88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#73732 Én maradok a PaintPro-nál! -
#73731 csak hivjatok HighskillOponentGuardmennek -
Gumbo #73730 also ur naim shoz dat u iz being intelijunt -
anarga #73729 te a vagy a pro !
u iz gut meng! ur englesh iz nise! -
#73728 Mivan imo apu/anyu megvonta a zsebpízt? -
#73727 Igazából azok után, hogy ventrin a női hangom hallva nem tudtál normálisan megszólalni, ez a primitív kirohanásod valahogy nemigazán lep meg. -
#73726 Jaj kussoljal mar hisz tudjuk mindig te a vagy a PRO menjel inkabb dolgozni mert fosok es kene gyogyszer menjel keverjed a gyogyszereket -
#73725 Azért vicces, hogy ezt pont egy olyan ember írja, aki a zsebpénzét donatelte el, hogy artisian's googlesben vagizhasson az 5x-es karija -
#73724 Gordi te inkabb ezt a topikot hasznald http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211634723 -
#73723 Pm Tis! -
#73722 nem -
ErrOrHUN #73721 valaki futtat Vistán walkert? legalább kettőt -
#73720 Franzra -
#73719 Még megodolom, Igazábol tényleg minimális a külömbség a te 13nap alat felhuzhati karijaid és az én 2 év alat elkészthető karaktereim között. Alszok rá egyet jo? -
#73718 Nem ér 15-öt sem .... -
#73717 az lehet hogy te adnal, de o meg okos, és nem adja el...
egyebkent meg melyik serverre vonatkozik az árúd*? -
#73716 En meg ezeker adok 20Ft ot Shanway(Sieghard)80/78/78/61 HUNCsuzlee 79/79/76 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard) -
#73715 10FT!
Az edénáért adok 30at/milla. -
#73714 WTS ACC 67TH es van rajta 59EE
WTS ACC 49Spoilos
WTS adena pm me ITT -
Gumbo #73713 -
#73712 mivan ha atbaszott mar a doom plate scammel meg ezzel es nala van minden?! -
#73711 :O
akkor fingom nincs hova lettek azok a cuccok
akkor ahogy ígértem, most jön a nyilvános bocsánatkérés
BOCS
bár azért szólhattál volna bazze és nem hergelem fel magam feleslegesen
azt mondtad május 10 után vagy
legalább pár szóban tudathattad volna, hogy most ez a szitu
na mind1 viszont gúnyorosság meg nem kell csak tiszta beszéd
üdv -
Symbiont #73710 *kurva cuccot...
mellesleg enyhén gúnyos akart lenni a hangnem, sry, ha nem jött át -.-' -
Symbiont #73709 Szasztok. Nincs befizetve egy accom sem, de persze, benyultam a kurva accot. A WC n mellesleg konkrétan egy karmian set, low c ékszerek, és egy low c dual volt(amit még Violtol kaptam, tehát nem, az nem a tiéd.) A doomot meg már lerendeztük, és azt meg is beszéltük. Ayla jol irta, tanulok, dolgozok, és ide írni egyszerübb, mint msn en 6-7 embernek válaszolgatni, és még akkor a fenn maradt 10 embert le is szarom:) Léptem, bb:) Talán még ide felnézek valamikor. -
BaalKain #73708 Hú az jó, nálunk 4 ember kiesett gyakorlaton, szóbelin azt hiszem senki :) -
#73707 Köszi szépen :) És jóóó hát én meg visszakérdeztem, nekünk azt mondták, egyszerre írja Szeged, Pécs, Pest és Debrecen is :) Vicces volt, elbaltáztak 5 kérdést a tesztben, a felügyelő meg aktív telefonálással töltötte a 3 órát. A gyakorlat az nálunk elvileg formalitás, a szóbeli is, aztán majd kiderül :) -
BaalKain #73706 Ha tudtam volna mikor írja "mindenki" nem így kérdezem :)
Akkor grat! A gyakorlat az nagyon szar volt nekem, nem irigyellek :) -
#73705 Tegnap volt, elvileg mindneki egyszere írta, nem? .. :) Hát túlzás hogy jó lett, de legalább meglett, köszi - full IQból, nulla szorgalommal 74% :)) Nagyon örülök neki, folyt köv jövő hét szerdán meg csütörtökön a szóbelivel meg a gyakorlattal -
#73704 lol flash ez 5 pontos beszólás :D
van számodra még olcsóm eaa pm me ha kell
ayla én örülnék a legjobban ha tévednék ezt őszíntén mondom
talán én is ismerem egy kevéssé hisz mint mondtam beszéltünk jópárszor
együtt partyztunk egy klánban voltunk elláttam cuccokkal
a lóvét is befizettem neki azon benyomások alapján előre
ezt rendben rendezte is mint mondtam (mellette szól)
de még ha államvizsga van is folyamatban, hogy a francba lehet az, hogy msn-re nem válaszol ide meg már 2X is írt
előbb nézek msn-t mint sg fórumot, hiszen msn-re család barát bárki írhat
fontosabb dolgokat mint l2
nah mind1 bárcsak tévednék és nyilvánosan bocsánatot kérhetnék
meg is tenném, de asszem neki is dukálna egy bocsi irányomba -
BaalKain #73703 Neked mikor lesz a teszt? Vagy már megvolt? Jó lett? -
#73702 En ismerem regebbrol, de nem osztom a velemenyed. szerintem egy fereg. -
#73701 Most jöttem rá h Symbiont ki is igazából és ennek tudatában tökéletesen biztos vagyok benne, hogy egyszerűen perpill fontosabb dolga van annál, mint hogy egész nap MSN-en lógjon. Vizsgaidőszak van meg ilyenek(államvizsga-időszak)... felvételik, .. érettségi, kinek-kinek mi és valaki még neadjisten dolgozik is mindemellett. Nem hiszem, hogy megoldás lenne, ha sorozatosan vádolsz/vádoltok másokat, még ha meg is értem, hogy számodra ez így jöhet le. Szerintem várj még egy picit és rájössz, mekkorát tévedtél Symbionttal kapcsolatban - gondolom/remélem vannak még itt rajtam kívül, akik régebbről ismerik és osztani fogják vele kapcsolatban a véleményem. -
#73700 A rohadt tetves életbe abba meg minden. Dráma off.
