88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    douche:P

All: Ennyi klasz kérdést egy két ótán belül:) Én tudok mindent a ub skillekről ami létezik és pontosan tudom milyen lesz a gracia:) ezért is irtam be ide kb 20postban pár hete:P jó esélyel nem fogom ujra:)
  • TuShEe
    Franzon nincs valakinek kölcsön b robe set-je? pm itt pls
  • daemonervosa
    nincs.
  • TuShEe
    Ha van franzon hero, aki olvassa ezt megkérhetném, hogy néha hero chabe hirdessen nekem? Ha igen pm itt. Köszi
  • BaalKain
    Vki tud infót róla mikor lesz gracia? ty
  • Gumbo
    meg is látszik a ratingen :D
  • PhoenixKnight
    Mien jol teszi...
  • KisEmir
    az 5-ös csapatod össze állítása nem igazán jó... de am a kari nem rossz:P
  • MeoH #73884
    Te sem jatszol most...
  • TruBy
    Mond, hogy csakis én miattam jöttél vissza
  • TuShEe
    off:
    ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0&feature=related
  • daemonervosa
    a wow egy kibaszott mese buta amerikai kolykoknek. ez a velemenyem.
  • mAilkaEVO3
    hehe azért nem kell annyira leirni a WoW-t. Én is mikor "kiszálltam" L2ből jó fél évet WOWoltam nem rossz gama de azért nekem L2 közelebb áll a szívemhez ezért is jöttem vissza. Mág mindig azt mondom van ami WOWban van ami L2ben jobb, a 2-t kéne összegyúrni 1 MMOba ofc mind2 gama jó oldalát az lenne a nagy kasszasiker sztem ;>

Mailka @ arathor WoW eu
  • KisEmir
    Igazad van 200k mobot nem is olyan nehéz leölni kézzel!
  • daemonervosa
    Mert csak wowba szereti a pvet.
    xaxaxa00xax

145kk ert csak most csak itt csak ma +3SS CD!
  • Epszilon
    Ha szereted a pve-t akkor meg minek sétáltál?
  • voloume
    ááh wow után jött az l2... de szentem l2 sokkal szebb stb. de pl wowban pve-zek (raid) ami sokkal szinesebb és nehezebb mint l2ben.. kinek ez kinek az..
  • molnarpe80
    csak szerencse kérdése

én kb 2 hete adtam oda giranban egy törpe csajnak a sima +0-ás soul sepám ráfizettem még 160 misit és már vihettem is az angel slayerem :D

tenyleg nagyon nehez eladni a soul sepat
  • daemonervosa
    Igen ez volt az elképzelésem.

Habar mindent piaci ara alatt adok joval.

-----------
    nah mar csak CD eset kell eladnom, hahaha
  • pharao
    LoL Kineak érné meg? Ha te nemtod eladni akkor szted más fog vele boltolni? pfff
  • aalat
    Sziasztok!

ST a main karim, és BP a subom. lvl 65on es 70en p defet tanultam. 75on lehet tanulnom counter heal skillt. Ami ugye eselyt ad arra, hogy ha megutnek, akkor heal jon ram.
    Ez nem lenne rossz dolog egy "tank"-nak..de
    lenne par kerdesem:
    -mennyit healel?
    -milyen gyakran?
    -fogyaszt-e manat? (gondolom nem, de ki tudja..)

Elore is koszi a valaszokat!
    Ha egy forum linket, vagy barmilyen leirast adtok, ami ezzel a kerdessel foglalkozik, annak is nagyon orulnek.
  • Epszilon
    Nem! Semmi köze nincs a telekódnak a paypalhoz!
    Az a 3 jegyű szám a bankkártyádon van rajta az aláírás után. És ha jól emléxem nem a számlaszámot kér hanem kártyaszámot!
    Lehet hogy hülyeséget írtam, én már rég reggeltem paypal accot!
    Wow-zni L2 után? Biztos szép mesefigurák vannak benne :)
  • voloume
    rendben én voltam hülye:D card number nem = a számla számmal :D
  • TuShEe
    hm, hát a 16 jegyu szam kell, és visa electron minimum
  • voloume
    na most ez vicces, mert wowot sem tom befizetni vele ott is invalid card number , pedig tutkó jó a szám
  • voloume
    re, tudna valaki segiteni hogy most probalok paypal accot csinalni,de amikor megakarom adni a szamlaszamot és ramek hogy add card ez jön ki:

