88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Ez a stun dolog ismerős érzés:D Szerencsére van időm benyomni a stun resistet amig ellövik az ijászok a stunshotot:D utána meg pet ud azt hagy szoljon:) multkor szegény ryurik meg is borult párszor, a supermene nem potizott elég gyorsan vagy épp nem volt nála elég:D
  • ErrOrHUN
    "waste of time, cp pots and pain in the ass" kb nekem is ez a véleményem a tankokkal való pvpzésről. minap összefutottam egy TK-val, valami Nova-s forma. XP buffok rajtam, éppen végeztem az aznapi xp-vel, gondoltam megtréfálom kicsit. ez a TK annyira gyenge, hogy még a CPmet se nagyon tudta leverni, cp elixirrel tudtam tartani :D vagy 18 percet rohangáltam fel alá iopon és shoutoltam, hogy "nézzétek milyen ronda petem van" :D
    a másik nyerő a 78as warlock. rohan felém az alvázmosóval, stun a gazdinak, 2 lövés a petnek, 2 a tulajnak. 1 nappal késöbb xpzek, rohangál iopon, meglát és elfut a másik irányba :D
  • solyomb
    Elemental Master, 150-s water powerrel, és most épp shadow spark augmentel:)
  • molnarpe80
    jaja vagy pdef vagy patk vagy atk speed csökennés az eredménye a phantom cubicnak

well blunt volt kéznél, botban ment és nem volt kedvem költeni rá

lassan beszerzem a pvp felszerelést aztan jó lesz :)

köszi flash :)

remélem már a nyamvadt tőrősöm is 78 lesz nemsoká
    aztán kipróbálom azt is fullbuffban
    bár ahhoz nem fűzök nagy reményeket
  • pharao
    Verizlaya és lord of dark volt a 2 BD hero-nk (Az első kettő). Lord of dark elég csóri lehet, mivel a 10-en éves fia is velünk XPlt néha (HE volt Drak bow/maja setben). Mind2 kari rendesen fel volt szerelve...

U.I.: Ha nászút, akkor Gratulálok
  • GAthersw
    Attack speedet igen.
  • aalat
    Orulok, hogy tetszik az sk, de ha mar 3. class megvan, legalabb a skilljeit ismerd :S
    A cubic nem lassit...
    Blunt sk-nak? -1 skill.. gg
  • Facek
    lordofdakr nem egyszerű eset, már akkor bossékszerei voltak mikor még játszottam és boxoltam a kariját :D
  • daemonervosa
    ha bejon a lightning akkor akar 1000 cpt is le tudsz venni :D
  • molnarpe80
    Okééééé :D

Írok majd. Holnaptól elhúzok 2 hétre nászútra.
    Amint visszajöttem tolhatjuk, bár hogy el ne felejtsem majd írj rám, hiszen 2 hét alatt több oldalnyit fogtok ide írni amit nem biztos mind végignézek. Tehát ez a kijelentés lehet elfelejtődik. Viszont tényleg benne vagyok, mert tanulni akarok. Csak úgy megy :D

Sanci én itt nem osztom az észt, mert az nálam ebben a témában nincs.
    De mi is vagy? Ha nuker akkor kössz értek mindent azok sztem megeszik a tankot. De sok múlik a felszerelésen is nemcsak a buffon. Sőt néhány karinak nem biztos a pp buff a legelőnyösebb választás. Pl ezek az arcok +150-es elemental attributos fegyóval meg stb stb eléggé előnyben vannak :D

De ezt te úgyis jobban tudod. Ezt csak arra reagáltam, hogy azért sem hagyom elvenni a kedvemet ezzel az 500cp-s dologgal :D

