88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #73812 ok ... a zene az mind1 nem az a lényeg :P bár sztem nincs olyan emebr aki ne sazeretnéé a blinket vagy sum41t :P -
#73811 kisegitelek: nem hallgatok olyan zenet, meg nem jarok olyan helyekre. -
PhoenixKnight #73810 Csak nem értettem a 8 anyja van poént ... :( -
#73809 ! :D -
PhoenixKnight #73808 ?:D -
#73807 menjen zpbe akinek 8 anyja van :O -
PhoenixKnight #73806 vagy inkább hagyd abba l2 t és járj zp be... -
ErrOrHUN #73805 donate-elj baszdmeg :D:D:D:D -
#73804 @ franz
WTS - tallum boots 4.5kk
WTS - gold wyvern 2k/db
WTS - +3 soulsepa CD
Angel Slayer lenne a cel, szova erdekel minden megoldás ! -
#73803 Valaki próbálta már Fragstar linkjét a "teljes értékű" replay-re? -
ErrOrHUN #73802 20 perc tezza, 3 party Nova alszik :D -
#73801 güzü -
ErrOrHUN #73800 90 perc antharas, 5 party -
#73799 [OFF] lol
http://www.youtube.com/watch?v=3OOkE-gEIBk&NR=1
[on] -
#73798 qss ;> akkó csak az egyiket :P aztán meg a másikat -
ErrOrHUN #73797 nincs is annyi target SHn :D:D:D:D -
#73796 ma filóztam rajta hogy a G15 2 és 3 menü gombjait ezekkel irom tele :)) ) -
ErrOrHUN #73795 én egy ideje csak target macrokat gépelek :D:D -
#73794 Kizárolag az SPS nukjai ellen nem véd! Imba? IMAO!
Lag kill us all...
esküszöm gyorsab ha beírom per target xy... -
#73793 Raid boss kill alatt 2/3 magyar grp DC = party wipe szted? :D :(
fuck NCSUX -
#73792 Én vagyok urigeller baszott kiválasztott utódja vagy mindenkinek szar laggos ma Sieg? -
#73791 a mondatodat igy modosaitanam:
...azt mondták így kell pvp-re, ha igen akkor crit.dmges ASt hasznaljak?
- IGEN -
zedleey #73790 Nekem azt ajanloták,hogy vegyek el 9 strenget a th-mtol ees adjak 5-ot dexre 4 -et conra, azt monták igy kell pve-re,ha igen akkor fokusz os vagy crit.damages fegyvert hasznaljak? -
Requuu #73789 Jah az vicces, főleg íjjásszal mikor az enemy csak azt látja hogy futsz felé mint egy hülye (addigra talán sikerül kitargetelni) aztán 5 mm ről elkezded lőni :D -
ErrOrHUN #73788 azzal enm tudsz mit csinálni, én is folyamatosan rohangálok, nem segit az sem ha shift-tel csinálom -
Gumbo #73787 Akkor ez de jól lett megint balance-olva -
#73786 mod : felül/alul, szemből=>oldalról , csak hogy pontosabb legyen -
#73785 Jahm, úgy olvastam itt régebben, hogy szemből jövő támadástól véd, de a locsolás, villám, az felülről megy. Így "az ellen nem véd" :) -
BaalKain #73784 Sztem cursed bone ellen is véd. Ezek olyan varazslatok, amiket úgy lőssz el mint egy nyilat, ellentétben a loccsanóval. -
Gumbo #73783 Azt tudom, hogy van esély a varázslatok blokkolására a pajzsal. De van egy urban legend, hogy a hurricane és a prominence ellen véd, de az SPS loccsantása ellen nem véd. LF confirmation -
#73782 wild magic augnament.
A Video olyamatban van pár fun szerencsére továbra is esik kell az eneym bér gond van a targeteléssel:( Folyamat spammolom a targetet mégsem jelöli ki a ping miat de azért halnak. Feltöltök őár nyerset mert sosem készül el az a hülye telyes video:( -
#73781 Ha normális választ kaptam volna, akkor egy köszönöm követte volna. Nem vagyok ellenséges.. -
#73780 Szerintem érthetően kérdeztem, amit kérdeztem, nem tudom miért kell beleszólni. Ha meg teljesen másra válaszol Ayla és még hülyének is néz alapból, akkor lereagálom. -
#73779 Tushee:En a helyedben orulnek hogy valaki erdemben valaszol. Ezek utan mar nem biztos hogy fognak...
Error:Ugy inditsad vistan a setalokat hogy azonnal egymas utan, meg mielott betoltene a GG, el kell hogy induljon a masik. Ha nem igy csinalod akkor jon a Themida mumus es 10-30 inditas utan megy csak a jatek. Ez vonatkozik L2S-re meg L2W-re is. Ha sok karid van bent egyszerre akkor XP ftw.
ui.Retardalt vagyok, ekezet nelkul irok, mert messze vannak a magyar betuk es meg elfarad a kisujjam... -
#73778 már nem lehet befagyasztani az accountot? ha lehet akkor mennyi idő mulva lehet aktivva tenni? és hol van ez a lehetőség?
thx! -
#73777 WTS/WTT @ Franz:
Red 12 (WTT csak bluera) -
#73776 Error, ha meg aktualis a walkeres kerdesed: en futtattam gond nelkul 2 eltero verzioszamut 1 idoben, es semmi gond nem volt. -
#73775 A wildmagices augmentet kivették a játékból. -
#73774 erre gondoltam -
#73773 Nem esik le honnan vetted, hogy nem tudom kezelni az oldalt, amúgy 2 legördülő menü meg az az 5 checkbox próbára tett....
30 wit meg akkor van, ha 5+ van rajta, ami nem feltétlen alap, és ha nem bw robe van vkin, ami elég valószínű, akkor már csak 29.
Egyébként arról beszéltem, h vagy ez vagy az... nem mind egyszerre, de tényleg írj 8 sort, ahelyett, h 2-t értelmeznél.