Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiába a kultúr-köntös egyeseknek, attól még ugyan olyan komolytalanok maradnak, mint akiket véleményeznek... :)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Anarga, DMX, meg Error osztlya itt a népet. GZ srácok, lassan kihal ez a fórum. Én személy szerint egyre ritkábban látogatom, mióta minden 2. post Dmx-é, jah és perszer tripla poszt néha néha Errortól.
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerbõl pvpzek @ FRANZ!!!
csak lenne legalább benne annyi hogy ha magyar akkor nem basz ki vele, ha már mindenképp szarfaszú
na mind1
off
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
tanulópénznek nem rossz
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
szep volt Symbion. vagy hogyhivnak =)
megerdemli azt az avadon robe settet, ahogy azt is megerdemli az illeto hogy elvesztette.
vagy ha magyar szkemel le magyart az nagyobb faszság mintha nem?
nc
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tehát a StarSplash nevû törpe scammelte meg Hakuho barátomat a mai nap folyamán.
© Symbiont
2007. okt. 12. 15:08 | privát | galéria | válasz erre | #67266
mithril settemet eladnám franzon, akit esetleg érdekel: pm StarSplash, vagy írjon itt:)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Lebuktál barátocskám, úgyhogy mielõtt pofán nem baszom én is a seggfejedet a való életben, jelentkezzél szépen a Franzon Hakuhonál és add neki szépen vissza az Avadon robe setjét.
...
Nos tudjuk, hogy ki a Symbiont (neve, hol lakik, stb.), akit sikerült elérnünk azt állítja, hogy eladta az accot az osztálytársának. Vagy igaz, vagy nem. Mindenesetre mi várnánk vagy Symbiont vagy a kedves osztálytársának a jelentkezését, hogy adja szépen vissza amit ellopott. Ez már elvi kérdés és senki sem óhajt egy ~2500 Ft-os lopási esetet a való életben kezelni.
...
Nos történt egy nagyobb eszmecsere MSN-en, elvileg négyen használják Symbiont accountját, amin a tolvaj kari van. Hát hajrá derítsd ki Symbiont ki volt a scammer és vissza a cuccot. Aztán veregesd meg a vállát (vagy a sajátodat), hogy "Szép volt barátom!". Ehhez a teljesítményhez én is csak gratulálni tudok.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
egyebkent nem tudnal visszavenni magadbol?Bocsi de mast sem olvasok tolled csak hogy karomkodsz...
Gondolom otthon anyuci es apuci nem engedi a csunya beszedet<#ejnye1>#ejnye1> es inkabb itt fejezed ki a retardalt szemelyiseged<#zavart2>#zavart2>.
Ami az ilyen kis tizeneves pocsoket nem zavar de hidd el a 18-20 folotti korosztalyt iritalja.
Hidd el az a kritika a te fejlodesedet szolgalja nem akarjuk paran hogy megrekedj ezen a gyenge szellemi szinten .
<#wave>#wave>
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
isten hozott a scammerek világában. sanda gyanum szerint mégcsak nem is magyar volt aki lescammelt. ha jártál dmxnél, utána jöhetsz hozzám is :D
Tedd fel Freebe<#email>#email>
Amugy egypontkilencvenharmas setalo+ TCP tunel<#violent>#violent>
De ha l2jre kell sztem felejtsd el az antisetalo sys miatt<#vigyor5>#vigyor5>
hajra!<#banplz>#banplz>
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
nem tudna valaki free kamael szervere botot ? :D
Tényleg abszurd mennyi köcsögfejû van ebbem az országban, talán pont ezért tartunk ott, ahol...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
/darkmanx/
Hakuchio lvl 99 ISS spectral dancer / 99HK/80/80 CORE
- BW heavy set @ +3
- BO set @ +3
PM CsardasKiraly, Franz (lehet alkudozni!) vagy itt!
Az egy fake még abból az idõbõl, amikor még OGD tag voltam. A HB-be tudtommal egyedul Adelline ment át az egész syndicate-bõl.
Amúgy amikor klánnélküli voltam (úgy két-három hétig), egyedül a az invincible nem merült fel mint ahova csatlakoznék. Végül inkább visszatértem az RM-be (a másik nagy esélyes, a ReVenGe egyszer le pk-zott, így kizárta magát az esélyesek sorából).
Amúgy a Fusion allyba lépett az RM-el (bár speciel én nem támogattam az ötletet a Fusion ismert expelési szokása miatt..). Mondjuk kiváncsi vagyok, meddig bírjuk elviselni egymást.
79 SE/77 BD Naia
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerbõl pvpzek @ FRANZ!!!
2: 60% akkor is 60% ha 100at kraftolsz
Trolling is a art.
Excal1bur Leader of Sleepers
lenne pár láma kérdésem
nézem hogy az s grades fegyó recik sehol nem hullanak csak questel lehet õket forge of gods-ban kiütni :(
szal ha nem így van és máshol is potyognak a recik akkor írjátok már meg légyszi
ha mégis így van akkor hogy a fenében lehet annyi reco a piacon
hiszen azt írja hogy nem ismételhetõ quest azaz egy kari csak 1x csinálhatja meg
gondolom ez nem azt jelenti hogy egy karakternek csak 1 ilyen recije lehet egész pályafutása során hanem gondolom subban is felveheti a quest-et újra hogy ismét szerezhessen egyet
a másik hogy tételezzük fel hasonló subja lesz mint a main és mondjuk ugyanúgy s arcana mace-t fog használni ez még akkor is karcsú
akkor a botok farmolnak ki annyit hogy elég legyen az egész szervernek, mert õk úgysem használják alapon (hiszen c gradeben látni bot csordát varkáknál) ?
szal ez szvsz nagyon karcsú így
na mindegy várom a segítséget köszönet érte elõre is
másik téma az arányok alapján jobban járok nem ha egy 60%-os recibõl nem egyesével kraftolok hanem mondjuk egyszerre 10-et húzok le, mert akkor van rá nagyobb esélyem nem hogy mondjuk 10-bõl 6 biztosan bejön vagy esetleg ha mákos vagyok akkor több is hiszen ha egyesével nyomja az ember lehet hogy egymás után 4 sem jön be
ez lenne még egy fontos kérdés remélem ez így mûxik, mert akkor tuti hogy ráállok arra hogy csak egyszerre nagy tételben kraftolok
cimbinek bejött 10/9 aztán 10/8
a genya :D
official + ebay + walker = win
alt: official + ebay + chinese powerlevel = win
:(