Bocs trubi gerinceségből 1 es:(
Az az automouse isten én azzal lettem hero! Belöttem a cucot mire hazaértem hero voltam!! -
#73699 ohh elnézést
(olvasgatom jobb mint a romantic csatorna:) )
jah és köce -
#73698 MOST DRÁMA VAN!!!! ILYENKOR NEM SZABAD ILYET KÉRDEZNI!
(official Lineage2 oldalon próbálkoz vagy a plaync.com-on) -
#73697 csa'p srácok!
Vki meg tudja mondani hol tudok trial accot csinálni? -
#73696 fegyo robe set ekszer
aoba karmian vagy bw passz
meg még lóg egy doom plate armorral (vagyis csak az árának egy részével)
kölcsönadtam egy doom heavy setet +4333
a lelkem kölcsönadta és lescammelték róla
visszakaptam kesztyű csizma sisak és még 7 milla de maga az armor vagy 20 volt akkor (erről már letettem hogy visszakapom)
ezt még be is nyeltem
aztán húztuk a warcryerét fel is szereltük cuccal nálunk futott stb...
erre se szó se beszéd belépett master accountra megváltoztatta a jelszót és kivette a groupból 61-62-ön bazze
minden cucc rajta maradt
és azóta drága symbiontnak se híre se hamva
annó amikor mydguard-ék támadták még védtem is, hogy szegény sym ő biztos nem lehetett mert jó arc stb...
dumáltunk ts-en msn-eztünk
befizettem a walkerét 1x aminek el is utalta korrekten az árát
aztán 1x csak jött ez panaszkodtak mydguardék aztán elvesztem a doomom meg most a többit is
mind1 így jártam csak segíteni akartam csóró magyar honfitársamon
biztos annyira meg volt szorulva anyagilag, hogy ezt nélkülözhetetlen volt megtartania
de legalább VÁLLALNÁ BE és akkor azt mondom baszom így jártam
nem fogom felvágni az ereim, de bujkál baszod
ez kiba undorító -
#73695 Mit nyult be? csak ugy erdeklodeskeppen
Jah egyébként nemtom Gordi miert nem tudsz valaszolni MSN-en mikor radirok, hogy visszaadnam a cuccaid!! Gerinctelenseg...nekemadod a jobbnaljobb cuccaid, aztan egy uzit nem tudsz kuldeni, hogy kell vissza...itt sunnyogsz ossze-vissza. Gondolom ide azert ritkan szoktal irni -
#73694 symbiont hogy van az, hogy írogatsz ide a fórumra az msn üzenetekre meg nem vagy hajlandó válaszolni?
azóta valahogy nem vagy elérhető sosem mióta visszakértem a cuccaimat
kurvára örülnék, ha visszajuttatnál mindent ami NEM A TIÉD!!!!
gondoltam írok ide, mert itt csak megfordulsz néha
nem kéne folytatni ezt a viselkedést én nem fogok lemenni sem téglásra sem nyíregyre hogy elverjelek, mert az út 5x több lenne mint amit lenyúltál forintosítva, de legalább akkor vállald fel a gerinctelenséget és ne sunnyogj
lol akhi
kössz a szívatást -
#73693 Ez mar nagyon durva cuc! elinditod a karit lvl 1 tol fel huzza 85 re, megcsinalja az osszes questet es le subol amirre be allitod kasztra. ki pvpzik neked 5000 pvp pontot.Le oli neked a fo bossokat es 1-2 ev mulva megall Giran kozepen full s80 cucokba. Es akkor att veheted te a jatekot.
Csak ajanlani tudom
Amugy udv a regi cimbiknek