Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
peace out
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
De te ennek ellenére még mindig itt vagy és lököd a sok hulyeseget.
KEEP UP GOOD WORK.
Trolling is a art.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
de végülis olyan xp-zõs helyen ahol herb is esik ott mértékkel lehet használni skill-t mert valószinû h lesz után töltés
psychobilly?
Sub hoz kellene ez meg az😊
És ami "fun", tegnap megkatuk a wart a catalysttól.
Ja és EE for the win!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mini Army Commander
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Amúgy fene tudja lehet, hogy szerver válogatja, de én nem igazán látok ijászt pvp-ben skillezni csak simán lõni, mikor pvp-ztem hawkeye ellen az is rendszerint ott rontotta el, hogy skillt használt és mire elõtte volna én már deadly blow-okat osztottam neki (egyetlen siker élménye az volt mikor én nálam magasabb szintûekkel pvp-ztem és már kevés hp és cp maradt azt akkor lõtt double shot-al)
de viszont ijászokat sûrûn látok skillt használni xp-zés közben.
szóval én ezt tudom mondani, biztos kevesebbet tudok róluk mint azok akiknek ijász karakterjük (pláne minél magasabb van)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
(Azért nem szoktam írni mert már nem játszok,de azért érdekel, hogy a régi bajtársaim hogyan boldogulnak. És hidd el 2-3 év játék után talán picit többet tudok nálad...)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Egyelõre még csak páran merik név szerint emlegetni õket, de van egy klán Sieghardton, amelynek nevétel a NobleHouse és Catalyst is futva menekül fedezékbe és akik ICA karikat boxolnak bárhol, bármikor <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>

Én eddig csak nevettem a hozzászolásaidon, meg megmondom õszinteén, néha még sajnáltalak is h mindenki csak ba**ogat, de ez mostmár tényleg sok.
Tudom h csak official forum de lehet hogy 1-2 free szerveres aki ide beír 100x értelmesebb nálad, úgyhogy a helyedbe mostmár tényleg meghúznám magam és csak ahhoz szólnék hozzá amihez tényleg értek. Pl el tudnálak képzelni valami passziánsz vagy aknakeresõ forumon!! (nem tudom létezik-e ilyen) <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
attol függ hogy van dye ozva
REAL MADRID
köszi
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
amúgy a napokba beregeltektõl kérdem, hogy ti mind játszatok is (meg lep, hogy hirtelen ennyi magyar lett official-on😄)
(úgy látszik az ncsoft-nak ilyen stílusba kell reklámoznia a játékot magyarországok és egybõl jobban veszik)
Excal1bur Leader of Sleepers
Mert nekem ugyanis egy ki****szott 60%-os craft se jott be eddig. 😞
Vki pls küldjön nekem egy linket ahonnan le tom tölteni a CT1-es ultrazoomot! Elõre is köszi!!!
Celebrimbor
Elõre is köszi!
Celebrimbor
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
The Life is a Game. Yust play it!
eleg nagy betukkel kint van a neve... szal 😊))
Excal1bur ennyire abbahagyod? hogy mar arulsz? vagy csak mast akarsz helyette 😊))
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
Swedish people are albino monkeys
Soha nem játszottam semmilyen íjásszal, én tényleg csak a skill-táblákat láttam, de ez alapján is kijelentem :
B@szd már meg a történeteidet, Fickdeinestory. Ez olyan, mintha én osztanék észt mondjuk a wowról, amit eddig csak képek alajáán láttam.
Esengve könyörgöm, húzz már a rákba!
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
psychobilly?
5 lövés után elfogy a manád!!!
Sztem a j-s bugos skilles tudásodat elfelejtheted itt! 😄 itt nincs 10x-es manareg!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Többnél is több infot ossz meg velünk
SH n vennék PP,Warlock,SE,SPS könyveket
Mini Army Commander
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
The Life is a Game. Yust play it!