Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te biztos gordi álregje vagy <#hehe><#vigyor1>

REAL MADRID

GAthersw
Könyörgöm, a Lájnédzshez is hülye, legalább annál több ismeretet igénylõ dolgokról ne írja a hülyeségeit...

01110000 01110010 00110000

darkmenx
en nem ismerem dvpt ahogy te sem es szerintem nem hogy beszelo viszonyba nem de meg csak koszonobe se voltal vele soha eletedben

en is csak olvastam rola de mar akkor is 8 evrol volt szo nem 3 rol es semmilyen onvedelemrol csak siman agyonbaszta a tagot mert beszolt/gunyolodott/ugatott a 3 eves lanyara meg a csaladjara

Te olyan hulye vagy hogy az mar faj. Abszolut semmit nem tudsz semmirol, es irod a teljesen helytelen baromsagaidat allando jelleggel...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Akkor miért kiabálsz Bushrol és atombombárol ,amiket az USA ra kellene dobni?A logikád tendenciája a 0 felé mutat.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

azért kell atom bomba😄

a lényeg nekem ebbõl annyi azok akiket szeretek és én éljek békében a több dologra szarok nagyot azok se segítenek nekem még inkább ellenem vannak mint velem. csináld ezt te is

errõl=bármirõl

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gondolod Bush egyedül dönt errõl?:o Bátor elképzeléseid vannak, úgy komolyan, gondolkodol is néha, vagy csak szarod a hülyeségeidet?:S

"A történet ezek után is a kocsmai összetûzések forgatókönyvét követte, mert az egyetemista Alexandr Bljoskin, Ponamorenko játékbeli szövetségese, de a való világban Kirill barátja, megpróbálta a verekedõket lecsillapítani, ám a feldühödött ukrán egy ütéssel földre küldte a békítõt. A tanúvallomások az ezt követõ eseményekrõl már különbözõ változatokat tartalmaznak, Ponamorenko valószínûleg addig rugdalta Bljoskint, amíg bele nem fáradt. A súlyosan sérült fiú végül négynapos kórházi kezelés után belehalt sérüléseibe." Nekem ez nem önvédelemnek tünik o.O

öld meg bush-t vagy dobj atom bombát amerikára

solyomb
És a világbéke mikor lesz napirendi ponton?
Aszem nekem is életbiztosítást kell kötni, hát nem hiszem el mik vannak Kíváncsi vagyok hogy Exile vagy ITT esetleg Amarath ally tag halt e meg és ki ölt na majd megkérdem.
Amúgy dvp önvédelembõl ölt illetve nem ölt csak megütötte a csávókát aki rosszul esett és meghalt ezért kapott csak 3 évet.

Amúgy nagyon happy hírt hallottam 1 NCSoft bejelntést miszerint a jövõben, szandékukban áll teljes mértékben meg szüntetni az ebay-t és a botozást. Azért lett nagy balhé mert valamelyik amcsi kis szerveren összevissza adta a büntetéseket a gm és ráadásul mostanába egyre több panaszt kapnak botokról ebayerekrõl, ezért szándékoznak intézkedni. Gondolom ez elsõ sorban euro és amcsi szerveren lesz észrevehetõ mert ázsia játékosok szinte maguk is olyanok mint a botok olyan fanatikussággal és elszántsággal játszanak.

pharao
DVP után is vannak még orosz barmok!
bazzeg, már megint...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
2 dolgot tudok mondani:
1. A multhéten több NC soft játéknál is elérhetõvé vált a funkció!
2. A megvásárolhati dobozos(új kiadású) verziókon szerepel a játék bemutatásánál a transfer név és nem változtatás!

Érkezik kitartás.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

solyomb
A karakter transferrõl nincs senkinek valami apró cseprõ új infoja? Január végére igérték legutobb nem?
Van rá valam i sansz szerintetek, hogy ez be is következik vagy csak etetés?
huuu...bocsi..ja hülye vok😄
pharao
Srácok ne botozzatok, mert így jártok és it's NOT funnnny! /fél

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Upsz erre nem is gondoltam😞

Gyors áttekintés és komment:

Mindenkinek müködik az elküldött free séta?

1.93 elérhetõ a szokásos oldalon.

u.i.:
Ne botozatok mert azzal elrontjátok a játékélményt!! /kamu

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
Azt hiszem, rájöttem, miért nem látja senki ezt a szöveget ott fent. A kék és a piros ütik egymást, káprázik az ember szeme tõle.

