Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre jobban tetszik a pala... 😊 ^^
Remélem a war klánok ostromtaktikájában is megjelenik ez majd.. 😊
79 SE/77 BD Naia
79 SE/77 BD Naia
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
66-os vagyok Nighnmare heavyban Dle-vel 😊
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Szerintem az az archer party fog nyerni, amelyikben van 3 lovag 😊
Tegnap volt egy kis fight farmhelyért exilesekkel Franzon, 3 ijasz +1 prophet Vs Én a paladin 😄 (buff nelkül)
a prophet szerencsére rábuffolt az egyik lila ijászra, ezért vele kezdtem a hentet, aztán szépen sorba a többiek... egy laza healingpotival tartani tudtam ahogy lonek az ijaszok, mindegyiken maja light es bop volt. Addig lõttek, amig mindndek elfogyott a manája 😄
Végülis az utolsónál elbuktam, mert szemet paralizálós augnemt volt a fegyóján és bejöt neki 😞 De ebbõl is látszik, kamaelben ijász ellen lovag a megoldás 😊) (kritikálba allig ütnek nagyobbat, mint normálba, és még a shielddef poverét is feltölták, ami azért jó, mert a paladinnál minden irányban véd, és ijakkal szemben 100% a defense rate) A DarkAvengerek nem tudom mihez kezdenek shielddef nelkül 😞
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Két top archer party közül szerintem továbbra is leginkább az fog nyerni, aki hamarabb reagál a másikra, és elõbb jön be neki egy stun vagy egy-két critical hit... szvsz.
79 SE/77 BD Naia
Jó kis játék ez, de látod, még ezen a fórumon is mi megy... 😞
79 SE/77 BD Naia
A ct1,5 sub- passiv skillek telyes listája és egy bemutatása képpel.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
szerintem itt megtalálod a választ, gl
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Továbbra is arra a kérdésre keresem a választ, hogy az ékszerek alatt lévõ 6 üres slotba mit lehet pakolni?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sajnos nemsikerült megoldani, úgyhogy marad a tálcára rakosgatás <#szomoru1>#szomoru1>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
erre meg mindig kell egy "check file" (LineageII.exe) de nekem vodanettel 15perc alatt megvolt fullon CT1 install utan.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ott van manta subolj neki egyet aztán adj neki gordi!!!xD
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
BTW Nekem is lenne egy kérdésem... két egyforma kliens, ugyanaz a szerver, egyikünknél sincs se tûzfal se vírusírtó bekapcsolva, én simán beloginolok a szerverre, a haverom meg kiválasztja a szervert a listából, de utána már nem csinál semmit oké gombra.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Updateltem, checkeltem, videokártya drivert cseréltem... eredmény ua. <#nemtudom>#nemtudom>
BANNED
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
csinaltam mar mindent, game reinstall, check , initalize, athelyeztem, drivert frissitettem...valaki otlet<#confused>#confused>
BANNED
mi a geciert nem maradnak ott a helyen az ablakok?! ha restartolom a clienst minden minden ablak visszakerul bal oldalra kiveve a inventory (azt megjegyzi)
beallítva:
cliens restart utan:

BANNED
Pedig milyen jó kis játék lehetne ez.
Szóval, lehet, hogy nem sokat fogunk téged látni...
És persze a szokásos NCSUX lépések: miközben a már amúgy is túltápolt pvp karakterek kapják a +CP-t és javítják fel a skilleket, addig a healerek: újabb nerf...
És persze nerfelik a polesokat is, nehogy szerencsétlen legit játékosok gyorsan tudjanak fejlõdni...
GZ NCSUX!
79 SE/77 BD Naia

fuck mmo's..i.,
Az inventoryban lett az ékszerek alatt pár uj slot.
Ez gondolom a stat fülön is látható "Attribute Value" dologgal van kapcsolatban.
A kérdés, hogy hol lehet szerezni oda való itemeket?
Az uj szigeten eseik egy item, a neve: Yellow seed of evil - Shard
Ezt valami Blacksmith Ram-nak kell adni, és ad valamit erte..
No de hol van ez a kovacs, mert nem talalom...pmfun.com sem ismer ilyet
Ha valaki tudja, vagy van tippje, ossza meg pls 😊
Köszi
azthittem, hogy trance lesz eloveve de azt meg mostis spamelik, mint a szart, hogy bejojjon szal hogyha nem a 6.-ra hanem 5.-re fog bejonni az kurvara mindegy IMHO
Valami jó is történt legalább.
Mini Army Commander
poison - nem hasznalod masspvpbe (hasznalhatatlan)
hold - ha az ellenfelen van boss ekszer es/vagy tateossian + nemi buff = (hasznalhatatlan)
stun - talan az egyetlen aminek van ertelme a silencen kivul
silence - ^
Idyll