Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+con -str +wit -int(ha van ilyen 😛 )

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Chryst64
mien dyeok legyenek cinin, (aki nem ismeri: SE lvl69)ha ne mutok vele, csak heal meg buff?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

pharao
Nem vagyok a duplaposzt híve, de a 21 csak 1-2 akart lenni 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Megtaláltam a frapsolt vidjeim között 21 elég érdekeset és gondoltam miért ne vágjam össze nektek, hogy megtudjátok a 9 millió XP/ óra eggyik kulcsát. Tegyük hozzá ez a party a 3-om RM-es közül a legszarabb XP, de az XP csíkom magáért beszél. A két rész egy napon történt valamikor szeptember legelején pár óra eltéréssel.
Itt lehet nézelõdni!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

barret
En igy szoktam,jobbklikk/kep megjelenitese/frissites.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
En meg egy hatasallatot 😄

Cobra.
Új ablak és bemásolod a linket. (jobb gomb->tulajdonságok)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

taptarap1
én meg farkast.😛

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

Akhi
Mit is kell csinalni ha bekat latok?😄

Gordis2k
És elvileg igy ingyenes az 1.79es IG a régi modszerrel.

-Download 1.79
-Delete lineageII.dll from 1.79
-Replace with same file from 1.78

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Halottam pár napja pletykákat és reménykedtem!!!!

Nem hiába!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

jaja NM heavy van rajta + healthes Ely

REAL MADRID

Cobra.
Szerintem nem éri meg törpére a +4dex, elég a +3 is, mivel a +4 csak 1-et ad hozzá pluszban minden értékéhez (kivéve atk speed, az +4), cserébe levesz 100-200HP-t magas szinten (nem mintha az sokat számítana 7x-en) Persze Nightmare Heavy-nél nem árt a +4 DEX, hisz abból vesz le.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

barret
Tisztara mint a destrot 😄

Másodszor meg itt nem a serverrõl van szó hanem egy általános kérdésrõl

mert olyan jó tõled tanulni <#vigyor3><#idiota><#bohoc>

REAL MADRID

Bocs Akhinak ment. 😄
De hülyeséget irtam. Uccso másodperbe dõl el mert kb ugyanannyi ponton van a 2 oldal és a végén mindig más vezet másodpercenként

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
Elöször is:
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt.

Offon +5str +4 dex -9con

76 spoilos torpet pvp re hogyan dye ozzam hthx <#vigyor3>

REAL MADRID

ohh thx Gordi mester <#idiota>

REAL MADRID

Gordis2k
Egy csapat 40perc 5 szoba 1 raidboss a telyesites jutalma az hogy az IT questbol gyujtheto relickeket nem randnom recire valthatod hanem azt kersz amit akarsz!

November kozepe PTS

eztbiztos nem nekem szantad 😄

REAL MADRID

Már irtam hogy mindig uccso 5 percben vagy uccso napon dõl el...😄

Excal1bur Leader of Sleepers

valaki tudna adni vmi infot Imperial Tomb alján lévõ questrõl?

teremben középen csávó körülötte 4 ajtó azok mögött a 81 es imperial mobok

az ajtokon tul pedik egy lada

elõre is thx

REAL MADRID

Akhi
Aki tudja mi nyer majd kov heten Franzon dusk vagy dawn plizz pm me itt

Sziasztok ! Végre van újra internetem ! Végre jöhetek játszani =)
Kamael PTS 28ikán indul ? régen régen ezt az idõpontot emlegették páran
köszi Sato😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Skynet85
már tárgytalan szereztem 😊

Skynet85
hi vkinek hamstering és iron will book jutányos áron eladó nincs? kezdemunni hogy ss temetõbe járjak de könyv meg sehol.

Tüskés
Tüskés
Nem tudom a nevét a questnek, az adeni WHban a középsõ törpétõl lehet felvenni, 63-64 környékén.

Idyll

Facek
ez nó komment
más lehetséges reward is érdekelne😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Valaki mondana pár szót nekem errõl a questrõl?Legalább hogy milyen néven találom meg a world infoban, milyen szinttõl lehet felvenni, és egyáltalán milyen quest ez? :o

VipJoco
Ha valaki nem látta volna még: RED GEM

Endaer
van nalam is egy Doom Heavy, de az Spidere, ha vmi raid van, es swskent kellek, mindig abban megyek, meg az uberbrutalszarradaraboloshealthSA-s sword of delusionommel. 😊 Vmint volt nalam egy +4-es Tsurugi*SLS is, ami meg Drizzie volt, es ha keri, visszaszerzem, de most azt pl. Milandor hasznalja vmi subjanak a huzasahoz.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Akkor jo😊 csak a great swordom es a doom heavym nincs meg akkor😞

Skynet85
Te mester meg van a DA majd hova dzsónójak, mármint klán😊?

