Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akhi
Még mindig eladó Franzon lvl75 spoilos torpe subolt 300 milla ertekel rengeteg matival az accon meg van egy 40 s kovacs torpe is. Pm me ha erdekel

Latom te is hasonloan "mákos" vagy mint Én.
Bar nekem 3 nappal ezelott sikerult egy SLS-t felhuznom +4-re 😛 😊

Egyet megtanultam: En tobbet csak kurva olcso fegyokon elvezkedek ha enchantolni akarok.
FragStaR
Ha kell valakinek gyorsan és tutira adena Franz -on az szóljon van most úgy kb 600 milla eladó. 140 Ft / millia áron (lehetõleg 100 millánál kevesebbet ne akarjatok venni) pm itt (vagy msn) de inkább itt

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Endaer
az enchantolás mindig is rizikós volt, ha dupla vagy semmit játszol, akkor erre jobban fel kellene készülni lelkileg 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Az eszem megáll amugy, miota itt vagyok franzon minden fegyóm tört 4-re, amit 4 felett vettem az is mind tört a következõ enchantra, emellett minden kraftom tört. Ma: Shyeed bow craft nem sikerült, 3 Dark screamer tört 4re, majd a legjobb: Arcana mace/acu szintén 4re.
Na ugy látom tényleg pihi jön mert Franzon semmim nincs. <#levele><#falbav><#rinya><#rinya>

Endaer
...de azt is csak max 16 bites keppel...

MeoH
Alt+pvel mar eleg jol futna rajta 800x600ban😛

fuck mmo's..i.,

darkmenx
In the age of Chaos...
only DDR3 can render...
the Carmael...
the Final Victory...

uj ram, alaplap, proci, vga.

imho a kovetkezod vedd:
XFX NVIDIA nForce 780i SLI
eVGA NVIDIA GeForce 8800GTX 768
2x2GB Corsair Dominator DDR2 8500
intel core 2 extreme QX9650
150 gb western digital raptor
olyan $2.5-3000 bol kijosz. alaplapot nemhinnem h tudnal venni itthon, tobbit igen.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

DarkVen
Gordi Bejöttem a karival, kipróbáltam, és tényleg 16-ot sebeznek bele, és nem kell hozzá ud-sem! Sztem ez egy durva bug! Este még kipróbáljuk, hogy playerek hogy sebzik, mert egy blasin swampos war szituban engem palával 8k hp-val 7 lövésböl ölt egy sps, õt majdnem 20-ból! az sps meg is lepõdött 😄 Akkor betudtuk annak, hogy biztos crit-et lõtt belém, nem néztük meg mert elpörgött. Ezek után viszont végignézzük a varikkal 😊

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Fekabandi
Egyebkent..alaplapom a következõ: Asus A7N8x-x

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

Fekabandi
Hy..akor csak memoriat nyomjak bele?😮

vagy vegyek :

alaplaot
procit
vga
?:S

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

darkmenx
van 3 walker kodom amit odaadok az elso 3 szerencses pmezonek. 1kod / ember.

"amig a keszlet tart"

a tobbi kod mar 1000ft/db aron lesz atveheto csak 😄

Gordis2k
Semmi vagy kamu vagy BUG. Vagy fritenzzaja van de az smnerfel DMG-t ilyen mértékben. Semilyen körülmények közöt nem létezik hogy ilyen keveset szivjon rá még UDban is 30körül lenne.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DarkVen
Egy aprócska kérdésem lenne, hátha ti tudjátok a választ, mert nagyon irritál:

Adva van egy 73-as BD, és egy 73-as paladin, mindettõn unsealed maja ékszerszet, lvl2-es magice barrierrel. + dark resis buffal.
A bd értékei így 906-os m.def, 23 Dark res atrib. A Paladin értékei: 902-es M.def és 33-as dark res atrib. ezek után forest of the deadban a bone puppeterek a paldinba 163 at sebeznek hp-szívással, a bd-be meg 16-okat!!!! A bd lazán beáll 4 pupetter közé, és semmit nem sérül, nagyobb a hp-regje, ha meg én beállok ugyan azok a mobok közé belém 163-akat sebeznek 16 helyett. ( másba is 170-200 között sebeznek ilyen értékekkel.) MI lehet a bd-vel hogy ilyen resistje van? Megjegyezném még, hgoy más mobok hp-szívásos skilljei rá nagyobbat sebeznek 10 pontal mint a paladinra! De a puppetter csak 16-ot! <#wow1>
(a környéken lévõ összes mob átlag magic sebzése 150-300 dmg között mozog) Az augment a fegyóján Critical 12/ dodge 6/ cp-reg 0.2

\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.

