88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TuShEe
    megkérdezek*, megkérdezlek* megint, félinfókat közölsz*
    nehogy valaki ebbe is belekössön
  • TuShEe
    Általában sokszor mondod, hogy tőled lehet kérdezni, mikor kérdezünk mégis csak annyi a válasz valamikor, hogy olvass vissza.
    Meg kérdezek egy 80as MM-t hogy valami hogy jó, mond valamit. Meg kérdezleg téged is, te mást...indokot nem kapok.
    Vannak dolgok amiben félinfokat közöltés ami kb annyi mint a hazugság.
    Hero lettél szép dolog, pénz révén, na nem lennének ilyen cuccaid nem lenne ilyen könnyű az tény.

Szóval főleg a félinfók, félrevezetések.
  • Gordis2k
    Jaj nekem tul sok, végigolvasni... összefoglalnád velem mi a baj.. reagálnék akkor.
  • Predtom0O
    fejezzük be pls mindenkitől kérem, már kicsit unalmas, ez már ott tart hogy:
    - te avgy a hülye
    - nem, te vagy
  • TuShEe
    "Predtom00 áruljuk pénzért a jegyeket....mind2en jóljárunk

Én az igazságot kezdtem el írni, mert betellet a képzeletbeli pohár. Aztán jöttek a beszólások sorra, és én reagáltam.

Nem akarok viszályt a magyarokkal, de Csárdi egy-két fellengző hozzászólását nem néztem tétlenül. Csak az igazságot írtam, ha fáj javítsatok rajta.

De ugyanúgy írhattam volna másoknak is, mint wart küldünk a FoN-ra post után is, de Nagykert perpillanat eléggé kedvelem. (azért az a pár aktív pvp játékos nem tett volna nagy kár még a FoN-ban sem...és ezt nem kell sértésnek venni, még ha ez elvileg következne belőle)
  • ciento
    én ezt eddig elolvastam, de komolyan, tushee nem veszed észre, hogy mennyire nincs igazad? többen elmondták, hogy szerintük ez így vagy úgy (és volt olyna is hogy nem úgy mint szerinted) van, te meg szidod őket, aztán ők magukra veszik, visszaszólnak, ekkor ők már 12 évesek meg stb. nem értelek (ja és én debreceni vagyok)
  • darkmenx
    pussied out from irl fight?
  • Predtom0O
    nah innentől téma lezárva beszélgessünk a természetvédelemről inkább
  • ErrOrHUN
    szóval tusi kondás? :D
  • Kanqukac
    vagy f*m se tudja hol... féluton!
  • Predtom0O
    a jegyeket a ticketexpressz jegyirodában lehet visszaváltani és elnézést kérünka program elmaradása miatt de lesz jimmy koncert a titanicon arra van még jegy
  • Kanqukac
    Talalkozzatok mondjuk Hatvanban vagy szolnokon!
  • darkmenx
    megvedesz? :(
  • Predtom0O
    pmben lebeszéltük sajna az irl fight vagy a szópárbaj elhalasztódik mert ő debreceni én pestmegyei pmben írtam neki
    többet én ezzel kapcsolatban nem akarok foglalkozni jelenleg megvan a magam baja nem hoyg még debrecenbe szaladgáljak hülyeségek miatt
  • ErrOrHUN
    nah beszéljétek meg mikor hol, aztán kivonulunk :D
  • Kanqukac
    enyim dmx! bar kezdem birni...
  • csimi
    tushee vs predtom fight gyoztese sztem tushee lenne
    ez eleg 1ertelmu azoknak akik mar rajottek hogy l2 nem pvprol szol hanem 1mas leugatasarol...es tushee ugynezem abban nagy mester
    nemakarsz tanitani?
  • MadnessX
    Te csak maradj csöndbe TE TE TE (idézet Tusheetól):