You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

azt a számot írtam be ami a szerződésen vezérszámla mögött állt. valamit öllet?!
  • daemonervosa
    WTS :

+3 soulsep
    +3 soulsep cd

vagy a kettőt egy clean AS ert.

f-a-sz-k-i-v-a-n
  • TuShEe
    Ezt szépen megfogalmaztad, engem is érdekel a téma.
  • Aylana
    Sziasztok, a subclass skillekkel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Gondolom vannak közületek, akik sokat próbálgatták a lehetőségeket, hogy melyik is lenne a legjobb :)

http://www.lineage2media.com/subclassskillsformain.html - Ezt az oldalt tanulmányoztuk át, itt számszerűsítik, hogy a common passiveok értékben mennyit adnak mattackra ill. pdefre/mdefre/pattackra, de meglepően kevésnek tűnik pl az itt leírt +11 mattack érték a lvl 1-es increase mattackra. Az volna a kérdésem, hogy a 75-ös Enhanced Passiveok is ilyen kevés boostot adnak-e (ezekhez nem írnak értékeket), illetve megéri-e increace casting speedet v mattackot felvenni nukernek, esetleg jobban járnék/járnánk, ha valamelyik defet adó passzív v. class archtype skill közül válogatnánk? Érdekelnének a tapasztalataitok, pro és contra, stb.. :)
  • voloume
    eladó adena és egy 65os th,40es spoilos,37es ew-t tartalmazó acc franzon! privat itt
  • darkmenx
    ok, hol?

amugy GGt kikapcsolni -> 1 byte-ot kell atirni Core.dll -ben.
    az meg, hogy visszakuld egy packetet nem kicselezes, mert fut a GG
  • TuShEe
    jó de azért érdekes, ilyen egyszerű kicselezni a gg-t hogy csak válaszol, h fut és kész... talán így van, nem ismerem a részleteket
  • TuShEe
    Jólvan gyere játszuk el a dvp-s sztorit
  • darkmenx
    ja es csak, hogy meglegyen a 3. post is gondolom CopyMemory, MoveMemory API nem nagyon ismeros.
  • darkmenx
    ja es csak, hogy tiszta legyen, nem nem omlik ossze az L2 azert, mert nem fut a gameguard.

egy kis edit: off serverek is csak gameguardcheck packetet kuldenek, gondolom nekik is jo az income a botokbol (ha nem igy lenne nem lehetne belogolni az elozo verzioju dllel, mert "kikapcsolja" a GGt.)
  • darkmenx
    es meg toled jon ilyen? "de aki ennyire felvág mint te általában nem sokhoz ért"

legjobb lesz visszamenni az iskolapadba tovabb tanulni hatha a tanarbacsi tanit egy-ket "reverselesi" trukkot is
  • TuShEe
    mi ez hogy gg mod darkmenx? Elvileg ez a verzio alapbol nem is nyul gg-hoz. Sőt ha tenné össze is omlana a l2.
  • darkmenx
    valasz volt nem kotekedes
  • TuShEe
    jólvan kötekedj... kész programokat még nem buzeráltam, ennyi...lol
  • darkmenx
    amugy

Feladó: TuShEe
    Elküldve: 2008. 06. 10. 09:04
    Tárgy: Nincs tárgy
    és ezt a kódrészt hogy találtad meg h pont ezt kell modositani? vagy a hex alatt értelmesebb szoveg lenne?

ez tobbet elarul imho.
    -------------------------
    de tovabbra is:

WTS @ Franz:
    BW robe set (minden resze +3)

WTS/WTT @ Franz:
    Red 12 (WTT csak bluera)
    vagy WTT som + red 12 -> som acu

pm itt