Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facek
Holélszte? 😄
Gordis2k
Sejtettem egy újabb kellemes kronikaváltás... anyi bugot riportoltam már viszaathatnának 2 bannolt accot cserébe...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

nem csak este, véletlenszerû az egész

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Endaer
van. szintén chello, mint neked. De ez nem csak rolunk szol, a klanban Jedibreaker szerint mindenki lagol es dc-zik.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Van más akinek elkezd lagolni estefelé a játék és kidobálja dcvel?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
mivel toltad? ogw?

Trolling is a art.

Mert microsoft 😛

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Annak aki nem tudna 38 órával a beüzemelés után:

your account Egyprobatmeger banned becose illegal 3rd program.

Várakozó üzemmód!

nekem sem kezeli 64bites xp..

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

rég volt, tán igaz sem volt... A frenzy már koránt sem olyan szép mint volt CT1 elõtt. 30% fölött ahogy Typh is mondta a damage kb fele a korábbinak, ettõl függetlenül jó buffokkal igy is lehet haladni a destroval.

Ugyankkor egy jo healerrel (aki 30% alatt tud tartani) és vr nélkül,no meg egy healthes fegyoval vissza lehet idézni a régi szép idõket (ld CT1 elõtt)
30% hp felett lecsökken a sebzés, de már írták párszor itt😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

daemonervosa
nemolvastad el. x64 es winfosom van = 64bites tehát bekéne olvasnia 😞

Trolling is a art.

hát szerintem már a te szinteden meg van a frenzy lvl 3-as változata ami +200% p attack-od ad kb másfél percig. Ha ezzel 1 idoben használod a rage-et is akkor brutális nagyokat lehet ütni. Ha bufferrel mész lehet az ilyen stílusú xp-re rá menni pl cata-ba leütik a mobokat a hp-d utána gyorsan skill vissza heal és jöhet a 3szoros sebzés osztás + a rage ha azt is használod

MeoH
Igen a 32bites winfos a ludas, 3Gnel nem kezel tobbet. 64bit win es vista latja.

fuck mmo's..i.,

ha szeretsz 2k HP-val futkosni akkor semmi sem változott
részemrõl annyi hogy amint megvan a 75 én elfelejtem a destro-t

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

daemonervosa
erre magam is rájöttem, de sajnos nemtok mit kitalálni már :/

Trolling is a art.

Enosh Chan
Valami gaz lehet nalad, mert az x32 lat 3,nemtommennyi gigat es az x64 mar az egeszet kene lassa.

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

daemonervosa
nekem is 3gbt lát csak a 4 bõl, x64 es winnel. pedig az alaplap szerint 16 GBig siman olvasnia kene.

Frissitettem alaplapdrivert, biost de semmi hatás , ugyhogy lehet tenyleg az xp a ludas 😊

Trolling is a art.

a visszapörgése gyorsabb lett picit, a damage meg változik 30% alatt 300 felett 50% amig fent van a frenzy változik a damage, olyan mint a bison totem, fel le ugrál a damage ahogy 30% alatt-felett vagy...

Mini Army Commander

mAilkaEVO3
Köff és FÁK YÁ winfos .. 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

VipJoco
Nekem is 4GB ram van a gépemben, de 3.25GB ismer fel belõle. Mégpedig mert a windows xp maximim 4GB ramot lát, de ebbe a virtuális memoriát a videókártyán lévõ ramot + ki tudja mit is beleszámol (Bizzunk benne, hogy az sp3 megoldja)! Vista lenne a megoldás mivel az látja, de az alapból megeszik windows-ban 1GB-ot. Szóval vagy beéred ennyivel vagy használsz egy nem teljesen profi Vistát. (Talán a vista sp1 korigál a hibákon)

mAilkaEVO3
kis számteches kérdés
ASUS P5B alaplap 4x 1GB rammal BIOS látja a 4GB-ot de WinXP már csak 2GB-ot ir sajátgép/tulajdonságoknál. Asusporbe progi meg látja hogy 4x1gb modul van a lapba. Iyenkor WTF van ? Vista time vagy mi ? pls aki tud help
UI: HüJék és rövidlátók kiméljenek kkthx 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
He-he-he-he-he-he

