88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    ok ... a zene az mind1 nem az a lényeg :P bár sztem nincs olyan emebr aki ne sazeretnéé a blinket vagy sum41t :P
  • daemonervosa
    kisegitelek: nem hallgatok olyan zenet, meg nem jarok olyan helyekre.
  • PhoenixKnight
    Csak nem értettem a 8 anyja van poént ... :(
  • daemonervosa
    ! :D
  • PhoenixKnight
    ?:D
  • daemonervosa
    menjen zpbe akinek 8 anyja van :O
  • PhoenixKnight
    vagy inkább hagyd abba l2 t és járj zp be...
  • ErrOrHUN
    donate-elj baszdmeg :D:D:D:D
  • daemonervosa
    @ franz
    WTS - tallum boots 4.5kk
    WTS - gold wyvern 2k/db
    WTS - +3 soulsepa CD

Angel Slayer lenne a cel, szova erdekel minden megoldás !
  • TuShEe
    Valaki próbálta már Fragstar linkjét a "teljes értékű" replay-re?
  • ErrOrHUN
    20 perc tezza, 3 party Nova alszik :D
  • mAilkaEVO3
    güzü
  • ErrOrHUN
    90 perc antharas, 5 party
  • mAilkaEVO3
    [OFF] lol
    http://www.youtube.com/watch?v=3OOkE-gEIBk&NR=1
    [on]
  • mAilkaEVO3
    qss ;> akkó csak az egyiket :P aztán meg a másikat
  • ErrOrHUN
    nincs is annyi target SHn :D:D:D:D
  • mAilkaEVO3
    ma filóztam rajta hogy a G15 2 és 3 menü gombjait ezekkel irom tele :)) )
  • ErrOrHUN
    én egy ideje csak target macrokat gépelek :D:D
  • Gordis2k
    Kizárolag az SPS nukjai ellen nem véd! Imba? IMAO!

Lag kill us all...

esküszöm gyorsab ha beírom per target xy...
  • mAilkaEVO3
    Raid boss kill alatt 2/3 magyar grp DC = party wipe szted? :D :(
    fuck NCSUX
  • GAthersw
    Én vagyok urigeller baszott kiválasztott utódja vagy mindenkinek szar laggos ma Sieg?
  • daemonervosa
    a mondatodat igy modosaitanam:

...azt mondták így kell pvp-re, ha igen akkor crit.dmges ASt hasznaljak?
    - IGEN
  • zedleey
    Nekem azt ajanloták,hogy vegyek el 9 strenget a th-mtol ees adjak 5-ot dexre 4 -et conra, azt monták igy kell pve-re,ha igen akkor fokusz os vagy crit.damages fegyvert hasznaljak?
  • Requuu
    Jah az vicces, főleg íjjásszal mikor az enemy csak azt látja hogy futsz felé mint egy hülye (addigra talán sikerül kitargetelni) aztán 5 mm ről elkezded lőni :D
  • ErrOrHUN
    azzal enm tudsz mit csinálni, én is folyamatosan rohangálok, nem segit az sem ha shift-tel csinálom
  • Gumbo
    Akkor ez de jól lett megint balance-olva
  • TuShEe
    mod : felül/alul, szemből=>oldalról , csak hogy pontosabb legyen
  • TuShEe
    Jahm, úgy olvastam itt régebben, hogy szemből jövő támadástól véd, de a locsolás, villám, az felülről megy. Így "az ellen nem véd" :)
  • BaalKain
    Sztem cursed bone ellen is véd. Ezek olyan varazslatok, amiket úgy lőssz el mint egy nyilat, ellentétben a loccsanóval.
  • Gumbo
    Azt tudom, hogy van esély a varázslatok blokkolására a pajzsal. De van egy urban legend, hogy a hurricane és a prominence ellen véd, de az SPS loccsantása ellen nem véd. LF confirmation
  • Gordis2k
    wild magic augnament.

A Video olyamatban van pár fun szerencsére továbra is esik kell az eneym bér gond van a targeteléssel:( Folyamat spammolom a targetet mégsem jelöli ki a ping miat de azért halnak. Feltöltök őár nyerset mert sosem készül el az a hülye telyes video:(
  • TuShEe
    Ha normális választ kaptam volna, akkor egy köszönöm követte volna. Nem vagyok ellenséges..
  • TuShEe
    Szerintem érthetően kérdeztem, amit kérdeztem, nem tudom miért kell beleszólni. Ha meg teljesen másra válaszol Ayla és még hülyének is néz alapból, akkor lereagálom.
  • nlaci86
    Tushee:En a helyedben orulnek hogy valaki erdemben valaszol. Ezek utan mar nem biztos hogy fognak...
    Error:Ugy inditsad vistan a setalokat hogy azonnal egymas utan, meg mielott betoltene a GG, el kell hogy induljon a masik. Ha nem igy csinalod akkor jon a Themida mumus es 10-30 inditas utan megy csak a jatek. Ez vonatkozik L2S-re meg L2W-re is. Ha sok karid van bent egyszerre akkor XP ftw.
    ui.Retardalt vagyok, ekezet nelkul irok, mert messze vannak a magyar betuk es meg elfarad a kisujjam...
  • TuShEe
    már nem lehet befagyasztani az accountot? ha lehet akkor mennyi idő mulva lehet aktivva tenni? és hol van ez a lehetőség?
    thx!
  • darkmenx
    WTS/WTT @ Franz:
    Red 12 (WTT csak bluera)
  • Endaer
    Error, ha meg aktualis a walkeres kerdesed: en futtattam gond nelkul 2 eltero verzioszamut 1 idoben, es semmi gond nem volt.
  • Tüskés
    A wildmagices augmentet kivették a játékból.
  • TuShEe
    erre gondoltam
  • TuShEe
    Nem esik le honnan vetted, hogy nem tudom kezelni az oldalt, amúgy 2 legördülő menü meg az az 5 checkbox próbára tett....
    30 wit meg akkor van, ha 5+ van rajta, ami nem feltétlen alap, és ha nem bw robe van vkin, ami elég valószínű, akkor már csak 29.
    Egyébként arról beszéltem, h vagy ez vagy az... nem mind egyszerre, de tényleg írj 8 sort, ahelyett, h 2-t értelmeznél.