Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos mi forujmwarriorok nem bírjuk megállni hogy ne oltogassuk az adott személyt 😞

Padidiver
Viszont hogyha egy kicsit is magatokba néztek akkor rájöttök hogy azzal,hogy minden egyes faszságára válaszoltok csak buzdítjáok ezt az INKUBÁRTOSZÖKEVÉNYT és ezen elgondolkoztok akkor rájöttök hogy hol van a hiba a mátrixban....

peace out

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

daemonervosa
Megmondom oszinten , én kezdelek tisztelni.Az hogy osszehordasz olyan egetvero baromsagokat amiken mindenki csak rohog, és ezeket megpróbálod bebizonyitani /ezen a ponton értuk el a szánalom szintet/ az egy dolog, de ha itt összeszamolva azokat a jatekosokat akik már ugy istenigazabol elkuldenének/elküldtek a búsba, akkor kiderulne , hogy KUR*RA NEM KIVÁNCSI RÁD SENKI.
De te ennek ellenére még mindig itt vagy és lököd a sok hulyeseget.

KEEP UP GOOD WORK.

Trolling is a art.

MeoH
Pfff... n00b...😊

fuck mmo's..i.,

tegnap KÉNYTELEN voltam stunshotot használni pvpben, különben az enemy bishop heroja felébresztette volna baiumot és akkor lõttek a raidnek. elnézésedet kérem mester...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

hát ha én is íjász lennék én is stun shot-al kezdenék, pláne nagyobb pvp-be ahol könnyen eldöntheti a gyõzelem sorsát az ha mondjuk 1 bishop kap 1 stun shot-ot és pár másodpercig nem tudja heal-elni a party-t.

de végülis olyan xp-zõs helyen ahol herb is esik ott mértékkel lehet használni skill-t mert valószinû h lesz után töltés

az még mindig jobb ha nem írok semmit, mint hogyha írnék rengeteg baromságot

psychobilly?

Hát közel, overpower😊

Sub hoz kellene ez meg az😊

És ami "fun", tegnap megkatuk a wart a catalysttól.

Ja és EE for the win!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini Army Commander

GamerAdams007
XP-zés közben egy olyan ember, akinek az IQ-ja 80 felett van, és íjász karaktert irányít, az max nagyon vész esetben fog skilleket használni, esetleg ha fontos az overhit. Amiért normális ember nem használja, az az, hogy a mana úgy 2 percig bírja, és utána ülhet. Ha normálisan lõ, akkor egy Cheap Shot-os bowal el se fogy a manája. 54-es SR-emmel csak akkor kellett abbahagynom a farmolást, ha vissza kellett menni városba SS-ért, egyébként megállás nélkül tudtam ölni, és soha nem fogyott el a mana, fõleg, hogyha jön 1-2 herb is. PVP-ben viszont szerintem a legtöbb íjász stun shot-al indít, de ebbe nincs nagy tapasztalatom, csak med-lvl clanpvp-be volt részem, és akkor nekem elég hasznosnak tûnt.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

na látod másabb, hogy mondtál vmit.

Amúgy fene tudja lehet, hogy szerver válogatja, de én nem igazán látok ijászt pvp-ben skillezni csak simán lõni, mikor pvp-ztem hawkeye ellen az is rendszerint ott rontotta el, hogy skillt használt és mire elõtte volna én már deadly blow-okat osztottam neki (egyetlen siker élménye az volt mikor én nálam magasabb szintûekkel pvp-ztem és már kevés hp és cp maradt azt akkor lõtt double shot-al)
de viszont ijászokat sûrûn látok skillt használni xp-zés közben.

szóval én ezt tudom mondani, biztos kevesebbet tudok róluk mint azok akiknek ijász karakterjük (pláne minél magasabb van)

xt198

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Facek
Inkább mutass nekem egy fatal counterrel expelõ pr-t. kkthxbai
(Azért nem szoktam írni mert már nem játszok,de azért érdekel, hogy a régi bajtársaim hogyan boldogulnak. És hidd el 2-3 év játék után talán picit többet tudok nálad...)
GibboRamone
Felhuzol egy uj Risingsun-t?

Dota 2

Gordis2k
Ismerem Õket félelmetesek az ICA jóban van velük mégsem mernek felmeni a lépcsõn!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Egyelõre még csak páran merik név szerint emlegetni õket, de van egy klán Sieghardton, amelynek nevétel a NobleHouse és Catalyst is futva menekül fedezékbe és akik ICA karikat boxolnak bárhol, bármikor <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Úr isten!!
Én eddig csak nevettem a hozzászolásaidon, meg megmondom õszinteén, néha még sajnáltalak is h mindenki csak ba**ogat, de ez mostmár tényleg sok.
Tudom h csak official forum de lehet hogy 1-2 free szerveres aki ide beír 100x értelmesebb nálad, úgyhogy a helyedbe mostmár tényleg meghúznám magam és csak ahhoz szólnék hozzá amihez tényleg értek. Pl el tudnálak képzelni valami passziánsz vagy aknakeresõ forumon!! (nem tudom létezik-e ilyen) <#hehe><#hehe><#banplz>

Tallum heavy ofc!

