Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
BMX te kis cigány valaki elfenekel és máris flamelsz? OMGOMG...
Megyünk vissza, majd figyelj!
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Hogy jon ide Jaredi, meg az allitolagos gm haverja?
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Catashit meg jo nev, csak az utobbi egy evben egyre inkabb az ICA is ICAshit volt - de szerintem ezzel te is tisztaban vagy. 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
nem nem
lvl 60-ig pvp-ztem én mindenki ellen mentem neki az s grade-esnek is hátha bejön egy két jó szúrás (aztán nem, rövid úton elszálltak a reményeim 😊 )
akkor ezt még nem ismertem
azóta hallottam róla, de azóta meg nem pvpzek csak grindelek a sétálóval
lvl 81-en hozom vissza játékba
de most már tudom hogy akkor fogom tudni használni 😊
azt jöhet geci haverom a trick-el úgy leverem mint a sz... 😄
"értéke 100-150milla körül lesz hisz a sziget zárva senki nem farmolja a köv 1 évben nem is jut ki a nagy klánokon kivül(talán) senki."
Ha siman targetelne a klantarsad/partytarsad szerinted hanyat ölnék meg a jelenlegi átlagos 20ks magic kritemmel???😊
Szivesen😊
U.I. szemét milka megelõzött mert megint szofostam😛
gordi azt mondtad a nexttarget mûködik playerre is
de hogyan?
kipróbáltam hogy ott álltak cimbik körülöttem semmi
úgy is hogy ctrl + nexttarget ikon az f1 billenytyûre helyezve
szintúgy semmi
simán rátette a mobra
városban is próbálkoztam npc-kre
semmi
most akkor ez hogy is van?
jelezném annyira hülye azért nem vagyok, mint a kérdéseimbõl látszik
most már egész jól ismerem a game-t szerintem
csak az ilyen kis apró trükkök-et nem vágom még amik igazán naggyá tehetik az embert pvp-ben
akárcsak az életben a jó szakember és a még jobb szakember között is csak az dönt a még jobb javára, hogy ismer pár "titkos kis fogást"
szal ezeket akarom most felszívni utcácskáról utcácskára 😊
szerintetek ezt lehet überelni még? (gondolom igen 😊 )
most húzok egy se-t 0 --> 40 72 óra kerek 3 napomba tellett és full egyedül volt 😊
még próbálkozom majd ezt lenyomni 😄
kössz elõre is a /nexttarget to player infóért
egyelore az arany csinalas titkat keresem 😄 ami mar megvan, azzal nem vagyok elegedett, +90m nehany nap alatt nem tunik eleg optimalizaltnak, legalabbis mindenkeppen SOK penzre van szuksegem.... bartzon az S-bsps darabja is 950-1200a, es a sajat keszlet gyartasa se olyan biztato mert 95-120k kozt lattam az S-cry arat. GSS-t venni is 22a-ert vesznek, szoval az se olcsobb ut... Azert amikor a Catalysttal lementem partizni DoD-ba, es az egesz annyibol allt, hogy chant of gate... az jolesoen gyors kezdes volt 😊 2 buffkort tudtunk maradni, aztan inkabb mentunk, 3 partyt hozott rank a TD, meg elotte egyet Nova. De lenyegesen izgalmasabb es jobb a jatek, liveban, walker nelkul, meg akar swskent is, mint Sieghardt volt. 😊
Idyll
Pár napja játszom, mint írtam, senki nem ad tanácsot, hogy mit hogyan kell ebben a játékban, mert egyszerûbb beszólogatni!
Képzeld tudom, hogy mi kell hozzá, csak nem tudom, hogy hogyan tudok cry-t szerezni, mert boltban nem találtam!
Továbbiakban a döglött kutyát nem érdekli a válaszaitok!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban(nem a szerverrõl hanem mindennel ami vele kapcsolatban van) a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl(nem tudunk mert rohadtol nem ugy müködik mint az eredeti játék), ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte.
Igy hiába is irnám le neked mert igen valósuínû, hogy szara se mennél vele....se fegyot nem tudsz ott dropoltatni(mert kinövöd a szörnyet) se cryt nem tör neked a kutya sem mert 99% , hogy gmshopos rendszer van! Vagy nem honnan a francbol tudhatnánk mikor csak egy idiota fee szerver.
És legfõképpen LESZAROM. Na ezért nem válaszolunk a free szerverrel kapcsolatos kérdésekre. Akkor szolj ha hivatalosan játszol.
U.I:
QFT "Meg azért az is vicc, hogy ahhoz sincs eszed, hogy jobban megnézd hogy mi van az "Items required" után. Szépen szöveggel, képekkel le van írva, hogy még a hülye is megértse...GG" eröl nem is beszélva OMFG round
Amúgy sztem tök mindegy, hogy fizetõs vagy free servren szeretnék fegyót készíteni!<#duhos2>#duhos2>
Nemrég kezdtem vele játszani, de te tuti úgy bújtál ki anyukádból, hogy vágtad az online játékok minden csínját!<#mf1>#mf1>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ezenkivül ved le a death penalytit... ja és a high szerver nagy elõnye hogy fingod nincs a játékról 43as vagy egy darab skilled nincs... szerintem még simán human fighter vagy OMG.....
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl, ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte.

http://www.playware.hu/
a mohának mindig a déli oldala fás