Gordis2k
Soha. Gimp, noob, szuper EMO.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

hello, nemnagyon volt meg kamael karim. A kamael faj az erõs? marmint pl egy mid-high rate szeron meglehet csinalni hogy pl a legerõsebbek között legyen??

darkmenx
ventrilo IP? 😄

Gordis2k
Hát több száz lehetöség van amit adhat minden féle extrák van ami semmit nem ér van ami hihetetlen durva(pl. sebezhetetlenség). random változik az hogy menyi és milyen kell oda van irva mikor csinálod.

Herold
Ez az augment dolog hogy mûködik? Van egy 72-es SH-m, meg 55-ös és 64-es kövem és egy Valhallát szeretnék "augmentálni". Mi lesz belõle, miért lesz jobb? Valami gemstone-t is kér de nem tudom hány db kell.

solyomb
Feb 29-n rámírt, napközbe hogy adjam már meg az accom mert kéne még pár feedpont Siyeonra, én kérdeztem hogy WTF, mikor már 1 hete megállapodtunk az összes ES-el hogy klántol függetlenül osztjuk fel a heroságot, és ebben a honapban ravenstorm lesz, utána én, majd silque majd liby. Ebbe belement Glyssinder is meg Stellvia is... Ezek után jött ez a pm, kicsit felháborodva elkezdtem vele beszélgetni, hogy miafaszért megint az inaktiv fényesrenyaltseggü botkariját feedelik, hamár fel akarja rugni a megállapodsát, legalább belõlem csináljanak herot mert én aktiv vagyok, pár percnyi magyarázkodás után lezártuk a témát ott, hogy jolvan adjam meg az infom este feedeli a karit, de nem ígérhet semmit.
Fél egy körül felszereltem a karim olyra, megadtam az infokat Stellnek és kiléptem, csodák csodájára ismét siyeon lett a hero, ugy hogy nekem lejátszott meccsem se volt, ahogy magyarázat se stelltõl. Amikor meg nyomorék hazugnak neveztem kibanolt trolirol, és letiltott msnrõl, majd játékba magyarázott, de valamiért a klánbol még nem rakott ki, pedig nagyon probálta fitogtatni az erejét, de a kick gombot már nem nyomogatta olyan bõszen😊
Endaer
Igen, Trishinatol volt az info 😊 akarhogy is, gaz, eddig tartott lerombolni mindazt amit Porth, Fang, a tobbiek es persze ti is kozosen letrehoztatok. Kar erte. 😞

Gordis2k
Trisinárol beszélsz! És Stelvia HAZUDIK én és Noto is kategorikusan kijelentetük ha Catalystal allira lépünk távozunk azonnal! Trisnek hazudta Stelvia, hogy beleegyeztem (LOL) mert õ csak igy ment bele mert imád minket magyarokat! Viszont te is látod már, hogy ez egy gyönyörû pucs volt. A szavazás is meg let hamisitva! Stalvia és a catalyst 4 nappal elõte megegyeztek! És elkészitették a közös oldalt!

A legdurvább!! A Szavazás elõt közölte, hogy amer most mondta neki csak akkor hajlandoak velünk maradni ha First forum lesz a közös és first ventrire költözünk és FirstNovavita alli lesz és nem NovavitaFirst. Megkérdeztem Amert és fel volt háborodva... mindanyian ugy érzik Stelv hátbaszurta õket(igy is van). Ahogy Sancit is átba***ta nem kicsit a szemét.... és nekem is behazudta az éxereket de viszatartota 4!! napig, hogy azzal maradásra birjon. De jol beszopta nekem a barátság sokkal többet ér mint egy rohadt baium meg egy tezza!

