Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég vicces szitu lehet amikor csak arra vár hogy elnyomhassa és valaki ráhealel a benyomás után😄
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
1. A Destro továbra is öl olyn
2. Az aukcios házban nem atvaltozo konyvet hanem egy zar scrolt lehet venni ami 30 percre atvaltoztat de 1x... használatos...
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Nem hiszem hogy videokartyafuggo😊
Fuj ekezet nelkul irok...
Bérbe vehet? reklámfelület...
2. Fingom nincs mi lehet a videokártyáddal a baj, valószinüleg téged nagyon utál a lineage!!<#levele>#levele><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Nade a régi kártyás gépen elfut 7-8 kliens gond nélküól, a másikon max 2, a harmadik akkor is crittel, ha le vannak csukva.
Vkinek vmi ötlete? (ct1 elõtt az új karis gépen felnyitva is elfutott 5 kliens)
fuck mmo's..i.,
Mi lenne ha a tartalomra koncentrálnánk?
Szerintem csak egy hangyafasznyival kevesebb arc és kicsit több segítõkészség lenne a megoldás. "bb"
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
ha teon-ra jössz írj pm-et itt a fórumon
kb két hete olvastam 1 amerikai internetes újság cikkét az l2 és a wow összehasonlításáról. Amiben wow-ot az l2-höz képest ha 1 szóval fejezte volna ki szarnak nevezte volna. És ezt is mellé kommentálta ami nem szó szerint de meg ragadt bennem: Miközben ha a világ legnépszerûbb játékról beszélünk akkor mindenhol a wow-ot emlegetik, de van 1 játék a Lineage 2 amivel mégis több mint 17 millióan játszanak míg a wow-al csak 8-9 millióan
Sanya szerinted ki a volt ally-d az ITT 10 legjobb jelenlegi pvp-se vagy tvt-se leírnád ezt nekem kíváncsi vok rá ha gondolod az exile-bõl is írhatsz 1 ilyen listát köszönöm elõre is
(látom te is küzdesz rendesen a helyekkel inv-ben... <#nyes>#nyes> )
FeketeVipera 77 SS
Érdekes,hogy Ragnarok nincsen benne a listába,bár annak csak 25millo elõfizetõje van Kóreába...
Igaz csak másodiknak sikerült, mert Eloim a végén megint beelõzött (Grat neked is mázlista). Külön köszönet mindenkinek, akik segítettek, hogy ezt is megérhessem.
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Trolling is a art.
UI.: Még mindig keressek Academy-t!
Gordi ehhez mit szólsz?
csak 1 milla L2? sokkal többre tippeltem, fõleg koreai oldalon
Érdemes gyûjtögetni, és az egészet feladni néhány jó kis pk kedvéért.
Mindenesetre ha rám hallgatsz, te magad nézel utána annak a játéknak, amit játszani készülsz, és teljesen mindegy, milyen karaktert kezdesz, az egyetlen lényeg, hogy te élvezd vele a játékot. Újrakezdésre bármikor lehetõség van, amíg befizeted az accot.
Idyll
The Life is a Game. Yust play it!
Ja, és régen voltam, majd elfeledtem:
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Hol a mondat végi írás jel?
UI.: Academy-t keresek Franzon!!!
Most kezdek majd offon, es szeretnek nehany tipp kapni hogy milyen
karival erdemes kezdeni, vagy mit erdemes csinalni 😊
koszke elore is, bb
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

owned!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#nyes>#nyes>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Legközelebb inkább add nekem mielött betöröd😊
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
2 és fél óra után mindenkinek meglett 10 másodperecen belül...lolz
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)