Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
Majdnem😞

darkmenx
http://darkmenx.dragonians.eu/truffe.rar

legaktivabb partytars minden idoben

lv51 es bd nagyjából folytonos partytársat és aktív klánt keres, írjatok itt vagy ingame, elõre is köszönöm

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Nekem is ugyan ez, meg egy little angels wings 😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Sziasztok!
Nekem eddig ez a top :-)

nowai

Sámán
Legyen igazad! <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
"Ezek az eventek 1re loturobbak, kb ratyi l2day scrollok kivul szinte semmit nem kapsz, azon meg szart sem keresel, mert mindenkinek van 10 rakas."
Javitva. A szerk.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hali!
Franzon szeretnék venni 40k fish proofot, A és S elixir reciket és SSS recit pls help!
Thx

MeoH
HAt ez a betus baszas NoComment... 15ora alatt 8 T es 4 II. Hat ez kemeny... Remelem Dmxnek igaza lesz a tobbi nappal kapcsolatban. Karacsonyi eventen meg lesz franko telapo satyi, amit csak telen lehet hordani. Ezek az eventek 1re loturobbak, kb ratyi l2day scrollok kivul szinte semmit nem kapsz, azon meg szart sem keresel, mert mindenkinek van 1 rakas.

fuck mmo's..i.,

aham, köszi😊

darkmenx
olyan ertelembe nyersz, hogy kevesebb lesz a GK penz mielott meg felreerted :E

darkmenx
a kaknub event mivel nem tudom milyen lesz -passz
karacsonyin szart se
GKs baszason meg nem keresel csak nyersz (HA lesz)

ezeken kb mennyi pénzt lehet keresni? nagyon kb? és nagyon kicsi szerencsével😊 (és nagyon köszi a válaszokat)

darkmenx
ill. karacsonyi mar CT1 utan lesz ha minden igaz

darkmenx
CT1 ig lesz meg 2 event, 1 kaknub meg a karacsonyi, utana lesz a "CT1 live event" gondolom megint ilyen 100 forintos GK, utana meg istentudja

lv50 es bd állando partytársat keres Franzon, írjatok itt vagy pm ingame, köszi😊

Vagy csak valami karácsonyi event lesz?

szokott lenni event váltásnál?Ugy értem, volt-e event amikor mondjuk c3 rol c4 re váltottak c4 legelején?És szerintetek várható -e még event ct1 elején?😛

darkmenx
ugyan olyan szarul fogsz kijonni a vegen mint az elejen mivel kurvara nemtudsz majd kirakni egy szot ha nem vasarolsz fel kibaszott sok betut es az egesz event csak arra jo, hogy kibannoljak a botokat, mert kezdodik CT1 es szegeny playzerek ne azt lassak, hogy nemlehet mozdulni a farmerektol.

darkmenx
elso nap: kiesik az egesz szobol mind kivetel 1 betu
masodik nap: kiesik minden de az 1-1 betu ritkan
harmadik nap: kiesik minden de az 1-1 betu surubben
negyedik nap: az 1-1 betu fog surubben esni a tobbi kevesbe
otodik nap: az 1-1 betu fog surun esni es a tobbi szinte nem

igy van kodolva az l2serverbe.

Sámán
Azért... remélem most már megjavult a dolog és nem csak így "szakaszokban" fog esni <#miaz>

FeketeVipera 77 SS

nekem délután ota 1 sem esett😞

Sámán
Nem vettem észre... Nagyon nagyon bénán (kinek hogy...), de most már állandóan esnek. Mondjuk nekem óránként max 2 <#vigyor2><#buck>

FeketeVipera 77 SS

valami l2 közelibb: srácok, az lehetséges hogy az eventen belül is csak bizonyos idõközönként esik az II és T? Mondjuk 12-18 között, vagy valami hasonlo?

oooOb+ <#violent>

REAL MADRID

GibboRamone
Hat ez mar k**** hianyzott! Kerni akartam h ezt iderakd! Ez is vmi kiszivargott ct2 es cucc?

Dota 2

Belton
Szijasztok, lenne egy kerdesem offon egy kimaxolt nekronak self buffba arcana poweral menyi m atackja van ? ill mdefje
koszi a valaszt elore is

BF:2-3-4(oORedstarOo)

L2Goku
>>> http://www.flurl.com/item/Hatchet_vs_Genitals_u_199612 <<< AZ ILYEN ÉPESZÜ EMBER VAGY MI A TÖKÖM?! ENNYIRE HÜLYÉK VANNAK A VILÁGON?!

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Endaer
már megint hülyeséget beszélsz, sose volt bajom a pvpvel 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

hát az is valami:/ Köszi😊

MeoH
Ha jol emlekszem 5milla kornyeken arultak a tobbi fejdisszel 1 arban.

fuck mmo's..i.,

szoval szerintetek franzon kb mennyiért tudom elpasszolni a little angel wingset?

igen, én is ezért csodálkozok😛

VipJoco
Mi is esik normálisan? 2T és 1darab II-es esett eddig pedig folyamat õl 8karakter <#mf2>

a little angel wings, vagy az II és T?

Nem hiszem hogy sokat érne mivel már esik a szörnyekbõl normálisan...😄

Excal1bur Leader of Sleepers

akkor reménykedek. hogy franzon is ér ennyit *_*

Tüskés
SHn 30 milláért láttam kirakva.

Idyll

egy little angel wings et mennyiért tudok eladni?

darkmenx
te a pvpvel sem bekultel meg

Endaer
én még a Kamaelekkel sem békültem meg 😊

daemonervosa
Érdekes , mert mindenki szidta a kamaeleket ,hogy mekkora IMBA kaszt lesz aztan szep lassan megbekeltek vele, ezzel sem lesz másképp . 😊

Trolling is a art.

MeoH
Tom, ezert irtam hogy erdekes lesz😛

fuck mmo's..i.,

Endaer
*síri csendben két marokkal dobálja a földet a Lineage2-re*
Ez a sub-skill-összebaszás felforralja az agyvizem. Ez nekem kurvára nem jön be. Semmi baj, majd játszok vmi mást. 😊

Gordis2k
De azt tudod, hogy ez 100% hivatalos info? Ez igy van! Nem spekuláció nem valószínû, hanem márciustol ez nálunk is van!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
Hmm ez a sub dolog mokas, kivancsi vagyok mi sul vegulis ki belole.

fuck mmo's..i.,

Sámán
Húú tényleeeg... kb mindegyik boss dobott még kb 1-1 betût is!!!! <#hehe>

Csak úgy mellesleg... beindultak a T + II -k !!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Tüskés
A betûket kihagytad a felsorolásból.

Idyll

Sámán
Ja tényleg... még life stone-k is jöttek <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Minden féle partokat (pl: tallum claive edge, soul bow steve, maje ékszer darabkák), ilyen destruction tombstone-k, Meanas Anor dobott egy a-grade sárkányszivecskét is (akármiiis az), divine könyvecske (ilyen kék -nemtudommelyik) -a többire nem emlékszem, majd legközelebb shotolom azokat is <#vigyor5>
Egészben sajna semmi... <#nemtudom>
De azért jó volt <#eljen>

FeketeVipera 77 SS