hogy milyen dye-t használsz stb...

molnarpe80
http://www.l2guru.com/l2calc
Ez segít :)

hello. nem tudja valaki hogy egy lvl 76 vagy 80 bishopnap kb mennyi cp/hp/mp-je van? elõre is kösz :)

Looooser
találd ki XD

Háááát nem tom nekem a summoner karik jobban bejönnek mint a többiek föleg a Lock a kockája miatt.
Sirch
n00b vagy, Gordi. :P
Nem hallottál még a botozásról, meg a donaterõl?

molnarpe80
Bocs gordi.
Köszi

Júniusban kezdtem Offon elõtte egy hónap free.

Myriell-en nincs dye.
Doom light set +4 páncél többi +3
Black ore set +3 mindegyik
Kris +5 focus

Ez a felszerelés.

molnarpe80
Olvastam a hozzászolásokat elég sokáig visszamenõen. huhhh :)
A bot témáról meg az adenáról lenne szó.
Én az elejétõl fogva botozom a haverok megmutatták és rabja lettem :)
Adenát is rendeltem már vagy 500 millát. Jól el is csesztem mindet mire kiismertem a játékot és még csak 60-as vagyok :(
Szóval számomra mit is jelent ez a játék?
Bejelentkezek rohangálok a világban akár gyalog, partyzom a klánommal, chatelek az így megismert arcokkal. Baromira tetszik a világ mindent fullra húzva a grafikán elég szép :) Ezért van az hogy csak kimegyek valamelyik dombtetõre leülök és nézelõdöm. Beszélek az ismerõsökkel megnézem mások páncélját hogy csillog rajta a fény hogy lesz a dc páncél zöld kék fekete kölönbözõ irányból stb...
Amit legjobban imádok a pvp :) Ez a játék lényege nem? :) Én odáig vagyok érte :)
Általában meg is szívom mert a 60-as aw-val nekimegyek a harmadik classosnak is :)
Viszont ehhez minnél magasabb szint kell, meg jó felszerelés hogy tényleg ne agyaggalamb legyél az íjászok számára :) És itt jön a képbe a bot.
Én rohadtul türelmetlen ember vagyok a magánéletben is ezt beismerem. Éppen ezért már valószínûleg lvl 50 körül abbahagytam volna a játékot ha nincs a bot progi meg az adena rendelés lehetõsége. Ez valami vicc amit a droppal mûvelnek a fejlesztõk. Ha csak a dropból szeretnék megélni valószínûleg lvl 75-ösként már futná is egy dark screamer-re és ezmellett még vígan pucéran rohangálhatnék. Bár tekintettel arra hogy dark elf nõvel játszom nem is lenne ellenemre :)))))) Az exp-elést meg csinálja az (bocsi hogy így fogalmazok) akinek 7 anyja van. Ennél idétlenebb és unalmasabb dolgot az életben nem tudtak még kitalálni. Gyûlölöm. Éppen ezért bot be elmegy filmet nézni, elmegy motorozni, elmegy aszonnyal hancúrozni :), elmegy sörözni, stb... addig is fejlõdöm én meg nem halok meg szívrohamban, mert közben jól érzem magam. Aztán amikor bejövök akkor tényleg csak a játéknak élek (ekkor már az expelés, szörnyölés sem nyûg mert a cimbikkel vagyok lehet chatelni, stb...) Ilyenkor már a játék valós lényegére lehet koncentrálni menjünk partyzni mass pvp-zni, stb :)

Hát nekem ez a véleményem nagyon tömören :)

Myriell lvl 60 AW Franz Nõ -> Necro in sub Fõkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nõ -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nõ -> Spellhowler

Üdv.

Gordis2k
Ezt vajon kinek irtad:):)))

Gordis2k
Szia az infokkal nagyon el vagyunk maradva:) gyakorlatilag nem lehet válaszolni:) Ezért elõbb én kérdezek:

1. Free szerveren vagy offon játszol?(nem azért, hogy lefikázalak hanem, hogy tudjam esik e herb)
2. Milyen felszerelésed van?
3. Ha most kezdted nem lehetsz 60+os az 0ról 0 tudással 2hónap.
4. Ha viszont high rate free szerver akor nem segitek...ott minden hülye tud fejlõdni ölj zöld mobokat ennyi.

Looooser
ha már varázsló akkor azt mondom hogy Arcmage: Arcana Mace (Acumen), Tallum robe set jó ékszerek és az aura flare és a többi támadás jó kihasználása na meg a jó skill enchant

molnarpe80
Üdv Srácok!

Én teljesen új vagyok a Lineage2 világában bár hatalmas lendülettel vetettem bele magam a megismerésébe. Mára egész jól állok az infókkal de azért még számtalan fehér folt van számomra. A kérdésem az lenne, hogy hol tudok fejlõdni jól egyedül a lvl 60-as abyss walker-emmel. Szegénykémnek 2307 hp-ja van. Namármost ha nekiállok pofozkodni egy monsztával akkor örülök ha a végére lesz 1000hp-m. Ez kiszámítható hogy egy kicsit költséges számomra tekintettel arra, hogy legalább 2 hp potit kell elfogyasztanom addig amíg visszatölt maxra a következõ monszta elõtt. Ugyanis nem max hp vel neki sem merek menni. Tehát valami könnyû helyre lenne szükségem, ha tudtok ilyet légyszi ne legyetek restek közölni velem.

Ja és üdv mindenkinek :)

Gordis2k
A summoner pvpben? Hát végülis jobb mint a prophet vagy az EE:)

Looooser

lol a gif
am mikor jön ki az újjab rész?

mAilkaEVO3
Miika mindig is hero volt Hero@heart ^^ :P

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Skynet85
phantom summoner voltam

1.)Mien summonered volt?
2.)Azota már 2x változott az L2-õ
3.)Attol függetlenül elég jók a summonerek PvP-re(mindegyik)
Skynet85
Ezt pont cáfolandó régen nekem is volt summonerem nem offon de full c4 volt és semmi modosítás ( off mód nem l2j-s szarság) és ahogy Gordis mondta szépen néztem ahogy meghalok mivel én is meg a summon is cépen ált és csillagokat látott...

Gordis2k
Ja és akkor már hatot pvpben a agro? mert tudod nehéz a macsát lõni ha kénytelen vagy a gazdit!!!!

Gordis2k
Azonos körülmények közöt(same buff/szint) te is meg a summonod is stunba néztétek volna végig a halálotokat:) buff nélkül summoner > all