szeretem ezt hallani fórum mögé bújt 12 éves gyerekektől, akiknek addig nagy a szája míg Hálózati Kapcsolat Állapota: Csatlakoztatva!
  • Epszilon
    Nekem úgy tűnik neked gyógyíthatatlan autópálya szindrómád van!
  • darkmenx
    az ilyen nev/nick viccek mar az ovodaban se voltak menok
  • TuShEe
    Áhh a bmx-et neeee
  • TuShEe
  • darkmenx
    hova kell menni
  • MeoH #75674
    emazing fight.
  • nlaci86
    Én meg megküzdök Kecskével, tiszta állat lesz.
  • TuShEe
    pmben zajlik tovább, de jöhet bárki felvenni a nagy találkozást :)
  • Predtom0O
    Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • TuShEe
    Büszke vagyok rád
  • TuShEe
    Kezd viszketni, találkozzunk IRL és akkor viszkessen te HŐS
  • Predtom0O
    Egy szóval nem mondtam hoyg leverlek te játszod az agyad de ne izgulj megszorongatom a töködet még a kis fostos A-s szettemben is!
  • TuShEe
    Azt is, hogy én hülye hallgattam Gordi szent szavára, mint sps ellövi 4 recharger manáját, jó, de hogy, 0 buff? pow? dance? zerk? ch buff?
    Nem mindegy, hogy 4 recharger lv 74, vagy 79 +8as skillel, nagyon nem mindegy. 0 buffban kb olyan a kari mint egy rokkant.
    Na ezért kérdeztem, de látom nem egyértelmű, hogy a részletekben van a lényeg.
  • Predtom0O
    és mit szoltam vissza "már rányomtam", de nem baj minden úgy volt ahogy te mondod mindenki láma noob csak kussolj már el mert a tenyerem kezd viszketni!
    amúgy is minek magyarázkodok egy takonynak
  • nlaci86
    Én Predre szavazok... Ki szavaz másképp?:D
  • TuShEe
    Most kapva kapsz azon hogy nincs befizetve az accom... nem baszol fel miattad nem is fogom most.
    Azt meg nem mondod komolyan, hogy leversz mikor a karim S-ben van?
    nevetséges vagy
  • ErrOrHUN
    a recharger téma. kb 20 perc alatt letudtad volna checkolni mi merre mennyi
  • MadnessX
    Hagyjad Tomi,figyelemre sem méltó már ez a gyerekes ember.(ohh elfelejtettem írni 12 éves net kapcsolattal).

Lineage 2-ben nincs igazság Tushee!Erősebb kutya baszik mint ahogy a mondás tartja.Értem ezalatt,hogy kurvára senkit sem érdekel te miként jutottál felszereléshez illetve szintekhez.Ha adenát vettél hogy gyorsabban menjen a fejlődés topos cuccokal?Biztos megteheted és van rá felesleges pénzed a fizetésedből!(te esetedben esetleg kaptál anyutól bár cáfolj meg ebben).
    Nem vagy legit és bottal fejlődsz?Ez a másik ami szintén senkit sem érdekel,mivel balhékon nem fogják megkérdezni,hogy lettél te lvl 80-as.
    (hanem ott legyél és számítani lehessen rád siegen,mass pvp-n etc.)

Gondolkozz el ezen kicsit...
  • TuShEe
    Akkor első FoR CH foglalásnál mért nekem kellett rádszólni 3x hogy rakd már ugyan a bossra?
  • TuShEe
    Téged nem akarlak leugatni, mert régóta itt vagy...de idézd már mire gondolsz.
  • TuShEe
    Én nem seggetnyalni mentem oda hanem megnézni hogy mennek ott a dolgok, és ha tudni akarod azt is a balfaszok miatt hagytam ott...mint a ldr..aki várfalat ütetett siegen közelről, range, és varázslattal, na már most ez eléggé beteges...
    Engem baszogatott a Vision, szóltam klánnak, ötleteket adtam, hogy lehetne tenni ellene. Fortress of resistancét mégse akarták befoglalni, nem mintha nehéz lenne.
    Mikor jött Vision crp-t stb... farmolni a mi fortressünkön a klán még segített is nekik!
    Rá 3 napra elvették az allytárs várát: Dion. Na ezért léptem ki.
    Mint az hogy többen azt hitték majd 100 meg 1000 Q itemből kijön a többszáz millót érő, és szentül állították is.
    HoD ldr kérdezte tőlem is, hogy jöttök-e, és ő nyalta az én seggem idézőjelben pár napig, hogy hátha befolyásollak titeket. Ti már akkor mondtátok hogy görögökrők hallani se akartok.
  • Predtom0O
    Én nem tudtam? Sztem srác te nagyon összekeversz vkivel! Már ne haragudj de azért a 3. sps-m után csak tudom már!
    azért legalább ne égesd magad!