Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok. Csináltam Game Accounts-t es tovabb nem tudom hogy kell . A Dobozos L2-öt fel kell mindenképpen telepiteni?
keress online ICA-st és szólj neki 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gaurwaith Catalyst klantagrol lehet tudni valamit? Ez zaklat már 2 napja, nem tudok töle fejlödni, ahogy megütök 1 mobot stunol, és kb minden ütését bekapom!!<#boxer><#boxer>
Most is itt áll mellettem kb 10 perce, sztem valami bot lehet mert sose válaszol akármit irok neki.

Endaer
Köszi a tippet, hétvégén szakítok rá idõt és kipróbálom amit javasoltál.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Padidiver
Hûûû báz ez nagyon süt,iszonyat jól néz ki:>
Gratulálok😊

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

ez az új top As kétkezes Sword of Ipos (ezt kihagytam a kép mellõl 😊 )

Baalkain: azt a gyrereket aki árulja a heavens dividert ismerem, õ ezekkel szórakozik, 4-5 hete csak S meg A grades fegyokat overenchantol és a jelek szerint megéri neki, ez már a 3. +8as S grades fegyoja. Dragon slayerbõl is csainált már 2 +8ast...
Mennyi a SOM?
Amugy semmit <#vigyor2><#vigyor2>

Valaki tud vmit a kari transferrõl?
Sieghardton kint ülnek +8 Sommal, +8 heaven's dividerrel etc, nekem kicsit gyanus 😊

Ez nem cheat, csak nem teljesen legális😛 Cheat pl sc ben: show me the money. Ami sajnos itt nem mûködik😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

kösz nem. Tudok csít nélkül is játszani.

de régen hallottam ezt az insomnia track-et. csak ez most hogy jön ide? csak nem vki álmatlanságba szenved és csak játszik és játszik?😄

Tüskés
Ipos.

Idyll

Gordis2k
Deep in the bosom of the gentle night
Is when I search for the light
Pick up my pen and start to write
I struggle, fight dark forces
In the clear moon light
Without fear... insomnia
I can't get no sleep

I used to worry, thought I was goin' mad in a hurry
Gettin' stress, makin' excess meth in darkness
No electricity, something's all over me, greasy
Insomnia please release me and let me dream of
Makin' mad love to my girl on the heath
Tearin' off tights with my teeth
But there's no release, no peace
I toss and turn without cease
Like a curse, open my eyes and rise like yeast
At least a couple of weeks
Since I last slept, kept takin' sleepers
But now I keep myself pepped
Deeper still, that night I write by candle light
I find insight, fundamental movement, uh
So when it's back this insomniac take an original tack
Keep the beast in my nature under ceaseless attack
I gets no sleep
I can't get no sleep

I can't get no sleep
I can't get no sleep
I need to sleep, although I get no sleep
I need to sleep, although I get no sleep
Faithless-insomnia

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Olcson elado franzon:

Doom light setx2
Doom heavy set
BW robe set
Phoenix set
Katana*raid +6
bw boots
DC light set
BO crit SA
Soul Bow
Homu+3 acu
Demon Dager +3 crit dmg
Kesha +3 focus

PM itt!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gratu Eloim!!

A ezek a catalystos ge*ik kikeszitenek allandoan lePKz vmelyik köcsög blazingbe, nem lehet tölük normálisan botozni<#rinya><#rinya><#boxer> <#nevetes1>

meszitibi
Én ugyan nemtudom mi ez <#nemtudom><#conf> , de GRAT !!! <#taps>

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Egy újabb csodás nap <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> Egyes vélemények szerint az elsõ az amcsi szervereken <#nevetes1>

Cobra.
Futtass egy check files-t, ha utána se indul, akkor még töröld az option.ini-t. Ha ezután se megy, akkor uninstal la tûzfalprogramodra (ZoneAlarm és Panda szokott mostanában összeakadni a játékkal).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Endaer
nah jutott nekem is egy kis öröm és fejtörés.
LineageII kliens elindít... splash screen megjelenik... és aztán csak a splash screen marad, meg a várakozas. Esze ágában sincs továbblépni a kliensnek, mondjuk a login screenig. Procit feltolja 99%ra. Vmi ötlet, ezt hogy oldhatja meg az ember?

