Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Nekem ebbol nem egyertelmu, hogy csak accon belul lehet servert valtani, vagy lehet egyik accrol masikra is vinni?
Pl.: SH-rol A accrol -> Franzra B accra?
Koszi!
Hasas
"To make Lineage II a better place We ask that you do not buy adena. Or Trade adena across servers. Buying adena always makes more Bots, Farmers, and Spammers." Szerintetek van valami jelentõssége, vagy csak ilyen jópofizás?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
http://www.lineage2.com/my_account/account_services3.html
Eddig minden szerver elérhetõ.
GL mindenkinek, ha minden jól megy jövõhéten Franzon re <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
btw, pagans? 😊 tegnap hosszabbítottam épp az accom 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
WTS @ Franz
DC Robe 18.5kk
Maja Robe 48kk
Maja PA 44kk
BW heavy Set 40kk (a gaiters és a bp +3 as)
+4 Tsurugi*SLS 42kk
Ingame: PM Lehuzlak
Üdv: Jézus
😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Facek te viccelõdsz én nem! Apám a terminátor baze!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
REAL MADRID
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
a kutyám fogja agyon verni apád a szegycsontodda vaze
sõt a bolhái pestist terjesztenek. imba
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Te jatszol mostanaban Franz-on?
(Mallior, Velias- voltam😊
Ja és örülnék ha kicsit értelmesebb beirások is lennének mint egymás anyázása😊
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Feltelepitettem a klienset elinditom ,update-nél kiirja,hogy "the connection to the update server has be terminated",és ha l2.exe-vel inditok akkor a gameguard nem tetszik neki.
Szerintettek mi lehet a probléma???
SK= 1. Solo pvp 2. Party pvp
Pala= 1. Party pvp 2. Solo pvp
A tapasztalatok szerint az SK sokkal jobb és izgalmasabb kari(ancor/cancel/stun/skill silince/life drain/lasitás) Pala max olympian kerekedik felül ill azzal hogy feltámad fullbufban halotaibol öltél már meg full buffos tankot? És kétszer?😛 Na röviden ennyi. SK Imao
Szerintem ezek után simán nem kell meglepõdni, ha az acctulajdonos szét lesz baszva! Jót fogok röhögni én is! Jó vicc Móric! :-)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
hogy miert kellett erre is ilyen tamadolag reagalnod, nemtom, de csak nyugodtan. 😊
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
További szép napot.
GL Barátom remélem te elõbb megunod mint én és rádöbbensz hogy nem a jó karatert választottad:>
molnarpe80: én szívem szerint sk lennék a helyedben mert eléggé ravasz karakter és nagyon jól lehet vele pvpzni:> ellenben pk-ból meg kevesebb van és nem keveset tud healelni és a sacred weaknesses mobokat simán solozod a karival ami ugyancsak nagy elõny ha unatkozol azért mert a klánod baszik rád és nem visz partyzni:>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Nem rég indultam offon, gladi karival és magyar klánt keresek a teon-on. Még csak lvl36 vagyok és most csinálom a 2nd class questet. Vmi olyan klánnak örülnék ahol nem csak az akadémiában látnának szivesen a repu pontok miatt, hanem a rendes klánba is bevennének majd.
Siawn
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
segítségre lenne szükségem
mi a különbség a shield bash és shield slam között?
a shield slam emlékeim szerint gátolja a physical skillek használatát
a shield bash -nál meg azt írja hogy a támadásokat akkor az a magic alapúakat is?
vagy hogy is van ez?
nem bírom eldönteni hogy shilien templar vagy phoenix knight legyek 😊
gordi help pls
pro és kontra érvekkel
unom már hogy fórumokon 20 embernek pala az isten másik 20 -nak az sk