88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• bugike
    en kulonosebben nem foglalkozok vele, elobb-utobb ugyis nerfelnek mast is, vagy boostolnak az ijaszon, szal majd lesz valami, addig ottlesz a sub (igaz "csak" 80ig, dehat ez van). ettol fuggetlenul szerintem azert meg lehet majd jatszani az ijasszal, max meg kell szokni, de meglatjuk ugyis :P
  • ErrOrHUN
    c5 óta folyamatosan nerfelik az ijászokat, erről ennyit
  • irenicus
    jha ncnek megvan ez a hülyesége h "folyamatosan" változtattják a dolgokat mint anno c4be volt a mage mánia...aztán most ugye az ijászok voltak a "jhok"...szal..
  • ooorrrsss
    hja egy rohadt +- elojel miatt kezdhetek uj karit GG NC THX ALL!
  • bugike
    jalol elojelekkel gondban vagyok, archeres hozzaszolas visszaszivva, tenyleg sux lesz :)
  • bugike
    meglatjuk :P
    azert meg mindig lehet hasznalni, nemtom mennyi lesz graciaban a max range, viszont ha jol ertettem gordi irasat, akkor 850felett viszont 100asaval kapja a bonust. szal pl ha 1500lesz a max graciaban, akkor +70%, lehet, h elszamoltam, kit erdekel, szal a lenyeg az lesz, h tartod a ranget, abban meg amit daemon irt, hatjah toros lesz a laza.

ps: sorbon lattalak olyn (ha te jatszottal)
    TE VAGY AZ ISTEN (masik toros elleni harcra celzok :))

-bugi
  • daemonervosa
    ahha, akkor valobasz szar az ijasz :D
  • irenicus
    az ilyen nagyon kezdö quests-ket érdemes megcsinálni mint pl.:Deliver Goods ,Letters of Love ?

gordi:lvl 1 es (44en kapja) formával duállal +15% patac +15 atac speed -10% p def
    lvl2 +25% both és -15% def
    lvl3 +30% both -15% def.

ez melyik kasztokra vonatkozik pontosan?
  • Gordis2k
    Aszem nem olvastad el elég pontosan!

0-500 között 10%/100as range!!

400-499es rangbe -10%
    300-399 -20%
    200-299 -30%
    100-199 -40
    male range= -50%

• Morf
    Sziasztok!

Pár szóban hozzászólnék az elhangzottakhoz.

1st of all: mindekinek igaza van abban, hogy leszarom. A RL sokkal fontosabb, és remélem nektek is. Ezt szem előtt tartva az alábbi post fogalmazódott meg bennem minap:

Unicum Clan: Köszönöm a subquestben való segítségeteket, nagyban hozzájárultatok Ved és jómagam karakterének fejlődéséhez. Sajánlom, hogy így alakultak a dolgok.
    Nihil: Nagyon köszönöm a folyamatos karakter húzást, aki próbált már meg Overlordot felhúzni kézzel (big respect ventel), az tudja, hogy ez a világ egyik legeslegnagyobb szívása.

Visszaolvasva a Nihil által lementett kláncsetet az az impresszióm, hogy a dolog mindkét oldalról túl lett reagálva. Tény, hogy hibák sorozata vezetett a korábban taglalt eseményhez. Mi Veddel hibáztunk, hogy nem léptünk ki a sétaparty elején a klánból. Nihil hibázott, hogy beírt a csetbe. Ti hibáztatok, mert szintén túl lett reagálva a részetekről. Eltekintve az összes korábbi posttól nem szeretnék belemenni a ki ölt meg kit játékba, mert se közöm nincs hozzá, se nem érdekel. A továbbiakban is szívesen partyzok bárkivel, aki nyitott rá. Amennyiben gond az, hogy továbbra is barátkozom Nihillel, akkor természetesen keresek olyan klánt, ahol ez nem gond.

