88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kanqukac
    C1 ben kezdtem worldon aztan Nightfall sooot meg veletek is voltam egy klanban Mata Shanway Vipjoco Mailka etcetc...
  • TuShEe
    de
  • Kanqukac
    Vazze ez olyan ismeros kopipaszta szoveg veletlen nem webforditasrol van?
  • phalanx
    hát ez tényleg "durva" fordítás
  • TuShEe
    durva fordításban ennyit tesz:

Darkmenx ez nem számít az, milyen rakétaindító állványt használsz. Nem használok rakétaindító állványt egyáltalán. Befecskendeztem L2.exe-et miközben használtam CFFot, felfedező tehát megszabadulhatnék a rakétaindító állványtól és könnyűbbé tehetném az életemet.

Ez 1.0.9.8 éves még mindig.
    És mit tettél a gameguarddel? Lehetővé tetted azt vagy mi?
    GG egész idő alatt rokkant volt.

Ha elérted, hogy GG ellenőrzéscsomagokat küldjön szervernek, ez nagy és talán később tesztelni fogom azt.

(Most hozzászokok L2Divine-hez. Ez sok helyzetben usefull (példa: políroztál háziállatot és a L2 katasztrófáidat és beidézted őket. L2divine miatt nekem nem kell majd háziállatot beidéznem megint és nem kell majd tennem a visszautasítást.)

Később ezt ki fogom próbálni.
  • var
    lol itt mindenki "olyan okos"
  • pharao
    Régebben? :O Prelude elötte te már játszottál vele?
  • molnarpe80
    :D
    http://www.wowcomics.info/gallery/albums/roflmaocetung/kicsifiam.jpg
    :D
  • Gordis2k
    A lényeg az, hog nem értem mire mész vele ha valaki lefordítja a szöveget mert semmi értelemi nincs önmagában.
  • Kanqukac
    Miert kellene ehez a szoveghez profi programozonak lennem?
  • Kanqukac
    en regebben jatszom l2-t mint o. ezer ilyen kerdest hallottam! de oszinten szolva meg most sincs foggalmam hogy kell kastelyt foglalni :S
  • Monoton

• szeplasz
    koszi a segitséget
  • szeplasz
    segitsetek pls
  • mAilkaEVO3
    csatolás a leader spellbookjában van egy aktív skill amit "felkell olvasni" kb 3-5 perc cast speed alapú ha jól tom de lehet fix timeja van. Ha ez megvolt Grazt tiétek a vár :)

oly:
    offon NA serveren 01h-07h EURO serveren 18h-24h ig van olympia és az olympiad managernél kell jelentkezni nyilt vagy class based-re (nyilt: mindenki CB:csak 1 adott class) vehet részt. nyilthez min 9 embert kellfelirni CB-hez min5t
  • xt198
    látom még mindig kurvára nem fogtad fel, de semmi gond, nem fogom magyarázni, maradj csak meg a kis világodban. :)
  • transceps
    Fene érdekes egy humorod van. Csak azt nem értem, hogy más aki régebb óta játszik l2-t, mint te és ezer ilyen kérdést hallott veszi a fáradtságot és leírja a lehetséges megoldásokat, te miért nem tudod.
    A castolást arra értette, hogy a leader a trónterembe elkezdi mondani az imát.
  • pharao
    olyan mint a tárogatózás.
  • szeplasz
    mi az a castolás?
  • szeplasz
    megvolt minden csak en voltam a leader benn voltunk a trónteremben csak ott akadtam el
  • mAilkaEVO3
    1. feliratkozás meg volt-e a siege-re?
    2. clanleader ott volt-e a siegen?
    3. a CL a trónteremben volt csak nem kezdte el a castolást?
    4. melyik free server ez lehet ott kéne érdeklődni ;>
  • szeplasz
    meg aban is kéne segitség hogy jelentkezek az olimpiára má van sub om +noblese is megvan de hero akarok leni letudnátok ezeket nekem irni?
  • szeplasz
    hi all kéne egy kis segitség a ahveromal meg egy pár clán tagal indultunk várat foglalni be is jutottunk de ott elekadtunk hogy kell elfoglalni a várat pls irjatok
  • Gordis2k
    Varka port in/it top/SoL/Woa deep/darkomen last room/ketra fortress spot/ toi10/iop in live:P
  • mAilkaEVO3
    hát ha 3as partyban akarsz menni akkor várj még sztem hátha valaki mond 1-2 helyet én hülye vagyok nukerből :P
    PS: az én tippem: IoP te+valamelyik support a partyban másik oop és naponta cserélni a supportot a grpban ? :D
  • Epszilon
    Ja vágom 1x jöttek elő de csak azért mert egy másik party ott ölt....elégé kemények.
    Ha csak az SE van velem akkor elfogy a manám ha leülök sleeppointon morphi törvénye miatt mindig akkor respawnol 2-3mob.
    Most IT első termét nézem...elégé minuszba megyek 1,7xp^^ de nem baszogat senki, és ha bejön elsőre az EE lethalja akkor jó.
    Továbbra is várok tippeket!
  • mAilkaEVO3
    LAWL IoP bizonyos részein max 2 fő lehet a partyban különben bespawnolnak a Witch Warderek oszt szétbasznak de látom ezt már megtapasztaltad IOP sztem tökéletes hely csak ONLY for 2 MAN PARTIES;> archeren 4,5m exp/óra kb szolóba
  • Epszilon
    Egy kis tanács kéne. Hol tudok 77sts-el +SE,EE supporttal nem legitként fejlődni.
    IoP-n voltam egy idejig faszán megy 2,4M xp aztán hirtelen körép respawnol 5mob és leölik a buffereket utána pedig engem.
    Shrineba fejlődni nem éri meg mert sok a pvp vagy kevés a mob.
    -thx-
  • Gordis2k
    Aha szoval profi programozo es informatikus vagy angol tudás nélkül? Bizzztos.

Akkor én kérek elnézést of course.
  • MeoH #74435
    Csak nehogy besokaljanak NcSek a sok munkaval...
  • z0l3e
    07.08: SERVER MERG

07.15: CHANGE MAIN EVENT

07.17: GRACIA PTS

nem rossz hónap :p
  • Kanqukac
    Es ezt te honnan veszed? Sztem csak angolul nem tok...
  • darkmenx
    az megjobb, hogy 2hetig jatszottal retailon huztal 20%ot egy karakteren bottal es miutan kibannoljak kiirod az alairasodba mintha a tied lett volna.
  • stevedark
    Hello all!!
    problemam avval van ,hogy meg csianltam a farkast amibol mar fenrir lett.
    nem tudok raulni ,gondolom neki valo nyerget kene vennem de nem talalok sehol!!Biztos en vagyok a noob:)
  • xt198
    tökjó hogy l2 forum és az l2 ről van szó! :)
  • Gumbo
    nem érdekelnek a szánalmas magyarázkodásaid. szerintem akkor is te vagy a buta!
  • darkmenx
    http://darkmenx.dragonians.eu/story.html

akhi kerte anno, de biztos mast is erdekel.
  • darkmenx
    szolj a balka'nnak biztos ad el neked is.
  • LukacsB
    Adenát vennék franzon, kb 100 millat
  • MeoH #74425
    Hizelgo, de nincs mivel:)