88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74670 Nem piti drop, gratu! :-) -
#74669 accod fizetve van, aktiv?
kiegeszites a lenti system mappahoz - kifelejtettem a funkciok felsorolasa kozul...: a teljes chat ablak tartalmat logolja a systemben egy .log fileba, hatha meg vmikor jol jon. -
Patar #74668 sziasztok!kérdéssel fordulok hozzátok.Újra letöltöttem a l2,de nem ez a lényeg.nem tudok belépni mert nem fogadja el a a jelszómat.(már csináltam accountot)nem tudjátok mi lehet a baj?ötleteket várok:/elöre is kösz. -
#74667 Raertem, ma reggeli check files-os system mappabol keszult. Akit ennek hasznalataert bannolnak, az meg is erdemli, lawl.
-Zoom hack(Pause gombbal aktivalhato)
-Ghost camera (falon at zoomolhatsz)
-Title hack
-Center view kiszedve
-chat filter kiszedve
-systemmsg-e.dat az alapnal kicsit jobban szinezve
-Harccal kapcsolatos agyament sebzeses szovegek atirva (ha a jelenlegi formaban nem tetszik, lehet adni jobb otleteket pm-ben, nem lesz belole harag)
Egyeni kivansag szerint tovabbi szinezesre vagy modositasra is van lehetoseg, ezzel a programmal. (Csak a mar patchelt system mappa\systemmsg-e.dat filet kezeli, leiras angolul a program mellett megtalalhato.) -
FickDeineStory #74666 igen, tudom és vártam, hogy ezt fogjátok írni. Azért írtam ezt mert nappal azért észrevehetően kevesebb van belőlük és így nehezebb vadászni őket pláne ha még valki v valkik is vampírokra hajtanak. -
#74665 Szerintem Franz!
TimeCard -
Otr #74664 Olcsó timecardot tudtok ajanlani?
Sziasztok!
Szóval teon köhi!
Legyetek vidámak -
eloim #74663 nem csak éjszaka ölheted őket, nappal is, csak kicsit beljebb kell menni...
-
FickDeineStory #74662 teon-on van több magyar is szerintem max 30-40 főre tehető azok száma akik ismerik 1mást meg még valószinű vannak olyanok is akikről nem tudunk.
azért a 61+ quest-et pénz jutalmát megnövelhetnék pl mikor fod-ba a vampire hearts-okat kell gyűjteni a 120k adena helyet szerintem 1,2kk is simán beleférne hiszen leginkább csak játék idő szerint éjszaka lehet öldösni a vámpírokat ami 1 nap úgy is max 4 óra. -
FinalNaSa #74661 Kinyírták Valakast!! Szemetek!!!
z0l3e:Grat nektek!!! -
#74660 Micsoda? Server VS valakas? Látok a képen minimum 4 különböző ally-t . Fer play ez így valakassal szemben?
Egyébként sok-sok gratu hozzá! -
#74659 gz -
z0l3e #74658
-
#74657 lol. -
Monoton #74656 -
#74655 INGYEN TIMECARD LOL -
#74654 Aki többet akar tudni az orosz pvp mentalitásról, az nézzen utánna a discovery chanel football holigánok c. műsorának. NAgyon kemény...nyomtak benne 200 vs 200-at, meg 5 v 5-ot is :) -
#74653 Nem kell messzire menni...WWW.lineage2.com
és a közvetlen letöltéshez: Itt -
Otr #74652 Holtom lesszedni az L2 gyorsan? torrent is jöhet plz :Ö
-
#74651 /off
szavazzatok az EMO-mra! köszi
Tróger PEAT -
BaalKain #74650 nem -
#74649 Tiéd ez a BaalRippen kari? -
#74648 Sziasztok! Van egy kis próblémám, remélem tudtok nekem segíteni. Vettem új wireless adaptert, mert régi elromlott, megcsináltam, beállítottam, de amikor fel akarok menni L2be megbomlik a net, aztán újra visszacsatlakozik, de akkor már disconnect. Pinget mértem 6% csomagvesztésem van. Nem tudjátok mi lehet a probléma? -
Otr #74647 Sziasztok! 6Hónap után ismét magyar országon!
Huha nem kicsit változot az l2..ismét belevágok már csak 1 linket kérnék hogy honan tudom gyorsan leszedni a hellbound-ot!
Legyetek vidámak üdv!
