Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
csaka akkor mikkor Goku megjelenik

Akhi
Cucaidat? egy +2 arcana van nalam ha belogolsz azt oda adom de mas cucrol nem tudok

Padidiver
látom itt még mindig megy az osztás....:>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Tüskés
Elhiszem. Csak annyi hozzáfûzni valóm van, hogy akkor ne csodálkozz azon, ha máskor is egyszerûnek vélnek, és kezelnek.

Idyll

Gordis2k
Néha olyan jó egyszerõnek lenni.(Nem nem parasztnak na.... egyszerünek:) mint egy átlag pasi) És érthetõ is voltam:).

Szóval Goku Idyll egy hölgy ezért kérlek ne öcsizd:) a Sirch meg fekete humarával mindig lenyügöz:) és ugyis csak jót akar nekem:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

dartonita
Hagyd Sato.Ostobak mindig lesznek.

Tüskés
Ez tõled nem telik ennél finomabban, vagy akinek mondod, nem feltételezel róla többet?

Idyll

Gordis2k
NEki puncia van te...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
Azzal azért tisztában vagyok, hogy nem vagyok öcsipók. Ha másért nem is, akkor azért, mert nem vagyok 'öcsi'. Lehetetlent kérsz tõlem <#szomoru1>

Idyll

L2Goku
ehhh öcsipok :D Csak ugy isten igazából tudod ha nemtetszik nemkel nézni :D Látom nemtudod miaz a FORUM :/

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Gordis2k
Akhi pls ha vagy légyszi add vissza a cucaimat mert ezek a faszok mindenemet rajtad hagyták... és kurvára nehéz pvpzni cucok nélkül. És persze senkit nem érek el..

Tüskés
Nem fejeznéd be ezt az értelmetlen szurkálódást? Elhiszem, hogy te vagy itt a jani, meg a helyi vagány csávó, de szerintem nem a megfelelõ súlycsoportban erõsködsz.

Idyll

L2Goku
Na zért csúnyán nebeszélj!:D

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Sirch
Grafológusként sem élnél meg, legalább ez is kiderült. :)

L2Goku
Csak a langyos irásaidbol állapitottam meg:D

Sirch
A szexuális potenciálomat ebbõl a négy mondatból állapítottad meg?
Szexuálpszichológusként már éhenhaltál volna...

Gordis2k
Ez klasz védesd le vagy elhapolom:) megjegyezném már forr az a bugyor amit igér a prófécia!! ÉS néhányan szerencsés kiválasztot már boldog mert megérintette a boldog jövõ és egy virágzó birodalóm szele.:):):)

u.i.: Törelmesen fejlõdj az emlitete klánok kizárolag erõgyüjtésre szolgálnak de 100%, hogy alapja lesz egy új kezdetnek.

Gordis2k
Ez egy örök kérdés. Nekem THim vannak. Én azt mondom, hogy nagyon erõsen helyzet függõ de ami biztos mind a kettõnek van elõnye és hátránya:
Th nem csak silent moveja van de fake death is amivel adot körülmények közöt 10xes ütõerõt képez pvpben (gankelés) hiszen eleve nnyi mobbal érkezik a helyszinre ami egymagábn megöli a partyt te a healereket és akár az összes DDtis tökéletesen leköti. Míg az AW silentmoveban csököt lassú A TH bárhol maximális sebeségel segberug a Sthealt nevû új képesége ugyanis nem befolyásoja a PVP támadásainak ereját mégis telyesen elkerüli az agrót. Ezek olyan kiegészítõk amitõl a TH verhetetlen stratégiai elõnyökkel Támad partykra.
Viszont az AW 2xes PVP sebzést képez a varázslatai valóban örülten hasznosak ha! oda tud jutni az elenfélhez akkor 2x hatásosabb mint a TH így pl Siege törösként mesze veri a TH képeségeit annak elenére, hogy a thnak jóval több HPja van. Az AW magas szinten Egy instant gyilkos. Ezért el kell dönetened menyi esélyt látsz mass pvpkre és menyire lesz aktiv 2hetente 2 napot a klánod Siegen. Mert serintem bár valóban joval gyengébb(ami még mindig kb 1-2szúrás /ember) a TH FUN és Stratégiai elõnyben verhetetlen. Ami a PVEt illeti Hex ide vagy oda a TH messze jobb.

L2Goku
Te egy puhapöcsü gyerek lehetsz:)

Sirch
Gordit mindenki messiásként várja Franzon. Az NcSoft is bejelentette, hogy csak az õ kedvéért chronicle-váltást csinál.
Majd meglátod:

"Mikor Shanway megjelenik Franzon, elkezdõdik a Kamael!"

Így szól a prófécia...

molnarpe80
Szia aw th kérdésben én azt mondanám aw. Nekem aw-m van.
Elõrebocsátom nagyon noob vagyok de amikor ezidáig th-val küzdöttem mindig nagyon levertem. Azonos felszereléssel és szinttel. A TH szerintem jobb skilleket kap az elején viszont magasabbb szinten az aw kap jobbakat és azok hatékonyabbak is. 66-os szinten a blinding blow a legjobb mert megfordítja az ellenfelet és már mehet is a backstab ráadásul növeli a running speedet :D Szép kis szám lesz elhiheted, megy mint a villám --> runing speed : 245 :D és tele van debuffal. Nuker és íjász ellen nem használhat de mindenki más ellen jó. Hát talán még a heavy pdef-es csókák is gázok lehetnek stunnal kombinálva.
Én mindig azt csinálom, hogy rohangáloj, mert úgysem érnek el :D Elrohanok hex power break poison bleed life drain aztán egyet bökök és futok tovább trick ultimate evasion aztán hadd szóljon :D
Van hogy összejön van hogy nem :D
Nem utolsósorban a DE nõnél nincs jobb kari a game-ben :D
Remélem segítettem, de leszögezem nagyon csíra vagyok ;D

molnarpe80
Srácok milyen magyar klánok is vannak most pontosan a Franzon és milyen ally-ban? Tudtommal 5-6 magyar klán van és egy ally. Egyedül a 63cMaffia klánt ismerem. Hallottam még ilyen neveket, hogy 300, 363, Egységbenazerõ de ezekrõl nem tudom, hogy klánok vagy allyk.
Kb hány taggal futnak ezek? A 63cMaffia-t miért támadja mindenki ahogy írtátok? (RM, HB, BH) Olyant is hallottam, hogy Gordi-t sokan úgy várják a franzon mint valami messiást :D Készül valami nagy durranás magyar oldalról? :D Köszi elõre is az infókat <#vigyor5>

Hunter of Deer
en is inkabb aw fele hajolgatok csak ugye kevesebb a hpja mint a thnak de viszont nagyobbat ut

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tüskés
Elõrebocsátom, nem volt soha tõrösöm, de szerintem az AW. DEX: humán: 30, dark elf: 34 miatt.

Idyll

Hunter of Deer
hali!
lenne egy kerdesem TH vagy AW jobb pvpre szerintetek?(indokkal pls :D)
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Skynet85
Nah hogy ma se muljon el nap kérdés nélkül annó volt egy tá
blázatom hogy adott szinhez mien drop rate jár azt szertném meg kérdezni ha egy nekem világos kék mobot spoilozok akkor mennyivel lessz roszabb a drop ratem spoilra?

Skynet85
Igaz nem ismerelek benneteket, de Grat, az új Hõsöknek:)

barret
Es nagyon regi ...
Mellette nagyon talalo :)

Bérbe vehet? reklámfelület...

L2Goku
Jézusom most olvasom csak :D:D:D:
"Sose vitatkozz Idiótákkal! Mert lesülyedsz az õ szintükre és legyõznek a rutinjukkal! :)"
GECIJÓ!:D

Gordis2k
Mia bübánat lett a logoddal?:):) Ezt lehet kibaszot feltünõnek nevezni!!

TruBy
PrtScr or nothing happened <#buck>

gratu Akhi:)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

mAilkaEVO3
heeroooo heeroo :) gzgz

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Akhi
KOSZONOM MINDENKINEK aki segitet es tamogatot, sok kozom nem volt hozza de meg vanak rendes emberek a vilagon:P Foleg a 4-5 sps nek a feedelesert

Gordis2k
:):):)

HERO HERO HERO HERO!!!!

Skynet85
Köszi. Akkor dlvl lesz.

Gordis2k
Delevel. Az EWC jelenleg nem tul nagy üzlet.

Gratulálok Akhi rámirtak ma klánbol MSNen a tudodmirõl:)

Törölt felhasználó
Sorry<#zavart2>
Nem tudtam, hogy a LvL 40-s törpéd titkos<#crazya>
Akkor én is törölhetem a DA-mat<#falbav>
Broafka
köszönöm :)
egyébként idõvel rátaláltam ^^
de most az utolsó 2-t nem találom! :D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Akhi
LOl Beb0 bakkerom a spoilos

Ahh most kezdhetek uj karit:D

barret
Amit segitettel,az egy egeszseges atlagos embernek maximalisan elegendo.
Aki evvel nem talalja meg,az jatsszon mahjonggal :D

Törölt felhasználó
Akhinak van spoilosa<#vigyor>
Remélem tanult a lent írtakból és tökéletes kimerítõ választ tud Neked adni erre a problémára.
Skynet85
LOl jókat nevettem, nah, de volna nekem is egy noob kérdésem igaz kordináták nem várok :$:) azokat meggtalálom magam is, de az viszont érdekelne, hogy jelenleg 45 a törpém és Nos-okat aláz cbp-ért a kövi a dilemma maradjon itt és dlvl-em, vagy modjuk elvihetem aden mellé ewc-t ütni, vagy esteleg más alternatíva?

Törölt felhasználó
Akhi!!!!!
Igaza van Gordinak, ha egyszer információt adsz, akkor az használható legyen. Az, hogy kimásolsz egy képet az NPC-rõl az szép, de használhatatlan.Ej ej Akhi, bünti lesz ebbõl is. Amikor Hero leszel, és a kis földi halandók kérdeznek tõled akkor is ilyen elnagyolt válaszokat adsz?<#ejnye1>
Megmutatom, hogy kellett volna.
Broafka!!
Az NPC helyzete loc:17744 189834 -3581
Írd szépen be, játékon belül a chat ablakba /loc.
Így megkapod a jelenlegi helyzeted.
Abba az irányba menj, hogy minél jobban közelíts ehhez az értékhez (folyamatosan irogasd a /loc parancsot).
Amikor megkapod a fent írt koordinátát akkor ott fogsz állni az NPC nyakán.

Na látod Akhi ez válasz<#nyes><#beka3>
Akhi
Hát na lol én hogy még 1x segitsek itt valakinak, olyan tuti nem lesz :D :P

barret
Meg azt sem irta pontosan oda,hogy hany meter a falubol az ut...

Gordis2k
De gáz Akhi.... nem irtál pontos x y z tengely koordinátákat.. hát milyen segitség ez? Külön L2 kliens koordináták és Walker koordináták legközelebb. És valami rendes képfelbontás sem ártana. Ráadásul nem irtad le hova kell portálni ej ej. Felülnézeti kép? Na hát ez botrány az éltben nem talál oda. Talán ha szerencséje lesz, talán!

Akhi
Elég pontos?

Broafka
sziasztok, hol találom az Enku ork chiefet? WC kasztváltós küldihez kéne!
és ha lehet akkor ne azt mondjátok hogy dion körül, hanem kicsit pontosabban ha lehet, köszi!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...