Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Tennék fel képet is csak kaknoob vagyok és fingom nincs hogyan kell<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
...
Myriell!
Hallom lelécelt Lystra, meg Wottga is, mi a helyzet? Mi folyik itt Gyöngyösön?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Van egy 36os Elf Scoutom.. egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik lenne jobb pvp/pk-ra a tõrös vagy az íjász? 😊
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
mi történt pontosan innadrilnál, milyen horda?
na valami legendát hadd halljunk pls 😄
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
ez 20 szint amin tanulhat light armor masteryt, sajnos abban már nem vagyok biztos hogy 20tól tanul vagy 28tól light armor masteryt, mert rég nem játszottam.
ha 20tól tanul, akkor az 20 alkalmat jelent, és "alkalmanként" 3level-t tanulhat meg, szoval 3x20=60
és ha tényleg 2pdef-et számít egy darab light armor mastery szint, akkor az 120pdef. de ez erõsen kétlem 😊
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
de most van kamaelje aztan mar az is 7x 😊))) aztat tolja mostan😊
mindenki megvan 😊)
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
jol van 7x teteje vhol meg a sub meg nyomjak kemenyen 😊)
en vagyok a klan lesseffective szemelye 😊) szal mindenki fejlodik szepen 😊 azt nem tom mi lesz 😊
talan egyszer rb-zni is eljutunk 😊
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
A FORUM SZINVONALÁBAN SULYOS MINÕSÉGBELI ROMLÁS KÖVETKEZETT BE.
AZ SZINVONAL VISSZAALLITASANAK ERDEKEBEN KERJUK HAGYJA EL A FORUMOT.
---------------------------------------------------
Trolling is a art.
túl magasak az elvárásaid velem szemben
egy teljes brigád áll mögöttem így is amikor ide írok
diktálják mit írjak
nem vagyok én olyan önálló 😉
tapasztalat?
osszátok meg velem pls
darkmenx kössz a tcptunnel.rar-t
azért ezen a fordítóprogin még van mit csiszolni 😄
RB tessa flynn 😄
egy teljes milliszekundumig még gondolkodtam is, hogy vajon ez is új lehet e mivel láttam ott mellette beleth-et aki viszont új rb, amikor is beötlött az igazság 😄
Maximális igazság a görögök és magyarok együtt having fun volt 😄
Megjöttek a fritzek és össze is balhéztunk.
RussianMaffiások voltak így azt hiszik, hogy õk ûber mega pvp tudósok mester stratégák stb...
Mi is összebalhéztunk velük. Odáig jutottunk (jutottam 😄 ), hogy be volt igérve egyiknek egy út németországba részemrõl csak az õ kedvéért, egy kiadós személyes eszmecsere tetõ alá hozása végett 😄
Szerintem jobban jártok, ha visszajöttök, de tényleg lvl6 lvl7 lesz utána. Kb 15-20 ezer crp pontunk van amit a tagok régi klánjaiból kell lefarmolnunk csak. És gondolj bele hogy mindenki noblesse hamarosan azért ez egy picit nagyobb elõny mint nulláról indulni.
Szerinetm ha zazz-nak választania kellene hogy rólam emo-ról vagy lufee-ról kell lemondania vagy másokról nem valószínû hogy inkább minket hagyna elmenni.
Lesz itt még reform és takarítás hidd el.
De most sem erõm sem kedvem nincs hozzá.
Mini Army Commander
Ha jól rémlik te Emo vagy, üdv. Nos bár nem ide tartozik az Utopia klánélete, még ezt leírom, hogy jó fejek voltak mind a magyarok, mind a görögök csak néhány német volt paraszt. Behurrogtak, 2-3 fõs klikkekben nyomultak, partit nagy ritkán ha adtak. Kellett nekik a gyors XP, mi meg hiányoltuk a csapatjátékot, elvileg ezért léptünk klánba! Ez a kirúgós történet meg nem a lojalitást erõsítette a részünkrõl! Mindenesetre megköszönném, ha közvetítenéd a többiek felé az igazságot, nem_mi_léptünk_ki, ha esetleg téma még az ügy.
Köszi, sok sikert és jó szórakozást papikám! ;-)
Zazzettt nem olvasta amit írtál a fórum-ra.
Begõzölt és kirakott mindenkit aki 1-2 hete nem volt aktív.
