Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkVen
Haha, csak az üzletedet szeretnék rontani, túl nagyra nõttél már a serveren! 😄

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Aki az announcement elhangzása közben bottal volt bent az bannolva lesz.

Hali!

Nekem ebbol nem egyertelmu, hogy csak accon belul lehet servert valtani, vagy lehet egyik accrol masikra is vinni?

Pl.: SH-rol A accrol -> Franzra B accra?

Koszi!

Hasas
Sziasztok, nem tudom, láttátok-e, az annot az elõbb, miszerint
"To make Lineage II a better place We ask that you do not buy adena. Or Trade adena across servers. Buying adena always makes more Bots, Farmers, and Spammers." Szerintetek van valami jelentõssége, vagy csak ilyen jópofizás?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

xt198
már látom mégjobban kiürül 😄

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Na ugy tünik mától van transfer:
http://www.lineage2.com/my_account/account_services3.html
Eddig minden szerver elérhetõ.
GL mindenkinek, ha minden jól megy jövõhéten Franzon re <#nevetes1><#nevetes1>

kakadara
Franzon 57-es Treasure Hunter elado pm itt

Voyager5
Aki transferelni akar, pislantson rá plaync accjára.
pharao
Én meg ma bebebeeeee!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Endaer
hogy is szokták mondani? "utcahosszal"? 😊
btw, pagans? 😊 tegnap hosszabbítottam épp az accom 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Gordis2k
Mert csaj vagy..ez pasis dolog!!😊 Amugy meg már tisztáztuk és priviben mindenki elismerte én nyertem!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Tüskés
Ettõl függetlenül én már nagyon unom a 'kié a nagyobb?' játékotokat.

Idyll

Gordis2k
A tudosok szerint néhány háûét alatt mindent meg lehet unni, ezekszerint õk nem neteznek és nem szexelnek😞 Szegények.😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Hi!
WTS @ Franz

DC Robe 18.5kk
Maja Robe 48kk
Maja PA 44kk
BW heavy Set 40kk (a gaiters és a bp +3 as)
+4 Tsurugi*SLS 42kk

Ingame: PM Lehuzlak
Tüskés
Vajon mennyi idõ alatt válik unalmassá ez az egymásra licitálgatás?

Idyll

EnZsolt
Apám Isten.

Üdv: Jézus

😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Gordis2k
Wow a házam a neten!! De durva😊

Facek te viccelõdsz én nem! Apám a terminátor baze!

Tüskés
Farmoláshoz: +DEX, +STR, pvp-hez: +5 DEX, +4 CON.

Idyll

Ti, hogy dye-olnátok egy Abyss Walkert. A dark elfekben az tetszik igazan,hogy egyes skilleket, mint pl. sting,hex,power break, freezing strike meg kapja az összes harcos kaszt.
köszönom szépen az infot,most már legalább ezt is tudom

Tard település honlapja, nem értelek 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Facek
viccelõdünk na<#vigyor2>
GAthersw
http://www.tard.hu/

01110000 01110010 00110000

<#merges2>

REAL MADRID

apám találta fel az antibiotikumot...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Facek
mhiiiiii!?
a kutyám fogja agyon verni apád a szegycsontodda vaze
sõt a bolhái pestist terjesztenek. imba
Gordis2k
Apám a szart kiverné a te apádbol! És akkor még nem mondtam, simán leverem apámat! Szal szrjál be :Ö😊

Facek
a zén apukám úgyis erõsebb nemtom mitvatytok úgy oda
neki legalább még lehet....

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Szia Legu!

Te jatszol mostanaban Franz-on?
(Mallior, Velias- voltam😊

Ja és örülnék ha kicsit értelmesebb beirások is lennének mint egymás anyázása😊
TruBy
<#taps>

pharao
Ezzel magadat kritizáltad lol....

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Az megint másik kérdés h a fusion gondolkodik-e benned! <#nevetes1>

Gordis2k
Szerintem ez fasza poén volt😊 és a vége is tükös. Adok rá 9 pontot!

darkmenx
lassan kene egy kis stilus meg eredetiseg, bar tudom, hogy ez 15 evesen sok meg 😞

DarkVen
Minden kedden 17:00-19:00 -ig szerverfrissítés van, ilyenkor az Update server sem mûködik. Próbáld meg utánna 😊

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

matamm
mert update van 5-7ig..azért...

