Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkmenx
private server scrub

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

solyomb
szépvolt sherlock, nézz másik szakma után...
darkmenx
WTS/T @ Franz:

Great Wolf lvl55

pm itt

Én mem értem min csodálkoztok, az élet szinte minden napján (RL)bebizonyosodik, hogy a magyar egy kicsinyes, tetû nép.
És még erre verjük a mellünket.

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Endaer
én már azelõtt rossz véleménnyel voltam a magyarokról hogy offra jöttem volna... :>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Voyager5
Szerintem az a szánalmas, hogy a 3. embert gyanúsítjátok meg miközben semmi bizonyítékotok nincsen. Fogalmatok sincs ki húzta le azt az ava settet, de gyanúsítgattok meg kollégiumba mentek verekedni lol <#banplz>

Errorhun != Error404

Na ha negatív vélemény van a magyarokról, akkor az ehhez hasonlók miatt. Lol.

Endaer
nem hasznalok frapset, igy fps-erteket sajnos nem tudok mondani... akadasmentes alatt azt ertettem, hogy nem akad meg a kep ahogy futok, forgatom a kamerat, stb.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Szép...

Anyagilag is elég jól állsz :)

Akadasmentes mit jelent? Teonon giranban fraps szerint 30+ fps? Mert ha igen akkor ird meg a pontos parametereket:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Dehogy komolyak, csak megrugtam a lvl 20-at, aztan ownoltam par lamat akik azt hittem hogy ks-eljetnek engem:) De mar meg is untam:S

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

rányomtam a fegyóra, de csak 1 ment fel rá, igy csak 85 a fire dmgem :D

solyomb
Ma végre ez is meglett, rá is toltam +1-t csekély 40milla xpért 58%al:)
A wateres fegyverrel elég szépet lõ már;)
solyomb
miazhogy nincs nálad 1 fs se?:D
Franz-on Seven Signs-ban általában melyik oldal szokott nyerni?
Ja, és nem tudjátok véletlenül, hogy pár napja miért nem tudom megnézni a seven sign recordomat? (egyik karakteremen sem)

oksa:) Az szép, van még valami bossékszer betervezve?:P Tezza esetleg?:P

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

nemjátszottam nfen, nem az az error vagyok, és 750+AS volt az ára

Gz Error:)Mennyi volt, ha szabad tudnom?
u.i.: egy kicsit más kérdés, anno (réges régen) nf en játszottál-é, és error voltál-é?Csak kíváncsiság, ha teljesen más vagy, akkor sry :p

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

franzos karaktereim, újfent mellément. sebaj, egyszer talán rám tudsz majd kenni valamit. mellesleg ma megvettem az AQmat Bartzon, ahol játszom.
gondolom a bocsánatkérés megint elmarad. sebaj talán egyszer majd nõ gerinc is...

darkmenx
remelem nem zavar de error sieghardtrol transferelt bartzra es meg van 4 honapja mig lejar a "penalty", de szerintem utana se fog atjonni bartzrol.

megint okosat akartal irni es megint hulyen jottel ki a nagy mondokadbol. nice selfownage

daemonervosa
ErrorHun = Error404 = Lehuzlak = Treasoan @ Franz

:D:D:D:D::D:DDDD
Ide nem irok tobbet mert csak sértõdés lenne :=(

Trolling is a art.

Mydgard
© ErrOrHUN
2008. feb. 06. 17:52 | válasz erre | #70330
mwahahaha U GOT PWNED!!!
isten hozott a scammerek világában.

DE HAT AZ 1500FT ERTEKU AVADON ROBE SET AZ SOKAT JELENT !+!"+%+!%+!%'"+!%"+!+'"

...

2: Myd-et meg a klánját kb. azért szapulják, mert azt gondolta, hogy feltalálta a spanyol viaszt. A lescamelése után meg jöttek és minden bizonyiték nélkül megvádoltak minket, hogy mi tettük. Persze azóta sem volt bocsánatkérés, csak irl fenyegetések röpködtek. (persze azóta is várom, hogy meglátogassák bármelyikünket :D)

...

3: esetünkben mindenki leszarná, ha valami alt karival scamelne, nem pedig main karival, aminek nemzetiszinü a klánlogója. valakinek még számit, hogy ne hozzon szégyent erre az országra.

...

sem error, sem dmx sem pedig en nem voltunk ebben benne, csak iszonyat jot rohogtunk azon a buta emberen akit ilyen hihetetlen egyszeru modon atvertek. azmar nem naivitas, az egyszeruen butasag. es ezen miert ne rohoghetne barki is joizuen ha egyszer nem valami betegseg miatt buta az illeto ?

SEMMI KÖZÜNK AZ EGESZHEZ CSAK AZOKON A SZERENCSÉTLENEKEN ROHOGUNK AKIKET LEHUZTAK.

...