Respect: Kecske :D
  • nlaci86
    Nem 1%, csak l2j-ben. Itt kb 3,2 76-on, passz 77-en, 1,2 78-on. PTS-en volt 1% 82-n, gondolom itt is akkorra csokken le. A clan luckot nem számoltam bele. Ha gondolod en pvpzek veled szivesen:) Egy jo kis bunyo sokat dob az ember napjan. Pm ingame
  • solyomb
    Legutobb azonos pp buffban a shilien templar 500cpmet szedte le:)
    20millió körüli xpt buksz nem pedig %-t
  • molnarpe80
    jaja a crit rate 59 :(
    de most csak ez van sajna akarok majd egy fb focust amint meglesz a zsé

lehet elszámoltam a % vesztést nem rémlik tisztán a fene se tudja hajnali 3 volt és kurva fáradt voltam
    emlékeim szerint 80.23 ról valami 78,6-ra estem vissza és 79,5lett a vége a ch return után ugye az 50% vissza
    vagy pknál más az arány?
    mert lelkesen xpztem már akkor készülődtem lefeküdni, mondom még ránézek 1x erre látom ott pihen a földön

de mindig 1 % tuti?

jajjj bocsi most meg egy kis önfényezés
    ígysem fogok csillogni, mert már annyira poros voltam, hogy max ezek utan is csak fako lehetek

beszéltem egyik íjásszal azt mondta hogy ez volt az egyik legélvezetesebb meccse
    nézte a debuffjait volt neki 7 darab tőlem :D
    meg nem bírt lekiteolni mert sarokba szorult és én ellendóan counter kiteot csináltam
    azt mondta az volt a legjobb
    ha körbe el akart oldalogni akkor egy kisebb körön futva mindig elé vágtam és állandóan eljött az a pillanat amikor annyira közel értem hozzá hogy root :D
    onnantól game over, ezek a cubic-ok egész frankók lassít mérgez hp-t szív :D LOL
  • daemonervosa
    Valahol el kell kezdeni
  • Gumbo
    Szerintem azt a deadmans gloryt cseréld el valami kardra, mert blunttal a critical esély a béka feneke alatt van.
  • molnarpe80
    Tegnap végre bekasztosodtam :D
    Shillien Templar vagyok.

Ennek örömére egész este pvpztem :)
    LOL ezt nem hiszem el hogy milyen durva egy kari.

Kb 20 csatából 3 szor haltam. Van ez a FLAMMABLE nevű ruszki ő vert el mindig necro-val. NM HEAVY-m van meg DEADMENS GLORY +5 és ott vinyogtam a röhögéstől amikor a MAJA LIGHTOS DRAC BOWS íjászok hasaltak meg tőlem és amikor a min 78-as gladi is menekülőre fogta akkor visítottam. Full IC tal*dle +4-5 és FUTOTT

Van ez a LORDSOFDARK nevű csávó 1x sikerült azt is beborítani, de az nagyon durva hogy milyen kemény a csávó. Jah elfelejtettem kaptam tőle is rendesen. Asszem utálom a dance of medusat. Be van kapcsolva minden guard stance, shield fortress stb. Benyelem ezt a szart majd mire lejön rólam az összes manam lezabalta a togglek sora :(

Nemtom milye van, de nagyon bírja az ütést.

Nekem viszont még a 77-es skillek meg sincsenek.
    (Vengeance, Shield Bash, Touch of Death, Knighthood ja és persze full s grade for the win :D )

Bazze ezt nem hiszem el már tényleg elhittem, hogy szar vagyok pvp-ben hát a tegnapi este nem azt mutatja :D

Jó tuti messze vagyok a legjobbaktól (meg asszem maradok is jó messze, de akkor nálam is van nagyon sok sokkal csírább) de azért még rám is várnak szép és sikeres pillanatok az L2-ben asszem.

Egész éjjel a plafont néztem és vigyorogtam meg még most melóhelyen is.
    Lol ez annyira jó érzés :D Még van remény :D

Egy kis story az ee el akart pr-ezni már meg is jelent körülötte a csillogás és kifakult hogy eltünt, de aztán hirtelen ott maradt a földön holtan :D Az utolsó ezredmásodpercben egy crit. Nem tudom ez hogy jött össze de vinnyogtam a röhögéstől, pppffffff mekkora arca volt aztan hoppon maradt.

