88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    valaki segítsen már légyszives. Orkor videoket honnan tudok letölteni? mert livepvp már nincs :S
  • aalat
    Bizony.. van ilyen!
    Es tudod en elvezem is a jatekot, nem is ertem, hogy minek jaccol egy jatekkal, ha a jatek egy reszet nem szereted. Gondolok itt a fejlodesre, a penz szerzesre. Nem minden a pvp lvl82on.. tud mas oromoket is adni ez a jatek. Es most nem kell azt gondolni, hogy nem pvp-zek. Az egyik legnagyobb allyban jaccom, ahol napi szinten megy a pvp. Pl csak tegnap IT-ben (fejlodes kozben) 2 ora alatt volt haromszor 18 vs 18.
    Neked ez mind kimarad (meg sokminden mas is), hiszen nem vagy ott, amikor fejlodsz.
    Most gondolom azt fogod mondani, hogy ezt te mar millioszor atelted... (ahogy en is, mert en sem ma kezdtem) es hogy ez is unalmas.. de akkor megkerdezem megint, miert jaccol ezzel a jatekkal?
  • MeoH #74131
    Meg mindig konycsepp gurul le arcomon a legit playerektol, eloszor a meghatodsagtol, hogy meg van ilyen, aztan a rohogestol..
  • Gordis2k
    És törölted? Nagy hiba volt:P NC soft szemében a magic= minden létező skill is tehát a stun és a duble shot is:) kicsit megtarthatad volna:)
  • Chear
    Gondolom sub-ja nem is lehet a kis szemétnek, aki írtani merészeli a szegény kicsi botokat.
  • Chear
    Már sírok is, szegény botok, nem tudnak fejlődni. Szörnyűűűűűűűűű!
    Még kell egy nap az összes kis botnak a 72-höz! Mondom sírok, hát nem szörnyűűűűűűűűű?
  • MeoH #74127
    VAlszeg Drac lightban es ASsel a kezeben ott akart xpezni...
  • aalat
    Hmm... Szoval igy ereznek a botgazdik, amikor nem hagyjak oket ervenyesulni. Nagyon helyes!
    Arra esetleg nem gondoltal, hogy kell neki a spot?
  • GAthersw
    Hát 3an már meglépték, a legcsicskábbnak még majd' 30%, estére már el lett baszva mert a srác akitől futott a party többi része elment aludni és berakta, hogyha 4000es rangebe van ez a fasz akkor logout. Amúgy Ilu megruházta de hihetetlen szánalmas a gyerek... Majd holnap meglépjük a 72t aztán remélem 78ig nem látom többet, majd ha holnap megint felbukkan végigPMezelek titeket hátha valaki lesz. Most viszont megyek szunya. Jó8
  • mAilkaEVO3
    hehe 1 perces buff és +4 eva ha jól csekkoltam:D

GAther: eek mennyi kell még 72höz ? bár szigeten vok de van oda nuble port közvetlen ?
  • GAthersw
    Éjfél körül megunta, de fél 3kor kötelességének érezte, hogy megint jöjjön boldogítani.
  • mAilkaEVO3
    mókáztam kicsit az augmentekkel ;> köff razzi a köveket ;>
    elsőre:/kár hogynem nuker vok/ :D

3.vagy 4. re ezt egyenlpre meg is tartom;>
  • GAthersw
    2 napja basztat egy kibaszott tőrös (Servico) Money Roomban. Arra veri a kis pöcsét, hogy húzgálja a traint a csapatra, ez még nem is lenne baj mert legalább nem kell futni a mobokig, gyorsabb XP, de mikor kb a 30. train után rájött, hogy ezzel csak magát fárasztja kitalálta a kis zseni, hogy húz egy traint aztán lepkzza a healert. 2 napig Plated Leatherben jött meg valami tőrrel. Addig nem is volt probléma mert beraktam, hogy csipogjon aztán a gladival elkergettem a faszba, de ma úgy gondolta, hogy kurva kemény lesz és ideállított Drac Lightban Angel Slayerrel és erre élvez. A legidegesítőbb az egészben, hogy már rég nem itt ölnék, ha nem basztatna, de így sose lépik meg a lemaradt tagok a 72-t, ha itt szenved. Jah közbe meg irogatja a telibekúrt smileyját meghogy report sent... Hát gratulálok az ilyen szerencsétlennek akinek erre van ideje és még élvezi is. Még anno mikor droppoltak a farmer grpok szépen ha le lettek trainelve még meg is értettem, de most? Mi a fasznak? Ha ilyen kurva vagány ne legyen untagged hanem menjen clanwarokat ölni. Ja, hogy inkább kilépett mert First megölte csukott szemmel? Én meg nemtudok vele mit csinálni mert már elnyomtam erre a faszra az összes Energy Stonet, Kap egy TSS (jóesetben DSSt is) Sonic Blaster combot aztán persze rohan mint egy fasz stealth-dash comboval a világ végére... Megnézném milyen élete van az ilyeneknek aki ezt csinálja/élvezi. Biztos beleültetném a monitorjába...
  • darkmenx
    igen es ez minden nem L2J szerveren igy van btw.
  • Spelllder
    Ja értem és kkor azért kell az str-re rakni mert jobban bejon a lethal?
  • darkmenx
    nem a szurasnal kell, hogy szamitson hanem, hogy mennyivel tobb lethalt fogsz szurni tole.
  • Spelllder
    de torosre eppen hogy p.atkra nem kell rakni nem? mert a p.atk nala nem szamit vagyis a szurasnal vagy igen?
  • Spelllder
    Akkor a torosre rakjak +4 str -4 con-t? kocce
  • BaalKain
    Az új kiegig van egy ütőképes karim ott :)
  • ErrOrHUN
    mé mi van? :D
  • GAthersw
    Javítva: Szóval, ha valaki, aki SH-n ütőképes pvp karakterrel rendelkezik és ezt olvassa, az legyen olyan kedves és írjon ide vagy in-game Linneire, mert továbbra is megőrülök :)
  • KisEmir
    +str -con
  • Spelllder
    Sziasztok szerintetek egy human torosre meikek a legjobb dye-ok?
  • Lufee
    Az lehet. Ellenpróbát nem csináltam, csak check filest.;-)

