Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
hogyan kell megcsinálni hogy a klanpajzson megjelenjen a logo?
küldizni kell vagy csak vmit beállitani?
REAL MADRID
fuck mmo's..i.,
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
ami ofc az elsõ file (0.rtp)<#boxer>#boxer><#violent>#violent> 95%-ánál megáll .. :S😊)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
82es Dagger FTW
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Töltsétek a PTST és menyünk UNDERGROUN FIGHTOLI!!!!!
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Sétálni jó jeligére PM ben!
😉
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Excal1bur Leader of Sleepers
79 SwM/75 Destro/40+ SpS (Hindemith)
Mégegyszer mondom büszke lehetsz magadra de az, hogy ki legit relativ nem kicsit! AKKOR NAGYON!
Aludok BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
meglehetõsen... a Hódik lelkes rajongókra akadtak ugy nézem!😄😛
ez a franzpvpskill meghát: 2 thirdclass-os(amibõl az egyik healer) karival visszamentetek egy lvl 71es gladira aki xpzik, thirdclassos skilleket használva megölitek, és büszkék vagytok rá?
az meg a másik fele, hogy clarityvel se sok manád maradt, ergo elég küzdelmes lehet egy lowbie gladit kinyirni...
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
És ezzel fenyegetni akartal vagy most csak feltünési viszketekséged van? <#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
edit: jo, van kb. 4-5 ilyen. De azok meg tobb mint masfel eve kinlodnak es meg mindig nem noblessek... 😊
dmx: egy arva rossz szavam sincs rad, meg arra, hogy mi tortent. Igaz egyelore legitkedeses farok-osszemerest se lattam itt, de nem is szeretnek. 😊
Tinibuli 4ever, igaz meg sosem voltam...de biztos! 😊
Egyébként remélem a hányós képet mutogatod! Akkor pont rád gondoltam <#banplz>#banplz>
masreszt pedig az amit most csinaltok az nempicit l2guru feeling. arra vered hogy 2en levertek egy embert (nemmintha szamitana mert kit erdekel hanyan vernek le valakit) de azt mar kihagyod a tortenetbol hogy elotte elfutottal elolle. utanna meg viszamentel egy 73as gladira a 77es adventureddel =D szepvolt te tinidiszkosztar =)
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
btw en nem ellenzem hogy egymast olitek. En orulok neki es elvezem. 😊
Lilultam mégis ezuttal 0 azaz nulla heal-t nyomtam... OMG XD
U.I.: Három a magyar igazság... BMX megyünk!