Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most hogy így ki lettem képezve rongyolok is és leteszek gyorsan egy ECDL vizsgát 😊
U.i.: azért ez így nem volt leírva, mint finalnasa hozzászólásából is kiderült 😉
a rövidebb néha több 😊
de most már tényleg vágom
húzok is tápolni 😄
Ne haragudj de olyan szinten analfabétakompatibilisan irtam le, hogy anyám értené pedig még a power gombot sem tudja merre van a pcn.
Csak mert jó napom van és régota ismerlek.
röviden (de tényleg):
Csak s grades fegyora lehet tenni. Minden kö +5 elemental p atacot ad(a p atac kifelyezés ncsoft lustasága semmi köze hozza nevezük pontoknak) az elsõ kõ +20 pontot ad minden pont +0,5% dmg az annak megfelelõ elementálnak. Röviden ha a nujered sps akor a viz kö ad +dmgt. Ergo ha a nukered 1000et lö egy célpontba 1 kõtöl +20 pontot kap tehát mivel (ahogy irtam) 1 pont 0,5% ezért 20pont +10% dmg. Minden kö kb 50% chancel megy fel. és 150 pont a maximum nekem 28 kö kellet a maximumhoz.
A törösnél és egyébb classnál máskp müködik ugyanis a sima ütés/lövés nem elementál támadás. Teahát a kö nem hat rá se a skillekre! Viszont épp itt a csel mert mostmár mindenki skilljeit lehet enchantolni elementálra ergo ha a szurásodat (76+on) encjantolod nem costra vagy poverre hanem elementálra hat rá a kö. pl:
Egy szurás üt 1000et átlag +1 power enchantal kb 1050et +1 elementalal is 1050et ugyan az csak nem +power hanem elementallal a külömbséget leirom mindjárt a köv felyezetben. de ha neked a fegyod +20pontos(1 kö) és elementál +1ed van akkor az 1050+10% namost akor képzeld el +10 enchant+150pontos fegyo kb 2000+75% tahát 100es szurásbol cirka 3500as szurás lesz akkor egy átlag 3000-4000es szurásból? Na ennyi.
2 fontos dolog még 1 ha tüzre enchantolsz akor a sima lövésed hat a tüzgyenge mobokra mert azokon érvényesül a hatás a sima ütésnél is (hotsprings pl flawa) ugyan igy hat a vizerõs mobokra is mert azok alapbol tüz gyengék még ha nem is irja(uj sziget telyes területe). Viszont ha vizgyenge mobokat ölsz akor nerfelõdik a sebzésed (pl FoG) kivéve ha a fegyod lvl3as mert +75pontnál az elementál egyszerüen megszünteti a resisteket!! Viszont ez nuker esetén azt jelenti hogy nem müködik a surrend to water (spsnél) mert a fegyo passiv surend to watert üt!! Ergó ha egy sorceror surrend to firet tesz egy mobba(vagy egy WLock) mindenki akinek fire enchantja van megkapja a bónuszt!
Természetesen a legjobb minden nukernek a saját elementálja más nem hat rájuk (sps viz kö, sorc tüz, sh wind, necro dark), hog yharcosnak mi😊 hát természetesen a holly mert gondolj bele (nem is kell hisz látad batman 29ks lövését) 150 holly p atac+holyweapon vagy holy tánc= OWNAGE 200%+dmg nem nem vicc sima lovessel! nem csak skillel mert a holy weapon a sima lövésed szenté teszi. Hol a probléma?
Fire stone= water stone Iop kb napi 3-4 darabot ki tudsz szedni röhögve (15milla/db)
Wind=earth Cromatic highland... Csak a water dragon dobja szinte lehetetlen farmlni 40-50millio/darab (jelzem 25-30db kell egy fegyora)
Holly=dark Hellbound😊 had ne részletezzem... jelenleg a marhák akiknek fingjuk nincs 30-60milláért eladják... értéke 100-150milla körül lesz hisz a sziget zárva senki nem farmolja a köv 1 évben nem is jut ki a nagy klánokon kivül(talán) senki. Batman idõben begyüjtöte az összeset ami csak esett. Vagy fira 150pont + warlock területi surend to fire.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
szóval kiindulva a szerény ismereteimbõl
mondjuk egy fire stone ad +3 fire attribute pontot és ráteszek 3 at a fegyóra az számomra +9
hogy lesz ebbõl akkora szám (+150 vagy mi?)
és ez milyen algoritmus alapján növeli a sebzést?
szal miért lesz ettõl a 3000 sebzésbõl 5000?
illetve ez a skill enchant máshogy mûködik?
minden skillre külön külön kell tennem vagy ha a fegyómon van akkor minden skillemre fog érvényesülni?
keresgéltem a neten de nem találtam semmi igazán használható leírást
amibõl a dolgok háttérbeni mûködését megérthettem volna
illetve mondjuk a deadly blow-ra melyik jobb wind fire dark stb ...?
pontosan hogy mûködik ha kérhetném?
kösz még 1x
tippeket kérnék hogyan lehet kimaxolni egy lvl 81-es aw-t
felszerelés buff stb
a legnagyobb sebzés elérése érdekében minnél nagyobb crit rate minnél nagyobb crit dmg és atk sped és run speed
hogy tényleg 1 vagy max 2 bökéssel zavard haza az enemyt (to village 😄)
A múltkor volt szó arról hogy valami fire stone-okat pakolgattok fegyókra és attól über brutál sebzéseket tudtok kiosztani. Hogy is van ez? Gordi valami +150-es fire attrinutról beszélt vagy mi. Nézegettem a neten és valami +3-5 öt ad egy darab stone és 3-at lehet feltenni fegyóra. Hogy jön ki a +150 amitõl +16-os arcana mace jellegû lesz a fegyó?
