Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
livepvp.com , itt megtudod nézni melyik az élvezetesebb része a játéknak. wowban 2-3 hónap alatt ki lehet maxolni egy karit, itt csak álmodsz róla 😛 és tegyük hozzá, itt nem megy tönkre a szemed a grafikától 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Excal1bur: Most mi van sleepersel, teljesen meghalt???? Tegnap beattackoltuk a fortresseteket, és senki nem jött védeni 😞
Doka: Frintis képeket tudsz küldeni, azt reméltem lessz a videoban is 😞
legközelebbire megyek 😄
Reklám: Franzon szivesen várunk minden kedves induló kis/kezdõ karaktert Academyben. Pm Keldarin, Danzy, Gramor, Garrone, Axeff, valaki csak online 😊 Segítõkész klán vagyunk, hatalmas tervekkel.
StormVVind 4ever!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Am meg visszatérve a bd problémára, 4es focus mind om van és nem tudok 3at dancelni ez tényleg ciki. és esnek a herbek is. sétálva meg tényleg tobbet tolt a bd manaja? az nem csak variknal vaN? am az augment is manareget ad😛
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
amúgy az össze flame gyerekes/ostoba és már vagy 200x láttam, szóval BOOOOORING!!
a vid nem volt rossz, bár a sok futkosás ToIban kicsit vicces volt (értsd: szörnyû!), de nem gáz lesz ez még így se xD
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Azt gondolom hozzászólásom hangvétele teljesen normális és tiszteletteljes volt így kérlek ne tekintsétek azt semmilyen "anyázásnak" és hasonló emberi hangvételû válaszokat várok (tartozkodjunk kérlek a : "ha nem tetszik el lehet menni" stb... hozzászólásoktól. Remélem problémámat érthetõen leírtam és válaszaitokat elõre köszönöm! Többet nem fogom offolni a topicot(bár vhol ez is egy téma lehet😊).
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Excal1bur Leader of Sleepers
Trolling is a art.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
/cry more
Trolling is a art.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
psychobilly?
A video-t én a felénél kikapcsoltam amiket error leirt azt osztom, plusz nekem még a zene se jöttbe. Plusz nekem ezek a "sima" pvp videok üresek valahogy, nem vesznek rá arra, hogy azonnal menjek keresni valami nmy-t kéne bele valami plusz ötlet ami feldobja vagy valamivel megkomponáltabb forgatókönyv.
Abba a 3fõs partyba azért beszállnék énis😊
Trolling is a art.
a tanulsag: <
tompi te meg élvezd a tamagochidat akárhol is csinálod, én maradok a baszós-kardozós játékomban.
1. DMX alpári modon adod elõ magad ezt megszoktam de valójában én sem halotam még arról , hogy te tudnál bármit is ne ossz észt csak ha bizonyitottad te jó vagy.
2. Sorbon nem kell mondanom mert inteligens ember vagy a kritika az jó segit fejlõdni de én tudom, hogy kb 1 hónapja sem tolod tõrössel és van mit tanulni még szép akármit mindenak erõs de neház kaszt. Csak igy tovább a szájhõsök fölöslegesen jártatják.
3. Error alapbol genyláda, de legaláb jólpvp zik és az õ véleményére még adnék is. Az õ kritikája legalább ér valamit.
4. A target sok skill leveszi😛 és a backstab a menekülökre maradjon. Hozátenném elbaszot gyengén tolom a törösömmel... MÉG