Szóval a mondás helyesen:
    Nekem check files után jó lett.
  • FragStaR
    Nem segített csak amíg csinálta jó lett a gg server
  • Lufee
    Nekem a check files segített!
  • Chear
    És nekem is! :D
  • TuShEe
    nekem is errort ir
  • aalat
    Sziasztok!

GG errora megoldas? :)
  • Gordis2k
    Na bakker ez nagyon jo ötlet:P
  • Epszilon
    Amikor ráérsz msn-en elmagyarázom!
  • Gordis2k
    A felbontást és a codecet.
  • Epszilon
    Akkor meg mi a bajod? A felbontást érted méreten vagy magát mint fájl méretet?
  • Gordis2k
    Mégegyszer megkérdezem mert nem érteted:

Vegas 8 prot megszereztem de még nem jöttem rá ,hogy tudom ugy lerendelelni a videót, hogy megtartsa az orig méretet. Any tip?:)

Én is letudom renderelni 100féle formátumba de én nem akarom megfváltoztani a formátumot sőt a codezet sem mert igy szép nem kicsit:)

Azért megprobálom amit irtál.
  • z0l3e
    vicces de megtörtént :D

1 SH jött az allyba Gustinról, pont 1 hete :D
  • Epszilon
    Render As->Célszerű valami jó formátumot kiválasztani, nem NEM windows mediát utána egy Templétet dvdpal hdv stb. Custom itt állíthatsz a video/audio értékeken, "Video rendering quality" legyen Best és már renderelheted is!
  • darkmenx
    mostmar csak a 2milliardot kell osszegyujteni gyorsan server merge elott es ranyomni az elso CHra ami megtetszik.
  • Gordis2k
    Minden tiszteletem a tiid Meoh és tudod cimbik voltunk mindigis. Viszont nem kéne csak úgy látatlanban leírnod egy szervert:( Ugyanis én ott játszom! És garantálom neked , hogy bárminyire is hihetetlennek tűnik soha nem volt ekkora fan mint most (talán annó nagyon nagyon régen ICAban) napi szinten PVP és gyakran mass pvp még ha nem is 70 vs 70 , attól még igen élvezetes minden áldott nap Raidelések egy fantasztikus társasággal akiket imádok (Uniqum) és ehez az epic boszolások és 2 fantasztikus Ventri hangulata. A siegek is kiválóak voltak lászámítva az utolsót akár most beposztolhatok egy nyers videót ha akarod ahol 40 vs 40 6 rushban 1,5 orányi anyagban folyik!

Nagyon szépen kérek mindenkit ne rontsák a sieghardt hirnevét folyton:( mert igenis bármikor belogolok kicsit játszani mindig akad moka kacagás.

És ha azt hiszitek annyira nagy szám a 3k ember Franzon vegyétek számításba én is játszottam ott nyugottan vonjátok le a 2k botot...

Aki itmaradt Siegen az már funol és erikán is igy ez a merge ez fantasztikus lesz mert nem 1000+1000 botot mergelnek hanem a maradék játékosokat akik pvpzni és uralkodni szeretnének. És hidd el ha van player jönnek a farmerek és egyböl lesz +1000 player abból is...

Vegas 8 prot megszereztem de még nem jöttem rá ,hogy tudom ugy lerendelelni a videót, hogy megtartsa az orig méretet. Any tip?:)

u.i. Hogy mennyire igaz amit irtam azt az is bizonyitja, hogy már megkezdőtek a tárgyalások az esetleges szövetségekről:)
  • TuShEe
    rQm :)
  • pharao
    Szomorúan hallom :/
    mégis merre tovább? Gondolom valami nagyobb klán, de melyik?