Endaer
és még én nevezem hitvány régi szarnak a saját gépemet? o.O

Gordi: már csak azért is jó hogy kiléptetek ICAból ti is, mert Stellvia azt mondja, neked mindent elõre elmondott, és hogy te tudtál mindenrõl ami történni fog, ezért Stellvia meglepõdött azon hogy a magyarok eltûntek. LOL. Elég hihetetlennek tartottam (és tartom) ezt a sztorit, amikor egyik kedves lány klántárs ventrin ezt mesélte nekem (nem közvetlenül Stell'-tõl jött ez az infó).
btw, viszlát Sieghardt - kedden este már Bartzon sétálgatok ha nem késlekedik a kedves NCSoft. Ezzel Bartzon kettõre emelkedik a magyarok száma, és Errorral mindketten nagyon reméljük, hogy annyi is marad. <#vigyor2>

Gordis2k
Ezek nem a gépigényeid😊 ez a géped.

Szinte semit nem kell kicsirélned csak:

Alaplap (mert az új procit nem bírja)
processzor (mert éppen elég de garfikát ne várj)
memora (mert nem kevés hanem nulla)
videokártya (hadjuk)
vinyo (alap 10giga a játék)

Ugyhogy nem gáz 😛 szinte semmit.

Csa!
Szerintem RAM és Video Kari bar az elso lenne a legfontosabb!
BB

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

DarkVen
Köszi, megfelelõ! 😄

Jelentkezõket klánba továbbra is várunk Franzon!

Tüskés
RAMot, sokat.

Idyll

Fekabandi
Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Lineage 2 vel szeretnék jáccani,de mikor elindítom a játékot elkezd szaggatni a játek nagyon...

Gépigényeim a következõk:

mit kellen bele vennem h eggy eleg szep grafon menjen a jatek?<#email>

MeoH
Dino sziget kveszt. Kontaktolj Fragstarral vagy Dettoval, nekik szokott lenni.

fuck mmo's..i.,

WTB Shyeed bow rec @ franz!! pm ide!! köszi
Amugy TOP A fegyó reciket honnan lehet szerezni?

nlaci86
Kel, az ownolni az megolni,bealazni,lezuzni stb. Szal olyasmi hogy a te ribancod lesz😄
Az owners az hasonlo gondolatmenet.
A powa,powwa az meg power vagy ero,hatalom,stb. rem megfelelo a valasz😊

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Padidiver
Bocs, nem neked ment hanem darkvennek csak balfasz vagyok ennyi!:>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

bocs mivel nem nagyon szoktam irkálni forumokra emiatt nem nagyon érdekel a fogalmazás és angolt többször használom ...

Excal1bur Leader of Sleepers

Padidiver
szotar.sztaki.hu

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Gordis2k
Megvettem a kodot az EE nek😊 Minden a legnagyob rendben!

hali! írnál gyorsjelentést. EE hez kell kód? hogy látod? mert lehet már hétfn tudnok csinálni...

Mini Army Commander

Gordis2k
15kt adok érte

DarkVen
jó az oldal, csak egy aprócska szépséghibája van: ANGOL 😞!

daemonervosa

Trolling is a art.

TruBy
Nem értem sky miért nem véltoztatsz nevet, és jösz vissza játszani.
Bár én biztos kapásból PK-ználak.

DarkVen
jo is lenne, ha visszajönnél, addigra összejön egy knightparty is 😄

DarkVen
Egy pár láma kérdés:
mit jelent az hogy Pwners?
mi az hogy valaki mindenkit own-olni fog?
és mi az a Powa?

Van 74/67 DA/BD sub is eladó... 😄 1ébként multkor vki meg akarta venni de inkább megtartotta hátha nyáron ujra kedvet kapok 😛

Excal1bur Leader of Sleepers

Facek
Van ám ócsóér 77/55 prophet/bd is 😄 , franzon, ha a jocié nemkéne <#crazya>
meszitibi
Akhi bácsi léccives ird le privibe, hogy mennyit kérnél a törpédér, és hogy mi van nála. Irtam pm-et de nem válaszoltál :S

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

daemonervosa
16k

Trolling is a art.

komolyra forditva a szót, amennyit adnának, azt te keveslet, amennyiért adni akarod meg irreális. noble pp olimpiára való, oda meg sok cucc kell neki

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

5 forint, csakmert az 1-2 forintosokat kivonták

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

VipJoco
Ajánlatokat várok ki mennyit adna egy 78 / 75-ös (hierophant/Tyrant) noobles karakterért Franz (adena is szóba jöhet)? PM ME

Nem ilyen 5-15k -s ajánlatot akarok 😛