88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#73772 zomg az igaz, hogy a G15 angol bill. de bááázd használd már magyarként ;> ;> like me
test: öüóőúéáí :D -
#73771 Hát szerintem elég egyértelmű az oldal, de ha gondolod persze szívesen elmagyarázom.
Fent kiválasztod, hogy WIT, ez legyen mondjuk 30. Igazából persze legyen annyi, amennyi a karaktered infojában szerepel, de az egyszerűség kedvéért számoljunk most 30-cal. Lehet, hogy ezért lenyakaznak, de szerintem a +5 wit dye az alap egy spsnél (pvpre), a wild magic is, a pow is. Ez eddig dc robe szettben 10,43% mcrit rate. Dance of syrennel 31,29%, infinity scepterrel 48,19%. Namost adjuk rá a valakas nyakit, és a nem szentírás calculator szerint 96,39% magic crit ratet kapunk.
Másrész az oldal tetején ott áll, hogy "DISCLAIMER: I do not condone the accuracy of this calculator. It's here to be tested and criticized. I make no promises. In fact, this calculator doesn't exist and you never saw it.". Magyarul ne fix értékekként kezeld az itt leírtakat, csak közelítő becslésként. Tehát 96, 39% ~-> 100% imho -
#73770 Hát lehet hülye vagyok, de e szerint csak Wild Magic Prophecy of Water Dance of Siren Infinity Scepter Necklace of Valakas, BW robe, +5 wit-el lehet 100%. Régen azt írta Gordi, hogy hero fegyoval, vagy valakassal, vagy valami más még volt, lehet kihozni.
Lehet változott, én nemtom, csak érdekel. -
#73769 http://l2p.l2wh.com/wildmagic.html
Bár ugye ez krónikánként változik.. :) -
#73768 Ty!
Tud valaki adni calculator-hoz linket, ami m crit ratet is számol? -
Gumbo #73767 Az Infinity Scepter a csites:
When casting good magic, HP regeneration increases 100%, raises MAX MP, Max CP, M. Atk., lowers MP Consumption, increases the Magic Critical rate, and reduces the Magic Cancel. Enhances damage to target during PvP. -
#73766 Még valami, régebben írtad, hogy hero fegyoval ki lehet hozni 100% m crit ratet, hogy? Leírásban ezt adja az infinity rod, már ha erről van szó:
"When good magic is cast upon a target, increases Max MP, Max CP, Casting Spd, and MP regeneration rate. During PvP, HP regeneration is increased to 100% and enhances damage to target."
Csak kiváncsi vagyok, ennyi az egész, és köszi a választ. -
#73765 Tudom! De akkor inkább egy egykezes gamepadot vennék olcsóbban. -
#73764 Gordi, majd valami high lvl sps hero pvp videót gyárthatnál, úgyis készíteni akartál multkor. :) Szivesen látnék ilyesmit. -
#73763 jobban spameli a cp potit mint gondolnad :) -
#73762 Egy ilyen űrhajóért kiadni 20k ráadásul még magyarul se tud ....megérte! -
#73761 és én szted így kapásból levágom, hogy húúú haver neked G15-ös billzet-ed van és ASCII kódtábla szerinti 437-et használja vagy csak szimplán azt látom, hogy nézd a retardált kockát, még fórumra is ékezet nélkül ír... -
#73760 NABOR V SKVUAD? : D -
ErrOrHUN #73759 nem, én a pénzkereső squadban vagyok :D -
#73758 teis fosol szaros? -
#73757 Mivel a g15 angol billentyu... -
ErrOrHUN #73756 ki az a Tis? kéne meló mert kell gyógyszer a fosógépeknek -
#73755 mar nemtom, csak megmaradt -
#73754 Jaj kussoljal mar hisz tudjuk mindig te a vagy a PRO menjel inkabb dolgozni mert fosok es kene gyogyszer menjel keverjed a gyogyszereket
u.i: ezt nem lehetett kihagyni... -
#73753 ups, ékezetek nélkül ír, akkor lehet az enyém is csak álnéven... Truby te mi a rákot csinálsz? -
#73752 Ki a tesója? -
#73751 csak nem redzerg videot lattal ? -
#73750 Mádöfákör -
#73749 elnézést nem a fórum hanem a topik -
#73748 mi az az mf a "gf hf mf"-ben? :) -
#73747 kicsit kezd a forum NF l2j szerver shoutolasára hasonlítani :( -
KisEmir #73746 Ők kezdték? -
#73745 Ok kezdted es mibe nincs igazam? -
FinalNaSa #73744 Suller, elgurult a gyógyszer?? Amugy nincs veled bajom, meg mivel a tesóddal jóba vagyok maradjunk annyiba, hogy nincs igazad....szoval inább kussolj -
#73743 Túl sokat vársz el egy olyan fiútól, aki csak "Az"-nak képes hívni a másikat face to face csetben és E/3 személyben beszél hozzád Bár még messze van az érettségi, igaz kedves Suller/Abonation? -
ciento #73742 de kussolhat is -
anarga #73741 meg fiatal. nemtanultak ezt az iskolaban. jovore jonnek az irasjelek.
amugy te ki a rak vagy kakadara es melyik l2jrol kerultel elo nehany honapja ? -
Gumbo #73740 Inkább használd a magyar nyelvtan helyesírási szabályait és alkalmazd az írásjeleket... -
#73739 Inkabb tedd azt mint aylana kussolj -
Gumbo #73738 -
#73737 Az en nevem ugy irom ah kedvem van es ne kussolgass ki vagy te nyomorek nagy a szad -
sanyiiiii #73736 jah és guardSman -
sanyiiiii #73735 Nem jobb tbh. -
anarga #73734 oponent = opponent
guardmen = guardman
nice try.
meg szeretnel tovabb okoskodni vagy inkabb kussolsz? -
#73733 Jobb mint a te emos figurad