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

VipJoco
Cokes, Leather, Synt Cokes, Steel ......
Recepteket vennék Franz szerveren ha van valakinek pm itt.

Nah errol beszeltem maris xarlama vagyok mert PROBALKOZOM!
Amit leirtal az nagyabol igaz... Mondjuk a GG -t eddig csak 2x lattam akcioban nem walker volt... ha nagyon el akarnak kapni ugy is elkapnak akar ig akar oog...

A szerencse eddig megvolt majd megirom ha elkaptak vele😛

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Megoldom teonra is, mennyiség és megbeszélés kérdése 😊

darkmenx
az OOG azoknak biztonsagos akik akkora faszlamak, mint te, hogy futtassak(szerintem)
az meg, hogy ezt mennyire egyszeru megallapitani... ha beallitjak szerver oldalon, hogy beengedjen kissebb protokollal es mivel engine.dll be van packelve (barmikor lehet dumpolni nem errol van szo)
akkor lehet, hogy kibaszottul nem fog eszedbe jutni egy karbantartas utan, hogy volt protokol frissites, mert beenged a regi bottal is.
ezenfelul a gameguardot frissithetik akar minden percben vagy esetleg minden karbantartasnal mig uj walkert kiadnak kb ~havonta(?)

sok szerencset kivanok en es a kaknub detekt team minden OOG hasznalonak.

darkmenx
lovagolhatsz meg felevig az ebay dolgon de hidd el, hogy itt az emberek 90% leszarja a te velemenyed es pontosan azert, mert ez a 90% ebayel vagy ebayelt.

penzt meg barmibol lehet csinalni a piacon amit kiutsz akar 100% haszonnal is, ha tudod mit mennyiert lehet eladni.

na kész teljes tragédia vége az X-nek<#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>nincs már dvp (börtönben), fractal(elhagyta az X-et), danieldefo(eladta az acc-ját), vweider(eladta az acc-ját), plazma(ki lépett az X-bõl) ennyi volt ha nem lesz hirtelen után potlásuk akkor teljes ITT hatalom lesz. A Luxaterna,ChaosOfLegion, Aliens elhagyta az ally-t a RedSunrise és RedSquad egyesült a másik két X klánnal<#rinya><#rinya>

el kell, hogy szomorítsalak mert a teon-on játszom😄

azt mondják a GM-ek nem foglalkoznak azzal ki vesz cuccot ki nem. Igazából ez az ebay olyan dolog, hogy szerintem akkor sem követsz el hibát szerintem ha veszel akkor se ha nem. Teon-on már annyira elharabódzott a sok bot, hogy nem igazán lehet sajnos máshogy pénzt szerezni, mindig próbálkozok vmivel, de a botoknak mindig töbszöröse van belõle és fele áron, mint amit te megtudnál szerezni. Tehát tulajdon képpen a spoilos és kraftos törpe játékélménye ki van lõve. Én direkt spoiler-el kezdtem a teon-on, hogy majd szerzek pénzt, de inkább csak kiadásom volt több a sok bot miatt. Szóval most már azt mondom, hogy egyeltalán nem baj az ha vki vesz pénzt hiszen szinte másképpen már nem tudna játszani esetleg iszonyatos szenvedések árán kb mindent töbszörös idõ alatt elérve.

Inkabb csak masnaposnak<#pias>!Tanulastol tulhajtottnak<#email>!Faradtnak<#oooo>...Tul sok a stressz<#szomoru1>
Sztem felreertetted a "De nem mondom el😛" soromat egyenlore nem akarom hogy az emberek kezpenznek vegyek a dolgot aztan meg en legyek a szar szemet ha nem muxik...
Volt mar ra pelda...
<#banplz>

Hali!
Sztem ebben tudok segíteni: WTS adena Sieghardt, Franz 😊

a pszihologus minositene teged tul konnyen es hamar retardaltnak.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

daemonervosa
Kérlek NE mond el 😊

Trolling is a art.

