Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
ez mar legalabb a 10. 2-5 fos magyar klan franzon(?)

Gordis2k
Aha persze.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
csardaskiraly? Nah akkor inkabb nem...Sok sikert a klanhoz btw

Mydgard
Hali!

A Franzon alapítottunk egy magyar klánt, akir érdekel a dolog vagy szeretne ismerkedni, PM a következõ személyek valamelyikének: CsardasKiraly, Tulok, CorinaHUN, Hakuho, Koppany, Bazsa, Galagonya.

Üdv, Myd bá

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

rendes buff alatt full buffot érted? És mondjuk olympian sem jön ki a haste miatti skill reuse különbség?:/

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

egyértelmû hogy pvp-re a CD az alap, mert tõrössel úgy is a skillekkel ölsz, nem a sima csépléssel.

Endaer
Oba és Fang távozik/távozott, Vacxe még nem közölte de úgy tûnik Õ se látja értelmét a folytatásnak. Marad StinkleZ és Noto, Porthios pedig azt mondja, "I'm just taking a break, who said I'll quit?!". Agnate meg Tarmara ugye már egy ideje a Catalystban, HillaryClinton is eladta a karakterét és már csak "forum whore". Ezek mennek meg a bárányfelhõk. 😊

Szóval ventri, ma este 9. - OK!

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Átlag 20%-kal. A haste szart sem ér. Parancsolj. CD pvere gyakorlatilag = focus daggernél pvpben meg mondanom sem kell focus semit nem ér. Haste semmit nem ér pvpben, rendes bufokban a skillek reuse nélkül követik egymást pveben meg ugyan azt a dmg/secet kaposz mint CDvel csak haste 10-15%-kal több sst éget. CD ftw

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
Mindegyik!

mAilkaEVO3
wohooo megen melyik lider haggyya abba ?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

pontosabban arra lennék kíváncsi(ha esetleg valaki calc nélkül is tudna válaszolni a kérdésre), hogy egy Angel Slayer CD vel(szerintem jobb a haste, csak ismerõsömet egyszerûbb meggyõzni pontosabb értékekkel) kb mennyivel növeli meg a Deadly Blow sebzését?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Van olyan calculator, amivel meg tudom nézni nagyjából milyen skill milyen defre mennyit sebez?

Gordis2k
Igy van tegnap beszéltem meg ezt Notoval. Holnap este 21 még nem késõ senkinek úgyhogy pls ICA ventri minen ICAban érdekelt HUN😊.

phalanx
majd pm-be nekem is jöhet az idõpont kíváncsi vagyok a mondandójára 😊

phalanx
CT1 megtette a kívánt hatást, összes eddigi chronicle közzel messze a legszarabb

évente egyszer kell ilyen 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Padidiver
Grat.hát te nem vagy normális<#taps><#banplz>
na mivan megint rátört ica ra az emo korszak?<#wilting>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

ne viccelj, õ ölni akar a gladijával.. 😄
találjatok ki egy idõpontot, majd megmondom, hoyg jó-e 😛

Endaer
ICAs magyarok, ugymint Shanway, Error, FairyPrincess, Pyroska, meg akit esetleg kifelejtettem (bar szerintem nincs tobb aktiv jelenleg): Noto szeretne velunk ventrin egy megbeszelest tartani, olyan "senkit nem erdeklo" dolgokrol, mint a "hogyan tudunk egyutt dolgozni a klanert most hogy a megszokott leaderek elmennek". Ki es mikor tud emiatt ventrire faradni es meghallgatni ot? Idopontot egyelore nem adott Noto csak arra kert hogy ertesitsem a magyarokat. Spidert is idesorolnam, de o is tok inaktiv honapok ota, legalabbis amennyire en es a klantarsak tobbsege emlekezik ra. 😞

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Már meginn mik vannak <#nyes><#vigyor2><#wave>

The Life is a Game. Yust play it!

darkmenx
akkor elkene olvasnod megegyszer amit irtam, tobbnel is tobbszor, hogy megertsd.

solyomb
több vagy többnél is több nyelven tudod magad kifejezni?
mi lenne ha leirnad ? 😊):p

darkmenx
en meg eltudlak kuldeni 15 nyelven a kurva anyadba megse verem magam erre egy gecis L2 forumon :|

daemonervosa

Trolling is a art.