Ja meg teon meg bratz on van karim most meik aktivabb magyar játékosok szempontbol? -
BaalKain #74646 Néha én is questelek most épp lvl 63on csinálom a 2. kasztváltót -
#74645 hát azért ne mindenki nevébe beszélj, hogy "a vitális questeken kívül senki nem nagyon csinált mást" , mert pl mi mindig megcsináljuk a 33-tól kezdődő dionban felvehető questeket, majd a heineseket is, és például azok még most is ebben a cronicle-ban is sok xp-t adnak, igaz kb 3* annyit fognak kb most adni...:) mégjobban meg fogja érni. -
Ved #74644 Sztem nem fájó, hogy marad 1x az adena meg drop/spoil a vitalityval. Pénzt csinálni úgyis csak a piac, és pénzvásárlás útján lehet. Most az, hogy 12k adena helyett 18k esik, vagy magasabb szinten mondjuk adott idő alatt 1 milla helyett 1,5m, az nem oszt nem szoroz. Ja és persze az állandóan visszavert idealizált csapatban futkorászó farmerdroidokkal is lehet pénz csinálni.
A küldik xp rewardjainak növelése szintén jó ötletnek tűnik, mert a vitális questeken kívül senki nem nagyon csinált mást,akkor meg a szarért küzködnek a megírásukkal. Bár ott is érdemes lenne az anyagiak növelésén elgondolkodni, mert az xp önmagában..... Valahogy elgondolkodhatnának azon, hogy csalás és hardcore piacoláson kívül milyen alternatív út van a pénz gyűjtésére. Persze tudom, hogy nem feltétlenül ide és nem is feltétlenül magyarul kellene ezeket írni, de mivel úgyis magasról tennének rá,ezért tökmind1. -
#74643 A questek rewardját durván megnövelték igen. Nem hat rá a vitálity sajna:( és igen a pénzre sem.. -
FickDeineStory #74642 én nem doneteltem még soha és nem is fogok és botozni se fogok
de én se látom értelmét akkor ennek a vitality-nek a quest xp reward növelés viszont jó lenne -
#74641 Mit vartatok? (bar ennyinel en is tobbet...) Szoval Marad a jo oreg Walkerity 24/7, jobb xp...
Meg 1 dolog, hogy jobb az xp, adena az marad 1x, azt ott allsz lv20on 12kval... Bar ugyis mindenki donetel, igazabol ez sem problema. -
#74640 A quest az igaz elég durva. Az első questem 2ről 7re vitt majd 10ről 14re a köv.
Remélem a raidekért és a fortressért járo vitality hosszabb. -
#74639 hát igen, én is ezt mondtam...viszont! egy gyerek tegnap este azt shoutolta talkingon, hogy megcsinált egy 10-es szinten felvehető questet, és kapott érte valami 198000 Xp-t, ami neki 11->15-ős szintre való fejlődést jelentette. lehet hogy csak kamuzott, de lehet hogy ez a vitality system a questekre is kiterjed, vagy ncsoft növelte a questekért járó rewardot. Egyébként ez a magic critikal faján meg lett oldva, mert azt írták, hogy unbuffedként növelik a magic critikallok esélyét, ful buffedként csökkentik, és a magic critical damage 4*-esről 3*-osra csökkent. Szóval nerf, de ha lecanceleznek, azert meg szep damagekat vihetsz be. A vitalyti meg télleg elég gagyi, de lehet szinttől függ, hogy meddig tart... -
#74638 HHÁÁÁTTTT ismét GG NC soft...
Ez a vitalyti biztos vicces lesz egyszer de jelen pillanatban egy VICC és az nem ugyanaz. 6óra nem játék = 1,5x xp 20!!! mobig... na akkor erről enyit szoljatok ha felövik a karika és adnak pénzt... -
FickDeineStory #74637 ismerek én sok mindenkit, pont tegnap előtt is beszélgettünk miközbe árult. nekem is sokszor soknak tűnik az az 1 nulla plusz mert ugye a 180ezer sokk al reálisabb, de ha azt nézzük pl hogy Dani is szinte egész nap játékba volt heteken keresztül (és nem afk-ba) akkor azért bele lehet gondolni, hogy miből él mert nem valószinű, hogy olyan munkája lenne amire nem kell figyelni és fizette az acc-jait meg élt is szóval ha nincsenek írtó gazdag szülei akkor nem tudod, hogy tudja megtenni.
amúgy meg oroszok veszik meg a legtöbb karaktert a teon-on és sok gazdag orosz játszik ott.
na meg saját véleményem szerint aki azzal foglalkozik, hogy karaktereket vesz és ad el az a teon-on tudja a legjobb üzletet csinálni. -
Chear #74636 Akkor mostmár el is árulhatod. :D -
#74635 Lol baszus.. a 300% az 3x os XP 250% az 2,5xes ez nem rosz a másik kb minden 10edik lövésem mcrit lol. -
PhoenixKnight #74634 WTS DA lvl 75 for only 10k usd.... avec un level trois clan et 1 mill adena. -
#74633 kb nem telt 10 percbe, hogy leessen 250%-ra :S ez nem faja... -
#74632 energy system 300% ehh :) nem rosz, kivancsi vaok ez mennyi xp nagyobb szinten -
#74631 Lv1... 1xrate... 1adena... GL HF MF...