88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74093 Hali!
Nos a FolkOfNimrod egy időre alapjáratba helyezi magát, csatlakozunk egy másik klánhoz. Így utólag kénytelen vagyok igazat adni azoknak, akik már az elején megmondták hogy nem lehet erős magyar klánt összehozni, mert ahány magyar annyi felé húz. Nem baszogatás képpen írom, de ennek tanúbizonyságát is adta a sok-sok magyar játékos aki jött-ment, megfordult nálunk, majd lelépett. Csak kicsit szar érzés ezt leírni... Ha valamit szeretnénk mi is elérni, komolyabb dolgot, muszály nagyobb közösségbe lépni. Remélem jól fog elsülni a dolog, de alakulhatott volna másképpen is.
Mindenesetre a klánt jegeljük, 6-os szintű, 60+20 férőhellyel majd 3k CRP, talán egyszer még meg lehet valósítani azt, amit jómagam és sok klántársam szeretett volna. Talán, egyszer.
-
#74092 azért lesz még pár nap beváltani a pontokat:)
Bár a skillek hiányozni fognak:( -
#74091 Az kb. meg is erdemli:P -
BaalKain #74090 mekkorát szívott az aki pl gustinról hinderre transferelt mondjuk 1 hete :D -
#74089 Remek, van ra esely, hogy elerik a 2k online jatekost...Mas kerdes, hogy a legtobben mar reg eltranfereltek. NcS ketsegbeesett kapolazasa ez, hatha meg par EU/$-t ki lehet sajtolni a jatekosokbol... -
#74088 Olympiad
Olympiad points will be reset.
Hero status and associated hero weapons will be reset.
Nah ki lesz kovetkezo honapban az MM hero? :) Mar nem lesz olyan konnyu dolga senkinek sem...itt gondolok pl Razzira -
#74087 A kamael igenis repül nem irtam magasági adatokat:P az egy skilles kilnél meg területet!:P Aszem a sajtosquestet viszateszik amugy! Ezt halottam. -
#74086 azt is tedd hozza, hogy a repulos kamaeltol kezdve az 1 skillel kiirt egy siegefielden at eleg sok mindent mondtal meg emellett. (remelem az ironia megvolt) -
#74085 Mert nem mondtam elégszer?.... -
#74084 az mókás -
#74083 OMG
Nem gondoltam volna hogy ez bekovetkezik... -
#74082 Este 20kor a szokásos raiden kkivül Uniqum megbeszélés is lesz! -
#74081 PPL ne jelentkezetek SEHOVA!! Se dusk se DaWN egyenlöre!!! -
#74080 Tud valaki farmerül? Egy bosszankodó BD az alábbiakat írta, aki érti pls fordítson!
-
#74079 SERVER MERGE July 8th -
#74078 Én kérdeztem, Köszi!!! -
#74077 köszönöm! -
#74076 Na neheregudj de nem értem:( Kicsit kusza lett. Ha jol sakkozok akkor Dawn= Lilith Dusk = anakim és mindkettö deva castle melett a Disciple's Necropolis belsejében spownol 24 oránként 11es 12 cryt lehet rajta huzni.
Szolok mert nem akarom, hogy szivjatok Dusk nyer sieghardton! -
#74075 valaki aki tudja,amelyik oldal nyer,lilit,és anakim hol találhato?hova respawnolnak? -
#74074 Valaki kérdezte a Counter cuccokat:
