88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#73652 Néz már ez is lett:P 8578 perc:P
-
ErrOrHUN #73651 ki vette meg az ijam sieghardton? :D -
#73650 Nem ws-t hanem BD-t kezdtem de sajna csak lvl 55 még. -
#73649 Hüm, durva :) Akkor 1-2 hónap és Lunán is lesznek herok, nem semmi :)Ott is warsmitht kezdtél?
Kreeder a közösséget illetően csak a magam nevében tudok nyilatkozni, az meg vajmi kevés ;) Az előző karimmal Franzon, a Folk of Nimródban kezdtem. Nagyon rendes, lelkes csapat jött össze, gyakran szerveznek partikat kis és nagyobb szinten, klán raidet, mennek együtt riftelni,szívesen segítenek egymásnak stb. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy néha olyan emberekkel is waroznak, ami kiskariknak/bottereknek nem túl előnyös Csardaskiraly a leaderük, minden magyart szeretettel várnak - lvl 6os klán egyelőre skillek nélkül, de nemrég szert tettek egy siegable clan hallra, szóval haladnak a fiúk szépen előre :) -
#73648 tuti oda akarok menni ahol van magyar közösség.... csak az a kérdés hova fogadnak be :) bárhova szívesen megyek.... -
#73647 B grade cuccokat már kezdenek árulni meg elvétve 1-2A-s cuccot. Subról még nem tudok, de 70+-osok már vannak és így a sub is közel van nekik tutira. -
#73646 Gondolom az attól függ, melyik szerveren szeretnél elkezdeni játszani a 11 közül :) Az (itteni) magyarok nagy része Sieghardton vagy Franzon játszik, ha ez segít dönteni :) Az 1-8 szerverek amerikaiak, otani időzóna szerint mennek az eventek, siegek, oly, stb stb, a 9-11 európai. Luna nemrég nyílt, ott biztos nem jelentene hátrányt, hogy most kezdessz játszani, mivel még senki nem rohangál top s-ben, viszont azt nem tudom, hogy ott mennyire alakult ki magyar közösség.
Tényleg, lehet már valamit tudni arról, hogy Lunán hogy alakulnak dolgok? Vannak már, akik lesuboltak? Menyire lehet cuccokat kapni? -
#73645 Hmm köszi FlashXP! meg kaptam csak az a gond h az reactivációs kód nekem meg nincs fagyasztott lineage 2 accom :S eddig csak GW, Tabula Rasa, CoH -al gameltem ez még kimaradt az életemböl de tényleg köszi,h gyors voltál :) mind1 megrendeltem cdga...ix nál.... holnap kapom a serialt... kihez forduljak guildügyileg?? -
#73644 Azaz:P A sajátod:P -
#73643 www.direct2drive.com itt lehet egyáltalán olyan gamet venni (mmo)-t amit megvehet európai is?? :D -
#73642 Gratu minden magyar heronak!!*
Truby voltam a "Nesze:P" szobabol. -
#73641 na jó látom elindítottam rendesen egy lavinát.... :S mind1 a privátot meg lehet tényleg elnyomtam és másnak ment :) amúgy meg gordi guildjábol is játszott velem pár ember tó"törvénytelenül" ha evvel már ennyire lejárattam magam XD törtszerveren :D -
BaalKain #73640 haller! msnre nem pillantasz kicsit? -
#73639 egyfolytaban? -
#73638 "nem törvényesen játszottam vele 2 évet " .. sekélyes fantáziavilágom valamiért az l2jre asszociált :P DMX got the point why, tényleg mindenki magából indul ki
Gordi :))) Mindenesetre ahhoz, hogy tudjak kódot küldeni, kér egy e-mail címet + nevet a playNC, úgyhogy Kreeder kérlek írd meg pm-ben, hogy hová küldhetem. Az e-mail gondolom nem árt, ha működik, ha használni is akarod azt a trial keyt -
#73637 Ha van valakinek US CD-KEY eladó írjon pm-et itt. -
KisEmir #73636 Egy folytába menekülésben él mert tőrvénytelenül játszott! -
