88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    zomg az igaz, hogy a G15 angol bill. de bááázd használd már magyarként ;> ;> like me

test: öüóőúéáí :D
  • Aylana
    Hát szerintem elég egyértelmű az oldal, de ha gondolod persze szívesen elmagyarázom.
    Fent kiválasztod, hogy WIT, ez legyen mondjuk 30. Igazából persze legyen annyi, amennyi a karaktered infojában szerepel, de az egyszerűség kedvéért számoljunk most 30-cal. Lehet, hogy ezért lenyakaznak, de szerintem a +5 wit dye az alap egy spsnél (pvpre), a wild magic is, a pow is. Ez eddig dc robe szettben 10,43% mcrit rate. Dance of syrennel 31,29%, infinity scepterrel 48,19%. Namost adjuk rá a valakas nyakit, és a nem szentírás calculator szerint 96,39% magic crit ratet kapunk.
    Másrész az oldal tetején ott áll, hogy "DISCLAIMER: I do not condone the accuracy of this calculator. It's here to be tested and criticized. I make no promises. In fact, this calculator doesn't exist and you never saw it.". Magyarul ne fix értékekként kezeld az itt leírtakat, csak közelítő becslésként. Tehát 96, 39% ~-> 100% imho
  • TuShEe
    Hát lehet hülye vagyok, de e szerint csak Wild Magic Prophecy of Water Dance of Siren Infinity Scepter Necklace of Valakas, BW robe, +5 wit-el lehet 100%. Régen azt írta Gordi, hogy hero fegyoval, vagy valakassal, vagy valami más még volt, lehet kihozni.
    Lehet változott, én nemtom, csak érdekel.
  • Aylana
    http://l2p.l2wh.com/wildmagic.html
    Bár ugye ez krónikánként változik.. :)
  • TuShEe
    Ty!
    Tud valaki adni calculator-hoz linket, ami m crit ratet is számol?
  • Gumbo
    Az Infinity Scepter a csites:
    When casting good magic, HP regeneration increases 100%, raises MAX MP, Max CP, M. Atk., lowers MP Consumption, increases the Magic Critical rate, and reduces the Magic Cancel. Enhances damage to target during PvP.
  • TuShEe
    Még valami, régebben írtad, hogy hero fegyoval ki lehet hozni 100% m crit ratet, hogy? Leírásban ezt adja az infinity rod, már ha erről van szó:

"When good magic is cast upon a target, increases Max MP, Max CP, Casting Spd, and MP regeneration rate. During PvP, HP regeneration is increased to 100% and enhances damage to target."

Csak kiváncsi vagyok, ennyi az egész, és köszi a választ.
  • Epszilon
    Tudom! De akkor inkább egy egykezes gamepadot vennék olcsóbban.
  • TuShEe
    Gordi, majd valami high lvl sps hero pvp videót gyárthatnál, úgyis készíteni akartál multkor. :) Szivesen látnék ilyesmit.
  • daemonervosa
    jobban spameli a cp potit mint gondolnad :)
  • Epszilon
    Egy ilyen űrhajóért kiadni 20k ráadásul még magyarul se tud ....megérte!
  • pharao
    és én szted így kapásból levágom, hogy húúú haver neked G15-ös billzet-ed van és ASCII kódtábla szerinti 437-et használja vagy csak szimplán azt látom, hogy nézd a retardált kockát, még fórumra is ékezet nélkül ír...
  • darkmenx
    NABOR V SKVUAD? : D
  • ErrOrHUN
    nem, én a pénzkereső squadban vagyok :D
  • darkmenx
    teis fosol szaros?
  • kakadara
    Mivel a g15 angol billentyu...
  • ErrOrHUN
    ki az a Tis? kéne meló mert kell gyógyszer a fosógépeknek
  • TuShEe
    mar nemtom, csak megmaradt
  • TruBy
    Jaj kussoljal mar hisz tudjuk mindig te a vagy a PRO menjel inkabb dolgozni mert fosok es kene gyogyszer menjel keverjed a gyogyszereket

u.i: ezt nem lehetett kihagyni...
  • pharao
    ups, ékezetek nélkül ír, akkor lehet az enyém is csak álnéven... Truby te mi a rákot csinálsz?
  • pharao
    Ki a tesója?
  • daemonervosa
    csak nem redzerg videot lattal ?
  • GAthersw
    Mádöfákör
  • Predtom0O
    elnézést nem a fórum hanem a topik
  • TuShEe
    mi az az mf a "gf hf mf"-ben? :)
  • Predtom0O
    kicsit kezd a forum NF l2j szerver shoutolasára hasonlítani :(
  • KisEmir
    Ők kezdték?
  • kakadara
    Ok kezdted es mibe nincs igazam?
  • FinalNaSa
    Suller, elgurult a gyógyszer?? Amugy nincs veled bajom, meg mivel a tesóddal jóba vagyok maradjunk annyiba, hogy nincs igazad....szoval inább kussolj
  • Aylana
    Túl sokat vársz el egy olyan fiútól, aki csak "Az"-nak képes hívni a másikat face to face csetben és E/3 személyben beszél hozzád Bár még messze van az érettségi, igaz kedves Suller/Abonation?
  • ciento
    de kussolhat is
  • anarga
    meg fiatal. nemtanultak ezt az iskolaban. jovore jonnek az irasjelek.

amugy te ki a rak vagy kakadara es melyik l2jrol kerultel elo nehany honapja ?
  • Gumbo
    Inkább használd a magyar nyelvtan helyesírási szabályait és alkalmazd az írásjeleket...
  • kakadara
    Inkabb tedd azt mint aylana kussolj
  • Gumbo
  • kakadara
    Az en nevem ugy irom ah kedvem van es ne kussolgass ki vagy te nyomorek nagy a szad
  • sanyiiiii
    jah és guardSman
  • sanyiiiii
    Nem jobb tbh.
  • anarga
    oponent = opponent
    guardmen = guardman

nice try.

meg szeretnel tovabb okoskodni vagy inkabb kussolsz?
  • kakadara
    Jobb mint a te emos figurad