88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TuShEe
    Jah és a 200M+t érő SA cryt is kifarmoltad ugye?
    Scammelésre nem lennék büszke, mindenki rühelli őket.
    Voltam a klánban, és onnan tudom, hogy szar.
    Madness: Ad neki ismerőse pénzt...lol valószínű hogy ennyit.
    1kkk+...hát lol ez is teljesen hihető, úgy hogy nem donateltél előtte semmire.
    Lehet craftolni igen...de az is 140M körül van.
    Retardált...szeretem ezt hallani fórum mögé bújt 12 éves gyerekektől, akiknek addig nagy a szája míg Hálózati Kapcsolat Állapota: Csatlakoztatva.
  • Epszilon
    Nem is mert velem szedte össze :P
    De neked ehhez neked mi közöd van? Attól mert te béna vagy és magadból indulsz ki az nem jelenti azt hogy mindenki béna és hülye!
    Az AM-t képzeld el craftoltuk.....hihetetlen húúúúúúú sőt 2/2 sikerül hűűűűű és ezt kapd ki holnap is fogok craftolni egyet ....feltéve ha lesz keymat meg egy kevés mithril ore-m
  • MadnessX
    1,Nem értem,miért kell általánosítani.Én magam is most léptem vissza a FoN-ba hosszú idő után,és be kell valljam nem bántam meg.Tény hogy van 1-2 abszolút kezdő arc de kurvára nem kéne általánosítani.

Ezekkel az idióta sértő hozzászólásaiddal csak magadat járatod le, és bizonyítod eme fórum olvasói előtt hogy szellemileg retardált vagy.

2,Tis soha nem vásárolt adenát ingame csak te annyire kezdő vagy(és retardált),hogy csak ez jutott az eszedbe.Nem hallotál még a nagy futó grp-ról?Esetleg ha valaki adott neki pénzt mert valami régi ismerőse?
    Vagy épp scammelte? Ezernyi úton lehet pénzhez jutni,nem csak donate-el.

3,Kerestem Nihil hozzászólását amit FlashXPnek írt,kis módosítással azt raktam be volna ide neked,de sajna törölték :( (Pedig az mesteri megfogalmazás volt és illik is az ilyen általánosító balfaszokra mint te!).

• nlaci86
    1kkk+-t szedtem össze és nem legitként. Van életem. De hát van aki balfasz a botozáshoz:S nézz a tükörbe és láss egyet.
  • TuShEe
    Teljesen hihető, hogy összeszedtél 450M+t egyedül 0-ról, 4 hónap alatt, és közel noblesse szintre fejlődtél.
    Mikor másnak 7-8 hónapba tellik a 3. kasztig jutás. (legit)
  • rjacko
    asszem ntr a neve.. 70 koruli sps
  • nlaci86
    Május óta játszok, egy accal, és soha nem donateltem. Na most mire fogod verni a nyálad? Ha csak ilyen primitív módon tudsz megnyilvánulni, inkább stfu. Nem mered megadni az ig neved? Félsz a balfaszoktól? Szégyen...:DDD
  • TuShEe
    kb itt érkezett el az idő, hogy ne nézzem tovább ezt a fórumot...egy-két iq-betyár igazán gondolkodhatna elfogulatlanul.
  • TuShEe
    Csárdi mondta személyesen, hogy az...ha nagyon kell előszedek róla ss-ot.
  • TuShEe
    Attól hogy régóta botozol és bedonatelsz egy AM-et még nem fogsz tudni játszani...
    balfaszabb vagy, hidd el :)
  • Epszilon
    Netán te is ahhoz a bizonyos 6millóhoz tartozol vagy mit neonácizol?
    Vagy lelkes olvasója vagy a talmudnak?
  • nlaci86
    Mi IG a karid neve te iqkiralylany? Kivancsi vagyok balfaszabb vagyok-e nalad...
  • TuShEe
    A maradék 10%-nak pedig nagy része ha nem az egész, alapjáratban balfasz.
  • TuShEe
    megijedtem, 12 éves megvagy már?
    Jó akkor most őszintén, a FoN 90%-a balfasz még a botozáshoz is. 10-ből 9x láttam a büszke neonáci csárdit chban táncolni...mindegyikük használja, de kb egyikük se tudja hogy kell. Ami meg az erejüket illeti, egy jobb fél! party röhögve verné be a "klánt".
    szánalom az egész
  • KisEmir
    Pedig igaza van:D
  • MadnessX
    Hát ez kurva nagy! :D