Szép napot, üdv Kecske :D

U.i: Bocsi valamit nem értek úgy tudtam ha 3rd classos vagyok akkor halálkor csak 1%-ot vesztek. Én 2-őt vesztettem. Miért?
  • Gordis2k
    Azaz:) Baalkain dögjét még nem láttam élőben én sem:)
  • Epszilon
    Az! Csak nehogy eltévedj mint a tuningshow-ra menet..
    ...És ugye látunk majd Clio-t vagy Audis4-et is?
  • Gordis2k
    Ez a lacházai verseny? Igyekszem otlenni BTW.
  • Epszilon
    14-én gyorsulás reméljük látunk 2000es hondát vagy szuza WRC-t :>
  • pharao
    OFF
    így kell az asszonyt szülni vinni?

http://www.youtube.com/watch?v=lOfZBD2Tgyo&feature=related

ON
  • Ved
    Van megoldás, én pl nem azt a szart már nagyon rég nem olvastam, az azért mindennek az alja...
  • darkmenx
    biztos megartott a sok blahos ugatas de gondolom azok is hivalkodo seggfejek mikor valakit kepmutatonak titulalnak.
  • TuShEe
    az egész , de mar mukodik
  • Epszilon
    Franzon behalt a mobserver??
  • TuShEe
    Ne vitázzatok már nem látja a jónép a hirdetésemet
  • pharao
    Nem tudsz olvasni????? 2,5 FT / milla!
    Ne próbálj lehúzni? Ventin megbeszélem veled, úgysem bírom az arcod!
  • FragStaR
    25 ft / milla azt megvszem mennyi van ?
  • pharao
    Én úgy döntöttem, hogy endaer postjai miatt (elég megindítóak voltak )bevallom az igazat. Én imádom endaert és bár még nem beszéltem dmx-el sem, ő az én példaképen... Tisztelem a meggondolt és bölcs hozzászólásait és kedvelem a stílusát. Mivel utálom a kétszinűséget bevallom, hogy akikkel eddig ventrin jópofin kommunikáltam, azokat ki nem állhatom és csak érdekből party-zok velük és megfontolt celból dumálom végig az éjszakát, mégha másnap dolgom is lenne. (A cuccokat amiket másoktól kaptam azokat megtartom és amiket másoknak adtam azt visszaveszem és beállok a sorba! ) .

WTS cuccok és ADENA (irtóolcsón25FT/10KK) @ Franz szerveren.
    Köszi
  • TruBy
    Pff bakkr unatkozom...vmi jobb flame nincs? Kecske pls ussd mar le ezt az Endaert, aka Emoboy-t, mert mar unom hogy minden masodik post az ove.
    Egyebkent mostansag franzon mindenki tort akar eladni? :S
  • Ved
    1. Ezzel nem is volt gondom, nem is említettem, sajnos túl rég megszoktam már, sokan írnak így.:(
    2.Előfordul, bár nem túl szép látvány. Azért nem kell aggódni, a sikitófrász nem kerülget.

hm ..az a telyes....érdekes...ezt nem láttam, ez is te voltál?:P

A diszharmóniát bennem az kelltette, hogy egy olyan szót használtál a mondatban, amit 10 emberből 1 ért, hogy mit jelent, 100-ból 1 használja életében 1-nél többször és 10000-ből 1 rendszeresen (ők inkább már hivalkodó seggfejek). E mellett a szó mellett, meg valljuk be egy elég primitív hibát ejtettél. Nem bűn, nem jár érte nyilvános kivégzés, vagy hasonló meghurcoltatás. Max csak egy figyelmeztető jel saját magadnak, hogy figyelj oda mit írsz le, mert ha elfogadható a helyesírásod, mindenki leszarja, ha hibázol, azt az orrodra húzzák.

