Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem részben attól is függ, hogy milyen szempontból hasonlítsuk össze az ijászokat. XP-zésre szerintem a PR a legjobb mivel õ sebzi a legnagyobbat a fatak counter-el meg 1re nagyobbat, ezért szerintem még anyagilag is jobban lehet vele járni mivel a nagy shoulshot igényt azért így szerintem észervehetõen lecsökkenti. A második szerintem az SR aki ugye a leggyorsabban lõ és heal-eli magát, az utolsó meg a HE aki ugye a leglassabb és csak közép erõset lõ. PVP-ben ha zárt tereken pl cata (pláne ha sok a közelharcos) akkor a HE a legjobb a magas hp,cp miatt és a másik két ijász kaszthoz képes jóval magasabb con-nal könnyebben elkerüli a stun támadásokat. A nagy terek egyértelmûen az elf és a dark elf szinterei mivel meg van a lehetõségük a mozgásra így a lövök 1et szaladok hátra mind az SR-nél és PR-nél nagyon jó míg, a HE igazán a dash-al tud szaladni az alatt pár másodperc alatt

nem akarlak elkeseríteni, de tudom úgy dyeozni a HEt, hogy a végére gyorsabban, nagyobbat lövök és még több HPm is marad. nem véletlenül mondják az elf harcosokra, hogy gimp :D

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

DarkVen
Gordi, félre ne érts, én nem játszok ijásszal :D maradok tank tanknak!
(így nekem mindegy, hogy melyik ijász, akkor sem ellenfél :DDDDDDDD )

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
Nézd nem szeretek lerombolni semmit ami szépen fel van épitve. Klasz, hogy így szereted és azt hiszem ezesetben a legjobb amit tehetek az, hogy kimondom igazad van. És majd valaki más szemét modon elmondja az igazságot. Bár megkérném ne tegye így is van elég HE.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DarkVen
Ezért mondom, hogy az a jobb, amelyik tetszik, mert azzal jobban is jogsz játszani, =>mert tetszik :))

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedõvé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Nekem még mindig a PR a kedvencem xP Arrol van is video, azt hiszem uprising rivals 2 ben Aeze PR ként gyilkolászik :)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

DarkVen
Tehát szerintem! (és hangsúlyozom a SZERINTEM-et) A HE full buffban talán a legjobb íjász, de csak talán!
lényegében semmit nem lehet csinálni vele, csak futsz, lõsz, futsz, lõsz... skillek közül Stunshout, doubleshout, lethalshout, hemstingshout és kész, ezek közül is csak a stunnt, meg a doublet használja, tehát pvp-ben jó, de halálian unalmas karakter.
Ezzel szemben az Silverrangernek full buffban szinte ugyan olyan értékei vannak, és lényegében az dönti el, hogy ki nyer 1v1-ben, hogy ki lõtt elõbb, kinek jobbak a reflexei. (és még mindíg a SR lövi el elõbb a stunnt) végig tud rapid fire-ban lõni, a he viszont csak akkor használ snipet pvp-ben, ha öngyilkos akar lenni. arénában még talán, szabadban nem :)
alapból gyorsabban fut, van m.deff buffja, evade shout!, az evasionja is magasabb, ha csak sima lövésekkel 1v1-ben lövöldözöl simán jobb vagy a he-nél, nagyobb acc.-ja, és van healed, ami farmolásnál nagyon jól jön :)
Tehát a HE full buffban, tényleg a legjobb, de nélküle semmi karakter, a SR pedig csak egy árnyalattal marad le tõle, de buff nélkül is jó :)
(és csak azért indít az emberek 90%-a HE-t, és nem más ijászt, mert szinte csak róluk van video, és azt hiszik, hogy húú csak a HE lehet ilyen jó, pedig csak nem láttak mást és elhamarkodottan ítélnek :D :PPP )
((( És ha tetszik a karakter, és jól játszol vele, mindegy, hogy melyik "íjász", akkor is szeretni fogod! :) )))

Ez a Rapid Shot skill hasznos egész jónak tûnik, na meg több a dexe, mint a humannak, így elsõre

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
Hehe Hehe jaja és igen a tk meg a legjobb Tank! Mesély olyan kiváncsivá tettél. Mellete ellene?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nekem nem tetszik, ahogy kinéznek :P

DarkVen
Semmi baj nincs vele, az elf ijasz ugyan olyan jó, mint a HE, sõt, talán egy kicsit jobb is!!!

mert az elfek nem harcos faj

REAL MADRID

De mért mi bajod van az elffel?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

1.Valaki tud esetleg valami új hírt a transferröl??
2.Bcry-t vennék sieghardton, ott ülök piacon, valaki adjon el plz!!
Köszi

Gordis2k
Rerololj értsd már meg!!!!! Legyél ember ijász vagy egyik sem
Ha elf akarsz lenni mystic legyel.

Ez van... 1ébként látom 1.6oztál/még mindig játszol. Stumangolo szervert/klánt ismered?

