Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idyll
Szerintem eszméletlen jó kari de szintezni.... az valami idegtépõen hosszú idõ! De ct1 ben kap party udt amivel a legfontosab része lesz minden siegnek pvpnek stb!!!! CT1 a tankok ujraéledését hozha(sajnos csak magas szinten)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
PVP-ben: mivel a játékban (legtöbben azt hiszik hogy a legjobb pvp-karik 😛 ) nagyon sok az ijász éa a tõrös, és ezeket lovaggal prímán lehet irtani, igy nagyon jó vagy pvp-ben is 😊
A varik sem élnek sokáig elõtte, tehát jó pvp-s.
A destro, gladi, tyrant, stb haros karikkal szemben nem túl jó, ezek átütnek a shield defensen, de megvan az ellenszerük nekik is.
Egyépként meg 60+ on minden karival partyban érdemes fejlõdni, tehát mindegy hogy mit indítasz. tõrössel, ijászal könnyebb eljutni odáig, lovaggal max 1 nappal több 😊
Mivel ugyis botzol, pár infó: TH lvl58 9 nap, paladin lvl58 10 nap 😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
-Továbbá gordi te is pm ezz h bevegyelek az ÕS alliance be ^^
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
GZ
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
GRATULA!!!!!
köszi
Bérbe vehet? reklámfelület...
de még semmi sem biztos!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
pls írd le ide vagy pm-be hogy hogyan sikerült,milyen taktikával megölni valakast,nagyon fontos lenne nekem😊
elõre is köszönöm
És Grat a bossokhoz!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
A korona 1/20ban esik szal nem egyszerû😊
BM ujra akcioban??
fuck mmo's..i.,
Az úgy volt hogy az egyik destro frenzyt akart... És le kellett ütni a hp-ját... csak sajna kicsi hp helyett 0-ra sikerült... <#pardon1>#pardon1><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
Grats Vipi!!!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
És nem adott koronááát... <#duhos2>#duhos2>
FeketeVipera 77 SS
79 SE/77 BD Naia
Excal1bur Leader of Sleepers
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FileFront cimek: Slickfifty es Vacxe
azt ne varja senki hogy minden eddigi videojuk fentvan, FileFront automatikusan torli azokat a videokat amibol a legutolso masolat letoltese 1 honapnal regebben volt.
grat az Unikum-osoknak 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Mert sztem 10-bõl 9 embernek megér egy rerollt, ha a kezébe kerül egyvalakas nyaklánc 😊
WTB bellion cestus
Excal1bur Leader of Sleepers