88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#74838 En templombol nyomom... -
#74837 Hát ha a botozást megkéne gyónni akkor itt eleg sokan nagy szarba lennénk :) -
#74836 Igen 24/7-be,de szoktam kézzel játszani (Ketra ally pl) és hát avadonba meg valhallával kicsit nehéz így is a fejlődés:S
se időm se pénzem se energiám napi 4 óra játéknál többre
de elnézést kérek a botozásért majd elmegyek templomba -
#74835 Gabi ?:D -
sanyiiiii #74834 "Ő" 3 kínai farmer:D -
#74833 LOL... bot nem számit... -
#74832 Csak azt lehagytad, hogy 24/7-be tolod... -
#74831 Pedig de:) -
#74830 úgylátom mindenki visszafeküdt kicsit :P -
#74829 Respect SANTANTICA! -
#74828 uhh bocsi a dupla postért, nem az én kenyerem, de Respect SANTANTICA! -
#74827 persze mesemondó. SPS sub-om van és kézzel játszok de ahhoz, hogy 60+-on látható mennyiségű XP-t össze tudjak szedni egy nap, ahhoz egy ingame recharger is kell na meg box SE és PP. Persze herbes helyen kell ölni. EE szedi a mana herbeket conversion-os homuval 4700 manával és akkor talán tudunk folyamat ölni. Drop-ot nem kell szedni csak utólag és megvan a napi 30-40%. Ha soloba tolod, akkor egy mob sps-el 3-4 lövés és 5 perc után ülsz, tehát napi 5-10% 1X-es szorzón és persze mazoizmus a javából... (mire felhúzod soloban 76-ra szétmegy a füled a sok zenehalgatástól :P)
U.I.: EE solo powa! van olyan jó, mint anno teóm 68-as OL-jével! HELL YEAH! (pagan chapel room turn undead damage +1 na persze 1-2 buffer és máris simán üríted a szobát. 1 lövéses mobok és 80K xp/mob) -
#74826 Sanci: A sétálás nem számit! Az mesze nem Mazohista.
Pred: 1x es rate mellet offon??????? NEEEEE
-
#74825 Igaz én sps vagyok, lassan 76,de végig egyedül mentem buffer minden nélkül.
(szóval létezik:) ) -
#74824 Létezik hát!:) Csak elcseszettnek tartott karakterek kellenek hozzá;) -
#74823 EE solo FTW. Amugy létezik olyan L2ben, hogy solo? Az valami beteges mazohista dolog lehet 61+on:)
Ja és jó reggelt:) de kicsit visszafexem nem vagyok jol:( -
#74822 És te melyiket próbáltad már úgy őszintén? -
FickDeineStory #74821 Ha overlord karaktert akarsz kezdeni akkor fontos, hogy aktív klánt találj mivel csak a klán társaidat tudod buffolni. Egyszerűbb végülis ha már akkor warcryert választol általába sokan keresik ezt a buffert party-ra, illetve ha jó felszerelésed van akkor akár még szolóba is xp-zhetsz ha éppen nincs party v 1 farkassal. Mondjuk az Elven Elder is jó választás hiszen buff-ol, heal-el, rez-t ad, mana-t tölt ráadásul ha olyan helyen ölsz ahol sok az undead akkor még szólózni is tökéletes. -
#74820 érdekes, nekem 5 éve nem volt vírusírtó a gépemen mégse szedtem össze semmit -
#74819 OMG csataiii életkorod közelebb van az 1-hez, mint a 14-hez vagy elképzelhető, hogy egy gumiszobában nöttél fel? :S
Nem akarlak cikizni, de ez... egyébként elég ha kiszeded a karanténból, másodjára nem teszi vissza.
U.I.: 600 vírust akkor szopsz, ha olyan oldalakat nézegetsz... inkább játsz valami mással -
Csataiii #74818 Szenvedtem, és vhogy kiszedtem a karanténból, de ezt hol kell beállitan ih ne nézze?
Am thx -
Monoton #74817 éljen a lap alján található kereső -
#74816 Hát eleg ha a kaknub-detectet kilovod sztem. -
Csataiii #74815 Ja azt kapok 600 vírust... -
#74814 ott a pont... -
Monoton #74813 kikapcsolod a nod ot -
Csataiii #74812 játszani* -
Csataiii #74811 tehát semmi esély hogy játszhatni tudjak? C5-be nem volt ilyen... -
#74810 Hát nod32 ben nemtudom, hogy mukodik, nem azt hasznalom.
De sztem user-oldali hiba lehet. -
Csataiii #74809 És ez mi tulajdonképpen? Ki lehet iktatni? -
#74808 Valoszinuleg bekapcsolhatta valami a kaknub-detectet. -
Csataiii #74807 Üdv!
Updateltem a lienage-t, és a nod az l2.exenél virust észlel....mit lehet ez ellen tenni? -
#74806 próbáltam, nem működött... -
#74805 Gordi megadta a választ. -
#74804 O semmi? :) -
#74803 HOL?:)
Az OL egy speciális BUffer kiélezve PVPre. -
#74802 Az ol nem dd, nem nuker, de még csak nem is meelee. jah es nem is tank -
#74801 Overlord mindenkepp birja az uteseket, hisz o maga is DD valahol :) -
#74800 Devianne-on van a legtobb magyar odamenj -
center86 #74799 sziasztok. lenne pár kérdésem. szeretnék elkezdeni official serveren játszani. vagyis legalább kipróbálni h milyen is ez. a kérdésem az lenne hogy melyik szerver az amelyiken nem kell órákat várni hogy találjak egy xp partyt. valami support karaktert szeretnék kezdeni. bishop a kedvencem csak a human mystic olyan csesznyén néz ki :) talán elven elder vagy overlord lenne jó választás ^^ a kérdés, mennyire van ezekre szükség? és ami a másik, mennyire játszható karakterek ezek? úgy értem. 1-2 lövés egy dmg dealernek vagy azért van esély a huzamosabb túlélésre? :) a válaszokat előre is köszönöm^^