Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tüskés
izé, harmad CPm maradt meg, elnézést.

Idyll

Tüskés
Azért a 'bárki' szerintem túlzás... Mivel gyógyítani nem tudja a macskáját, elõbb azt gyilkolva utána elég jól hal a tank is. (nem off-on próbálva, summonerrel... khm, a két-harmad CPm megmaradt, a fél manám, a summonon meg körülbelül semmi nem látszott).

Idyll

Skynet85
Köszi mindekinek a gyors infót😊. Akkor lehet meg is van mi lesz a karim egyébként azért nem vagyok HC botter pl a törpe is 3 hét alatt lett BH igaz fél nap alatt csináltam meg a kaszt váltoját, bár bele is fájdult a fejem...

Gordis2k
Hát amit tudok az, hogy két cimborám van aki DAzot és mind a kettõ iszonyat eredményesen kalapált, nem álítom, hogy partykat szolozol le de cicaval szeritnem 1vs1ben gyakorlatilag bárkit meg tud ölni jol használva.

Szerintem eszméletlen jó kari de szintezni.... az valami idegtépõen hosszú idõ! De ct1 ben kap party udt amivel a legfontosab része lesz minden siegnek pvpnek stb!!!! CT1 a tankok ujraéledését hozha(sajnos csak magas szinten)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DarkVen
A DA lovag karakter, tehát egyedül nagyon nehezen fejlõdik, partyban meg ugyan ugy mint az összes többi karakter 😊
PVP-ben: mivel a játékban (legtöbben azt hiszik hogy a legjobb pvp-karik 😛 ) nagyon sok az ijász éa a tõrös, és ezeket lovaggal prímán lehet irtani, igy nagyon jó vagy pvp-ben is 😊
A varik sem élnek sokáig elõtte, tehát jó pvp-s.
A destro, gladi, tyrant, stb haros karikkal szemben nem túl jó, ezek átütnek a shield defensen, de megvan az ellenszerük nekik is.
Egyépként meg 60+ on minden karival partyban érdemes fejlõdni, tehát mindegy hogy mit indítasz. tõrössel, ijászal könnyebb eljutni odáig, lovaggal max 1 nappal több 😊
Mivel ugyis botzol, pár infó: TH lvl58 9 nap, paladin lvl58 10 nap 😊

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Skynet85
Egy kérdés mennyire éri meg DA-t nevelegtni még sosem játszottam DA-val de tetszik a kari, a kérdés pedig arra irányulna, hogy csak partyban ér vmit vagy azért egyedül is elég esélyes egy pvp-ben.

Sámán
<#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Így gyorsabb volt... <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Mailka is hero😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Chryst64
Gratz Error!😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

mAilkaEVO3
gzz 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

majd Gordi intézi az én karimat, ill holnap este kasztváltózom.

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

FragStaR
-Ha franz on játszol és 20 illetve 40 alatti vagy és clant keresel aki ad clan armort is esetleg (repu pontokért cserébe) akkor írj itt vagy ingame pm HighTech.
-Továbbá gordi te is pm ezz h bevegyelek az ÕS alliance be ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

L2Goku

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Feltéve ha a képen látható destro már 60as és valaki bevalalja, hogy skillel agyonveri😊

pharao
Bakker már megint egy zseblámpa 😄
GZ

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TruBy
GZ<#wow1>

daemonervosa
gz 😛

Trolling is a art.

Error te miért világitasz???<#confused><#confused>
GRATULA!!!!!

egye fene 😄

köszi

GibboRamone
Grat a Herosaghoz!<#vigyor2>

Dota 2

barret
A destro le tudja vinni a hp-jet magatol is,mert van hp-t fogyaszto skillje 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

semmi extra ugyanaz mint ahogy antharast öljük. íjászok aggróztatnak nukerek ölik

Padidiver
jaja sõt ha minden igaz akkor lehet nemsokára lvl 80 duelist leszek😄
de még semmi sem biztos!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Padidiver
Felss!
pls írd le ide vagy pm-be hogy hogyan sikerült,milyen taktikával megölni valakast,nagyon fontos lenne nekem😊
elõre is köszönöm