Akkor marad az IG😛
OOG addig biztonsagos amig nincs protokoll frissites(szerintem)
Ezt ha minden igaz konnyu megallapitani...
De nem mondom el😛

Trixtan
Köszönöm a segítséget! 😊

daemonervosa
WÁÁOOOOO Vazeeee ez tééleg meeegy !

Próbáttkitejis! Nemkeehozá ingéém gecóóó !

Sráácokk amugy nemtudjátok ménemtokbeléni? Vmi koreai szart ir gecóóó

Trolling is a art.

attól is függ, hogy milyen fegyvered van. ha van 1 +5 vagy jobb akkor szerintem aligator island-ra is mehetsz az is jó hely 2x-hps mobok is vannak ott és 1-2 lövésbõl leszeded õket jó xp-vel droppal (bár ez már ha sub-od van nem annyira számít) és itt is esik a herb.

Nézd meg mind a kettõt aztán maradsz ahol jobb az xp

na most kezdek megbolondulni😄 nincs pénz nem tok mit csinálni😄 elkezdtem quest-elni 1 fél délelõttön keresztül utána kiderül, hogy 70+-os mobokat kell ölni. semmi ötletem sincsen, hogy szerezzek pénzt😞

Gordis2k
Persze, hogy belehet!! Sõt sokkal jobb mint az IG.

u.i.:
Az fentebb leírt mondatomat egyik barátom se vegye figyelembe. Köszönöm.

CSao all!
OOGvel belehet menni!Volt reggel egy szerver resi...

Gordis2k
Mazohista😊

MeoH
Ehh tenyleg😄 Na szoval az spsem 0 walkerrel 1altalan nem fejlodne😛

fuck mmo's..i.,

TruBy
Jah és potyog rendesen a herb, csak szeritem sok a bot. De Sps-el meg lehet oldani ezt a problémát <#oooo>

TruBy
Látom MEoh reggel van... Leírta, hogy van neki 62SE/72PP/40EE supportja <#eplus2>.
Egyébként mi Ivory melett fejlodunk. elõször a jobb oldalán, majd északon. Jó XP <#vigyor4>

MeoH
Sps support nelkul sehol sem fejlodik tul jol, eroteljes manahiany fog kiserni...Keres olyan helyet ahol potyog a herb.

fuck mmo's..i.,

nah, végre megvan az sps sub 😄
pár ötlet hol lehet a legjobban fejlõdni vele (62SE/72PP/40EE support és 0 walker :p) ?

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Köszi, megoldódott

tiszta legyen a hosts-od

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Az elsõn nem volt elég guba(vagy mindketõn) igy minimum 24 orát várnod kell mielõt ujra.Ha véletlen 23ora 59 percel az elõzõ után probálod akor is lenuláza és ujra 24ora!!!

Valaki tudna segíteni, hogy miért nem megy a botom? Reggel rendesen befizettem, ki is írta, hogy minden oké erre semmit nem csinál.

hát mindenestre nem fogok élni vele. Azért van a spoilerem, hogy spoilozzon és már vagyok vele olyan szinten, hogy tud is drágább értékeket spoilozni gyorsan buff támogatással meg még gyorsabban megy majd.

Azért köszi, hogy leírtátok a véleményeteket.

vársz 24ht és megpróbálod újra

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Mydgard
WTB +8 vagy +9 tsu*tsu, pm CsardasKiraly - Franz

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Trixtan
Nem játszottam 2 hónapig, megszüntettem az account fizetését s most, hogy újra kezdeném reactiválásnál ezt az üzenetet kapom:

Payment Validation

There was a problem processing your request:

FRAUD SUSPICION

2 különbözõ visa kártyát is próbáltam de semmi, megnéztem már más ip címrõl a válasz ugyanez, esetleg valami ötlet mi lehet a megoldás?
elõre is köszi