Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinalj gladit 500misi. Mert valszeg lesz S heavyd, s80 meg foleg...
fuck mmo's..i.,
Ha subclassom lesz akkor a subclassban az alapfajának tulajdonságait kapom meg vagy sem? Tehát a törpe mondjuk aw lesz akkor pontosan olyan lesz a dex-e mondjuk mint egy darkelf-nek vagy az marad a törpéé és csak a skilleket kapom meg? És ha be dye-oltam magam akkor ha váltok a classok között elveszik a dye vagy megmarad mert az a karakterhez kötött?
- király partykarakter legyen
- király pvp karakter legyen
Interludeban: Destro CT1-ben: nemtom :p
nekem is lenne 1 kérdésem a Mesterhez (vagy bárki máshoz aki tudja :p )
láttam pár hete Gordi írt a fix skill árakról (SP cost fix lvlenként) és hogy a CT1-ben ez vátozni fog (1 lvl79 skill 80kk sp, 2 lvl 79 skill 160kk, stb..)
a kérdés annnyi lenne hogy ez 100% biztos infó ?
- ha CT1ben változik és a fix SP cost a skillekre fog menni és nem levelre akkor nyugodtan megtanulom a jelenlegi lvl79 skillem
- DE ha marad a fix SP cost lvlre akkor jobb ha várok a CT1-ig (mert akkor 2 skillt tudok megtanulni ugyanannyi SPért)
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Lehet akkor gladi lesz. Igazából csak azért gondoltam erre mert végigpróbáltam minden ruhát az ember harcos nõre és a heavy S-es IC és DYNASTY állt rajta a legjobban. Most joggal mondhatjátok hogy elmegyek én valahova meg elment az eszem, hiszen egy év mire olyan magas szintû leszek de idõm az van :)
És felakarom húzni majd sub-ba az lesz a fontos nekem. Hiába akarok varázslót indítani, de a világ minden adenájáért sem indítanék vari nõt. Annyira rusnya jajj:(
Viszont addig is viselni kell valamit amit öröm nézni :)
Még 1x köszi
- király szólókarakter legyen
- király partykarakter legyen
- király pvp karakter legyen
Más kívánságod nincs is? :)
Találd ki, hogy pontosan mit vársz a karakteredtõl (azonfelül, hogy a walkerrel könnyû legyen beállítani :P), és válassz! Nincs értelme másra hallgatnod, mivel te fogsz játszani vele. De tudod mit? Legyél Gladiátor! Annak most jól megy a szekér, aztán ki tudja, mi lesz egy-két chronicle-lel késõbb...
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Majd ha egyszer valaha lesz nagy fehér pacim... <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
De én egyenlõre nem vagyok valami nagy pvp rajongó -nem tudom mennyire hatásos ez az erase. Biztos nem csak úgy dísznek van. <#hehe>#hehe><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Myriell lvl 60 AW Franz Nõ -> Necro in sub Fõkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nõ -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nõ -> Spellhowler
Mindegyiknek a szintjének megfelelõ top felszerelés mindenbõl. OE probálkozások betört fegyók. 1000 számra elfogyasztott ghp-k, és ss-ek.
A wh-m tele van 10000 számra matikkal amiket meg kellett venni most fogok lehuzni 4 soul separatort. Ilyenekre elment. Azhelyett hogy egy karit hútam volna és azzal már szubbos lennék. :(
Szal nem konkrétan 500kk egy karival 0-60-ig, de azért csúnyán elment.
Fáj is egy kicsit :)
500m lv60ig? Hat teged is inkabb etetnelek...Mi szarra lehet elcseszni 500mt...?Omg.
ErrOr'ba az ALLYnk 1ik klanja epp repu.pontot gyujt, Te meg sunyiban kasztvaltozol? Ejnye-bejnye... Nevet es koordinatat, es megtanitalak a tisztessegre, es itt nem ved meg az elemlamparuci:P
fuck mmo's..i.,
http://img219.imageshack.us/img219/5372/shot00078wo7.jpg
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Idyll
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
szal ezt elb...tam :)
éreztem én is hogy nem kerek itt valami :)
akikkel együtt indultam azok már mind sub-osok én meg itt megakadtam :(
baalkain mennyi is az annyi nalad? 2000 40 milla? :)
Na további jó játékot :)
Még jut eszembe valami ha valakiknek van 60-62-ig karija hozzunk már össze egy Zaken party-t.
A felébõl megusztad volna ha a törösöd mellé egy SEt is huzol!
60+ on buffer nélkül szar a világ!
sok poti sok ss és field of massacre
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Köszi
Júniusban kezdtem Offon elõtte egy hónap free.
Myriell-en nincs dye.
