88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74013 lineage2.com -> News -> latest update -> Hellbound -> New Skills -
voloume #74012 valaki plz help! kér a paypal valami paypal codeot de nem igaán értem hol tom ezt megnézni ?!
Please check your card statement for a *** HUF charge and find the 4-digit PayPal code for the charge. -
#74011 sziasztok
hol tudom megnézni, hogy a subbom után választható skillek, amiket 75-ös szub esetén választhatok mit adnak? pl warrior után a haste-t választom, akkor az hogy jön be, mennyit növel, stb healereknél a prayer mit csinál, és a heal stb...
Ezeket hol lehet megnézni? mert hivatalosan csak a skillek nevei vannak fönt lineage2.com-on, leírás nincs hozzájuk.
Ty! -
#74010 köszi de nem tudom miért mondod, hogy senki hiszen válaszoltak. Azért klasz táblázat. -
#74009 szal a múltkori kérdésemre, hogy mennyit is veszít az ember halálkor senki nem tudott pontos összegeket mondani
közben találtam megoldást, ezért megosztanám
használjátok egészséggel
http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=432
üdv :Kecske -
#74008 Plyan kegyetlenek vagytok:( Épp csak beléptek a háborúba:(
:P én is tisztogattam egész nap még 2 klán és minden létező nagy klánnal háboruban vagyunk:)
Milka Sanci nem kell mindig durvulni ahogy egyik nyga kedvenc számomba is halható:
You don't have to fuck her hard
In fact sometimes that's not right to do..
Sometimes u got to make some love
And fuckin give her some smooches too..
Sometimes you got to squeeze..
Sometiems you got to say "Please"..
Sometimes you gotta say "Hey,"
"I'm gonna fuck you.. softly"
"I'm gonna screw you gently"
"I'm gonna hump you sweetly"
"I'm gonna ball you discreetly" -
Szar dolog tul kis rangebe várni a halált:D, az a 4 kb 2 lövéstől halt meg:D gungrave meg Meena pont az mcrittől:D Egy már tappolt is a chba a bishopjukat meg milka nem birta stunolni igy meglogot:(
:D
Mojduk utána a ninja felmentöseregük is igy járt akik épp rezelni jöttek:D -
#74005 Egy normálisabb felszerélü és skillenchantu ijásszal aki még a cp potit sem rest használni, meggyülik nekem is a bajom. Van 1-2 pokember akit ddig csak egyszer egyszer vagy még annyiszor se tudtam megverni, amikor 4300-t lö a lovamba az elég fájo pont tud lenni. -
#74004 + WTS dc breastplate közbe
hahahaha -
#74003 szerintem 1 lethal . hahaha :)
-------------------
WTS sealed tallum helm
WTS 67 high ls
WTS gold wyvern -
ErrOrHUN #74002
szted nem két lövés? közel fullbuff, sztem egy lövés :D (és ez még a +5ös bow-val volt) -
#74001 multkor én nyomtam Baium raid-en magic crit mana burnt trelóba. le is kapott kb 1000 manát :) -
#74000 Beast vagy Frag, Te komcsiberenc:P -
#73999 Nem tudom ki poénkodott vele multkor de úgy néz ki tényleg lehet ManaBurn el MagicCrittelni.
-
#73998 Hat en nem igy tapasztaltam eddig, biztos nem akadtam ossze a pvp isteneivel:) Amugy annal jobb lesz jatszani ha van kihivas, utalom a rakattintok, ket-harom gombot nyomogatok, aztan csak nyerek tipusu pvpt. Ahhoz nem kell skill csak cucc meg buff. -
#73997 De. -
#73996 Hát nagyon remélem hogy nem ilyen egyszerű megölni a macskát. TopA-s 76-os íjászokkal pvpzgettem Baium előtt, azokkal jól ment, lehet a Draco bow meg a tánc már nagy előny lenne.
(Ha meg olyan táp az íjász akkor odasummonolok egyet:P) -
#73995 Adok érte 3000ft-ot és akkor még jól is jársz ;) -
voloume #73994 WTS adena@ Franz (70ft- ebből nem engedek [344milla])
Account: 65th,40spoilos,37ew (accon:+3bo set,a.goggles,aoba haste)
ajánlatokat az accra és adena vevők szándékait privatba kérném!
és igen gordi nem adom el 1500ft-ért vagy amenyit szoktál írni.. már éppen elégszer röhögtem rajta ! -PEACE- -
#73993 nem, nem! Ice queen quest! -
KisEmir #73992 ice queen -
#73991 a jégkirálynös kvesztnek mi a neve? köszike! -
ErrOrHUN #73990 hát nemtom, az ESnek normális méretű jószága van, csak a warlocknak van söröskorsó tartója. nem jön be a stun? elkezdek cp potit használni :D viccet félretéve kb 3 secenkét tudok stunt lőni, nem aggódom. egy peches dolog lehet, ha bejön a para. a másik verzió szerint stunnolom a mobot megölöm a gazdáját :D
azért arra az ijászra kiváncsi lennék... -
Gumbo #73989 games.internode.com -
BaalKain #73988 Ez se jött be, file error :S
Szal továbbra is áll a kérdés: honnan lehet letölteni az l2-t gamershellen meg fileplaneten kivül? -
#73987 az oldal bal sarkában meg egy 5 éves kocka. Na GZ . Rakjuk be a hülyegyereket cumival a szájában, mert jól fog mutatni... Hát NEM. -
#73986 Aki tud jöjjön le nagy buli(inkáb kockulás :p ) lesz :P
SZT Miskolc LAN party !!! -
#73985 Ez viszont nem rossz!
-
#73984 ehhh, ne piáljatok lájnédzsezés elött
-
#73983 y -
CursedSeal #73982 köszike:)akkr most beállitom és check ujra?:) -
#73981 Azért van ez mert a vírusirtó letörölte az l2.exe-t kémprogram gyanúja miatt. Megoldás: állítsad be hogy ne ellenőrizze az l2 mappát. Ha beállítottad check files és játszhatsz. -
CursedSeal #73980 igen tudom ez megvolt,4 szer is,és semmi..szted nemtudom?:Prégebben müködött nekem amugy -
#73979 Alvázmosó? Nem elf summoner volt? Amugy egy balfaszt megolni nem nagy kunszt:) Engem meg nem olt le ijasz 1v1, hiaba voltak buffban en meg nem. Mi a taktikad? Csak stun es szevasz? Mit csinalnal ha nem jonne be? -
#73978 Failed to run l2.exe.Please check the file and try again
Magyarul: Nem sikerült az l2.exe fájlt futtatni. Kérlek ellenőriztesd a kliens fájljait, és próbáld meg újra.
(A kliens indításakor feljövő ablakon van egy ilyen gombocska: Checking files <- szerintem erre gondol az írás, hogy meg kellene nyomnod.) -
CursedSeal #73977 csáo all...lehet egy kérdésem?igy szól:)Failed to run l2.exe.Please check the file and try again...help plz:))mit kell ellene tennem?elöre is thx -
#73976 Legújabb winrart használd és az kicsomagolja. -
BaalKain #73975 Ott van az hogy már 3 mirrorról leszedtem és mindegyiknél errort ír kicsomagolásnál -
Gumbo #73974 gamershell.com-on keress rá. -
BaalKain #73973 Honnan lehet letölteni normálisan a rohadás l2-t?
Fileplaneten kivárom a 25 percet, utána letölthetem a linket.. fasza. Másikon meg kivárom a másfél órát aztán erroros a zip FASZA!!!