1: lényeg, hogy mi mulattunk(ahogy rajtuk kivül bárki :D)

2: senki nem adott semmilyen okot, azt õk kreálták maguknak mondván mi röhögünk a legjobban, biztos mi voltunk. ezzel kapcsolatban még mindig várjuk a bocsánatkérést

...

ErrorHun = Error404 = Lehuzlak = Treasoan @ Franz

És te léptél be hozzánk a klánba, a FolkOfNimrodba. Ez a vicc... szánalmas... :-) Na ha negatív vélemény van a magyarokról, akkor az ehhez hasonlók miatt. Lol.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

FragStaR
Azért mert a sok Pistike úgyhagyta miután elindította az összes kliensét és a gg meg jól észrevette, hogy fut egy ilyen a háttérben. De egyébként már 1.98 vagy melyikbe is így volt.
Mindezt egyébként most találtam ki

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

daemonervosa
Szerintem azert , mert tudták , hogy igy lesz valaki aki megkérdezi , hogy miért rakták bele:P

((amugy tuti van vmi ertelmes magyarázat is :P))

Trolling is a art.

Miért van az, hogy 1.99b walkert ha elindítom, majd nyomom a RUN-t utánna a walker bezárja magát?! Magyarul minden klienshez el kell indítani a walkert...<#zavart2>

MadnessX
keresd Csardaskiraly-t és õ betud téged venni a FoN-ba.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

a dvp videoban 9 perc utan Aimful target befigyel :)

Hober Mallow
Amúgy van valamiféle nagyobb magyar clán,ally a hivatalos szerveren?

Hober Mallow
köszí

Tüskés
Szasz. Sztem letõtöd a netrõl, ez még magyarországon is megy. Aztán akár elõ is fizetheted a neten, nemgond.

Idyll

mAilkaEVO3
akkor nem szoltál ;> was a j/k <#hehe><#nevetes2><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

daemonervosa
Amig nemvoltam ugylatom error megválaszolta az osszes kerdest :)

jah és dvp 4 teh win!

Milka , ha ez koltoi kerdes volt akkor nemszoltam , ha meg nem akkor csak annyit , hogy egy ukrán milliomos állat akit sokan a legjobb l2jatekosnak tartottak amig nem adott gatyapupit egy szerencsetlen srácnak :=(

ennyi szerintem elég belõle:

dvp_2007.01.07.avi

Trolling is a art.

Hober Mallow
Szasztok tudnátok segíteni hogy hol tudom beszerezni itt magyarországon az l2 õt?nem tudtok valami online pc boltot ahonnan kiszálítják a játékot!

amugy meg már maga a honlap hirneve is többet ér sokkal...meg hozzá a domain

7 millio ft-ért? nem hiszem több megy ott át sokkal a többi szerveren ahol occso az adena

darkmenx
szerintem azon a 10percen belul elobb zarjak be az oldalt ha egy ilyen osszeg erkezik minthogy te egyet pislogj.

Luna - Adena 1000M
$38497.99
(Delivery in 10-30 minutes)

náluk vajon van ilyen hogy ha nem hozzák 10-30 percen belül akkor ingyen van? :D

mAilkaEVO3
kijaza dvp? én max mvp-t ismerek ;>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

valami még akkor se jó, mert eddig mindig 2 esetrõl írtak. :D titokban lehet volt még XD

ja, csak a cikk nem dvprõl szól, és kb fél éves esetrõl irnak. ez ha jól sejtem valami offmod server lehet.

Alexander "DVP" Ponamorenko vs Alexander "Sverkh" Blyoskin 22 éves

és

Jevgenyij Zsukov vs Albert Nurijev asszem 32 éves

-de

nem tudtam. de de én nem azt mondtam hogy bárki is hülye lenne, hanem hogy akkor az sg egy .... most irtak róla cikket abban 8 év van

és azt tudtad, hoyg az elõzetesben eltöltött idõ is beleszámit a büntetésbe? tavaly januárban történt a balhé, ergo a harmadolt büntetésével kintlesz kb 1 év múlva

darkmenx
milyen jo, hogy itt mindenki mekkora dvp szakerto :D

lolfanboyz

olvasd el a cikkeket róla és kitisztul a homály hidd el :D

te meg mi lenne ha gondolkodnál mielõtt ugatsz?
dvp elég régen ölte meg a srácot igaz, viszonylag hosszú idõ míg meghoznak egy ilyen ítéletet. 2 azaz KETTÕ ilyen eset volt. dvp NEM a taxisban volt benne, ergo ====>>>> EZ õ.
ennyi

daemonervosa
Mit nem tudsz azon felfogni hogy dvp 2 éve bortonben ul?

Trolling is a art.

de ez a dvp féle eset, mert 2 halálos l2 buli volt. elsõ dvp, második a taxis eset...na már most azt írják, hogy ez nem a taxis =>dvp
ha nem igy van még sz@rabb az sg mert minden infot innen vettem

daemonervosa
Lunára nincs még transfer . Meg nem is lesz még sokáig.

Trolling is a art.