Doom light set +4 páncél többi +3
Black ore set +3 mindegyik
Kris +5 focus
Ez a felszerelés.
A bot témáról meg az adenáról lenne szó.
Én az elejétõl fogva botozom a haverok megmutatták és rabja lettem :)
Adenát is rendeltem már vagy 500 millát. Jól el is csesztem mindet mire kiismertem a játékot és még csak 60-as vagyok :(
Szóval számomra mit is jelent ez a játék?
Bejelentkezek rohangálok a világban akár gyalog, partyzom a klánommal, chatelek az így megismert arcokkal. Baromira tetszik a világ mindent fullra húzva a grafikán elég szép :) Ezért van az hogy csak kimegyek valamelyik dombtetõre leülök és nézelõdöm. Beszélek az ismerõsökkel megnézem mások páncélját hogy csillog rajta a fény hogy lesz a dc páncél zöld kék fekete kölönbözõ irányból stb...
Amit legjobban imádok a pvp :) Ez a játék lényege nem? :) Én odáig vagyok érte :)
Általában meg is szívom mert a 60-as aw-val nekimegyek a harmadik classosnak is :)
Viszont ehhez minnél magasabb szint kell, meg jó felszerelés hogy tényleg ne agyaggalamb legyél az íjászok számára :) És itt jön a képbe a bot.
Én rohadtul türelmetlen ember vagyok a magánéletben is ezt beismerem. Éppen ezért már valószínûleg lvl 50 körül abbahagytam volna a játékot ha nincs a bot progi meg az adena rendelés lehetõsége. Ez valami vicc amit a droppal mûvelnek a fejlesztõk. Ha csak a dropból szeretnék megélni valószínûleg lvl 75-ösként már futná is egy dark screamer-re és ezmellett még vígan pucéran rohangálhatnék. Bár tekintettel arra hogy dark elf nõvel játszom nem is lenne ellenemre :)))))) Az exp-elést meg csinálja az (bocsi hogy így fogalmazok) akinek 7 anyja van. Ennél idétlenebb és unalmasabb dolgot az életben nem tudtak még kitalálni. Gyûlölöm. Éppen ezért bot be elmegy filmet nézni, elmegy motorozni, elmegy aszonnyal hancúrozni :), elmegy sörözni, stb... addig is fejlõdöm én meg nem halok meg szívrohamban, mert közben jól érzem magam. Aztán amikor bejövök akkor tényleg csak a játéknak élek (ekkor már az expelés, szörnyölés sem nyûg mert a cimbikkel vagyok lehet chatelni, stb...) Ilyenkor már a játék valós lényegére lehet koncentrálni menjünk partyzni mass pvp-zni, stb :)
Hát nekem ez a véleményem nagyon tömören :)
Myriell lvl 60 AW Franz Nõ -> Necro in sub Fõkari
GarinBroff lvl 39 Artisan Franz Férfi
Mellarkyn lvl 51 Bounty Hunter Franz Férfi
TheGreatWise lvl 21 Orc Shaman Franz Férfi -> Overlord
Jenice lvl 8 Human Fighter Nõ -> Gladiator vagy Dark avanger
Miryell lvl 6 Dark Elf Mystic Nõ -> Spellhowler
Üdv.
1. Free szerveren vagy offon játszol?(nem azért, hogy lefikázalak hanem, hogy tudjam esik e herb)
2. Milyen felszerelésed van?
3. Ha most kezdted nem lehetsz 60+os az 0ról 0 tudással 2hónap.
4. Ha viszont high rate free szerver akor nem segitek...ott minden hülye tud fejlõdni ölj zöld mobokat ennyi.
Én teljesen új vagyok a Lineage2 világában bár hatalmas lendülettel vetettem bele magam a megismerésébe. Mára egész jól állok az infókkal de azért még számtalan fehér folt van számomra. A kérdésem az lenne, hogy hol tudok fejlõdni jól egyedül a lvl 60-as abyss walker-emmel. Szegénykémnek 2307 hp-ja van. Namármost ha nekiállok pofozkodni egy monsztával akkor örülök ha a végére lesz 1000hp-m. Ez kiszámítható hogy egy kicsit költséges számomra tekintettel arra, hogy legalább 2 hp potit kell elfogyasztanom addig amíg visszatölt maxra a következõ monszta elõtt. Ugyanis nem max hp vel neki sem merek menni. Tehát valami könnyû helyre lenne szükségem, ha tudtok ilyet légyszi ne legyetek restek közölni velem.
Ja és üdv mindenkinek :)
lol a gif
am mikor jön ki az újjab rész?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
2.)Azota már 2x változott az L2-õ
3.)Attol függetlenül elég jók a summonerek PvP-re(mindegyik)