88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#73892 douche:P
All: Ennyi klasz kérdést egy két ótán belül:) Én tudok mindent a ub skillekről ami létezik és pontosan tudom milyen lesz a gracia:) ezért is irtam be ide kb 20postban pár hete:P jó esélyel nem fogom ujra:) -
#73891 Franzon nincs valakinek kölcsön b robe set-je? pm itt pls -
#73890 nincs. -
#73889 Ha van franzon hero, aki olvassa ezt megkérhetném, hogy néha hero chabe hirdessen nekem? Ha igen pm itt. Köszi -
BaalKain #73888 Vki tud infót róla mikor lesz gracia? ty -
Gumbo #73887 meg is látszik a ratingen :D -
PhoenixKnight #73886 Mien jol teszi... -
KisEmir #73885 az 5-ös csapatod össze állítása nem igazán jó... de am a kari nem rossz:P -
#73884 Te sem jatszol most... -
#73883 Mond, hogy csakis én miattam jöttél vissza -
#73882 off:
ha valaki nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=pVybMu-1zv0&feature=related
-
#73881 a wow egy kibaszott mese buta amerikai kolykoknek. ez a velemenyem. -
#73880 hehe azért nem kell annyira leirni a WoW-t. Én is mikor "kiszálltam" L2ből jó fél évet WOWoltam nem rossz gama de azért nekem L2 közelebb áll a szívemhez ezért is jöttem vissza. Mág mindig azt mondom van ami WOWban van ami L2ben jobb, a 2-t kéne összegyúrni 1 MMOba ofc mind2 gama jó oldalát az lenne a nagy kasszasiker sztem ;>
Mailka @ arathor WoW eu -
KisEmir #73879 Igazad van 200k mobot nem is olyan nehéz leölni kézzel! -
#73878 Mert csak wowba szereti a pvet.
xaxaxa00xax
145kk ert csak most csak itt csak ma +3SS CD! -
#73877 Ha szereted a pve-t akkor meg minek sétáltál? -
voloume #73876 ááh wow után jött az l2... de szentem l2 sokkal szebb stb. de pl wowban pve-zek (raid) ami sokkal szinesebb és nehezebb mint l2ben.. kinek ez kinek az.. -
#73875 csak szerencse kérdése
én kb 2 hete adtam oda giranban egy törpe csajnak a sima +0-ás soul sepám ráfizettem még 160 misit és már vihettem is az angel slayerem :D
tenyleg nagyon nehez eladni a soul sepat -
#73874 Igen ez volt az elképzelésem.
Habar mindent piaci ara alatt adok joval.
-----------
nah mar csak CD eset kell eladnom, hahaha -
#73873 LoL Kineak érné meg? Ha te nemtod eladni akkor szted más fog vele boltolni? pfff -
aalat #73872 Sziasztok!
ST a main karim, és BP a subom. lvl 65on es 70en p defet tanultam. 75on lehet tanulnom counter heal skillt. Ami ugye eselyt ad arra, hogy ha megutnek, akkor heal jon ram.
Ez nem lenne rossz dolog egy "tank"-nak..de
lenne par kerdesem:
-mennyit healel?
-milyen gyakran?
-fogyaszt-e manat? (gondolom nem, de ki tudja..)
Elore is koszi a valaszokat!
Ha egy forum linket, vagy barmilyen leirast adtok, ami ezzel a kerdessel foglalkozik, annak is nagyon orulnek. -
#73871 Nem! Semmi köze nincs a telekódnak a paypalhoz!
Az a 3 jegyű szám a bankkártyádon van rajta az aláírás után. És ha jól emléxem nem a számlaszámot kér hanem kártyaszámot!
Lehet hogy hülyeséget írtam, én már rég reggeltem paypal accot!