Tisztelettel,

M.
  • irenicus
    pont ez a baj nem szeretem az törösöket,de lehet rászánom magam,vagy inkább a régi kedvenc Gladi lesz,szerencsére van még 2 nap a döntésre:)
  • irenicus
    pont ez a baj nem szeretem az törösöket,de lehet rászánom magam,vagy inkább a régi kedvenc Gladi lesz,szerencsére van még 2 napos a döntésre:)
  • BEAST #74866
    De ott van az a "10%" amikor radmaszik egy melee, ut vag meg minden ... te meg meg kisebbeket sebzel, mondjuk gondolom nagyobb harcoknal ugyis a kozos targetet kell loni, mindegy ki kerget melee rangeben :o
  • daemonervosa
    tekintve hogy egy ijasz az esetek 90 százalékában 100 és 900 range kozott lő ezért az a -10% damaget nem nevezném olyan nerfnek amitol beszarnak.

jah és egyre erosebbek lesznek a tőrösök, szerencsére :))
  • BEAST #74864
    ez egesz erdekes ujitas lesz :) ... mondjuk en meg mindig a PR-t favorizalom, foleg fashion miatt xD
  • Gordis2k
    Az a baj hogy NC idiota:(
    Drasztikusan nerfel

PL mikor elvették a nukerek sleepjét lehetet volna csökenteni a land ratet de neeem... legyne 8seces cast speed... LOL
  • irenicus
    mire eldöntöm h mi legyek,jönnek az ilyen dolgok,szeretem az ilyet:)
  • Gordis2k
    Hát igen:) a megérzés helyes:) az uj cronikában az ijászok olyan nerfet kapnak amitöl beszarnak:)
    0-501 es range =-10% dmg-100 range (vagyis mali range = -50% dmg
    500-850range= normal DMG
    851- -10%/100range

És ki az akinek az über skilje 500-85 közöt müküdik?(az a max range olyankor)

És mit tudunk a HE ről? Messze lőt eddig most meg vakon lő:P

SR FTW minél gyorsabban 500-850 range közé FTW
  • Padidiver
    Üdv....
    ezeréve már...nomeg beteg vagyok és gondoltam kockulok egy kicsit...csak kb 5 perc játék után vagy néha annyi se kell neki mert már töltés közben critezik dob egy ilyent....:

2008.7.29 13:48:42
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1810 MHz with 1023MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 7600 GS (9131)
    PosCode : LS1:22672:145535:-3354 1/0

General protection fault!

History: UALAudioSubsystem::RegisterSound <- 2 <- FSoundData::Load <- TLazyArray<< <- USound::Serialize <- LoadObject <- (Sound SkillSound.mortal_blow.mortal_blow_shot 9649719==9649719/19422239 9649713 63483) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Sound SkillSound.mortal_blow_shot NULL) <- APawn::PlayInitSkillSound <- UL2SkillEffect::Shot <- APawn::SkillEffectFinalize <- APawn::MagicProcess <- APawn::NActionProcess <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

valaki help me pls mert én noob vagyok és sosem értettem ezekhez:)
    előre is köszi
  • ooorrrsss
    szerintem sem gyenge az sr de manazni kell rendesen, sajnalom hogy ezt mondtad, elment a kedvem a he-tol...gondolom a short range miatt lett nerfelve az ijjasz tarsadalom az elfek alá
  • irenicus
    én kiváncsi lennék erre az SR-s dologra (nem kötekedés miatt)
  • sanyiiiii
    Pontosan úgy ahogy mondod.
  • irenicus
    Lenne 1 ujabb hülye kérdésem:).Megrendeltem a cd galaxiból az l2-t,megjött a code meg minden,és irták,hogy kapok 30 nap ingyenes játékidöt,nha most ez csak akor lép életbe amikor,veszek még 1 30 napos gamecard-t és azt is aktiválom és utána lesz 1 60 napos játékidöm,vagy h is van ez?:)
    Kösz.
  • aalat
    Ejha!