+1000
  • Epszilon
  • TuShEe
    NOOB
  • bugike
    mondja ezt az, aki nem birja maga kitalalni, hogy milyen partyt csinaljon ^^

herochat meg hasonlokrol annyit, hogy orom nezni, hogy a sok gorog meg ruszki hogy probalja flamelni egymast angolul :D
    meghogy ki hanyszor olt meg kit...
    EXTAZ a legnayobb arc, o mindenkit megolt, es ugy tunik, hogy o megnyerte az l2t.
  • TuShEe
    "FoN egy kicsi klán" és akkor még finoman fejeztem ki magam...játék tudás stb-t nem említettem
  • TuShEe
    te meg nézz sieget NOOB
  • márfoglaltnick
    valaki tudna segíteni, hogy pl olympián mi a jobb tőrösök milyen tőrrel nyomják a jobbak?, mert nem igazán tom eldönteni, hogy haste vagy crit dmg. halottam erről is, arról is jót. valakinek valami tapasztalat?
  • nlaci86
    +2^^ En egyedul is jobban olok bebeee
  • MadnessX
    +1

• Epszilon
    Inkább menny el és számolgasd lvl85 milyen supportra van szükséged azzal legalább elfoglalod magad...néha olvasgass Franzon hero shoutot..
  • Endaer
    /evaluate
  • TuShEe
    :)
    Ez csak a valóság...a FoN egy kicsi klán, jóval nagyobbak állnak sorba a csatlós szerepre, de közülük is utasítanak el nem egyet.
  • Endaer
    ez aztan valoban feher zaszloval egyenerteku megszolalas volt... :P
  • TuShEe
    lol?
    revenge egyáltalán nem erős..., Angels-RM rongyá veri őket, amúgy meg pont a FoN-ra van szükségük
  • Mydgard
    Hali!

Kösz a felajánlásokat, megfontolás tárgyává tesszük! Zsirmó féle szerveren vagyunk már jópár éve, itt vannak régi barátaink is akik free szerveren nyomják még mindig. Nos a konfliktust megoldottuk, tegnap már közösen raideztünk FlashXP-vel, nincs értelme haragban lenni. A meghívással megelőztelek titeket, csak én nem Ventri szerverre hívtam a magyarokat akiket ismerek, hanem a klánba! :-) Az ajánlat áll folyamatosan azoknak, akik jönni szeretnének!

...

Más. Úgy tűnik, hogy a Revenge bika erős lett. Szerencsére most semmiféle konfliktusban nem állunk senkivel, de előbb-utóbb be kell majd sorolni valamelyik oldalra. Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék mások véleményére. Van most 11.5k CRP-nk, kellene nekünk néhány Earth Egg, Angelic Essence és Dragon Heart klánskillekhez, nincs eladó valakinek?
  • bugike
    /care

sikerult vennem, de holnap is szuksegem lesz 200darabra, ha valakit erdekel.
  • TuShEe
    ennél már csak a 10q a jobb :P
  • bugike
    WTB mithril ore @ franz asap, pm bugi ingame, tq
  • Endaer
    Silkroad*... hurra elirtam :P
  • Endaer
    ez egy offL2 forum. Az, hogy hirbol ismerjuk a Silroadot, nem jelenti azt hogy akarmilyen faszom roviditessel itt megertetheted magad. Beszelj vilagosan barmilyen nehezedre is esik vagy meg se szolalj.

FoN-osoknak: ventri szervert en is tudok kinalni, uj verzioju kliens (v3.x) kell az en szerveremhez, ha van ra igeny szoljatok pmben (hany ember hasznalna, stb); a channel termeszetesen autonomiat elvez, admint is kaphattok.
  • TuShEe
    Nekem meg mage karim van, én csak robe-ban tudok gondolkodni :)
  • attila117
    te nem tudsz olvasni?

"Most lvl 25 A robe-ban, S robe-ban? Vagy mi? Bár egyik se túl bíztató..."

én nem ezt irtam hanem azt hogy:
    mert eddig sose tudtam, max level 25 volt a sroba csak ujat kezdtem mert untam.

Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?
    és nem robe hanem SROba= silkroad online
  • Monoton
    Hát az, hogy sroba én simán elírásnak néztem :D

sroba = sorba
  • TuShEe
    "Nem tod miaz a max? hogy mostot irtál helyete?" ez is biztos vicces csak én nem értem.
    Ha ott lvl 25 voltál akkor itt sehová sem fogsz jutni, és csak szenvedni fogsz végig.
  • TuShEe
    sroba...lol...mióta van ez az emberek dns-ébe kódolva, hogy tudjam?
    Ennyi erővel te meg h.i.r.s. vagy?...lol