88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Psychedelic #74589 Hú ez az xmrelfx név olyan szinten levágta nálam a biztosítékot, hogy már 5 perce csak nézek ki a fejemből.
Biztos van egy remek történeted, hogy sikerült ilyen találó nevet adni a karinak, elmesélhetnéd. :) -
#74588 71es SWS:P -
#74587 Így elsőre xmrelfx szerintem nem 2.kasztos és/vagy nincs lvl40 azért nemengedi, de ez csak tipp. -
FickDeineStory #74586 esetleg szerver választás előtt cserélj nevet, és ezután próbálkozz. -
#74585 Hellóka mindenki. Egy hatalmas problémában kérném a segitségeteket. Nos a következö lenne.
Sayha serverről szeretnék transferelni.Nos a pénzt már ki is fizettem érte viszont van egy aprocskának nem igazán mondható probléma.
Sayha serveren az accon van 5 karakterem. xmrelfx,Karocska,rigodon,karolinacska,irisz nevü karakterek. Nos transferelni akarok../szeretnék:D Franzra.... Nahh már most mikor eljutok odaáig PlayNc accountomon hogy transfer csak a nyüves Warlockot engedi transferelni.Semilyen olyan opciót nem látok hogy pl xMrElfx-t kitudjam választani.(Mert hát ugye őt szeretném transferelni és nem a warlockot:P:P). Franzon kreálva van lvl 1 karakter. Aki tud vmi megoldás hogy hogy tudnám Xmrelfx et transferoltatni és hogy miért nem engedi őt akkor pls segitsen. Előre is köszike!! Karóóóó -
#74584 a vasarlast koveto 5 masodpercben. -
FickDeineStory #74583 a gamecards.eu-ról vett game card számot mennyi idő alatt kell felhasználni? -
#74582 mostmár teljesen felvilágosultam ezzel kapcsolatban, köszönöm! :D:D -
#74581 Ezt tudtatok:
© Zarache:
"masikmeg az hogy l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest"
© Zarache:
"keressel ra ncsoft adott ki olyan data packokat ami offos es van par server ami ezzel muxik es free csak a problema az hogy nem kamael 1.5 hanem meg csak interlude illtve ezek se teljesen freek mert lehet rajtuk donetelni :)
ha talan tudtad volna ezt nem szolaltal volna meg foloslegesen :) "
Csak mert reggel van, azert linkelem be es hogy ismet kepben legyetek!
-
#74580 mindegy hogy hol van a logo, csak az eleresi utvonalat add meg helyesen. -
BaalKain #74579 lenne
,
logót
akarnám
,,
jó
helyen
systemben
jó
előre
np -
zritya #74578 Hali!
Olyan gondom lene hogy a Clan logot be akkarnám rakni de nem engedi pedig jo hejen van minden system be és a kép is jo
Elöre is köszi -
KisEmir #74577 OFF
http://www.youtube.com/watch?v=YQ-3gr80M-s&feature=related
ON -
#74576 HOGY MERÉSZELED??!?!? -
FinalNaSa #74575 Nem, néha véletlenül összetargetolnak. Sry -
#74574 Ok..veled kezdem
Egyébként direkt lopod a mobokat? -
FinalNaSa #74573 LElövöd az összes embert SoL-ban mert annyian vannak mint a szemét -
#74572 korlátozd mégjobban uTorrentben a feltöltést, használj cFosspeed-et (javítja a pinget)
eddig ha 50el töltöttem fel (max) akkor letölteni csak ilyen 400-500al tudtam viszont mióta használom, azóta megy a feltöltés 45tel, a letöltés 750el akár. -
#74571 2,3KK XP helyett csak 1,7KK????? Hát öcsém ez botrányos... -
#74570 Nemtudom ki szokott L2 mellett torrentezni én néha szoktam, de persze nem viszem túlzásba, hogy a játék ne lássa kárát. Nem régiben újrahúztam az XP-t és úgy döntöttem lecserélem az Azerus klienst uTorrentre, mivel alapból kevesbb memóriával dolgozik. Azerussal nem volt gond nem lassította a játékot. Most hogy töltök fel egy videót uTorrentel igen csak belassult a játék 2.3M helyett csak 1,7M exp jön óránként.
Tehát valaki tud-e megoldást azon kívűl hogy lelövöm a torrentet?!