hogyha meg farmolas akkor en tallum heavyt ajanlom

NM HP t ad, Maja P Atc ot (asszem) HEAVY

attol függ hogy van dye ozva

REAL MADRID

Chryst64
valaki tudna segiteni abban, hogy milyen A grade armor a legjobb a Destrora?
köszi

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

hát te 100 h csak szivatod õket.😄 és nekem azért van iylen balfasz nickem mert sg-n csak híreket olvasok meg l2 topicot és nem is játszok officalon és nem is játszottam és nem is fogok. de ez már tényleg röhejes😄
nem mintha tõled lehetne látni vmi okosságot tõled meg az én itt csak olvasni szoktam csávókáktól. De õszintén szerintem legtöbb itt csak a bot programhoz és az ebayhez értenek (tisztelet a kivételnek).

amúgy a napokba beregeltektõl kérdem, hogy ti mind játszatok is (meg lep, hogy hirtelen ennyi magyar lett official-on😄)

(úgy látszik az ncsoft-nak ilyen stílusba kell reklámoznia a játékot magyarországok és egybõl jobban veszik)

csak poénbol irtam a WTS t... nincs is befizetve az accom ... Kétlem hogy visszajönnék ...nincs miért mindenki aki számitott nekem abbahagyta a játékot (kivéve Foreigner) Sleepers pedig már 1általán nincs ha jol tudom

Excal1bur Leader of Sleepers

Ezentul odaadok mindent amit szeretnek craftolni 60%-t.
Mert nekem ugyanis egy ki****szott 60%-os craft se jott be eddig. 😞
matthew 55
Na szerintem most megpróbálkozom értelmesen leírni 😛

Vki pls küldjön nekem egy linket ahonnan le tom tölteni a CT1-es ultrazoomot! Elõre is köszi!!!

Celebrimbor

matthew 55
küldeni* bocs csak közbe mellettem beszéltek xD

Celebrimbor

matthew 55
vki tudna kapni nekem küldeni egy CT 1es ultrazoomot?? Pls nagyon kellene! 😊
Elõre is köszi!

Celebrimbor

lottozni meg nem probaltal ?<#nyes><#nyes><#nyes>

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

Lehet mostmar valami S grade-el kéne próbálkoznom <#nyes><#banplz>

The Life is a Game. Yust play it!

egyebkent senkinem sem kotelezo elolvasni a kommentjeit 😊))
eleg nagy betukkel kint van a neve... szal 😊))

Excal1bur ennyire abbahagyod? hogy mar arulsz? vagy csak mast akarsz helyette 😊))

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

DarkHorSe
Enis csak olvasni jarok ide, de szerintem csak szivatja a jonepet ^^

Swedish people are albino monkeys&#65279;

De abból annyi van. 😊

Soha nem játszottam semmilyen íjásszal, én tényleg csak a skill-táblákat láttam, de ez alapján is kijelentem :

B@szd már meg a történeteidet, Fickdeinestory. Ez olyan, mintha én osztanék észt mondjuk a wowról, amit eddig csak képek alajáán láttam.

Esengve könyörgöm, húzz már a rákba!

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Facek
neeeem , maradjon, végre nem csak a pangás megy... lassan jobb lesz ez a topigh mint egy humoros topik
fickdeinestory, én itt csak olvasgatni szoktam, de könyörgök, húzz már el innen

psychobilly?

DarkVen
Fick, te skilleket offon nem fogsz használni ijásszal expelésre 😄DD
5 lövés után elfogy a manád!!!
Sztem a j-s bugos skilles tudásodat elfelejtheted itt! 😄 itt nincs 10x-es manareg!

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

xt198
a megtisztelõnél is megtisztelõbb lenne számunkra

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

solyomb
Talking Island-en? Vagy Dwarven Village-ben? Milyen karakterrel játszol amugy? Csak ugy kiváncsiságból kérdem persze, bõvitheted is akár felszerelésre dyeokra subra mindenre...
Többnél is több infot ossz meg velünk
Facek
Rohadásegyemeg a lineage tudásod ami zérus.
1vs1-et általában megnyerem de az 1vs4-el már gond van

daemonervosa
csak olyat ami a jobbnál is jobb vagy még jobb!

Trolling is a art.

solyomb
Létezik olyan karakter l2be amit te tudsz megfelelõen használni?😊 Mondjuk legyen követelmény a 2. kaszt mert még talán egy human fighterrel elboldogulsz...
én csak ütni tudom ,errornak van ilyasza 😊)

SH n vennék PP,Warlock,SE,SPS könyveket

Mini Army Commander

xt198
könyörgöm lõje már le valaki

te végigolvastad a skilltáblát és onnan találtad ki ezeket?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

végülis tényleg jó. eszi a manát és le kell sebeztetned magadat és még úgy se sebez akkorát mint egy critical <#eljen>

fõként pvp-re jó de xp-zni is

fut az anélkül is de nem olyan gyorsan mint a PR vagy az SR

<#zavart2>

The Life is a Game. Yust play it!

solyomb
A "fatak counter"-t te xpzésre használod?
Tüskés
Te tényleg azt mondod, hogy a HE csak dash-ben képes szaladni?

Idyll