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Hallo mindenki!Please help?!
Feltelepitettem a klienset elinditom ,update-nél kiirja,hogy "the connection to the update server has be terminated",és ha l2.exe-vel inditok akkor a gameguard nem tetszik neki.
Szerintettek mi lehet a probléma???

Gordis2k
Ugyan az!

SK= 1. Solo pvp 2. Party pvp
Pala= 1. Party pvp 2. Solo pvp

A tapasztalatok szerint az SK sokkal jobb és izgalmasabb kari(ancor/cancel/stun/skill silince/life drain/lasitás) Pala max olympian kerekedik felül ill azzal hogy feltámad fullbufban halotaibol öltél már meg full buffos tankot? És kétszer?😛 Na röviden ennyi. SK Imao

Mydgard
Én már lezártam az ügyet, amelynek én illetve egy barátom a szenvedõ alanya, de úgy tûnik más nem akarja. Mivel érdemeltem ki ezt a kitüntetõ figyelmet, hogy a nevemben kell másokat meglopni, úgy látom nagy örömet okoz.

Szerintem ezek után simán nem kell meglepõdni, ha az acctulajdonos szét lesz baszva! Jót fogok röhögni én is! Jó vicc Móric! :-)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Endaer
hogy szép armor volt-e sorbonon? igen, allitolag majestic lightot viselt, bar Lineage2jatekos bizonyara jobban tudja... en csak a gyonyoru hofeher tisztasagot lattam benne. Nagyon elegans volt! xD

hogy miert kellett erre is ilyen tamadolag reagalnod, nemtom, de csak nyugodtan. 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

TruBy
addig en is Revangebe gondolkodtam mig be nem vettek ilyen DMX aka L2J -n baszakodo bojler gyulat aztan mivel mar egy haverom sincs ott rajottem, hogy az rossz valasztas lesz, a magyar l2 playerek 90%-a amugy is faszlama köztük te is 😊, jah és ha nem mondtam volna még neked is a További szép napot.

darkmenx
addig en is fusionbe gondolkodtam mig be nem vettek ilyen sorbont meg trubyt aztan mivel mar egy haverom sincs ott rajottem, hogy az rossz valasztas lesz, a magyar l2 playerek 90%-a amugy is faszlama es csak azert, mert te retailon jatszol meg nem leszel jobb, mint a 100. L2J -n baszakodo bojler gyula akarmennyire is mondogatod.

Padidiver
úúúúúúhaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
GL Barátom remélem te elõbb megunod mint én és rádöbbensz hogy nem a jó karatert választottad:>
molnarpe80: én szívem szerint sk lennék a helyedben mert eléggé ravasz karakter és nagyon jól lehet vele pvpzni:> ellenben pk-ból meg kevesebb van és nem keveset tud healelni és a sacred weaknesses mobokat simán solozod a karival ami ugyancsak nagy elõny ha unatkozol azért mert a klánod baszik rád és nem visz partyzni:>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

pharao
Revenge?! Pffff - No Comment...

Hi all!
Nem rég indultam offon, gladi karival és magyar klánt keresek a teon-on. Még csak lvl36 vagyok és most csinálom a 2nd class questet. Vmi olyan klánnak örülnék ahol nem csak az akadémiában látnának szivesen a repu pontok miatt, hanem a rendes klánba is bevennének majd.
Siawn
xt198
és elárulod hogy miért kedves tompi?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

darkmenx
ha transferelsz es kell invite revengebe szolj

Tüskés
A leírás szerint ugyanazt csinálja a két skill.

Idyll

molnarpe80
ahoj

segítségre lenne szükségem

mi a különbség a shield bash és shield slam között?

a shield slam emlékeim szerint gátolja a physical skillek használatát
a shield bash -nál meg azt írja hogy a támadásokat akkor az a magic alapúakat is?

vagy hogy is van ez?

nem bírom eldönteni hogy shilien templar vagy phoenix knight legyek 😊

gordi help pls

pro és kontra érvekkel

unom már hogy fórumokon 20 embernek pala az isten másik 20 -nak az sk