Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solyomb
A destronál csak addig van frenzy amíg 30% alatt van a hpja ha fõlé megy akkor kikapcsol?
Elég vicces szitu lehet amikor csak arra vár hogy elnyomhassa és valaki ráhealel a benyomás után😄
hahahahaha, tegnap éjjel felnyomtuk 20kk-ra az elsõ 15 percben, nem tudom mi lett a vége de ha csak 30 percre jó marha boldog lehet aki megvette a végén <#nyes><#eplus2><#idiota>

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Enosh Chan
HBD GAthersw

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Gordis2k
2 fontos dolog mielot lefexem (végre talán)

1. A Destro továbra is öl olyn
2. Az aukcios házban nem atvaltozo konyvet hanem egy zar scrolt lehet venni ami 30 percre atvaltoztat de 1x... használatos...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
1 hét bünti!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

barret
Csereld meg a ket gepben a videokartyakat egy proba erejeig(ha lehet)
Nem hiszem hogy videokartyafuggo😊
Fuj ekezet nelkul irok...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Úgy látom Ruby +16os Dark Screamere óta mindenki meg van huzatva!<#nevetes1><#nevetes1>
2. Fingom nincs mi lehet a videokártyáddal a baj, valószinüleg téged nagyon utál a lineage!!<#levele><#nyes><#nyes>

Azt mondja meg valaki hogy hogy lehet az hogy van 2 gépem, ugyanaz a konfig kivéve a videókártyát. Az egyikben egy cseszett régi, 3ezer ftos, 128 mb-s van, a másikban egy 35ezer ftos 256mb-os vadi új kártya.
Nade a régi kártyás gépen elfut 7-8 kliens gond nélküól, a másikon max 2, a harmadik akkor is crittel, ha le vannak csukva.
Vkinek vmi ötlete? (ct1 elõtt az új karis gépen felnyitva is elfutott 5 kliens)

Akhi
WTB Blessed Spiritshot C es Greater Soulshot c grade cpack reci pm itt vagy jatekban Jokker (Franz server)

MeoH
Hat nem akarom bantani szegeny Gomezt de epp a tartalommal volt a gond, kisse ertelmetlen a mondat. azt en itt lezarnam a dolgot.

fuck mmo's..i.,

Krinyo
Akkor viszont más is megteheti, hogy neked nem tetszõ módon írjon.
Mi lenne ha a tartalomra koncentrálnánk?
Szerintem csak egy hangyafasznyival kevesebb arc és kicsit több segítõkészség lenne a megoldás. "bb"

pont
MeoH
angol bill. es winfossal nem eroltettem. Es mert megtehettem. "kötekedõkbõl már úgy is sok van" bb

fuck mmo's..i.,

Krinyo
ékezet luxus?
<#vigyor3>

MeoH
Lehet, hogy en is kotekedo vagyok es en is kovetek el helyesirasi hibat, de ha mar 1 forumba beirok, atnezem mit pottyogok, hogy legalabb legyen vmi ertelme, formaja. Foleg ha csak 1 mondat... szoval flame on

fuck mmo's..i.,

Krinyo
kötekedõkbõl már úgy is sok van <#vigyor4>

teon-ra vagy franz-ra gyere

ha teon-ra jössz írj pm-et itt a fórumon

Voyager5
Örülünk, hogy ismét egy magyar tanárral bõvül a fórum <#vigyor4>
sziasztok en is most fogok lasan kezdeni a 60day -os accont ma + van csak a dobozol L2-ot varom hogy ki hozzak
hát ez az MMO toplista a világ 1ik legnagyobb hülyesége.

kb két hete olvastam 1 amerikai internetes újság cikkét az l2 és a wow összehasonlításáról. Amiben wow-ot az l2-höz képest ha 1 szóval fejezte volna ki szarnak nevezte volna. És ezt is mellé kommentálta ami nem szó szerint de meg ragadt bennem: Miközben ha a világ legnépszerûbb játékról beszélünk akkor mindenhol a wow-ot emlegetik, de van 1 játék a Lineage 2 amivel mégis több mint 17 millióan játszanak míg a wow-al csak 8-9 millióan

Sanya szerinted ki a volt ally-d az ITT 10 legjobb jelenlegi pvp-se vagy tvt-se leírnád ezt nekem kíváncsi vok rá ha gondolod az exile-bõl is írhatsz 1 ilyen listát köszönöm elõre is

Padidiver
gratula pryros:>
szép ünnepi ajándék😛

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Sámán
Grat!!! <#taps>
(látom te is küzdesz rendesen a helyekkel inv-ben... <#nyes> )

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Telyesen baromság ez a cik... ne is törödj vele.