Tényleg bõvülni akartunk és visszavenni benneteket. Ez a szándékunk még mindig fennáll. Csak nem sikerült a bõvítés mert még hiányzik 2000 crp.Mindenkinek dolga lett hirtelen, például zazettt új városba költözött meg új meló stb... pt-nél ugyanez a helyzet. Maria megunta az ész osztását. Most egy kicsit mindenki leült ezért nem sikerült még összeszedni a 2000 crp-t amit úgy terveztünk hogy 2-3 nap alatt megvan.
Nem tudom kiket vettek amúgy fel. Mostanában én sem vagyok túl aktív ki is léptem a klánból. Csak akkor megyek vissza, ha kék lesz a boxom színe a partylist ablakban 😄 Meg egy vérvörös draconicban fogok feszíteni szürkén vílágító AS/CD-vel a lezemben 😄
Remélem max 2 hónap 😄
Addig csak a tankom van benn a klánban de vele is inkább angyalokra vadászok toi-ban. Nem igazán járok partyzni és nem is követem az eseményeket.
Végre megint megjött a kedvem a gámához, hogy a nyomi a grades tõrõsömmel leböktem egy s grades russian maffiás bd-t 😄 😄 😄
CON:Increases maximum HP and CP, HP recovery speed, weight limit, underwater breath gauge, shock resistance, and bleeding resistance.
Hol látsz itt p.def változásról bármit is?
Eddig nem is tudtam, hogy volt ott egy német meg orosz és hogy õk kezdték 😞
Mindegy nem az én ügyem.
Azért sajnálom, mert tényleg rajtad csattant az ostor.
Srácok ne basztassátok már csárdást pls.
Nem olyan rossz csávó, mint ahogy gondoljátok. (Ezzel arra akartam célozni, hogy abszolút nem az.)
Oké vannak elõitéletek na, ilyen az ember.
De ha van egy kis intelligánciája bárkinek ezeken képes felülemelkedni.
Néhány példa az életbõl. Hány olyan esetrõl hallani, hogy egy nõ megvet egy pasit, ki nem állhatja aztán minõ meglepi az a pasi lesz a férje. És nem a pénz miatt, csak mert jobban megismeri valamiért 😄
Speciel személy szerint az egyik legjobb barátom 8 ével ezelõtt az egyik legnagyobb ellenségem volt. Úgy utáltam mint a szart.
És fordítva cimbikbõl lesznek ellenségek.
Ez mind csak az empátián múlik 😄
Na nem osztom itt az észt tovább 😄
DC Light Set Bonus: +6% p attack, +4% attack speed és +50% védelem paralizálással szemben illetve még vmennyi crit damage pluszba.
Majestic Light Set Bonus: +8% p attack mikor bow-ot használsz, +240 mp, +5759 teherbírási pont, +50% védelem stun ellen, illetve +1% Speed, +1% Crit Rate, +1% Attack Speed, +0,54 Accuracy, +0,54 Evasion.
Tallum Heavy Set Bonus: +8% Attack Speed, +5759 teherbírási pont, +80% védelem Poison és Bleed ellen és +4% P. Attack.
itt a dye-ok tulajdonságait is át váltottam százalékokká.
Szerintem XP-zéshez tallum heavy lesz a legjobb, pvp-ben meg hát mágus ellen DC harcos ellen Majestic😊, de szerintem túl nagy gond a Tallum-al sem lenne mivel abban erõssen és gyorsan ütsz illetve még ott van a nagyon magas poison és bleed védelem is.
a +4STR +8% P. Attack-ot ad (a crit power-t nem tom)
a +5DEX +5% Speed, +5 Critical Rate, +5% Attack Speed, +2,63 Accuracy és +2,63 Evasion-t ad.
De viszont -9 con már elég sok hp-t cp-t és pdef-et, hp és cp reg-et illetve teherbírási pontot levon. Szóval próbálj meg minél jobb armor-t venni szerintem a heavy-t is kipróbálhatod ismerek nem is egy olyan tõröst aki heavy-be megy. Nekem D Grade-nél Brigandine volt, C Grade-nél Plated Leather, B Grade-nél Doom light, most neg A Grade-nél Tallum Heavy lesz.
A Tyrant-hez nem tudok hozzá szólni ha abból indulsz ki, hogy a tyrant class is damage dealer akkor szerintem mûködni fog ott is ez a beállítás.
Ezt nem igazán értem, hogy jött ki? 1x1= péntek? 😄