Dallie,30% hp fölött kb 45-50%át sebzed annak,mint amit régen,tehát most 30% alatt.
Tüskés
chat.hu <#eljen>

Idyll

EgybeN van (meg nagybetû mondatkezdésnél, meg pont a mondat végén, meg ilyenek. Izé. Ha már belekötünk, azt jól tesszük, tanárbácsikérem.).

Más. Valaki számoljon be nekem arról, hogy a gyakorlatban mennyire hatásos és használható a frenzy. Orkom örökké üldözni fogja.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Gordis2k
Én tülem is. Tavóz mertt leszarva lettél, kivancsiak rád nem vagjunk. Ha meg maradás van nem tanitol mert nam van érdekelve.

<#eljen> <#nyes>

The Life is a Game. Yust play it!

Akhi
na meg 1 nyelv tanar😊 akkor egy kis melo: fojo,sebösen,unyatkozö,valy,pííza,okossska hajrá!<#nezze>

TruBy
Go away noob!

Klemice
abbahagyni egybe van

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Akhi
Joco abba hagyod vagy kamael?

VipJoco
Neked 3k-ért odaadom!

darkmenx
5000ft -ert erdekel

VipJoco
78 Hierophant / 75 Tyrant / 42 HE Eladó!!! cuccal avagy cucc nélkül pm itt forumon ha valakit érdekel!

Fizetett hirdetést hallotak!

Padidiver
tudom énsem azért írtam mert úgytûnt, csak vicc volt:>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

daemonervosa
sierra's blade * dle asszem 😛 ugyhogy iszonyatosan magas lesz az ara a top a dual miatt 😛

Trolling is a art.

Tüskés
Ad aware, és vírusirtó lefuttatása.

Idyll

Nekem is ez a gondom : vagy critical v dc v gg ....
Vkinek vmi ötlet?

Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE

party vs party pvpben az nyer akinek van 1 79es tankja...

Excal1bur Leader of Sleepers

Lol, teljesen jó értelemben mondtam h egy 'állat', hogy ilyeneket kipróbál, egyébként meg jól teszi én is tenném, ha tehetném!
Amugy meg tényleg nem láttam még rajta kivül mást aki ekkora tudással rendelkezik L2-ben, szoval én nem rosszindulatból mondtam de remélem nem is mugy tünt.
<#vigyor><#vigyor>

Padidiver
Nem tévedsz barátom Gordi barátunk nem állat hanem egy belevaló fasza játékos aki azt mondja hogy vazzeg egyszer élünk de legalább kiderül!:>
oks gordi ahogy lrzed de ha kell szólj ..xD

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

ezt én mé nem látom? <#duma>

Sziasztok!

Franz szerveren keresek gyártós törpit aki tudna nekem C-s illetve D-s dolgokat betörni😊 Elõre is köszönöm<#worship>

nowai

GamerAdams007
Esetleg egy illusztrált rajz, és a játékban nem is lesz ilyen. Úgyemlékszem volt már ilyenre példa...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

De én ezt a Dynasty dualt most néztem l2.comrol, másik dual sword nem volt oda írva, ebbõl tippeltem erre😛

Lesz azt hiszem dle*dle is, de nem hiszem, hogy annak lenne a neve dynasty dual, és ha jol irták, akkor a dle*dle kõkemény +6 accuracyt ad +4 esen. -.-'

hát a bal kezében az egy DLE-nek tûnik

Dynasty Dual-Sword

Max HP/Critical Rate increase on +4 enchant or higher.
Szerintem ez.

Valaki latott mar ilyet? Ez meg milyen dual?? <#wow1>

The Life is a Game. Yust play it!