#73635 abbol, hogy o L2Jn jatszott. -
#73634 Igazán nincs mit remélem tudja, hogy neki irtad:P -
#73633 Húú köszi trial kulcs jól jönne elfogadnám..... :) ha küldtök 1 et estére vagy holnapra aktiválom is :) még egyszer köszi az infót....!!! -
Gumbo #73632 Miből gondolod hogy l2j-n játszott? -
ErrOrHUN #73631 SE ből csak az allynkban van 10 :D PS lehet esélyes. tegnap 2 órát olympiáztam, lehetetlen észrevétlenül bármit is csinálni. talán a hónap elején -
#73630 Persze vmi nem nepszeru classra gondoltam, nem HEre:) Pl: PS vagy SE. -
ErrOrHUN #73629 sieghardton, vagy más 600-1000 fős serveren meg tudnád csinálni, de franzon bartzon vagy teonon szinte kizárt. Bartzon HE heronak 220 pontot csináltunk és elmondása szerint ez egy laza hónap volt -
#73628 Hat van sztem anny n00bles kari, hogy osszelehetne feedelni 1et. Csak vilagitva szar "farmerkedni"... -
ErrOrHUN #73627 soselesz :D -
#73626 Köszi! Éééés... gratu a magyar heroknak! :-) Elférne a Franzon is pár db.! 8) -
PhoenixKnight #73625 WTS lvl 74 DA\67 BD sub pm -
#73624 WTS @ franz:
sealed tallum helm,boots, dc gloves
gold vywern 2k/db
red gem 2.5k/db -
#73623 Először is grtz Mailka, Sanci, Gordi &Razi a herosághoz és persze Csárdiéknak (Mydgard) is a clan hallhoz.. ^^ :)
Kreeder: szerintem sosincs késő elkezdeni, pár hónapja még mi is low lvl karik voltunk, mindneki elindul valahogy :) Biztos vagyok benne hogy sok magyarnak van még kiskarija, Franzon a Folk of Nimródban pl. tuti hogy futnak academys, meglvl 40-50-60 lvl-es partik. És 2-3 év l2j után átlátod annyira a jtékot, h relatíve gyorsan tudj fejlődni. Ha gondolod, szívesen küldök neked trial acc meghívót, vagy innen szerintem bárki :) Az 2 hét ingyen játék, bár addig nem lehetsz klántag és nemtudnak rádtradelni, de lehet segít eldönteni, hogy biztosan ezt szeretnéd-e :)
BTW kis offtopic a végére :)
WTS @ Franz: Sealed Talum Plate Armor
Tallum Blade
Destroyer Hammer
+3 Sword of Miracles Acumen
WTB Arcana Mace clean
pm ingame Aylana, tyty :) -
#73622 Gratz on That:P Magyarzok. -
#73621 Hali!
Két kúrvaanyázás között hozzászólnék én is! :-) Barátainkkal közösen sikerült bevennünk a Fortress of Resistance-t, ami nagy előrelépésnek minősül nálunk. Ma mentünk volna allytársainkkal Gludió ostromára, de némi technikai malőr folytán Gengis lekéste a regisztrációt (mi meg pláne :P). De ami késik nem múlik! :-) Summa summárum a közeljövőben meglesznek az első klánskillek, szabad helyek amik feltöltésre várnak, 70+ os raidek, Fortress ostromok, mass pvp:
FolkOfNimrod clvl 6 @ Franz - is recruiting more, more magyars!!! :-) -
#73620 Sziasztok.... sokszor gondolkodtam h elkezdem a Lineage 2-tőt nem törvényesen játszottam vele 2 évet az is vagy 3 éve volt.. jött a lotro meg társai és nem jutottem el Lineage-hez miattuk :P gondolkodom h jöv hónapban elkezdem... tudom kicsit várattam vele és tuti nem lesz sok magyar aki low lvl karivalk játszik... kérdezem h érdemes még belevégni v ne törjem magam?? :D -
#73619 Nem! Fire Stone lett!:P Fire Stone Hero. -
Sorbon #73618 gratz! -
#73617 Grat az osszes heronak! -
ErrOrHUN #73616 sanci váltottál spoilosra? :D -
ErrOrHUN #73615 grat :D -
#73614 jó ebben is van igazság csak már uncsi ;> -
#73613 drama nelkul minden forum halott