Wow-zni L2 után? Biztos szép mesefigurák vannak benne :) -
voloume #73870 rendben én voltam hülye:D card number nem = a számla számmal :D -
#73869 hm, hát a 16 jegyu szam kell, és visa electron minimum -
voloume #73868 na most ez vicces, mert wowot sem tom befizetni vele ott is invalid card number , pedig tutkó jó a szám -
voloume #73867 re, tudna valaki segiteni hogy most probalok paypal accot csinalni,de amikor megakarom adni a szamlaszamot és ramek hogy add card ez jön ki:
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
azt a számot írtam be ami a szerződésen vezérszámla mögött állt. valamit öllet?! -
#73866 WTS :
+3 soulsep
+3 soulsep cd
vagy a kettőt egy clean AS ert.
f-a-sz-k-i-v-a-n -
#73865 Ezt szépen megfogalmaztad, engem is érdekel a téma. -
#73864 Sziasztok, a subclass skillekkel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Gondolom vannak közületek, akik sokat próbálgatták a lehetőségeket, hogy melyik is lenne a legjobb :)
http://www.lineage2media.com/subclassskillsformain.html - Ezt az oldalt tanulmányoztuk át, itt számszerűsítik, hogy a common passiveok értékben mennyit adnak mattackra ill. pdefre/mdefre/pattackra, de meglepően kevésnek tűnik pl az itt leírt +11 mattack érték a lvl 1-es increase mattackra. Az volna a kérdésem, hogy a 75-ös Enhanced Passiveok is ilyen kevés boostot adnak-e (ezekhez nem írnak értékeket), illetve megéri-e increace casting speedet v mattackot felvenni nukernek, esetleg jobban járnék/járnánk, ha valamelyik defet adó passzív v. class archtype skill közül válogatnánk? Érdekelnének a tapasztalataitok, pro és contra, stb.. :) -
voloume #73863 eladó adena és egy 65os th,40es spoilos,37es ew-t tartalmazó acc franzon! privat itt -
#73862 ok, hol?
amugy GGt kikapcsolni -> 1 byte-ot kell atirni Core.dll -ben.
az meg, hogy visszakuld egy packetet nem kicselezes, mert fut a GG -
#73861 jó de azért érdekes, ilyen egyszerű kicselezni a gg-t hogy csak válaszol, h fut és kész... talán így van, nem ismerem a részleteket -
#73860 Jólvan gyere játszuk el a dvp-s sztorit -
#73859 ja es csak, hogy meglegyen a 3. post is gondolom CopyMemory, MoveMemory API nem nagyon ismeros. -
#73858 ja es csak, hogy tiszta legyen, nem nem omlik ossze az L2 azert, mert nem fut a gameguard.
egy kis edit: off serverek is csak gameguardcheck packetet kuldenek, gondolom nekik is jo az income a botokbol (ha nem igy lenne nem lehetne belogolni az elozo verzioju dllel, mert "kikapcsolja" a GGt.) -
#73857 es meg toled jon ilyen? "de aki ennyire felvág mint te általában nem sokhoz ért"
legjobb lesz visszamenni az iskolapadba tovabb tanulni hatha a tanarbacsi tanit egy-ket "reverselesi" trukkot is -
#73856 mi ez hogy gg mod darkmenx? Elvileg ez a verzio alapbol nem is nyul gg-hoz. Sőt ha tenné össze is omlana a l2. -
#73855 valasz volt nem kotekedes -
#73854 jólvan kötekedj... kész programokat még nem buzeráltam, ennyi...lol -
#73853 amugy
Feladó: TuShEe
Elküldve: 2008. 06. 10. 09:04
Tárgy: Nincs tárgy
és ezt a kódrészt hogy találtad meg h pont ezt kell modositani? vagy a hex alatt értelmesebb szoveg lenne?
ez tobbet elarul imho.
-------------------------
de tovabbra is:
WTS @ Franz:
BW robe set (minden resze +3)
WTS/WTT @ Franz:
Red 12 (WTT csak bluera)
vagy WTT som + red 12 -> som acu
pm itt