Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
ui: Mindenki élhet a saját véleményével/kivétel BmX, AraBka/ kivétel erõsíti a szabályt😊
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
1.: BMX téged még nem bannoltak SG-rõl? o.O
2.: A videó mondhatni jó, 10-es skálán 6-ot adnék érte... és persze tudom, hogy sorbon ennél többre is képes lenne... Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy kicsit összecsaptad. A minõsége remek, és van egyfajta hangulata is, de néha kevésbé érdekes fight-ok vannak benne...
3. Sorbon te noob hol vagyok a vid-bõl??? GTFU 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
- ami szar: backstabet sokszor rosszul/rosszkor használod, értelmetlen targetelések.
- ami jo : fogy a cp poti 😊 ,zene is egész tûrhetõ.
roviden ennyi 😞)
jah és "átlag plélyer" hez képest irtam.
Trolling is a art.
amúgy jó riposzt volt
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
-magadhoz képest lowlvl területeken pvpzel a video 70%ban, ott is a 40% afk kari
-ne rakj bele olyan részeket, mikor mana nélkül ütitek egymást
-az ellenfeleid rohangálnak összevissza, példa erre a fotd-ben 1 íjász, 1 gladi, 1 nemtommi elleni félwaros pvp. ahelyett hogy az íjász körbekiteolt volna, amíg a gladi leszed, nekiállt harcolni...
biztos van még, csak futólag néztem meg
arról, hogy hogyan használod a skilleket stb én nem kívánok szólni
Sorbon ha nem tetszik, hoyg kritizálják a frapsodat, akkor ne rakd fel ide.
Mindenki: azon kár agyalni, hogy dmx meg anarga mekkora istenek. inkább állok oda 3 party ellen pvpzni úgy, hogy õk vannak mellettem, mint 3 party belõletek. 2.5 év alatt megismertem mindekit 😄 (mellesleg készült elég fraps róluk, inco ftw 😄)
Uraim azért mert sok a mellétargetelés, vagy mert nincs tele effektekkel attól függetlenül lehet élvezni egy videót. Nem a best videókhoz kéne hasonlitgatni, hála istennek nem csak a dvp szintû emberek csinálnak videót. Higyjétek el sok olyan ember van aki még nálam is gyengébb, de én legalább élvezem a játékot. DMX, veled kapcsolatban csak annyit hogy egy ideje járatod itt a pofádat, osztod az észt, de azon kivül hogy mindenki rühel még nem sok mindent tudtál felmutatni. Játszod az agyad hogy ilyen, meg ilyen pro vagy, ennek ellenére a BS-ben való botozásdon kivül még az életben nem látott senki pvpzni (Franzos magyarok nagy része). Azt se tudjuk hogy létezel. Linkelj már egy videót hadd lássuk mire vagy képes!!!! Anarga veled semmi bajom van egy véleményed amit tiszteletben tartok, ez van. Még annyit hogy a jövöben ne nézd meg légyszi a videket, mert úgyse felelnek meg a te "magas" elvárásaidnak. És zárószóként igenis az lenne a jó ha minél többen linkelnének videket, még ha valaki béna is, többek között azért amit Truby ecsetelt.
darkmenx vagy hogy hívnak igen már régesrégen megnyomtam a quit gombot szerencsére pont az olyan emberek miatt mint te:>
hozzáteszem sorbont ismerem anarga azt is tudom hogy játszott sieghardton meg azt hiszem partyztunk is de ennyi nem azért írtam mert barát és akkor most iszonyat sztárolni kell hanem mert tényle ez a véleményem.
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KI A LÓFASZT ÉRDEKEL BLAH?!??!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?valószínüleg direkt nem oda postolta a videót hanem ide hogy, IGEN Õ IGENIS FELVÁLLALJA azt hogy ilyen meg néha mellékattint stb stb....de legalább van videója....és ki az istent érdekel ha nincs teleeffektezve a videó?szvsz így jobb legalább azt látod amit kell és nem azt hogy mennyire pro vegasban a srác....
ti teljesen készen vagytok srácok.....
sorbon nekem tetszett szerintem jól nyomod mellesleg ez a tényleges véleményem a dolgról.
byez all szánalmas......
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
effekt miatt jo video? -> http://files.filefront.com/REVERB+3+final12408avi/;9507422;/fileinfo.html
azert mert tenyleg tud valamit valaki? -> dvp_2007.01.07.avi
azert mert vicces a video? -> http://files.filefront.com/Good+Griefavi/;9389112;/fileinfo.html
bar ide, a vicc kategoriaba, ezis bekerulhetne, csak mas miatt vicces.
de nyugodtan viszaflamelhetsz, viszont szerintem rakd ki l2blahra, es kiderul hogy igazam van.
Már várom a következõ részt!
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Gyakori hiba Kamael elott nem volt ilyen.
Bérbe vehet? reklámfelület...
pvp vid link
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
nincs leterhelve, a focus mind megvan tanulni a dance elvileg 60 manát eszik, nekem 90est es csak akkor nyomom fel ha lejár
teljesen. jatszottam mar par off szerveren eddig nem volt gond. most picit az
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Valki tudna információkat adni a fortress siegekrõl?
Odáig eljutottunk, hogy elindul a siege, bezúztuk a kaput, legyaktuk az õröket, de kivel kell beszélni, kinek mit kell csinálni azt nem tudjuk 😞
szal idõvel visszaspawnolt minden, mi meg nem tudjuk mit kell csinálni, hova kell állnia a leadernek? vagy itt mit kell csinálni?
Ami lineage2.com-on van leírás, az alapján nem ment (senki nem tud angolul 😞 )
Szóval ha valaki fortresselt már, az létszi mondja el mit kell bent csinálni! THX!
Más:
Tegnap megcsináltuk a ClanLVL4-et, a közremûködésért köszönet Cicmicnek, ma délelõtt meg a ClanLVL5-öt. Tehát ifjú titánok jelentkezését várjuk academybe 😊
További jó L2-t mindenkinek!
Ven
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
fuck mmo's..i.,
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
The Life is a Game. Yust play it!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)