Facek
csünnlegyenmáteee.... újrekk
Azt gondolja, hogy valakinek sok regje van, és felváltva írogat vele, ezzel azt a hatást keltve, hogy sokan vagyunk.😛 Asszem

DIDZSEJke
"de most tényleg csávókák ti honnan kerültetek elõ fogadjunk, hogy csak vmi rejtek regbõl írkál ide vki aki már régen itt volt😄".Nem tom hogy ti hogy vagytok vele de én ezt nem értem mit akart vele kifejezni?Te szoktál magadon is nevetni?Ahoz emg csak gratulálok:|:A:SA:S😄:A

Lv7x Abyss Walker

Nagy a különbség a között, ha veled, és a között ha rajtad nevetnek😞. Ha nem veszed észre a különbséget, az nagyon szomorú:/

csak valami oknál fogva magyarul nem megy...

ott fölösleges ezeken csak jót röhögünk mindenki mondja ezeket. de most tényleg csávókák ti honnan kerültetek elõ fogadjunk, hogy csak vmi rejtek regbõl írkál ide vki aki már régen itt volt😄. Amúgy kitudom én fejezni magam angolul,törökül,oroszul,németül is ha akarom.

angolul nem tudja magát ilyen szépen kifejezni😄
haggyadrá csak hülyéskedni meg vitatkozni jön ide

REAL MADRID

DIDZSEJke
Csávóka!Ezen még nem gondolkoztál hogy miért van ez így?

Lv7x Abyss Walker

te meg ki a fene vagy? jól el lehet itt hülyülni(csak azért írok ide), csávóka szerintem te vagy szánalmas, hogy nem tudsz röhögni. Amúgy jóba vok minden klántárssal és csak magyarokat tudnák sorolni akikkel nem vok jóban.

DIDZSEJke
Fickdeine te meik szerveren játszol?Nem tudom elképzelni hogy téged vmeik klán el tud fogadni!Azt meg megint nem hiszem el hogy nem veszed észre hogy az egész fórum rajtad röhög és ennek ellenére nagyobbnál nagyobb hülyeségeket beszélsz!vicc!<#falbav><#nevetes2><#nevetes2>

Lv7x Abyss Walker

gordi irtam msnen rád majd olvassd már el meg válaszolj 😊 mert ha itt fogunk üzizni akkor 😄<#csodalk>

sztem zerk és ud atk. speed alapú, a többi casting speed

Gordis2k
Ahogy az úr mondja😊 HERO VAZSI OWN!

Matak és C.speed alapú(magic skill 😊

Mini Army Commander

Tüskés
A heroskilleket vari és harcos ugyanolyan gyorsan varázsolja el és ugyanolyan gyorsan töltenek vissza mindenkinek?

Idyll

Gordis2k
Válaszoltam ahogy az összesre😊

gordi válaszolj má a privire majd 😊

gondoltam, hogy így fogod meg fogalmazni a válaszod jól el lehet itt szórakozni😄

Gordis2k
Isten mencs csitát sem szeretnénk lekezelni! Valóban nem ütöd meg a szintjét😊 Már eleve mert azt hiszed több csita is létezik.. holot csita csak egy csimpánz neve aki az eredeti 60as években forgatot tarzan filmben szerepelt 73 éves és nagyon inteligens(bár már kicsit szenilis).

Csita egy csinpánz és nem a csimpánzok a csiták jóreggelt.

énkérekelnézést <#bohoc>

REAL MADRID

daemonervosa
YOU ARE A FAIL.

Trolling is a art.

én is ne hasonlíts 1 csitához<#vigyor2><#gun>

Gordis2k
Nem én értelmesen írók hülyeségeket. Ez a srác meg hisz benne, hogy irt már akár csak 1 értelmes mondatot is.....

KI KÉREM MAGAMNAK!