No offense, vedd nyugodtan jóindulatú tanácsnak!
  • molnarpe80
    kedves nézőink köszönjük, hogy velünk voltak ma este
    reméljük tetszett az előadás
    kérjük ne menjenek messze hamarosan folytatjuk a harmadik felvonással

addig is a szünet alatt a büfében frissitő vásárolható
    visszafelé jövet ne felejtsék el a nézőtérre tilos bármilyen ételt vagy italt behozni

15 perc és folytatjuk
  • ErrOrHUN
    bazze unalmas ez a flame :D
  • Endaer
    a forumozokra valo tekintettel, es nem ram, javaslom pmben osszal eszt vagy hallgass. A mai nap is azert kezdted el verni itt a melled mert mereszeltem negativan szolni rolad, az hogy nem Neked irtam, nem sikerult felfognod... Az meg hogy mi a te dumad... ne zavarjon hogy orszagszerte hanyfele hallani ugyanezt a szofordulatot, biztos mindenki toled licenszelte, nem?
    A felsorolt nevekrol meg ne hidd hogy akkora barataid, mindegyikuk tudja, hogy amikor te kinyitod a szad es mondassz vele valamit, akkor azt meg erdemes a hagyomany szerint "10el osztani es akkor kb. megkapod az igazsagot"... ez nyilt titok csak a magasan hordott orrod nem engedte meg hogy felfogd, meglasd, megertsd... :)
  • BaalKain
    Vegyél belőle tc-t amíg még lehet.
  • solyomb
    fasznak drámáztok ennyit, nem látja a többezer sh player hogy adenát adok el nekik jó áron!:D
  • Gordis2k
    Hej az az én dumám..tolvaj. Ülj le egyes. És kik nem ismernek? Nagyon kiváncsi vagyok. Sorbon? Meoh? Detto? Fragstar? Milka? Santantica? Flash? Joco? Tompi? Truby? ZS? Phalanx? Nem hiszem, hogy rájuk gondoltál hisz napi kapcsolatban vagyok velük... Várj tudom már BlackManat aka Söndör? Akit lehuztam egy ezressel? Vagy BaalKain? na majd biztosan megmondod mindentudo. Megyek mert a Söndörtöl bocsánatot kell kérnem amiért lehuztam nehogy hadjon megfuladni:( (ugyanis uszomester+buvár ha nem tudnád, de persze te jobban ismered...)
  • darkmenx
    WTS @ Franz:
    Bloody Orchid

pm itt
  • Endaer
    ha megnezted volna a 3 oldalas topicot, ami nem olyan hosszu meg, akkor lathattad volna, hogy ez a 2. rolad szolo post. Es osszesen 3-at irtam ott. Kozben egy het kimaradt, mert nem voltam gepkozelben otthon. Nem gyanus, hogy ahanyszor megszolalsz hogy visszavagj mindig elbuksz? Csak azokat tudod atverni meg csodalatra kesztetni akik meg nem ismernek teged (Milka baratod, akit a mult egy szakasza miatt meg mindig kedvelek mert sose volt velem bunko (talan orulnom kell, hogy csak eddig, de azert meg bizom benne), O se allt ki a te hatalmas intelligenciad mellett, tolem tobb jo szot kaptal itt mint tole, az nem gyanus, nem elgondolkodtato? O legalabb elolvasta es feltetelezem meg is ertette amiket irtam, szerintem azert nem is szolt bele, csak annyit hogy fejezzuk mar be. De ez ugye rad nezve semmilyen megvedessel nem ert fel...) es te mondod, hogy hova menjek, mit csinaljak? Ugyan...
  • Gordis2k

És ez melyik?

You know it well that I dont lick shanways balls, because I cant stand him. You also know that I argue with him several times when I got sick of his selfish fag style. Then wheres my hypocrisis you son of a bitch? Not to mention First members know me more than you or lolshanwaylol so blow me pls.Thats why I hate my fucking nation, full of idiots like you or shanway... Your kind makes me look shameful way more than my actions or words.

Nem kell irigykedned Chuvaka te is viheted még valamire az életben...vagy várj.... nem te retaldált vagy ugy nem megy... kár érted. Költöz külföldre!! Ott is utálni fognak de legalább innen eltünsz!