Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam és nekem még megy

Gordis2k
Azért nem kell mindjárt átesni a ló túloldalára mert fél éve nem kockuls... lehet egyszere a ketõt nekem elhiheted. Csak most éppen pénzbe fog kerülni megint Free walker DOWN.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Most szoktunk le a fizetõsrõl...
Legyünk olyanok mint a kurvák ? ide oda csapongjunk ?:d
darkmenx
http://www.towalker.com/english/codes.asp

a megoldas

Nekem is!!! Tud valaki valami megoldást?
WTF ! Megállt a free walkerem, verify Fail....
nektek vmi tapasztalat ? 😊
pharao
Ha nem tévedek, anno te is ugyanezt csináltad 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

phalanx
mindenki azzal tölti az idejét amivel akarja és arra költi a pénzét amire akarja, nem értem miért kell ebbe beleköti

Padidiver
ja bazz hétévége= no gép!!!!!!!!!csak real life....jobbnál jobb csajok meg piák ennyi....leszarom a virtual life-ot....
abban versenyezzetek hogy ki tud több csajt leszopatni ne abban hogy ki melyik várost foglalta el baszki.......szombat: egy csaj ennyi.....!kezdõdik a verseny!!!!!

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

LukacsB
vagy elkezdodik pentek delutan 2 kor es vasarnap felkelsz valahol...😄 n1😉

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

pharao
Szobaton 20:00-tól 22:00-ig, vasárnap 16:00-tól 18:00-ig tart a siege. Egy valamire való buli 23-24-tõl kezdõdik és megnyugtatlak, pénteken volt buli, volt piálás...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Ebben az esetben talán lehet benne igaság vagy egyszerüen a transfer miatt felébredt piac és költekezés dobta fel!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Nem csak sieghardton!
Nézd meg a többit is.

Gordis2k
Mert a szerverol elmebeteg sok penzt vittek el! Csak az ICA transzolt 90karit nem beszelve sok masikrol és rengetegen vettek tehát fogyot.

Mindjárt megkérdem a farmert aki mondta (gondolom akkor õt sem bannolták)
Viszont az adena ára nagyot ugrott minden szerveren az mitõl lehet?

Gordis2k
Soulbow transferelt amenyire én tudom!

Minda 13 accom logol ha engem nem banoltak titeket sem😊 24/7 FTW

Amugy azt mondjákaz uj euro szerver miat volt 1-2 héten belül indul

lol már mennek?

Lehet izgulni!!!
most ugrik a majom a kutba 😄
mennek a szerok
<#banplz>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

az pech

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

HMM!
Tegnap harom cata kirult!Szabadteren a botbandak maradtam a szerver Ritkan heavi mar gyartjak az utanpotlast human villageban es gludinban eleg intenziv delevelek voltak 😄
setalo es szuperember ment! na most kivancsi leszek...
😄
Izguljunk eggyutt😄<#vigyor2>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

SoulBowot biztos ismered.
Õ is a tegnapi áldozatok közt van :S

én is várom a lesújtó kalapácsot 😄

Gordis2k
Hát én nm olvastam róéa csak amit shoutoltak de ha igy van akkor nem fogok tudni belogolni az 100%😊 meglatjuk.

Aszongyák tegnap nagy bannolások voltak.
És elvleg a mai leállás is amiatt van.

lehet seggrészegen rojtos cerkával ült a gép elött...

Padidiver
öcsém ahelyett hogy az egyik kocsmában piáznál a haverjaiddal miközben csajozol is ráadásul, ahelyett te otthon ülsz szombat este...
ejjnye!!!!

siegestat az mit jelent ? frag/dead ?

pharao
Hétvégi siege jelentés: Giran-t nem sikerült bevennünk, csak CRP farm ment, ellenben Rune megmaradt, Goddardot befoglaltuk Fusion-nak és az RSSDogs-nak befoglaltuk stuthgard-ot (szombat) ezután Aden siege-n az elsõ órában bevettük a várat, de utánna jött a 300+++ os zergek és nem bírtuk megtartani... a végén pedig még befoglaltuk gludio-t az utolsó 8. másodpercben. Siegestat: 970/350 (fusion) 509/338 (RM). Összefoglalva: Rune/Goddard/Stuthgard/Gludio várak a mieink és még jött mellé egy kis CRP is! FUN volt és GZ all akik velünk voltak! UI.: MALAKA assist malaka!!!!

xt198
revenge klán foglalta el adent :o (franz)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