A kevésnél is kevesebb fingom van az egészrõl.
Help pls. Mit is kell csinálnom tulajdonképpen?
Józan paraszti ésszel azt gondolnám, hogy wind stone teszek a spellhowler fegyójára, mert akkor az tényleg wind attackot növel és attól durvább lesz. De nem vágom hogy az aw blowk miért elementál alapúak és miért nõ a sebzés egy fire stone-tól.
Szal valami szájbarágós nagyon alapos egy egesz oldalt betöltõ magyarázatot postolhatnál ide Gordi 😄
Thx elõre is. Láma vok na 😄
UI.: bocs a dupla postért😊
UI.:MrDestroyer
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
1. megyünk le cataba
2. abo-t ütögetik ( én akkor még nem vagyok ott )
3. megöljük a gyereket ( aki clan nélküli )
4. lejön egy rm-es srác
5. állok az rm-s srác mellet
6. abo gondol eggyet és elkezdi szurkallni az rm-s srácot ( én csak álltam és néztem )
7. nézek mint a moziban
8. abo ujra megszurja a gyereket
9. RM-tõl wart kapunk
10. clan chatbe megindult az élet 😄
11. mivel a clan mondta hogy beszeljem meg vele, ezert megbeszeltem vele hogy abonation nincs beszámítható állapotban ezért bocsánat és vonják vissza a wart, mert nem akarunk warozni velük
12. azt mondta ok semmi baj, 12 óra mulva viszavonják a wart
13. 2 hét telt el és még mindig rajtunk a war
14. VÉGE
nos röviden ennyi.. de abonation akkor is aztmondja azért van az egész mert (hangsúlyozom) ÉN megöltem egy lila buffert aki nem volt clanba és minket ütögetett
Mert ha semmit nem csinaltak csak vartak es ti leoltetek csak ugy oket, akkor ne szaladj csodalkozva anyucihoz a kovetkezokkel:
Az ugy kezdodott Mami, hogy Õ visszautott!!
Nem kotekedes, csak marhara kivancsi vagyok 😊
UI: remélem csodálkozba és értetlenül állsz még a mai napig is hogy mia rákért is kaptunk mi war-t?😄DDD GFG😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
már elmondtuk párszor, hogy lementünk cataba és ott állt 2 csávó hát megöltük õket, erre lejött egy rm-s tag és megakart ölni minket de kililultunk. Visszamentünk és na mit nem kakadara (abo) ugy gondolta, hogy benyomja a dasht es raszur egy backstabet az rm-s srácra, ezt megcsinálta vagy 2er és mindig kilult es visszament! erre egybõl nyomta is a wart, de irtuk neki hogy izé nem akarunk warozni, bocsi, stb. és erre õ mondta is, hogy ok , õ nem haragszik meg , hogy ha nem szedjük a barátja droppját, akkor 12óra múlva visszafogja vonni a wart, de mint látod immáron 2 hete rajtunk van kb. igaz pár napja nem voltam fent szóval nem biztos, hogy azóta nem történt semmi<#levele>#levele>
Mivel linkelni egyenlõre nemtudok képfeltöltéssel meg nem szivesen szórakozom ezért küldtem pm-be egy linket!
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
GG FolkofNimrod, sztem Diplomáciai úton üzenjétek meg HB-nak, hogy tehetnek egy szivességet... jah és igazolják vissza a wart plz mert kellene a CRP... Nem tudtam, hogy ilyen irányba nyaltok, bocsika azért... U.I.: FlashXP RM-es, nem Fusionos!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Egyik klántárs azt mondta, hogy várjak kb 3-om órát, mert állítólag 3-om óránként nyílik ki. Háááát annyira bezsongtam ettõl a hírtõl, hogy egybõl lementem és zsinórban vártam rá 6! órát hogy kinyiljon az ajtó, de semmi! Egyetlen jó dolog volt ebben...lejártak a buffjaim, és enemy jött ölni a darkness room-ba...éshát...észrevettek...meghaltam, DE vártam tovább! 😊 És most, hogy az NCSZOPSZ is azt mondta, hogy a "How to" kerdesekkel ne hozzajuk forduljak, hat akkor nyomtam rajuk egy "szarok vagytok mind" Feedback-et. 😛 Egyébként azért mondtam hogy CE tudja biztos, mert a demon circletet az dobja, és SH-n csak CE-nek volt.
Egyébként már az is felmerült bennem, hogy ct1-re bezárták a boss-t, de akkor a MoS-es boss-t is eltüntethették volna. Nah jó, nem húzom tovább a szóóót, elhúzok aludni.
u.i.: Teeccenek ezek az ékezetes betûk WOOáÁá <#banplz>#banplz>
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Joci még mindig adok érte 15kt.
Ma pedig végre ismét viselhetem az adeni vár koronáját.
GZ és GF Aden várához 😊
Megvedtuk girant (atadtuk alt clannak), bevettuk Runet, es bevettuk Adent. Emelett meg kicsinaltuk Antharast megint, es ugyancsak elbantunk Frintezzaval is. jah es az SWM quest kozepen tartok ^^
Ha valakinek sok pénze összejön a locsolkodásból és netalán érdekelné a kari pm me! <#buck>#buck> Olcsobban odaadom mint bármikor az ünnep alkalmából. 😛
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)