-thx- -
Gumbo #74569 szerintem a server merge-en és a CT2-n dolgoztak -
FickDeineStory #74568 tényleg nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi időbe semmi event nem volt, ázsiába pedig egyszerre több is van. ide is jó lenne 1 Battle League -
#74567 Lineage II Loyalty Rewards micsoda ajanlat... Kedves emberekbol all az NCsoft :)
-
#74566 Én azt gondolom hogy pontosan igy megy tovább logikusan.
thehát kb: vitlv1 +50%xp, vitlv3 +33%xp, vitlv3 +25xp, vitlv4 +20% vitlvl5 +17% vitlvl6 +15% vitlvl7 +10% vitlvl8 +7% STB STB. -
#74565 Azert az nem biztos, hogy "9xrate" lesz. A lv4 vit. is csak 3x xp szorzo lesz: vitlv1 +50%xp, vitlv3 +33%xp, vitlv3 +25xp, vitlv4 +20%. Tehat Diegosan levezetve: ((((1*1,5)*1,33)*1,25)*1,2)=3, csak hogy ertheto legyen:P De ha mar 5-6x elernek, mar az is bazi xp az eddigiekhez kepest:) -
fr0z3n #74564 "Modification to the interface of enchanting items"
Humm, én erre leszek kiváncsi -
#74563 tehát ha 9 akkor 9x mondjuk 10.000 xp
az mókás :P -
#74562 az csak egy szint ha raidbossokat ölsz siegels vagy fortressels akkor is kapszilyeneket. És egyre nagyobb az XP szorzó. -
#74561 bocsi de nem vágom mi ez a vitality... ez mire jó?
ez az a "rested xp" szal amikor kivagyok logolva, kapom a "dupla xp"-t, és amikor visszajövök, akkor 2x annyit kapok 1 mobért? -
FickDeineStory #74560 akkor ez a vitality lvl 9 szerintem kb dupla xp-t jelenthet, olvastam 1 koreai interjút, itt azt mondták, hogy a 2.2 elsősorba a mass pvp-re lesz a legjobb hatással és a minél fejletebb erősebb és hatalmasabb ember számú klánok lesznek majd előnybe az eddiginél is erősebbek lesznek -
#74559 Az első CT2.2es infok a legfontosabb szerintem a vital lvl 9 es rész:)
Instant Dungeon 3 (Not sure of the name)
Entrance is in the Theme Park
This is a competition type of instant dungeons, the max player capacity for each area is 25 people
Opens at every XX:30, lasts for 20 minutes
Players inside this dungeon will be able to PVP+PVE, the whole point of killing here is to get Kill Points
No penalty/debuff upon KO
Upon KO, players will be teleported back to the main area outside, players can choose to re-enter '
Upon winning, players will gain SP, EXP, Theme Park coins, Theme Park related items
Theme Park Coins can be exchanged for items
Levels:
70-75
76-79
80+
Instant Dungeon 4 (one of the 3 new instant dungeons in CT2.1)
Some modifications in the drop item which can be exchanged for different items
Quests
Added 3 non-repeatable quests, Lv 36, Lv 61, Lv 73
Skills
Modifications to any invincible type of skills, when skill effect remains, players will not be able to get new effects of this type of skills
Pets
Modifications to the current matured pets (tiger, bird, cow) skills, added more skills to higher level pets.
When knight class / healing class turns into fighting mode (as stated in CT2.1), they will be able to ride these pets
Items
All parts of the armor will have a +HP effect with an enchantment of 4
Added a vitality pot drop, effect lasts for 5 minutes
Modification to the interface of enchanting items
Basic items weight goes down to 1/3 of the original
Modifications to a whole bunch of bugs that were not fixed in CT2.1
Vitality System
Players with a vitality level of < 9, vitality points will not go down during hunting. -
BaalKain #74558 Sajnos elég sokan és nem hagynak botozni :) -
#74557 xpzik meg valaki live partyba ? :O -
BaalKain #74556 PVP előtt sztem képesek lesznek :)
Vagy live partiban -
#74555 Aki kepes 10percenkent belogolni egy buffert meg is erdemli :O -
BaalKain #74554 Attól tartok 1-1 buffer accon lesz 1-1 ws ami 10 percenként ki-be logol 1-1 buff erejéig.. -
#74553 Golem Bow String (L49) – increases bow type distance + p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Strengthen Light Armor (L46) – increases light armor p.def + evasion, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
ez így mókás :D -
#74552 Ja az amortizáció alatt a fegyver állagát értetted...
Nem törnek a vegyok elvileg csak az a része ami spéci az új epic SA.
És minden boldba vehető tárgy olcsóbb lesz( az alapmatik potik stb. valszeg nem) -
BaalKain #74551 mi lesz olcsóbb? -
#74550 yes sir