88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74549 Mármint 2: 1 weapon + 1 armor... Legalábbis értelmezve amit írtál. :P -
#74548 A summoner 1et tud felteni egyszere de összeadódik a buffokkal pl:
ES mpower1 acu3 clerity2 vm3 1 lehet fent egyszere de összeadódik a vele megfelelő buffal.............
A törpe buff egyszere egy lehet fent és +10% ot ad arra amit add.
Golem Sharpen Edges (L49) – increases sword type of weapons p.atk & critical chance, 10 minutes party buff. (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Golem Spikes (L49) – increases hammer type weapon p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Golem Bow String (L49) – increases bow type distance + p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
Strengthen Heavy Armor (L46) – increases heavy army p.def, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
Strengthen Light Armor (L46) – increases light armor p.def + evasion, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
Strengthen Robe Power (L46) – increases MP regen rate, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
igen minden olcsob lesz. -
FickDeineStory #74547 a 3 EU-s szerveren -
BaalKain #74546 A törpe party buff mit tud?
És lesz fegyver meg páncél amortizáció? -
#74545 sosem vesznek skilleket el cronicle váltás után, maximum a meglévőt nerfelik. 1-2 új skillt kapnak a summonerek, de sztem a törpe party buff lesz a legérdekesebb :) -
#74544 tényleg nem tudja valaki a graciaban bevezetendő új summon buffok kiegészítések lesznek csak vagy átveszik a régiek helyét?
pl warlock queen of cat eddig a blessing of queen miatt volt menő
most lesz btb bts haste meg mifene
marad a blessing of queen is mellette vagy azt elveszik?
köcce -
#74543 talán franzon
de ebben nem vagyok biztos -
#74542 Ertem, thx! Amugy melyiken találkozhatok a legtöbb magyar játékossal? -
Monoton #74541 Mindegyik 1x -
#74540 Tervezem a game megvásárlását, kellene egy kis info! Azt honnan tudom, hogy melyik szero, milyen Rates, vagy egyformák?
Hivatalos oldalon nem találom, vagy vaksi vagyok! :)
Bartz
Devianne
Teon
Franz
Luna
Sayha
Aria
Phoenix
-
#74539 őőő az elmaradt, hogy Franz -
#74538 Ha valakinek lenne olcsó SE-s acc-ja mitől meg akar szabadulni pm me. Cucc nem lényeg -
#74537 Azert volt szukseg a Lunara, mert volt/van ra igeny. NcS felebredt, bar jo keson, hogy szukseg van tobb EUszervere, mivel 2EUszerveren jatszottak majdnem annyian, mint a tobbi 8 USszerveren osszesen. Es azt is figyelembe kell venni, hogy sok europai jatszik/jatszott USszerveren, akik tranfszfereltek vagy szeretnenek, csak nem tudtak. ES nem volt nagy mellefogas, jell.pillban Luna a 2dik legnepesebb szerver.
-
FickDeineStory #74536
Lineage II
Fejlesztő: NCsoft
Kiadó: NCsoft
URL: www.lineage2.com
Ár: Ingyenes
Havidíj: 8$/hó
Előfizetők:.1.3millió
Miért ezt válaszd?
Középkori környezetben játszódó fantasy, mely még a hardcore játékosoknak is többet képes nyújtani szintgyűjtögetésével, küldetéseivel, PvP küzdelmeivel, hatalmas várostromaival, vagy csupán egyszerű hentelésével.
a Gamestar megint alkot, a "Melyik MMO-t választja?" cikkükbe többek között a Lineage 2-t is lehúzták és szokás szerintem csak a wow-ot éltetik, a cikkükbe a wow-on és a guildwars-on kivül kb minden játék játékosainak számát oszották 15-el (a férgek) ráadásul képesek voltak 1 c3-as v attól régebbi képet a cikk mellé tenni. Mondanom sem kell szidják őket és a wow-ot is -
FickDeineStory #74535 szóval akkor újra kezdenek feltámadni a szerverek, de mondjuk én nem igazán értem miért kellett akkor Luna szerver ha már meg bezárnak régi szervereket. Pláne hogy sokan azt mondjak hogy majd a ct 2.1-el és 2.2-vel sok új játékos fog jönni a könnyített fejlődés miatt. -
#74534 Hali ismét vásárolnék Franzon.
Itt a lehetőség, hogy mindenki megváljon az elfekvő felesleges cuccaitól.
WTB KRIS +4 +5 +6 inkább 5 vagy 6.
Kellene 4 darab.
Üdv. -
#74533 hja kapjabe, ezzel igy most nem nyertem semmit...giran piac kb. 5x akkora mint volt, olympian is utos meccsek zajlanak -
#74532 Gracia part 2 A szines golyók kronikája!!!!!! -
#74531 2bol1. Ven kuwaiti kujon lehuzott:P Gz. GoXpthenuseit.
Azt mifene a nagy osszeolvadas utan?
Meg hogy mindenki tudja mirol fog szolni a Gracai2 -
#74530 gZ!!! :) -
#74529 napi craft
-
#74528 Másnak is down-nak írja a login server a 3 európai servert(Luna Franz Teon)?
Valami ötlet?....egyik reggel volt hasonló szitu. -
#74527 :O -
#74526 Hehe, ingyen karakternévcserét kaptam a karimra amit amúgy is meg akartam lépni, de így kevésbé deficites :) Mostantól GAther néven lehet elérni Linnei helyett :) -
#74525 bocs megint eszembe jutott valami
vennék még 1000 moonstone shardot meg 20 quicksilvert
üdv -
#74524 Én is így halottam. -
Gumbo #74523 pve-re ezzel a setuppal jó. -
#74522 th de csak pve-re
+5 str +4 dex van vele ee meg bishop is
nem lesz jó? -
Gumbo #74521 mit akarsz te ezzel dye-olni? -
#74520 sziasztok
franzon vennék 3 +10-es homut lehetőleg sa nélkül vagy ds-t az lehet focusos :D
str +4 con -4 és dex +4 con -4 és str +1 con -1 dyeokat is mindegyikből jöhet 60 darab
kössz -
Gumbo #74519 mindig úgy meghatódok eme zene hallatán. előtörnek a régi emlékek -
BaalKain #74518 Én úgy hallottam vagy olvastam 1-2 hónapja hogy külön sorba kerülnek a song-dance buffok és ennyi :) -
#74517 bocs a duplapostért..
mit ért azalatt hogy "a song és dance mostmár kategorizálva van" ?
szoval elvileg ha van rajtam egy song, és nyomok egy dance of warriort, akkor a skill alap manáját fogja levonni, nem úgy, mint ha már lenne rajtam 1? -
#74516 :o tényleg tök ugyanaz :D -
#74515 lol gracia preview oldal zenéje ugyanaz mint a c1-es login sceen zene -
#74514 Milka, regebben szo volt rola hogy akartal venni LineageII Collectors Edition dobozt. Ha jol latom most mar van lehetoseg rendelni NCSofttol europaban meg tobb orszagba, es a kiszallitasi adatoknal is lehet megadni magyar cimet. Sot, paypalrol is fizethetsz. Beprobalod 79.99 euroert? -
#74513 Ribanc FTW akarom mondani SaYha!!! Mekkora név:) alig várom, hog ylogolja a Sayhára:P
-
#74507 O'RLY fck L2WH EVOwned me :(:D -
#74506 Direct links are not allowed! De tudjuk, hogy mire gondoltál -
#74505 baium
ennél pontosabbat nem tok sry :/ ;>