Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Most is itt áll mellettem kb 10 perce, sztem valami bot lehet mert sose válaszol akármit irok neki.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Gratulálok😊
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Baalkain: azt a gyrereket aki árulja a heavens dividert ismerem, õ ezekkel szórakozik, 4-5 hete csak S meg A grades fegyokat overenchantol és a jelek szerint megéri neki, ez már a 3. +8as S grades fegyoja. Dragon slayerbõl is csainált már 2 +8ast...
Amugy semmit <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Sieghardton kint ülnek +8 Sommal, +8 heaven's dividerrel etc, nekem kicsit gyanus 😊
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
de régen hallottam ezt az insomnia track-et. csak ez most hogy jön ide? csak nem vki álmatlanságba szenved és csak játszik és játszik?😄
Is when I search for the light
Pick up my pen and start to write
I struggle, fight dark forces
In the clear moon light
Without fear... insomnia
I can't get no sleep
I used to worry, thought I was goin' mad in a hurry
Gettin' stress, makin' excess meth in darkness
No electricity, something's all over me, greasy
Insomnia please release me and let me dream of
Makin' mad love to my girl on the heath
Tearin' off tights with my teeth
But there's no release, no peace
I toss and turn without cease
Like a curse, open my eyes and rise like yeast
At least a couple of weeks
Since I last slept, kept takin' sleepers
But now I keep myself pepped
Deeper still, that night I write by candle light
I find insight, fundamental movement, uh
So when it's back this insomniac take an original tack
Keep the beast in my nature under ceaseless attack
I gets no sleep
I can't get no sleep
I can't get no sleep
I can't get no sleep
I need to sleep, although I get no sleep
I need to sleep, although I get no sleep
Faithless-insomnia
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Doom light setx2
Doom heavy set
BW robe set
Phoenix set
Katana*raid +6
bw boots
DC light set
BO crit SA
Soul Bow
Homu+3 acu
Demon Dager +3 crit dmg
Kesha +3 focus
PM itt!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
A ezek a catalystos ge*ik kikeszitenek allandoan lePKz vmelyik köcsög blazingbe, nem lehet tölük normálisan botozni<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#boxer>#boxer> <#nevetes1>#nevetes1>
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Hide and fear, Cobra Commander is here !
LineageII kliens elindít... splash screen megjelenik... és aztán csak a splash screen marad, meg a várakozas. Esze ágában sincs továbblépni a kliensnek, mondjuk a login screenig. Procit feltolja 99%ra. Vmi ötlet, ezt hogy oldhatja meg az ember?
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Recepteket vennék Franz szerveren ha van valakinek pm itt.
Amit leirtal az nagyabol igaz... Mondjuk a GG -t eddig csak 2x lattam akcioban nem walker volt... ha nagyon el akarnak kapni ugy is elkapnak akar ig akar oog...
A szerencse eddig megvolt majd megirom ha elkaptak vele😛
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
az meg, hogy ezt mennyire egyszeru megallapitani... ha beallitjak szerver oldalon, hogy beengedjen kissebb protokollal es mivel engine.dll be van packelve (barmikor lehet dumpolni nem errol van szo)
akkor lehet, hogy kibaszottul nem fog eszedbe jutni egy karbantartas utan, hogy volt protokol frissites, mert beenged a regi bottal is.
ezenfelul a gameguardot frissithetik akar minden percben vagy esetleg minden karbantartasnal mig uj walkert kiadnak kb ~havonta(?)
sok szerencset kivanok en es a kaknub detekt team minden OOG hasznalonak.
penzt meg barmibol lehet csinalni a piacon amit kiutsz akar 100% haszonnal is, ha tudod mit mennyiert lehet eladni.
azt mondják a GM-ek nem foglalkoznak azzal ki vesz cuccot ki nem. Igazából ez az ebay olyan dolog, hogy szerintem akkor sem követsz el hibát szerintem ha veszel akkor se ha nem. Teon-on már annyira elharabódzott a sok bot, hogy nem igazán lehet sajnos máshogy pénzt szerezni, mindig próbálkozok vmivel, de a botoknak mindig töbszöröse van belõle és fele áron, mint amit te megtudnál szerezni. Tehát tulajdon képpen a spoilos és kraftos törpe játékélménye ki van lõve. Én direkt spoiler-el kezdtem a teon-on, hogy majd szerzek pénzt, de inkább csak kiadásom volt több a sok bot miatt. Szóval most már azt mondom, hogy egyeltalán nem baj az ha vki vesz pénzt hiszen szinte másképpen már nem tudna játszani esetleg iszonyatos szenvedések árán kb mindent töbszörös idõ alatt elérve.
Sztem felreertetted a "De nem mondom el😛" soromat egyenlore nem akarom hogy az emberek kezpenznek vegyek a dolgot aztan meg en legyek a szar szemet ha nem muxik...
Volt mar ra pelda...
<#banplz>#banplz>
Sztem ebben tudok segíteni: WTS adena Sieghardt, Franz 😊
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
OOG addig biztonsagos amig nincs protokoll frissites(szerintem)
Ezt ha minden igaz konnyu megallapitani...
De nem mondom el😛
Próbáttkitejis! Nemkeehozá ingéém gecóóó !
Sráácokk amugy nemtudjátok ménemtokbeléni? Vmi koreai szart ir gecóóó
Trolling is a art.
Nézd meg mind a kettõt aztán maradsz ahol jobb az xp
u.i.:
Az fentebb leírt mondatomat egyik barátom se vegye figyelembe. Köszönöm.
OOGvel belehet menni!Volt reggel egy szerver resi...
Egyébként mi Ivory melett fejlodunk. elõször a jobb oldalán, majd északon. Jó XP <#vigyor4>#vigyor4>
fuck mmo's..i.,
pár ötlet hol lehet a legjobban fejlõdni vele (62SE/72PP/40EE support és 0 walker :p) ?
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Azért köszi, hogy leírtátok a véleményeteket.
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Payment Validation
There was a problem processing your request:
FRAUD SUSPICION
2 különbözõ visa kártyát is próbáltam de semmi, megnéztem már más ip címrõl a válasz ugyanez, esetleg valami ötlet mi lehet a megoldás?
elõre is köszi