/NOT

Idyll

FragStaR
Update utáni kliens ftw !

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Bocs, de ezt muszáj 😄
http://www.snotr.com/video/83

Gordis2k
Kitudja? Az elsõ ilyen megoldás 4hónapig müködött a multkor sajna csak 1 hétig. Meglátjuk.

Endaer
ez is csak egy loopbackes megoldas, amit csak rovid ideig lehet hasznalni, nem?

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Gratz

Úgy tünik az ingyenes walker abszulut tiszta aki szeretné használni az pmben jelezze felém itt.

VipJoco
GZ!

MeoH
Grt!

fuck mmo's..i.,

na ez is meglett :p

http://img80.imageshack.us/img80/5369/shot00089hh0.jpg

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

pharao
Kliensel még nem kaptam az update óta critikal error-t... csak el ne kiabáljam...

FragStaR
Remélem ez csak azt jelent, hogy nem lesz több critical error @ Giran

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Voyager5
WTB Blue 12 @ SH (jutányos áron) <#wink>
matamm
akhi se-d elado még vagy megvan még?

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

bezzeg dragon 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

VipJoco
Vélemények az updaterõl? csak mert engine.dll,l2.exe frissítés volt!

TruBy
10 kraftbol 6 siker...amik sikerultek azok 4 maja ekszer, egy dc cipo es egy dc helmet. Ami tort: maja LA, DC helmet, DC kesztyu, maja earing.
meg szerencse hogy az AS-emet meguzleteltem, nem kraftoltam...

daemonervosa
nekem franzon eddig 5/2 sikerult ...
SH n mégsiralmasabb az eredményem..

Trolling is a art.

Baszki. Csak nekem nem sikerul egy k***va craft se?

Grat 😊
Gordis2k
Szeretném ha tudnátok ismét van free walker. Egyenlõre várunk kicsit és közzéteszem amint biztosan tudom, hogy biztonságos. Kitartás.
Loopback adapteres igy nem tudni meddig jó de majd kiderül.

Voyager5
<#vigyor2>

Már vagy 1 honapja ...de kedves barátaimért mint pl te vagy lufee vagy emotion bármikor visszajövök

Excal1bur Leader of Sleepers

Gordis2k
És Shanwayt😊

Chryst64
lol
Pyrost?

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

Gordis2k
Egy ideje😊

Yo Excalibur!

csak nem abbahagytad a jatekot? nemaarr... hianyoznal 😊)))

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Gordis2k
A sieghardton az uj uralkodó klán dönt (Unicum) máshol nem tudom.

u.i.: Aki nem tudná az unicum az a klán aki annyira durva, hogy az ICAt boxolják partyn kivüli bufferként ENNYIRE!😊

Tüskés
Tudtommal ez mindig egy jó kérdés, az utolsó pillanatokig kétséges, hogy melyik oldal nyer.

Idyll

Megmondanám szivesen de már vagy 2 hete nincs forum acc om invinél ... <3 True 😄 magára vette hogy azt montam el akarja venni Sleepers 35k rep pontját...😄
1ébként: True elõállt azzal az 5lettel hogy Sleepersnek be kéne olvadnia HB be mert az jobb mindenkinek.. Régebbi Sleepers tagok meg elhajtották erre 1 nappal késöbb 1 forum takaritás és kiszorták azokat akik nem adnak semmit se az allynak csak drámát ..😊 De Sleepers már amugy sema régi. CL abbahagyta a játékot azután meg kb mindenki aki számitott nekem én meg nem invi miatt voltam sleepersbe hanem az régi emberek miatt...1edül Foreigner +Cosmos13 maradtak joarcok . De nem ezért nem játszom. Simán nincs rá idõm.
Hiányziiiiik a BULLLDOOOOZER TEAAAM

Excal1bur Leader of Sleepers

kakadara
Franzonk duskhoz vagy dawnhoz kell regelni?

molnarpe80
lol ez a csávó teljesen kész van

te ez a fickdeinestory azt akarja jelenteni hogy "szarok a mondandódra" szépmagyar fordításban?

mi is hidd el

ezt nem hiszem el vazze

lõjje már le valaki pls

Gordis2k
"Több vagy a többnél is több sebbzést sikerült bevinnie backstabbel?"

Az az ez itt a kérdés.

daemonervosa
Dr lineage2jatekos

Trolling is a art.