88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• airaction
    Mármint 2: 1 weapon + 1 armor... Legalábbis értelmezve amit írtál. :P
  • Gordis2k
    A summoner 1et tud felteni egyszere de összeadódik a buffokkal pl:

ES mpower1 acu3 clerity2 vm3 1 lehet fent egyszere de összeadódik a vele megfelelő buffal.............

A törpe buff egyszere egy lehet fent és +10% ot ad arra amit add.

Golem Sharpen Edges (L49) – increases sword type of weapons p.atk & critical chance, 10 minutes party buff. (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
    Golem Spikes (L49) – increases hammer type weapon p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
    Golem Bow String (L49) – increases bow type distance + p.atk, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 weapon buffs can exist at once)
    Strengthen Heavy Armor (L46) – increases heavy army p.def, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
    Strengthen Light Armor (L46) – increases light armor p.def + evasion, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)
    Strengthen Robe Power (L46) – increases MP regen rate, 10 minutes party buff (only 1 type of the 3 armor buffs can exist at once)

igen minden olcsob lesz.
  • FickDeineStory
    a 3 EU-s szerveren
  • BaalKain
    A törpe party buff mit tud?
    És lesz fegyver meg páncél amortizáció?
  • pharao
    sosem vesznek skilleket el cronicle váltás után, maximum a meglévőt nerfelik. 1-2 új skillt kapnak a summonerek, de sztem a törpe party buff lesz a legérdekesebb :)
  • molnarpe80
    tényleg nem tudja valaki a graciaban bevezetendő új summon buffok kiegészítések lesznek csak vagy átveszik a régiek helyét?

pl warlock queen of cat eddig a blessing of queen miatt volt menő
    most lesz btb bts haste meg mifene
    marad a blessing of queen is mellette vagy azt elveszik?

köcce
  • molnarpe80
    talán franzon
    de ebben nem vagyok biztos
  • dante3
    Ertem, thx! Amugy melyiken találkozhatok a legtöbb magyar játékossal?
  • Monoton
    Mindegyik 1x
  • dante3
    Tervezem a game megvásárlását, kellene egy kis info! Azt honnan tudom, hogy melyik szero, milyen Rates, vagy egyformák?
    Hivatalos oldalon nem találom, vagy vaksi vagyok! :)

Bartz
    Devianne
    Teon
    Franz
    Luna
    Sayha
    Aria
    Phoenix
  • VipJoco
    őőő az elmaradt, hogy Franz
  • VipJoco
    Ha valakinek lenne olcsó SE-s acc-ja mitől meg akar szabadulni pm me. Cucc nem lényeg
  • MeoH #74537
    Azert volt szukseg a Lunara, mert volt/van ra igeny. NcS felebredt, bar jo keson, hogy szukseg van tobb EUszervere, mivel 2EUszerveren jatszottak majdnem annyian, mint a tobbi 8 USszerveren osszesen. Es azt is figyelembe kell venni, hogy sok europai jatszik/jatszott USszerveren, akik tranfszfereltek vagy szeretnenek, csak nem tudtak. ES nem volt nagy mellefogas, jell.pillban Luna a 2dik legnepesebb szerver.
  • FickDeineStory

Lineage II

Fejlesztő: NCsoft

Kiadó: NCsoft

URL: www.lineage2.com

Ár: Ingyenes

Havidíj: 8$/hó

Előfizetők:.1.3millió

Miért ezt válaszd?

Középkori környezetben játszódó fantasy, mely még a hardcore játékosoknak is többet képes nyújtani szintgyűjtögetésével, küldetéseivel, PvP küzdelmeivel, hatalmas várostromaival, vagy csupán egyszerű hentelésével.

