Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Itt lehet nézelõdni!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
-Download 1.79
-Delete lineageII.dll from 1.79
-Replace with same file from 1.78
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem hiába!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
REAL MADRID
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mert olyan jó tõled tanulni <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
REAL MADRID
De hülyeséget irtam. Uccso másodperbe dõl el mert kb ugyanannyi ponton van a 2 oldal és a végén mindig más vezet másodpercenként
Excal1bur Leader of Sleepers
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt.
Offon +5str +4 dex -9con
REAL MADRID
REAL MADRID
November kozepe PTS
REAL MADRID
Excal1bur Leader of Sleepers
teremben középen csávó körülötte 4 ajtó azok mögött a 81 es imperial mobok
az ajtokon tul pedik egy lada
elõre is thx
REAL MADRID
Kamael PTS 28ikán indul ? régen régen ezt az idõpontot emlegették páran
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Idyll
Idyll
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Némileg noob vagyok a Franz-on. Keresek egy "normális" klánt, ahol kézileg is játszanak az emberkék, és Botozni is lehet. A fõ karim: 37 Orc, Warcryer lesz majd...
A neve: Orcatlan. Az Utopiaban mar voltam, de azok tul magas szintuek, igy senki sem jott velem partyzni. Van 2 törpém is, azokkal is jó lenne botpartyzni.
Köszi
Darkd
Nemtudja valaki, hogy PTS egészen pontosan mikorra várható? Utoljára úgy volt, hogy október 23, azpedig igencsak közel van <#wow1>#wow1>
Tegnap este vagyis most hajnalban 😊 pedig a srácokra rá akartam állítani a kis sh-mat, hogy follow attack és stb... de abszolút meg sem mozdult. Követte õket futott utánuk, de nem támadott. A furcsa az hogy mindig a jól bevált beállítást töltöttem be ezért nem értem hogy miért reagál ilyen hülyén a program bizonyos helyzetekre. Teljesen bugyután kezel le mindent. Lehet patchelni kéne vagy az új verziót felrakni valami spéci módon? Nekem azt írja ki hogy 1.79-es a verzió anno 1.78-al kezdtem és tettem rá valami patch-et amitõl õ 1.79-ra váltott, de most kijött egy teljesen új 1.79 aminek az ikonja is más.
Ezt is kipróbáltam felülcsaptam a régit és nem támadott szintúgy sem sõt még annyit sem csinált mint a régebbi verziónál. Tényleg nem vágom mi lehet a baja 😞
Bármi infó?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer