Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Megjegyezném Diégot még nem láttam Hibázni!!!

1. Maximum PC-level rise
-- PC, the maximum level the existing 80 -> 85 level has been rising.
-- The maximum level of the existing subclasses in the same 80 levels.

2. The main classes only add to the skills
-- Subclass of the class is the main breadwinners in accordance with the new expand your skills have been added.
-- 23.99 depending on the main level and subclasses of the class is to expand the types of skills that can be different.

The main classes only add to the skills
Subclass
Level
Learning Skills
Number of
Description skills

65
1
Offensive, defensive-related rise

70
1
Offensive, defensive-related rise

75
1
Subclasses of each kind of special skills 23.99

80
1
Subclasses of transformation skills 23.99

És a legdurvább!! Ha törlöd a subot a skill akkor is megmarad!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

jenu
Ügyes vagy Frag 😊Nah beigazolódtak DiegoVargas információi, tényleg úgy lesz.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Esetleg használd ki a manor rendszer lehetõségeit, hogy pénzhez juss. Ha nem fontos a xp a pénzszerzés közepette, akkor még ajánlhatom a pecázást.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

FragStaR
NAA!/%%!/ Mire hazamegyek valaki értelmezze nekem, most sajan órán vagyok de ahogy látom gecire össze fog adódni a sub
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Flineage2.plaync.co.kr%2Fboard%2Ftestserver%2FArticle%3FarticleID%3D113&langpair=ko%7Cen&hl=en&ie=UTF-8

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
Adenes helyek mind 50+ osak sajnálom😞 😞 😞 😛PPPP

u.i.: Ha véletlen elirtad és Adénás helyet keressel akkor nagyon nagy szerencséd van!!! UGYANIS MINDEN MOB DOB ADENÁT!!!!

U.I.: Na jo törpe világ North részén(észak) elhelyezkedõ folyok közötti területen olálkodó galád és aljasul gonosz Pókok névszerinte Northern Trimdenek dobják azon a szinten a legtöbb adénát HP/HIT/ADÉNA alapján!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
grt.

Idyll

Ty!
tudtok ajanlani valamni jo adenes helyet lvl20korul ?😊
Tényleg szép munka!
Volt valami értelmes dropp?

Gordis2k
Szép munka!!

Sámán
Huh... Elfelejtettem hogy sg-re nem lehet csak úgy egyszerûen mindenhonnan képeket felpakolni... <#violent><#crazya><#vigyor5>
Na szóval õket:

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ezeket ma mind megfektetteük! <#nyes><#taps><#vigyor5>
na jó... Meanas Anor nem adta olcsón a bõrét... de azért most õ is megfizetett azért amit régebben, még "pici", agro miniboss korában tett!!! <#buck>

FeketeVipera 77 SS

<#vigyor3>

REAL MADRID

Így, csak meg kell ölni õket, hogy odaadják.

Hali
Tudtok monndani lvl20korul valami jo adenas hejet?
Gordi regeben montad hogy a Wishing Potion kuldi megcsinalasaval "el lehet kernia moboktol az xp-t" Ez tenyleg igy van ?
Gordis2k
Az Infosnál😊

lvl 1 Human Kocka
lvl 20 Human Szamtech szoba felelõs
lvl 40 Informatikus Rendszerazda
lvl 76 IT Supervisor

És a programozo tudja subolni!

IT? az melyik fajnál a 3. class?

Mini Army Commander

Gordis2k
WOW!! IT HERO???😊

az output átállítása segítet, köszi mégegyszer

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

meglesem õket, köszi a tippeket😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Endaer
használj Foobar2000-et vagy JetAudio-t, ha azokon is jelentkezik, nincs mas otletem mint amit a tobbiek irtak 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Ha ez nem segit, akkor pcland.hu 😊

Mini Army Commander

probáld meg winampben lejatszani, u hogy wave az output nem peig a direkt sund izé

Mini Army Commander

Akkor inkább egyenlõre hanyagolom a wma t😛

jenu
Nekem is volt ilyen problémám, de az új géppel megoldódotta ^^ Amúgy nem tudom mitõl volt egy windows reinstall tuti segit.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

kicsit más témájú kérdés: Ha fut az L2,akkor közben a wma kiterjesztésû zenék szaggatnak, mitõl lehet ez?:S

VipJoco
Blah-on az írják, hogy 2-3 nap fog esni az II és a T.

Sámán
Na jó... kezdem én is elhinni -pláne hogy a piacokon sem árul/vesz senki <#wilting>
Ezt a hülyeséget... <#csodalk>

FeketeVipera 77 SS

izé, ha pts alapú, akkor nem l2j, hanem l2offmode, azt hiszem

GibboRamone
Naja, l2jbe ezt mar reg feltalaltak!<#vigyor2>

Dota 2

darkmenx
kesobb fog esni nyugodtan elhiheted eleg reg ota futtatok pts alapu l2server

ooorrrsss
nálunk sem esett egy darab sem<#levele>

BANNED

jenu
Hát én nem tudom, de többen vagyunk akik az event kezdete óta nyomjuk (Franz-on ez 15 órát jelent) és egy darab sem esett....

Sámán
Eddig mindig a "II" volt a legritkább -és órák alatt esett max 1-2...
Persze jellemzõ... vki lenyomott 2-3 buffot, egy se jött, és rögtön jönnek a hülye következtetések... hogy majd késõbb esik stb -nehogy elhidd!
("T" meg most van elöször... -most az is über ritka) <#vigyor5><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

jenu
Szóval bocsánat a végét elrontottam 6 passziv 3 aktiv és 3 transzformációs skill.

Többen azt állitják hogy majd késõbb kezdenek el hullani, hát eléggé érdekes.... gg NC

ooorrrsss
egy gyerek irta shoutba: WTB T,II 20mill each xD

BANNED

király, most már tudom mikor fogom befelyezni az L2-õt, thx NCSoft 😊

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

jenu
Apropró.... az evnet-bõl esett már valakinek II-es vagy T és ha igen mennyi?

jenu
Új információkkal állt elõ DiegoVargas barátunk az lvl85-ös sub-os übertápsággal kapcsolatabn amelyek a következõek... Minden egyes sub (max 3) után 4 skill-t kaphatsz amelyek szinthez kötöttek. 2 passziv (lvl 65/70) 1 aktiv (lvl 75) és egy transformációs (lvl 80) skill-t vihetsz át a fõ klasszodra. Állitólag a két passziv vmi patk/pdef nõvelõ, a 75-ös dolog egy a subod teljes értékû skill-je lesz. Tehát egy 85/80/80/80-as kari a sub-ok által összesen 12 skill-el gazdagodik, ami 8 passziv, 4 teljes értékû aktiv és 4 transzformációs skill-bõl áll össze.

BEAST
pedig de <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

darkmenx
?

Gordis2k
Lefordítotad már?

darkmenx
L2.Net

Mien bot-ot használ az illetõ aki közli veled eme adatokat?
Szó se volt a minõségrõl csak kicsit vicces,hogy a top szerverrõl így elhúzták a playerek a belüket,nagyobb számra számítottam.
Sámán
Magyarul: Ha elmész várat ostromolni, akkor csak az ostrom (siege) területén, az ostrom ideje alatt idézhetõ, sehol (semikor) máshol.
Az ostromok ideje szerverenként változó -illetve váranként.
(De pl a várak közelében a "messenger" NPC-k "megmondják" pontosan -asszem náluk lehet feliratkozni is -persze csak ha van egy klánod (ami asszem lvl5(?!) kell legyen minimum) <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

értelemszerûen siegegolemet csak siegen tudsz idézni siege területen belül.

a létszámokat meg majd meglátjuk mikor kijött a kamael. perpill fut PTS, nem most kell a számokat nézni

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Tüskés
background=háttér, ha esetleg arról írna a rendszer.

Idyll

Tüskés
Siege golemet, ahogy a neve is mutatja, csak siege alatt lehet idézni. Erre utalt FeketeVipera is, mely szerint siege kell hozzá, és erre utal az is, amit a rendszer kiír neked hibaforrásként: castle=vár, battleground=harctér, tehát vári harctér kell ahhoz, hogy summonálhasd.

Idyll

lehet hogy nagyobb a létszám. de minden második embernél 3 bot fut, minden harmadiknál 5-6 és akad jópár aki csak úgy viccbõl 10-15 között 😊) akkor számold ki hogy valójában hány ember játszik offmod szerveren. Ja és nézd meg hogy siegen hányan játszanak. Sok mindent elárul.

köszi a segítséget de ezek a cuccok megvannak
valami amikor elõ akarom hívni állandóan valami castle bacgroud-ról hadobál