Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar nekem 3 nappal ezelott sikerult egy SLS-t felhuznom +4-re 😛 😊
Egyet megtanultam: En tobbet csak kurva olcso fegyokon elvezkedek ha enchantolni akarok.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Na ugy látom tényleg pihi jön mert Franzon semmim nincs. <#levele>#levele><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
imho a kovetkezod vedd:
XFX NVIDIA nForce 780i SLI
eVGA NVIDIA GeForce 8800GTX 768
2x2GB Corsair Dominator DDR2 8500
intel core 2 extreme QX9650
150 gb western digital raptor
olyan $2.5-3000 bol kijosz. alaplapot nemhinnem h tudnal venni itthon, tobbit igen.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
vagy vegyek :
alaplaot
procit
vga
?:S
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
"amig a keszlet tart"
a tobbi kod mar 1000ft/db aron lesz atveheto csak 😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Adva van egy 73-as BD, és egy 73-as paladin, mindettõn unsealed maja ékszerszet, lvl2-es magice barrierrel. + dark resis buffal.
A bd értékei így 906-os m.def, 23 Dark res atrib. A Paladin értékei: 902-es M.def és 33-as dark res atrib. ezek után forest of the deadban a bone puppeterek a paldinba 163 at sebeznek hp-szívással, a bd-be meg 16-okat!!!! A bd lazán beáll 4 pupetter közé, és semmit nem sérül, nagyobb a hp-regje, ha meg én beállok ugyan azok a mobok közé belém 163-akat sebeznek 16 helyett. ( másba is 170-200 között sebeznek ilyen értékekkel.) MI lehet a bd-vel hogy ilyen resistje van? Megjegyezném még, hgoy más mobok hp-szívásos skilljei rá nagyobbat sebeznek 10 pontal mint a paladinra! De a puppetter csak 16-ot! <#wow1>#wow1>
(a környéken lévõ összes mob átlag magic sebzése 150-300 dmg között mozog) Az augment a fegyóján Critical 12/ dodge 6/ cp-reg 0.2
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Fél egy körül felszereltem a karim olyra, megadtam az infokat Stellnek és kiléptem, csodák csodájára ismét siyeon lett a hero, ugy hogy nekem lejátszott meccsem se volt, ahogy magyarázat se stelltõl. Amikor meg nyomorék hazugnak neveztem kibanolt trolirol, és letiltott msnrõl, majd játékba magyarázott, de valamiért a klánbol még nem rakott ki, pedig nagyon probálta fitogtatni az erejét, de a kick gombot már nem nyomogatta olyan bõszen😊
A legdurvább!! A Szavazás elõt közölte, hogy amer most mondta neki csak akkor hajlandoak velünk maradni ha First forum lesz a közös és first ventrire költözünk és FirstNovavita alli lesz és nem NovavitaFirst. Megkérdeztem Amert és fel volt háborodva... mindanyian ugy érzik Stelv hátbaszurta õket(igy is van). Ahogy Sancit is átba***ta nem kicsit a szemét.... és nekem is behazudta az éxereket de viszatartota 4!! napig, hogy azzal maradásra birjon. De jol beszopta nekem a barátság sokkal többet ér mint egy rohadt baium meg egy tezza!
Gordi: már csak azért is jó hogy kiléptetek ICAból ti is, mert Stellvia azt mondja, neked mindent elõre elmondott, és hogy te tudtál mindenrõl ami történni fog, ezért Stellvia meglepõdött azon hogy a magyarok eltûntek. LOL. Elég hihetetlennek tartottam (és tartom) ezt a sztorit, amikor egyik kedves lány klántárs ventrin ezt mesélte nekem (nem közvetlenül Stell'-tõl jött ez az infó).
btw, viszlát Sieghardt - kedden este már Bartzon sétálgatok ha nem késlekedik a kedves NCSoft. Ezzel Bartzon kettõre emelkedik a magyarok száma, és Errorral mindketten nagyon reméljük, hogy annyi is marad. <#vigyor2>#vigyor2>
Szinte semit nem kell kicsirélned csak:
Alaplap (mert az új procit nem bírja)
processzor (mert éppen elég de garfikát ne várj)
memora (mert nem kevés hanem nulla)
videokártya (hadjuk)
vinyo (alap 10giga a játék)
Ugyhogy nem gáz 😛 szinte semmit.
Szerintem RAM és Video Kari bar az elso lenne a legfontosabb!
BB
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Jelentkezõket klánba továbbra is várunk Franzon!
Gépigényeim a következõk:
mit kellen bele vennem h eggy eleg szep grafon menjen a jatek?<#email>#email>
Amugy TOP A fegyó reciket honnan lehet szerezni?
Az owners az hasonlo gondolatmenet.
A powa,powwa az meg power vagy ero,hatalom,stb. rem megfelelo a valasz😊
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Excal1bur Leader of Sleepers
Mini Army Commander
Trolling is a art.
Bár én biztos kapásból PK-ználak.
mit jelent az hogy Pwners?
mi az hogy valaki mindenkit own-olni fog?
és mi az a Powa?
Excal1bur Leader of Sleepers
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"