a Gamestar megint alkot, a "Melyik MMO-t választja?" cikkükbe többek között a Lineage 2-t is lehúzták és szokás szerintem csak a wow-ot éltetik, a cikkükbe a wow-on és a guildwars-on kivül kb minden játék játékosainak számát oszották 15-el (a férgek) ráadásul képesek voltak 1 c3-as v attól régebbi képet a cikk mellé tenni. Mondanom sem kell szidják őket és a wow-ot is
  • FickDeineStory
    szóval akkor újra kezdenek feltámadni a szerverek, de mondjuk én nem igazán értem miért kellett akkor Luna szerver ha már meg bezárnak régi szervereket. Pláne hogy sokan azt mondjak hogy majd a ct 2.1-el és 2.2-vel sok új játékos fog jönni a könnyített fejlődés miatt.
  • molnarpe80
    Hali ismét vásárolnék Franzon.
    Itt a lehetőség, hogy mindenki megváljon az elfekvő felesleges cuccaitól.
    WTB KRIS +4 +5 +6 inkább 5 vagy 6.
    Kellene 4 darab.

Üdv.
  • ooorrrsss
    hja kapjabe, ezzel igy most nem nyertem semmit...giran piac kb. 5x akkora mint volt, olympian is utos meccsek zajlanak
  • Gordis2k
    Gracia part 2 A szines golyók kronikája!!!!!!
  • MeoH #74531
    2bol1. Ven kuwaiti kujon lehuzott:P Gz. GoXpthenuseit.

Azt mifene a nagy osszeolvadas utan?

Meg hogy mindenki tudja mirol fog szolni a Gracai2
  • xt198
    gZ!!! :)
  • ooorrrsss
    napi craft
  • Epszilon
    Másnak is down-nak írja a login server a 3 európai servert(Luna Franz Teon)?
    Valami ötlet?....egyik reggel volt hasonló szitu.
  • BEAST #74527
    :O
  • GAthersw
    Hehe, ingyen karakternévcserét kaptam a karimra amit amúgy is meg akartam lépni, de így kevésbé deficites :) Mostantól GAther néven lehet elérni Linnei helyett :)
  • molnarpe80
    bocs megint eszembe jutott valami

vennék még 1000 moonstone shardot meg 20 quicksilvert

üdv
  • TruBy
    Én is így halottam.
  • Gumbo
    pve-re ezzel a setuppal jó.
  • molnarpe80
    th de csak pve-re
    +5 str +4 dex van vele ee meg bishop is
    nem lesz jó?
  • Gumbo
    mit akarsz te ezzel dye-olni?
  • molnarpe80
    sziasztok

franzon vennék 3 +10-es homut lehetőleg sa nélkül vagy ds-t az lehet focusos :D

str +4 con -4 és dex +4 con -4 és str +1 con -1 dyeokat is mindegyikből jöhet 60 darab

kössz
  • Gumbo
    mindig úgy meghatódok eme zene hallatán. előtörnek a régi emlékek
  • BaalKain
    Én úgy hallottam vagy olvastam 1-2 hónapja hogy külön sorba kerülnek a song-dance buffok és ennyi :)
  • xt198
    bocs a duplapostért..
    mit ért azalatt hogy "a song és dance mostmár kategorizálva van" ?
    szoval elvileg ha van rajtam egy song, és nyomok egy dance of warriort, akkor a skill alap manáját fogja levonni, nem úgy, mint ha már lenne rajtam 1?
  • xt198
    :o tényleg tök ugyanaz :D
  • phalanx
    lol gracia preview oldal zenéje ugyanaz mint a c1-es login sceen zene
  • Endaer
    Milka, regebben szo volt rola hogy akartal venni LineageII Collectors Edition dobozt. Ha jol latom most mar van lehetoseg rendelni NCSofttol europaban meg tobb orszagba, es a kiszallitasi adatoknal is lehet megadni magyar cimet. Sot, paypalrol is fizethetsz. Beprobalod 79.99 euroert?
  • Gordis2k
    Ribanc FTW akarom mondani SaYha!!! Mekkora név:) alig várom, hog ylogolja a Sayhára:P

• mAilkaEVO3
    O'RLY fck L2WH EVOwned me :(:D
  • pharao
    Direct links are not allowed! De tudjuk, hogy mire gondoltál
  • mAilkaEVO3
    baium
    ennél pontosabbat nem tok sry :/ ;>