Ezt a top10 MMO-t a Blizard támogatta? 😛
Érdekes,hogy Ragnarok nincsen benne a listába,bár annak csak 25millo elõfizetõje van Kóreába...

Igaz csak másodiknak sikerült, mert Eloim a végén megint beelõzött (Grat neked is mázlista). Külön köszönet mindenkinek, akik segítettek, hogy ezt is megérhessem.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

daemonervosa
Ez egy hulyeseg, csak a koreai szervereken tobben jatszanak mint wowot ezegesz világon.

Trolling is a art.

Nem igazán, csak másik accon van, ami éppen használatban van...😊

UI.: Még mindig keressek Academy-t!
Top 10 Most Popular MMOs
Gordi ehhez mit szólsz?
csak 1 milla L2? sokkal többre tippeltem, fõleg koreai oldalon
Tüskés
Érdemes elf karaktert kezdeni, mert azok gyorsak. Érdemes sötételfet, mert azokat erõsek. Érdemes ember karaktert csinálni, mert az a kettõ keveréke. Érdemes ork karaktert kezdeni, mert azok olyan sok érdekes dolgot tudnak csinálni, vagy törpét, azok meg nagyon ügyesek, mindenhol feltalálják magukat. Szerintem érdemes kamaelt kezdeni is, mert az most újdonság, és nem csak te, más sem ismeri igazán jól.

Érdemes gyûjtögetni, és az egészet feladni néhány jó kis pk kedvéért.

Mindenesetre ha rám hallgatsz, te magad nézel utána annak a játéknak, amit játszani készülsz, és teljesen mindegy, milyen karaktert kezdesz, az egyetlen lényeg, hogy te élvezd vele a játékot. Újrakezdésre bármikor lehetõség van, amíg befizeted az accot.

Idyll

Rám ez nagyon igaz <#falbav>

The Life is a Game. Yust play it!

Akhi
ehh sajnalom 😞 de majd a kov😛

DarkVen
Mi lett Emirkehahr-al, otthagyod a palát?
Ja, és régen voltam, majd elfeledtem:
KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Szevasz!

Hol a mondat végi írás jel?

UI.: Academy-t keresek Franzon!!!
Sziasztok Arcok!

Most kezdek majd offon, es szeretnek nehany tipp kapni hogy milyen
karival erdemes kezdeni, vagy mit erdemes csinalni 😊

koszke elore is, bb
Inkább úgy mondanám hogy volt 😊

Enosh Chan
Tul sok penzetek van

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Pedig olyan ígéretesen indult +0ról tegnap 😞(

Sámán
Drága Headshot... <#csodalk><#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Valaki unatkozott Giranban <#smile><#alien>

Örült!!!<#nevetes2><#nyes>

Padidiver
QFT!!!
owned!!<#taps><#taps><#nyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Gordis2k
Te Drizi a gorak +10es GSével mi a helyzet?

valaki kérdezze meg drizztõl, hogy Gorak +10es GSével mi a helyzet, köszi

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Hát legszivesebben :

Gordi, majd gyere fel légyszives msn re, köszi😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

solyomb
Mi futott át rajtad amikor megláttad a végeredményt?
Legközelebb inkább add nekem mielött betöröd😊
Gordis2k
GRATZ szép munka másnak sokkal kevesebb cry jön ki egy ilyen fegyóból! lol😛 bolond vagy te mindig mondtam.😊)

daemonervosa
bannerbe -> l2vackok /btw ez retail forum/

Trolling is a art.

Hi all nem tudod valaki 1 müködõ magyar szervert a lineagéhez?

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

köszi 😊

2 és fél óra után mindenkinek meglett 10 másodperecen belül...lolz

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)