Még kerdes..
    a lvl3 mikor esedekes? 76 alatt?
    Es melyik a jobb neki, dual vagy 2h kard? Mamint ha esetleg van tapasztalatod..
  • Gordis2k
    NA jo.

1. Az SR igencsak az egyik legjobb Ijász lesz 2 héten belül. Ha kell megmagyarázom ha nem elég ha elhiszitek.

2. A tank uj skilje egy fentartható buff amitőll normál esetben meg sem mozdul a statja. Amint dual vagy 2h kard van a kezében szépen elimbul a kari:)

lvl 1 es (44en kapja) formával duállal +15% patac +15 atac speed -10% p def
    lvl2 +25% both és -15% def
    lvl3 +30% both -15% def.

Szal a csávó drága mert kel +1 vagy 2 fegyó de imba DD lesz.

GF
  • BaalKain
    WTS lvl 74 EE @ teon ha érdekel vkit :)
  • daemonervosa
    Vmi durva klanos arc szolhatna a spanjainak, hogy szegeny cabrio itt árválodik .
  • MeoH #74851
    Teon jelen pill.ban a legjobb valasztas sztem. Esetleg meg Luna, mivel eleg uj szerver.
  • Voyager5
    Hello.
    DC sett, acumenes arcana mace, earring of antharas, necklace of valakas, ring of baium
  • Imisz
    necklace, earring, ring*
  • Imisz
    Hello! Van egy 77-es elf spellsingerem, és nem tudom, hogy milyen sett lenne nekem a legjobb. Ha valaki tudna segíteni az írja már le! Kösz!
    (és ha lehet fegyvert meg earringet is!)
  • sanyiiiii
    Nem hiszem hogy sok elf lenne a fejlesztök között
  • aalat
    Ops.. duplapost :) pont tolem lol.. na mind1.
    Gordi tudnal meselni a tankok uj dolgairol? Mert meg nem volt alkalmam felmenni PTS-re, viszont erdekel a dolog :)
    Koszi!
  • aalat
    Pedig a teon jo server :) csak hogy nepszerusitsem... bar mostanaban ahogy latom eleg sokszor szoba kerul, orulok a valtozasnak.

Es HE mindenkepp.. sajna SR benabb lett az elmult par kronikaban, laccik NC szereti a humanokat :(
  • irenicus
    igen,bocs HEAmugy miért döntöttél a HE mellett?
    Phoenix srv-n játszanak magyarok,értem ugy,hogy teon-n van ismerösöm és ott sok magyar van,de oda nem szeretnék menni.

• z0l3e
    HK = Hell Knight (DA) :P
  • ooorrrsss
    SR-t még csakcsak ismerem, de ez a HK fura nekem. A tippem HawkEye, aminek a rövidítése HE! Uj srvr indulásról nemtudok, Vitality system-ről meg annyit hogy bármit csinalhatsz, akkoris 1x lessz az adena droprate szal sztem értelmetlen 1héting nemjátszani hogy kapjal erte 2ora ketesfelszeres xp szorzot(most csak hasamra utottem, az adatok illusztációk!), questeket viszont edemes csinalni!
    En is rengeteget vacilaltam SR es HE kozott, HE nyert.
  • irenicus
    Üdv!
    Elsönek azt szeretném megkérdezni vagyis megtudni,hogy mikor várható uj srv indulás?
    Ezen kivül nem tudok dönteni,hogy SR legyek vagy HK,sajna eddig csakis tört srv-s tapasztalatom van,és ott a fullbuffok(highrate srv-n)miatt nekem jobbnak tünt a HK.Amugy ez az uj "Vitality system" mennyit javithat a solo sziváson,amikor nem találok party-t.
    Kösz.Üdv
  • Gordis2k
    LLOOOOOOLLLLLLLLL:P:P::P:
  • TruBy
    Te vagy a pap?