88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74334 a botterkirályok nemengedik a wannabe-knek hogy gyakoroljanak :D -
voloume #74333 és most ahogy gondolkozom, ennek sincs semmi értelme, hogy büntető pont jár érte, mert az olyan emberek mint én vagy L4ST vagy bárki más nem fogja komolyan venni, hogy egy dmx vagy egy daemonervosa (vagy akár én is) az internet világában kioszt neki egy büntető pontot! ;)
ui.: ezt most csak jött, olyan régen volt már flame miattam:) -
voloume #74332 JÉZUS ATYA ÚRISTENEM :D ! LOL ! te élsz ?
amugy én is ezen gondolkoztam ;) -
#74331 te kivagy? es" A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte" -
#74330 daemon,dmx: nem hagyjatok a privat szerotokon hogy botozzanak?:DD -
Gumbo #74329 látjátok, nem csak én vagyok így ezzel -
#74328 Fiú -
#74327 Ez fiú vagy lány? -
#74326 Ha lesz vmi móka szoljatok nekem is, szivesen végignézném:)
-
#74325 Ment privát ... vagy nézd meg darkmenx aláírását -
#74324 A hét hozzászolása volt. :P -
#74323 Ne a botokkal gondolkozz rajta!:D -
Bototakarok #74322 Renátó vazze inkább tanuljál ne ezt a szart bámujjad :DDDD -
#74321 lány lol, nubok vagytok... -
Gumbo #74320 Ő most fiú vagy lány? 5en gondolkodunk rajta és nem bírunk rájönni :S -
MuldR #74319 Sziasztok,
Lehetseges valahogy trial keyt szerezni L2hoz?
Egyszer 3 eve probaltam free serveren de akkor nem tetszett, raadasul azt mondjak free egeszen mas mint az official.
Masik kerdes az iranyitas. Ez ilyen point and click mint a Guild Wars meg a Diablo, vagy kurzornyilakkal kell menni? Nem emlekszem mar milyen volt, de GW nek kellene utod, mert unjuk Aion meg soka lesz. :)
Koszi -
#74318 ez biztosan ígyvan és angyon irigylem hogy ő ilyen tökéletes :'( -
#74317 De jó neki :> -
#74316 neki tobb kapcsolata van, mint neked hajszalad. es evente 20milliot keres leginkabb ez az oka annak, hogy egy lineage forumon osztja a kis burkifliknek akik atlageletkora 18ev. -
#74315 Well
Osszad már meg velem mi a probléma?
Nemtudom, hogy te miért érzed magad többnek magad, ostoba vagy és primitiv. kinek jó ez? -
#74314 igen énvagyok. -
#74313 Well
Azt mondják az élet a természetes egyensúlyra törekszik!
Mindig kompenzál, valahol ad valahol elvesz.
Flavia barátunk kapuvári.
Namármost annak fényében, hogy Kapuvár már adott az országnak egy Dukai Reginát, Flavia esetében már mindent értek :D -
#74312 http://images.netbag.hu/20080624/16432298013.jpg
Sry noob vok tudom -
Teljesen beszartam toled Unix Mastah:D -
#74309 ugylatom itt most meghalt a buli -
#74308 =D -
#74307 lol ez ő :)
visszavontam mindent sújtja ezt eléggé az élet :D
legalább ennyi öröme legyen :D
kössz awesome -
#74306 Flavia ez tevagy? Bocs a dupla postért -
#74305 -
#74304 megnyugszom
te meg kis beszari pöcs vagy -
#74303 nemes egyszerűséggel ostoba vagy. nem te vagy az első ilyen. szerintem se játsz, nemtesz jót ahogy látom. Ha neadj isten kicsi molnarpe születik és nekiálltok kinevet a végént játszani és nyer a kiskecske akkor kitöröd a nyakát? nyugodj le szépen szokj hozzá hogy baszogatva leszel. -
#74302 szánj meg élőben légyszives
rendben?
nem a játékot szeretném abbahagyni hanem ezt hogy számodra az a móka hogy folyamatosan ölöd a groupom úgy hogy az életben nem ártottam neked
ráadásul még én segítettem nektek az utópiában
ne engem szánj hanem szállj magadba -
#74301 szánalom -
#74300 Komolyan mondom, hagyd a fenebe ezt a jatekot. -
#74299 Sok ott a rendőr.
De te is jönnél?
Rendben :D -
#74298 Hősök tere? -
#74297 igen én már csak ilyen elképesztő csávó vagyok
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam főleg leclair cimborád
vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az előbb vázolt módon
annyira könnyű távolról keménykedni, de én nem ezt az utat járom -
#74296 LOL te elképesztő vagy. Menj nyóckerbe kötekedni az L2 helyett hátha az jobban megy. -
#74295 nemtom még úton voltam haza amikor hívtam és azt mondta hogy 5x haltak
és a logban leclair meg tis neve szerepel
ennyit tudok
igen én már csak ilyen elképesztő csávó vagyok
semmi gond nincsen
ha tényleg nem te voltál akkor bocsánatot kérek nyíltan a düh elvette az eszem, de akkor száljatok le végre rólam főleg leclair cimborád
vagy ha mégis basztatni akartok folyton akkor legalább adjatok esélyt a jogorvoslatra az előbb vázolt módon -
#74294 A cimbid átbaszott. Nem volt ilyen. A logból meg az látszik hogy kb 2 percen át lőttem 2 LILA karit, vagy nem? Rakd fel pls azt a logot public helyre had nézzuk meg mi is! Be akarod magad égetni 100x-ra is?