# Counter Heal - Heals 183 HP 3% of the time you take damage.
# Counter Barrier - Gives 5 seconds of invulnerability 3% of the time you take damage. -
#74073 ejfel korul tervezzuk :P -
#74072 Nah elindult már a serveretek? -
Symbiont #74071 Csak azért írtam, mert free serverröl volt szó:) Gondoltam akkor lehetett akár ez is a háttérben. Persze ez is csak egy lehetőség -
#74070 ez olyan, hogy 2 ember letezik
aki L2Jn jatszott Lineage2 elott es aki nem. -
Symbiont #74069 Hát anno sok free serveren valamelyik dp ben az egyik healnek elbafták a range beállítást, és kb bárhonnan bárhova el lehetett healelni:P Pl goddardbol imperial tombba. Számomra ez elég kellemetlen meglepetéseket okozott akkor :P -
#74068 Ja és ma is alkottak, elöször rámentünk egy bdvel ketten egy 9fős fullbuffos törös partyjukra ami épp toi10-n ölt, abba beletört a bicskánk, majd a jött a grpba egy ijász meg egy tyrant, ök elindultak toi7ről felfelé, és amikor elértek 10re beportoltam az nmyre én is - mert utálok 80-s speeddel közlekedni több percen keresztül:D -, a többiek felborultak, rám marad még 6 ember, 2 törös warlock, bd, pp, bishop, és mind borult:D, után visszaninjázott a bishopjuk felszedte azt a pár embert akik nem tapoltak, abbol még borult 3 és elfogytam a manával, szerencsémre jött nidiss, és lelötte rolam az ujra talpon lévő töröst meg a warlockot, igy még megölni se tudtak:D -
#74067 Ez kb az utolsó dune siege összes klánja szinvonal volt, bár azok legalább egy irányba futottak nem pedig szerteszét:D -
#74066 Na lol én úgy számoltam, hogy ki kell rohannom 30+ ember közé és elnyomni hero skilleket háthaleszedünk párat a stunshot özönben:) Fenese tudta, hogy a kutyám jobban pvpzik mint ezek! -
ErrOrHUN #74065 27k csak? mellesleg ott is HE voltam, másvalaki volt az elf tőrös :D
27k nemsok, ryurikba toltunk Gordival anno 44k-t és kipotizta :D -
#74064 QHPval sosem healelte volna azt ki, bishop (card) meg legfeljebb úgy healelhette volna, hogyha global hatott volna a Balance Life és nem lett volna effectje. De amúgy nem izgatnak a történtek csak a szövegkörnyezet meg amire írta Error nem volt épp egyértelmű, én pl. azthittem volna, hogy én meg 4 partynyi vérpisti01 zergelt meghalt, majd anyázott :) -
#74063 QHP / bishop ftw. -
#74062 Jah igen amikor az elf tőrössel 3x akkorát szúrtál az Adventurerre mint ő rád, meg heal nélkül kiszámoltuk valami 27k dmgt kaptál és vígan tovaszaladtál, az kamu volt :P Többet nem is logoltunk be :D -
#74061 Hero UD teljesen useless volt. Nemértem miert nyomtad el, mivel az elso damaget amit kaptal mar 25sec heroud letelte utan kaptad.Btw az enemy szanalmas volt. :=(
-
ErrOrHUN #74060 az gludio volt, mikor 4en akartatok megölni. utána átugrottunk a dioni pilvaxba ölni. még megvan az anyázás amit ott kaptunk :D -
#74059 Mi sose voltunk 1 partynál többen max a buffbotokkal OOP :) -
voloume #74058 adena most csak 65ft franzon! (344milla)
acc:65th,40spoilos,37ew ( rajta bo set +3,aoba, agoggles)
együtt a 2re kedvezmény! privat fast UPUPUPUPPUUPUPUPPUP! -
#74057 Az beszaras volt FPt löte minden barom meg a lovát holott csak ök voltak UDben. Az, hogy szánalmas az nem kifejezés!! Azért nem tudtam több embert megölni mert 1. Nem értettem most mi történek ez ajándék vagy mi? 2. Fuladoztam a röhögéstől. -
#74056 Ami teljesen vicc volt, az az ezt megelőző toi3-s jelenet, ott csak 2partyjuk volt kb, de ők kempelték a portot, láttam kiteleportál DK tölünk, mondom akkor biztos üres a port megyek énis, erre már rajta a lovon a stunshot, és futnak rám, azonnal elnyomtam az udket, és betankoltam az ottlévő embereket, amig a többiek egyesével leszedték öket:D -
Requuu #74055 Ez valami Tournament videó? jönnek egyesével mint a hülyék lelövetni magukat...Azt sosem értettem, hogy ha pvp zni akarnak akkor miért kell menekülni, ha meg fosnak akkor minek mennek egyáltalán oda. -
#74054 Csináltuk ezt dunen is, anno, csak ott 2partynk volt, és kb az egész siegeterületet leirtottuk, ami nem 2 ember volt:D