1. party vs party
2. Shield Slam megszerzése vagyis lvl 77 DA (ez volt amig abba nem hagytam a játékot )
3. Mindig is egyedüli magyar voltam a klánba és sose zavart (szoval nekem nem fontos a magyar közösség bár ez a forum igeeeen 😄 ) + legalább angol tuásom 10x jobb lett . Elit csapat sztem fölösleges mert csak dráma lesz belõle
4. 10x xp 150x sp 10x adena rate szorzo

Excal1bur Leader of Sleepers

én egy napig szoptam vele és nem jött össze 😄

Darkcloud Mansionban az ulsó szobában 7 mob közül kell megtalálni a 3 jót, van valami trükk/tipp hogyan todnám kiválasztani ? 4x voltunk bent 10 percre és soha nem sikerült eltalálni mind a hármat :s

79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)

Szerintem a BD-t add Gordi az marhajo support barmikor barhol.
2800 Ft/hó kb.
+11es Heaven's Divider
xt198
mennyi is most 1 hónapra az l2? (gamecardal, ha kapható még?)

2. amagawd, 14k p.atk 😮
gondolom boss ékszerek, halálra enchantolt fegyver, ésatöbbi

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Egész érdekes kis válaszk lettek😊

5 accountom van amit a továbbiakban nem akarok használni ebbõl 2tõt elajándékozok, de csak olyan játékosnak aki hajlando sieghardton játszani legalább 3 hónapig aki valóban szeretne játszani és bossolni/segiteni egy magyar csapatnak. Sajana a meló miatt még nem döntöttem ell melyik 2 lesz😞 Gyakorlatilag mindegyik subos vagy csak a quest van vissza a kamael az egyetlen aki csak 71es. Az 5 kari kamael/bd/ee/th/he estig majd jól kitalálom melyik is legyen. Amugy klasz válaszok voltak 😊 Én is leírom az enyémet ha kialudtam magam😊 BRB

Endaer
LOL, mAilka a neved meg mindig jol cseng es visszakoszon itt-ott 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Hali!

WTS Drac Bow clean Franzon!

PM itt vagy a jatekban YebaYao.

Szaki
Persze, én mindig.

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Epszilon
Freen játszottam, de már egy ideje Offon vagyok!
1. 2vSok mert jobb az összhang!
2. Felhúzni a karimat akkora lvl-re mint ami, freeservern volt, majd STS Hero cím, és a klántársakat segíteni, hogy minnél több heronk legyen😊
3. Mindenképpen egy elit önálló klán, amit elismernek a serveren és persze magyarok.
4. Esetleg a fajok között kasztbõvítés,a karakterek küllemének bõvítése, de elégedett vagyok a Kamael-el.

Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz

mAilkaEVO3
zomg lol R U SERIUOS ? 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

A válaszadók jelentõs része:

1. Már nem játszik és csak egy kis fórumozás kedvéért írt ide, egyébként úgy ahogy van leszarja.
2. Nincs rászorulva, ezért úgy ahogy van leszarja.
3. Csak úgy simán és egyszerûen magasról leszarja.
4. Észrevette az alábbi feliratot: "A részleteket a hétvégén teszem fel és indulhat a játék." egyébként õk is leszarja

De hajrá, nyomasd tovább, hogy ki mindenki hülye még.....

Ha meg valaki kapva-kapna az alkalmon, de tök alkalmatlan rá, az meg nyalhat....

Sílen templár/Disznó ja és Szajha

Gordi nem írta ki a tendert..ejnye-ejnye 😄
Amúgy nem hinném,hogy seggnyalás kérdése lenne kinek ad accot,bár én igazából a miértjét sem értem 😊 Én hosszú frees pályafutásom alatt sokszor gondolkoztam rajta átmegyek offra,de aztán rájöttem amit én szeretek a játékba azt a jobb freen szervereken is megkapom.
Móka s kacagás 😊
mAilkaEVO3
hmz a sárga béka az télleg szívás 😄

ui: báááázzd ez a szopás nem 30 év a csepeli vasmúben 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GibboRamone
Grifon-nak ra kellett volna vetodnie! 😞

Dota 2

daemonervosa
Nah mit tanultunk ma gyerekek? : ne indulj raidelni server maintenance elott.

pwnd.

Trolling is a art.

Endaer
ez ám a szívás 😊))

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Facek
ez a legjobb módszer a közvéleménykutatásra, mellesleg egy kis életet dob a topigba
LukacsB
Off: http://youtube.com/watch?v=eZthcZTx-oA

Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!

Padidiver
loller....
Gordi te nem vagy normális....az tuti hogy most szarás után se kell majd segget törölnöd mert fényesre nyalják egy accountért😄😄😄