Excal1bur Leader of Sleepers

Ez most valami nagy vicc akart lenni, mert ha igen akkor rohadt vicces volt.. pff..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Voyager5
Silver ranger legyél.. szerintem
Warsmith

Nah akkor melyik legyek? :)
PW vagy SR? :P

Azért én élvezem amikor 800dmget adok 1 70+os A grades SH nak (cov+haste+fury+fire) ja és ugye 800 fölötti atk speed ha jol emléxem.Mindig is utáltam a tank tankot...:D

molnarpe80
lol

Egy kis taunt hehh?

u.i.: Jocó eljött már az idõd? :D

GAthersw
Kicsit régebben, de ilyen is. <#mf1>

01110000 01110010 00110000

Tüskés
Indítsd el a notepadet adminisztrátorként (különben nem tudod módosítani a kinyitott file-t), és utána a szokott helyén lesz, de nem sorolja fel, hanem a keresõbe írd be, hogy hosts, úgy meg fogja találni.

Idyll

mAilkaEVO3
nice sorbi ^^ güzü :P

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
OFF:
hüje kérdés de vki megtudná mondani 64bit-es winben hol van a hosts file?:DDDD akartam mókázni highon de nem találtam sehol nem ott van ahol kéne lennie :D lol :D
:ON

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

DarkVen
Doka: Grat! :)

PhoenixKnight:
nekem egy healtes DLE-kell, csak tankolok a karival, paladinnak úgysincs semmi p.atkja, én a p.defre és a minél több hp-ra gyúrok.
dye-nak +5con -5 str, +3dex -3str, es ha meglessz a healt a fegyora 6k hp, a p.atkom meg alig változik (mindíg is kicsi volt) :D. A lovagot nem ütésre találták ki, de tankolni kegyetlenjó vele :)

VipJoco
Igazából mind a kettõnek mert ma 1-tõl 8:40ig vártam baiumra és már rohadtul untam. A Dual kes pedig jó pénz lesz és meglesz a basaltra a health <#hehe>

Cobra.
Grat, gondolom a másodiknak jobban örülsz (nem mintha a subclass kisebb eredmény lenne) :)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mydgard
Hehe, na ez komoly! :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

VipJoco
Történt ma egy ilyen:

És ilyen:

daemonervosa
summon-idézõs-supportos-neverdie/csakhamanaelfogy/-szerû szerintem.

Trolling is a art.

Bally
a warlock az mien?

necro

REAL MADRID

Bally
Sziasztok!Kéne 1 kis segítség nem rég kesztem a játékot és arra lennék kíváncsi ,hogy ha human mysticcel vagyok akkor ha 20 lv-nél kasztottvaltok akkor meik a jobb vagy meik az ami 1 kicsit a human fighterre fordul?

Na eddigi legrövidebb Baium raid volt, kemény 15 percet igényelt...ráadásul rootoltuk és anchoroztuk is<#buck>. Grat azoknak a magyaroknak akik megbökték. Ja és majdnem elfelejtettem Flash n00b voltál :).

Tudom hogy nem lehet eladni ... Én csak példaként irtam a sajátomat.

Gordis2k
reroloj Elf nukerre vagy ember ijász/tõrösre. Esetleg Dark elf tõrösre.

Gordis2k
Csak közölte HA van jó augmented akkor 200felet van. Nem úgy adja el hisz nem lehet:)

Elvileg nem lehet augmenttel weapont venni/eladni/tradelni.
Vagy én tévedek<#conf><#conf>

WTS Kesh +7 focus ^^ Jo augmentel (pl ami nekem van +23 crit) 200 fölötti critical rated van buffok nélkül ;)
Hoops most jövök rá azt leszedettem uccso napon és feltettem 1 top grade ls t ami legalább szépen csillog(ott)

Egy linket tudsz dobni hozzá? :)

DarkVen
valakinek nincs véletlenül franzon lvl12-es green soulcry-a? 90kk-ért megvennén!

molnarpe80
wottga az lystra nõje az életben :D
az ally elkezdettt szétesni mindenki beleunt az l2-be
mennek lotr mmorpg-t játszani

Mydgard
Mármint Lystra, a Wottga az jó csóka.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
Hehe eddig se volt, amiben õk is nagyban közremûködtek! :)

jenu
Hát igen röviden magad felé forditva a történetet igy volt. Nem hiszem el hogy ezt még minding emlegetni kell, még a végén nekem kell bocsánatot kérni hogy "rossz szinbe" hoztalak a magyarok körében.

Detto 79 Moonlight Sentinel - Sieghardt /pihi Zuzius 83 Titan - Teon /Sold wargomatik 84 Spectral Dancer - Teon

Chryst64
lelottek mindkettonket mint a nyulat, en ugyanis akkorra tudtam kimaszni a vizbol:D

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

ha regisztálva vagy a forumban(ami megvan:) akkor fent a forumra kattintva, majd a betöltött ablakon a forum menü/saját galéria rész alatt tudsz feltenni magadnak képeket, amit akar be is linkelhetsz.
Vagy ott van a képfeltöltés functio a MEHET gomb mellett :))

Mini Army Commander

érdekes dolog. Ha Official-on vagy akkor nem tudom, ha ingyenesen akkor meg az a baj (ott néha érdekes dolgok miatt kapsz critical error-t). Minden esetre velem meg nem fordult elõ, hogy ilyenkor dobott volna ki