Hello Srácok!

Némileg noob vagyok a Franz-on. Keresek egy "normális" klánt, ahol kézileg is játszanak az emberkék, és Botozni is lehet. A fõ karim: 37 Orc, Warcryer lesz majd...
A neve: Orcatlan. Az Utopiaban mar voltam, de azok tul magas szintuek, igy senki sem jott velem partyzni. Van 2 törpém is, azokkal is jó lenne botpartyzni.

Köszi
Darkd
Endaer
Gordi, csak azt tudom amid nalam van: egy szettnyi B-grades ekszer, 1 teljes szett arcana robe cucc, es egy darab +3as SOM w/acu. Ez minden amid nalam van, de ezek mar honapok ota, es nem hasznalom oket, csak orzom hogy egyszer oda tudjam adni. Most a hosszu hetvege alatt odaadom ha talalkozunk bent, de ha az is megfelel, akkor BaalKaint megkerem lepjen be veled es ugy adom oda. Hallottam hogy a cuccaid keresed, Akhi is meg Bing is jelezte mar - ami a tied, ofkorsz odaadom, Fragstar boss ekszereivel se tuntem el... 😊

Voyager5
NCSoft beindította a Kamael preview oldalt: Kamael Preview

Nemtudja valaki, hogy PTS egészen pontosan mikorra várható? Utoljára úgy volt, hogy október 23, azpedig igencsak közel van <#wow1>
Gordis2k
Igen..... jol beszoptad az 1.79 fizetõs nem megy automatikusan pedig csak rosszul volt beálitva. Nem a Hp mit ült hanem a mana miatt. És az aktiv faló azért nem támadott mert benmaradt a don't atack monsters out of range. Szel elõb kérdez aztán cselekedj. cumi.

molnarpe80
Srácok nem tudtok valami infót az l2walker ingame verziójáról, hogy esetleg hibás lenne? Egy hete szórakozik velem. A törpe ha öl a mezõn és közben kraftol, de leverik a hp-ját olyan szintre hogy leüljön a beállítás szerint, akkor nem fog felkelni akkor sem ha beállított értéket eléri a hp-ja. Kézzel kell neki stand up-ot nyomnom.
Tegnap este vagyis most hajnalban 😊 pedig a srácokra rá akartam állítani a kis sh-mat, hogy follow attack és stb... de abszolút meg sem mozdult. Követte õket futott utánuk, de nem támadott. A furcsa az hogy mindig a jól bevált beállítást töltöttem be ezért nem értem hogy miért reagál ilyen hülyén a program bizonyos helyzetekre. Teljesen bugyután kezel le mindent. Lehet patchelni kéne vagy az új verziót felrakni valami spéci módon? Nekem azt írja ki hogy 1.79-es a verzió anno 1.78-al kezdtem és tettem rá valami patch-et amitõl õ 1.79-ra váltott, de most kijött egy teljesen új 1.79 aminek az ikonja is más.
Ezt is kipróbáltam felülcsaptam a régit és nem támadott szintúgy sem sõt még annyit sem csinált mint a régebbi verziónál. Tényleg nem vágom mi lehet a baja 😞
Bármi infó?

Gordis2k
Endaer tudsz valamit a cucaimrol from my karakter??????

Gordis2k
Töb mint testõr szöszi?😊😊😊

Chryst64
Na! Babáról le lehet kopni! grr 😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Endaer
Go-go Goku, ismerve Idyllt en inkabb melled allok 😊

Gordis2k
Nincs valahol egy group 55-60ig ? Kene nekem 1,5 szint es pont nincs ekkora csapatom... és innen a melohelyrõl nem tudok most 2 klienst futatni valamiért...

Gordis2k
Ez mondjuk igaz!

TH lvl 79 ----> MIRAGE <--- ISTENBUFF!!!

mAilkaEVO3
én is kérek lapot 😄DD

góóddi már régóte tervbe vóót csak csuszott 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!