Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
01110000 01110010 00110000
en is csak olvastam rola de mar akkor is 8 evrol volt szo nem 3 rol es semmilyen onvedelemrol csak siman agyonbaszta a tagot mert beszolt/gunyolodott/ugatott a 3 eves lanyara meg a csaladjara
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
a lényeg nekem ebbõl annyi azok akiket szeretek és én éljek békében a több dologra szarok nagyot azok se segítenek nekem még inkább ellenem vannak mint velem. csináld ezt te is
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Amúgy dvp önvédelembõl ölt illetve nem ölt csak megütötte a csávókát aki rosszul esett és meghalt ezért kapott csak 3 évet.
Amúgy nagyon happy hírt hallottam 1 NCSoft bejelntést miszerint a jövõben, szandékukban áll teljes mértékben meg szüntetni az ebay-t és a botozást. Azért lett nagy balhé mert valamelyik amcsi kis szerveren összevissza adta a büntetéseket a gm és ráadásul mostanába egyre több panaszt kapnak botokról ebayerekrõl, ezért szándékoznak intézkedni. Gondolom ez elsõ sorban euro és amcsi szerveren lesz észrevehetõ mert ázsia játékosok szinte maguk is olyanok mint a botok olyan fanatikussággal és elszántsággal játszanak.
bazzeg, már megint...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
1. A multhéten több NC soft játéknál is elérhetõvé vált a funkció!
2. A megvásárolhati dobozos(új kiadású) verziókon szerepel a játék bemutatásánál a transfer név és nem változtatás!
Érkezik kitartás.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Van rá valam i sansz szerintetek, hogy ez be is következik vagy csak etetés?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Gyors áttekintés és komment:
Mindenkinek müködik az elküldött free séta?
1.93 elérhetõ a szokásos oldalon.
u.i.:
Ne botozatok mert azzal elrontjátok a játékélményt!! /kamu
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
/NOT
Idyll
http://www.snotr.com/video/83
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Úgy tünik az ingyenes walker abszulut tiszta aki szeretné használni az pmben jelezze felém itt.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
meg szerencse hogy az AS-emet meguzleteltem, nem kraftoltam...
Grat 😊
Loopback adapteres igy nem tudni meddig jó de majd kiderül.
Excal1bur Leader of Sleepers
Pyrost?
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
csak nem abbahagytad a jatekot? nemaarr... hianyoznal 😊)))
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
u.i.: Aki nem tudná az unicum az a klán aki annyira durva, hogy az ICAt boxolják partyn kivüli bufferként ENNYIRE!😊
Idyll
1ébként: True elõállt azzal az 5lettel hogy Sleepersnek be kéne olvadnia HB be mert az jobb mindenkinek.. Régebbi Sleepers tagok meg elhajtották erre 1 nappal késöbb 1 forum takaritás és kiszorták azokat akik nem adnak semmit se az allynak csak drámát ..😊 De Sleepers már amugy sema régi. CL abbahagyta a játékot azután meg kb mindenki aki számitott nekem én meg nem invi miatt voltam sleepersbe hanem az régi emberek miatt...1edül Foreigner +Cosmos13 maradtak joarcok . De nem ezért nem játszom. Simán nincs rá idõm.
Hiányziiiiik a BULLLDOOOOZER TEAAAM
Excal1bur Leader of Sleepers
te ez a fickdeinestory azt akarja jelenteni hogy "szarok a mondandódra" szépmagyar fordításban?
mi is hidd el
ezt nem hiszem el vazze
lõjje már le valaki pls
Az az ez itt a kérdés.