88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kanqukac #74464 C1 ben kezdtem worldon aztan Nightfall sooot meg veletek is voltam egy klanban Mata Shanway Vipjoco Mailka etcetc... -
#74463 de -
Kanqukac #74462 Vazze ez olyan ismeros kopipaszta szoveg veletlen nem webforditasrol van? -
#74461 hát ez tényleg "durva" fordítás -
#74460 durva fordításban ennyit tesz:
Darkmenx ez nem számít az, milyen rakétaindító állványt használsz. Nem használok rakétaindító állványt egyáltalán. Befecskendeztem L2.exe-et miközben használtam CFFot, felfedező tehát megszabadulhatnék a rakétaindító állványtól és könnyűbbé tehetném az életemet.
Ez 1.0.9.8 éves még mindig.
És mit tettél a gameguarddel? Lehetővé tetted azt vagy mi?
GG egész idő alatt rokkant volt.
Ha elérted, hogy GG ellenőrzéscsomagokat küldjön szervernek, ez nagy és talán később tesztelni fogom azt.
(Most hozzászokok L2Divine-hez. Ez sok helyzetben usefull (példa: políroztál háziállatot és a L2 katasztrófáidat és beidézted őket. L2divine miatt nekem nem kell majd háziállatot beidéznem megint és nem kell majd tennem a visszautasítást.)
Később ezt ki fogom próbálni. -
var #74459 lol itt mindenki "olyan okos" -
#74458 Régebben? :O Prelude elötte te már játszottál vele? -
#74457 :D
http://www.wowcomics.info/gallery/albums/roflmaocetung/kicsifiam.jpg
:D -
#74456 A lényeg az, hog nem értem mire mész vele ha valaki lefordítja a szöveget mert semmi értelemi nincs önmagában. -
Kanqukac #74455 Miert kellene ehez a szoveghez profi programozonak lennem? -
Kanqukac #74454 en regebben jatszom l2-t mint o. ezer ilyen kerdest hallottam! de oszinten szolva meg most sincs foggalmam hogy kell kastelyt foglalni :S -
Monoton #74453 #74448
-
szeplasz #74452 koszi a segitséget -
szeplasz #74451 segitsetek pls
-
#74450 csatolás a leader spellbookjában van egy aktív skill amit "felkell olvasni" kb 3-5 perc cast speed alapú ha jól tom de lehet fix timeja van. Ha ez megvolt Grazt tiétek a vár :)
oly:
offon NA serveren 01h-07h EURO serveren 18h-24h ig van olympia és az olympiad managernél kell jelentkezni nyilt vagy class based-re (nyilt: mindenki CB:csak 1 adott class) vehet részt. nyilthez min 9 embert kellfelirni CB-hez min5t -
#74449 látom még mindig kurvára nem fogtad fel, de semmi gond, nem fogom magyarázni, maradj csak meg a kis világodban. :) -
transceps #74448 Fene érdekes egy humorod van. Csak azt nem értem, hogy más aki régebb óta játszik l2-t, mint te és ezer ilyen kérdést hallott veszi a fáradtságot és leírja a lehetséges megoldásokat, te miért nem tudod.
A castolást arra értette, hogy a leader a trónterembe elkezdi mondani az imát. -
#74447 olyan mint a tárogatózás. -
szeplasz #74446 mi az a castolás? -
szeplasz #74445 megvolt minden csak en voltam a leader benn voltunk a trónteremben csak ott akadtam el
-
#74444 1. feliratkozás meg volt-e a siege-re?
2. clanleader ott volt-e a siegen?
3. a CL a trónteremben volt csak nem kezdte el a castolást?
4. melyik free server ez lehet ott kéne érdeklődni ;> -
szeplasz #74443 meg aban is kéne segitség hogy jelentkezek az olimpiára má van sub om +noblese is megvan de hero akarok leni letudnátok ezeket nekem irni?
-
szeplasz #74442 hi all kéne egy kis segitség a ahveromal meg egy pár clán tagal indultunk várat foglalni be is jutottunk de ott elekadtunk hogy kell elfoglalni a várat pls irjatok -
#74441 Varka port in/it top/SoL/Woa deep/darkomen last room/ketra fortress spot/ toi10/iop in live:P -
#74440 hát ha 3as partyban akarsz menni akkor várj még sztem hátha valaki mond 1-2 helyet én hülye vagyok nukerből :P
PS: az én tippem: IoP te+valamelyik support a partyban másik oop és naponta cserélni a supportot a grpban ? :D -
#74439 Ja vágom 1x jöttek elő de csak azért mert egy másik party ott ölt....elégé kemények.
Ha csak az SE van velem akkor elfogy a manám ha leülök sleeppointon morphi törvénye miatt mindig akkor respawnol 2-3mob.
Most IT első termét nézem...elégé minuszba megyek 1,7xp^^ de nem baszogat senki, és ha bejön elsőre az EE lethalja akkor jó.
Továbbra is várok tippeket! -
#74438 LAWL IoP bizonyos részein max 2 fő lehet a partyban különben bespawnolnak a Witch Warderek oszt szétbasznak de látom ezt már megtapasztaltad IOP sztem tökéletes hely csak ONLY for 2 MAN PARTIES;> archeren 4,5m exp/óra kb szolóba -
#74437 Egy kis tanács kéne. Hol tudok 77sts-el +SE,EE supporttal nem legitként fejlődni.
IoP-n voltam egy idejig faszán megy 2,4M xp aztán hirtelen körép respawnol 5mob és leölik a buffereket utána pedig engem.
Shrineba fejlődni nem éri meg mert sok a pvp vagy kevés a mob.
-thx- -
#74436 Aha szoval profi programozo es informatikus vagy angol tudás nélkül? Bizzztos.
Akkor én kérek elnézést of course. -
#74435 Csak nehogy besokaljanak NcSek a sok munkaval... -
z0l3e #74434 07.08: SERVER MERG
07.15: CHANGE MAIN EVENT
07.17: GRACIA PTS
nem rossz hónap :p -
Kanqukac #74433 Es ezt te honnan veszed? Sztem csak angolul nem tok... -
#74432 az megjobb, hogy 2hetig jatszottal retailon huztal 20%ot egy karakteren bottal es miutan kibannoljak kiirod az alairasodba mintha a tied lett volna. -
stevedark #74431 Hello all!!
problemam avval van ,hogy meg csianltam a farkast amibol mar fenrir lett.
nem tudok raulni ,gondolom neki valo nyerget kene vennem de nem talalok sehol!!Biztos en vagyok a noob:) -
#74430 tökjó hogy l2 forum és az l2 ről van szó! :) -
Gumbo #74429 nem érdekelnek a szánalmas magyarázkodásaid. szerintem akkor is te vagy a buta! -
#74428 http://darkmenx.dragonians.eu/story.html
akhi kerte anno, de biztos mast is erdekel. -
#74427 szolj a balka'nnak biztos ad el neked is. -
#74426 Adenát vennék franzon, kb 100 millat -
#74425 Hizelgo, de nincs mivel:)