Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
your account Egyprobatmeger banned becose illegal 3rd program.
Várakozó üzemmód!
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Ugyankkor egy jo healerrel (aki 30% alatt tud tartani) és vr nélkül,no meg egy healthes fegyoval vissza lehet idézni a régi szép idõket (ld CT1 elõtt)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
fuck mmo's..i.,
részemrõl annyi hogy amint megvan a 75 én elfelejtem a destro-t
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Frissitettem alaplapdrivert, biost de semmi hatás , ugyhogy lehet tenyleg az xp a ludas 😊
Trolling is a art.
Mini Army Commander
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
ASUS P5B alaplap 4x 1GB rammal BIOS látja a 4GB-ot de WinXP már csak 2GB-ot ir sajátgép/tulajdonságoknál. Asusporbe progi meg látja hogy 4x1gb modul van a lapba. Iyenkor WTF van ? Vista time vagy mi ? pls aki tud help
UI: HüJék és rövidlátók kiméljenek kkthx 😛
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Más. Valaki számoljon be nekem arról, hogy a gyakorlatban mennyire hatásos és használható a frenzy. Orkom örökké üldözni fogja.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
<#eljen>#eljen> <#nyes>#nyes>The Life is a Game. Yust play it!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Fizetett hirdetést hallotak!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Trolling is a art.
Vkinek vmi ötlet?
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
Excal1bur Leader of Sleepers
Amugy meg tényleg nem láttam még rajta kivül mást aki ekkora tudással rendelkezik L2-ben, szoval én nem rosszindulatból mondtam de remélem nem is mugy tünt.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
oks gordi ahogy lrzed de ha kell szólj ..xD
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Franz szerveren keresek gyártós törpit aki tudna nekem C-s illetve D-s dolgokat betörni😊 Elõre is köszönöm<#worship>#worship>
nowai
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Max HP/Critical Rate increase on +4 enchant or higher.
Szerintem ez.

The Life is a Game. Yust play it!