Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
trixtan te buta vagy.
Trolling is a art.
igy kb. te, error meg starplash voltatok benne ebben a scamben.ti voltatok a legnagyobb hangúak az egész történetben és a legtöbbet hozzászólok.
remélem, aki olvassa ezt a fórumot megfelelõképpen levonja veletek kapcsolatban a konzekvenciát.
nem vagytok jobbak egy keyloggernél amit álltalában gyorsan törölnek minden fórumról.remélem a modi legalább letilt innen titeket parasztok!
WTS:
-Tallum Blade
-Infernal Master
-Bloody Orchid/focus
-+4 Aoba/health
-BW light set
-DC leggings
-BW gloves+boots
Hirtelen ennyi jut eszembe.
WTB:
-Arcana mace/acumen
-Imperial Shield
Pm me itt vagy FinalNaSa@Sieghardt
ebbõl még lesz hiszti 😄😄😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
fíl dö szánsájn
http://www.youtube.com/watch?v=R1_iG_0o7jc <#banplz>#banplz>
Na jo azért végülis átvitt értelemben igen, mert dinó szigeten ha ölsz esik egy questbõl dino csont namost ez a csont beválthato könyvre!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a summon feline king nevû spellbook-ot meik mob dobja?
...
Errorhun:
3. nem én vádoltam meg hamisan dmx-et, és még csak bocsánatot sem kér
Nem is én.
4. egy játék miatt a valós életben fenyegettek valakit, old meg játékon belül
Lopjon az is, akit megloptak?! Egy +13-as Homót is el akartak scammelni, szerencsére augmentált volt és az már a károsultnak is sok lett volna.
...
Myriell:
Ment PM.
----
Részemrõl a téma lezárva. A set új tulajdonosa használja egészséggel szerzeményét.
Jó éjt.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
-Tallum Bladex2
-Infernal Master
-Imperial statt/empower
-BW light set
-DC breastplate
WTB@Sieghardt:
-Arcana Mace/acumen
-Imperial Shield
PM me ingame, FinalNaSa tyty
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ha anyum ennyit tudna, összetenném a 2 kezem 😊
"Select an Account Service from the list below. Please read all service details before purchasing. Note that character name changes are displayed on a public web site. Server availability for transfers is subject to change. Click here for current server transfer status."
Click hernél pedig egy köv oldal fogad ahol a teon az egyedüli Not available
The Life is a Game. Yust play it!
http://www.videoplayer.hu/videos/fullscreen/127953
http://l2stat.gang-clan.ru/index_en.php?server_id=0
Franzon a következõ árukat bocsátom árverésre:
-DC Robe szet (unsealelt)
-Maja ékszerek (unsealelt)
+12 Ecliptic Sword (174 M.attack) + Magic Power SA
-kb. 500kk adena
Licitek jöhetnek jó magyar forintban is 😊 kifejezetten az uccsó tételre!
Transferõl meg anyit hajszál pontosan az lett amit mondtam😛= Egy betüt nem változtatak a koreai rendzseren lusta faszok... és mint ott is azokra a szerverekre nem tudsz meni amuk 90% felet vannak leterhelve szal nálunk ilyen nem létezik(9k player online nonstop).
Szóval engem idegesítene ha valamelyik "haverom" aki tudta a passt ilyet csinálna.
de kizártnak tartom hogy symbiont lett volna az aki leszedte az avadont rólatok
ugyanis symbiont-nál volt egy +4 es doom heavy set-em amit lescammeltek róla is
róla meg ptsllencer szedte le
aki ismeri az tudja hogy ptsilencer a neve
õ utópiás és csárdás is az volt
nem tudom mi a pálya de tényleg dûhítõ
amúgy symbiont mivel elvesztette a doom set-em ad nekem cserébe egy tallum heavy armot (nem set-et)
valszeg titeket is kárpótolna ha tényleg õ vette volna el
sztem tényleg nem symbiont volt
2.Az adena mennyiség elég korrekt szerintem.
3.Kicsit bosszantó, hogy csak 1 ruha settet lehet átvinni.
2. nemhiszem, hogy én vagyok a rehabos, ha nem engem scammeltek le
3. nem én vádoltam meg hamisan dmx-et, és még csak bocsánatot sem kér
4. egy játék miatt a valós életben fenyegettek valakit, old meg játékon belül
5. szokj le a személyeskedésrõl, senkit sem érdekel. engem spec. nem tudsz megsérteni
kíváncsi leszek menynire ürül SH
fuck mmo's..i.,
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Az Ava set annyit jelent amennyit, nem sokat forinban kifejezve. Itt elvi, morális dolgokról van szó. Persze nyugodtan tartsa meg Symbiont vagy a haverja, Haku már összehozott egy újat. Jól esett neki és nyilván másnak is, hogy ilyen f@szarcúak, magyar játékosok kihasználják a másik figyelmetlenségét, naivitását és bizalmát bennem, mivel az én klón nevemmel baszták át! Ügyes vagy baszd meg, örvendezzél, meg a többi faszcimbáló, aki ezt támogatja és örül neki, nektek áll a világ.
Ezen a fórumon csak errõl lehet beszélgetni? Hurrogás ha valakik klánt alapítanak, ha valaki videót csinál, ha valakit meglopnak õ a pöcs? Érdekes szemlélet számomra.
...
Más. Megléptük lvl 5-öt várunk szeretetel minden normális arcot a klánba, kicsiket az academybe. Scammerek pls kíméljenek.
Jó éjt.
triplaposzt: mivel a fórum nem támogatja a szerkesztés funkciót a mezei felhasználóknak, ezért kénytelen vagyok triplaposztot írni. ha zavar, fizesd be nekem a lóvét, hidd el más fórumon rendszeresen használom az "edit" gombot.