DarkVen
Köszi a video linkeket! 😊
És Grat a bossokhoz!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
BM már egy ideje tolja😊:

A korona 1/20ban esik szal nem egyszerû😊

MeoH
ITT is van 4 regi Vacxe fraps.
BM ujra akcioban??

fuck mmo's..i.,

Sámán
Izé... Az véletlen volt... <#vigyor5>
Az úgy volt hogy az egyik destro frenzyt akart... És le kellett ütni a hp-ját... csak sajna kicsi hp helyett 0-ra sikerült... <#pardon1><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

pharao
Bah legalabb te +5 BREZ-el gazdagottal én meg egy kis XP törmelékkel 😞
Grats Vipi!!!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Padidiver
grats vipi de sajna ez elõfordul:S

Tüskés
És Ice Fairy ellen a vörös szín valami védõ hatással bír? <#nemtudom>

Idyll

Sámán
Ma õt is kinyírtuk: <#vigyor5>
És nem adott koronááát... <#duhos2>

FeketeVipera 77 SS

Frintin mindig volt support party, amikor én voltam. Elvgre abban voltam.. 😊

79 SE/77 BD Naia

Gordis2k
Nem elmarad... az elõb voltam lent és megöltem.

pharao
3 ijász és 6 nuker party... eddig Frintezzán volt még1 support party is, amit mostanába kihagytak, de úgy néz ki a mai antharas ölésre is ugyanezzel a felálással készültünk, de sztem elmarad...

TruBy
Lol...

3 íjász, 4 nuker kb ahogy mi voltunk, csak asszem nálunk eggyel kevesebb nuker volt, és valszeg ez volt a probléma

Padidiver
Flash milyen partyk voltak?egyébként grat hozzá!

Lol..😄 Willma és True összeveszett vmin erre KS elhagyta az allyt és midnenkit bannolt ventrillorol 😄 Ami azért vicces mert 1 Sleepers tag fizet érte

Excal1bur Leader of Sleepers

Endaer
amig nincs blah, lehet esetleg a TheMondrated-en kielni forumozasi hajlamaitokat, de ez jellemzoen Sieghardt-os forum. ajanlom a "Not Safe For Work (NSFW)" jelolesu temakat. 😄

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Endaer
jelenleg az L2guru.com (aka Blah) doglott, nem csak europaiaknak, mindenkinek.
FileFront cimek: Slickfifty es Vacxe

azt ne varja senki hogy minden eddigi videojuk fentvan, FileFront automatikusan torli azokat a videokat amibol a legutolso masolat letoltese 1 honapnal regebben volt.

grat az Unikum-osoknak 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

barret
connection refused 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

DarkVen
valaki fel tud menni az L2guru.com-ra, mert én connection refused üzenetet kapok csak 😞 Slick, meg Vacxe videokat akartam csak letölteni, de igy nincs link!

pharao
utolsó 2 percben beírták: Don't pick up drops!! Batman will pick all the drops up!!! És mi meg vakartuk a fejünket, hogy MÁÁÁÁÁ MEGÍÍÍÍNT? ^^

Gordis2k
Ez ugy megy kérlek, hogy csak és kizárólag a Raid leader veheti fel a dropot!! Ez egy ujítás Interludban de az esetek töbségében mindenki hátra aki nem az meg PK. De alapjában 15!!percig csak a raid leader veheti fel a dropot ill az õ partyja. Emléxem C4 ben a wyrmel berepülõ enemy pár száz millával távozot mindig😊) ezért lett bevezetve ez!

Akhi
AHHH eze ninsc nekem normalis cucom sose😄 ohh Gordi 50% ahh istenem menyivel tobb penzem lenne

De valaki csak felvette azt a nyakláncot, vagy ez hogy megy?
Mert sztem 10-bõl 9 embernek megér egy rerollt, ha a kezébe kerül egyvalakas nyaklánc 😊

hát jah bár amit irtam az csak akkor igaz ha venta dönti el hogy ki kapja. Ha megbeszélik vagy szavaznak rola akkor biztos megérdemli.

WTB bellion cestus

Excal1bur Leader of Sleepers