Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hober Mallow
Már Tapasztaltam...Tabula rasa 30 nap freee,aztán a vége azlett hogy
semmi free nem volt fizetni kelett...

darkmenx
cdkulcs is _KELL_ es timecard is _KELL_

hidd el, hogy nemfognak csak ugy cdkulcsokat utanad vagni, mert letoltod a jatekot netrol

MadnessX
CD Galaxis-nál talán,de Google a barátod.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Hober Mallow
nah sztem én hülye vagyok így netrõl venni serialt😄
azt nemtudjátok honnét tudom megvenni rendes dobozos változatot?

MadnessX
Ha a legelsõ official L2 account-od ez,akkor mindenféleképp aktiváló serialt vegyél.

Hober Mallow
Akkor egy 60 napos NCsoft kártyát ha veszek hozzá azzal a koddal már fog menni(letöltött verzió van meg)?

MadnessX
Lövésem sincs milyen formában vetted meg a játékot...Ha boltból vetted meg mint dobozos formában akkor bizony jár hozzá serial.

Ha letöltötted hivatalos weboldalról,akkor venned kell egyet hozzá pl.: plaync store-ból vagy valamelyik népszerû Serial/Time Cardokat áruló weblapról.

mAilkaEVO3
Dobozos vásárolt vagy csak Retail vagy esetleg csak a kliens van meg ?😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Hober Mallow
Figy megvan a game de nem kaptam hozzá serial code-ot akkor hogy tudom hozzárendelni accomhoz (PlayNC-s hez)

Hober Mallow
Oks köszy,akkor már tudom😊

Aylana
11 szerver van, Bartz --> Luna. Ebbõl Teon, Franz és Luna euro szerver (európai idõzóna, CET szerint mennek az eventek). Highrate official szerver nincs, mindegyik szerver 1*-es rate, igazából azért van ennyi szerver hogy elférjenek a játékosok.

lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~

MadnessX
Officialon nincs "High" rate. Összes szerveren 1* rate van.(ez nem szaros l2j,ahol dp-rõl dp-re élnek az emberek.) 😊

Amit irtam eddig,az Franzra vonatkozott.(igen Franzon játszunk,de forumozok közül sokan máshol : pl.: Sieghart(USA szerver) ).

Hober Mallow
Akkor tudom hogy kell csinálni ,hozzá kell rendelnem a plaync acc-hoz,tabula rasa-nál evvel baxódtam😄 es ez a franz azaz EU szeró ebböl van bartz,sieghart,high rate?ezen belül ti mejiken toljátok bartz?

MadnessX
ott a pont.

Gordis2k
Így is olvasható: Franz egy a 3 euró szerver közül.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

daemonervosa
igazabol a második, de kurvara lenyegetelen.

Trolling is a art.

MadnessX
1, 52(kb) fõ van bent kizárólag magyarok.(1 ember 1 karakter,de Csárdi talán jobban tudja)

2,PlayNC itt tudsz accountot csinálni,amihez ugye megvetted a serialt.

3, Franz 1 a 3, europai szerverbõl.(azaz jó a pinged).

Hober Mallow
Jah és Franz az milyen szerver?

Hober Mallow
Esetleg valaki tudna abban segteni hogy ha megvan a játék hol kell accountot csinálni és hogy azon kívül mást kell e átírni?

Hober Mallow
És hányan vagytok?

Hi!

WTB Shyeeds Bow recipe es 4 db shaft hozza @ Franz!

PM itt!

Koszi!
Gordis2k
Nem megyek már 17fölé sajnálom😊 persze depend on stuffs on it.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

VipJoco
Ha véletlen van itt olyan ember akit érdekel 1 78/75 noblesse hierophant/tyrant.
Attól 25(ezer)fölötti ajánlatokat várok. PM itt

FragStaR
Igen csak kár, hogy nem online akitõl veszi.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Gordis2k
Ez Baalkain aláírása épp elõted irt😊
Timecard, CD-key, Sétacard eladó adenáért!
15 napos TC: Franz 23m, Sieg 25m ; CDK (30 nap játékidõvel): Franz 47m, Sieg 57m
Sétacard: Franz 13m, Sieg 15m ; Adena eladó: Franz, Sieg, Teon

FragStaR
Van vkinek 15 napos gc je adenáért franzon ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

nem leszek itt 😊 akkor majd késõbb

Gordis2k
yep
16:05kr

Gordibá msnre felcsúszhatnál kicsit

Gordis2k
Van WC aki nem a falat támassza???😊 Az vagy botbol van vagy még kezdõ😛

Tüskés
pvp-re +6os DC robe, vagy major arcana, pve-re meg attól függ, hogy csak buffol és támasztja a falat, vagy sem.

Idyll

Hi!
Nem voltam pár napig, de látom ez idõ alatt "meg lettem szólítva"
szal tisztázzunk pár dolgot...
ErrorHUN és én nem egy és ugyanaz a személy vagyunk, az csak egy dolog, hogy nekem is van egy hasonló nevû karim Franzon (error404)
/serious treasoan, lehuzlak...stb/
Látom még mindig nem sikerült túl lépnetek azon az avadon robe szetes lehúzáson, de a vádaskodás még mindig napirenden van. Nevetséges.
Szeretném leszögezni (még mielõtt a vádaskodások újabb köre jönne), hogy nem, nem én voltam, aki leszedte rólad a szetet! Még véletlenül sem azért "lehúzlak" a neve a törpémnek. (bár kétségtelen jól lehetne aszociálni rá)
Amit elértem a szerveren azt mind önerõmbõl (és persze walker supportal) értem el. Sose vettem adenát, sõõõt.
Nevetséges is lenne ilyesmit feltételezni rólam. Aki ismer az tudja, hogy ennél azért sokkal komolyabb bizniszekben (és nem scammelésben) vagyok benne. Azszem errõl kecske és még jónéhányan tudnának nyilatkozni.
Végezetül:
Mindig és mindenben meg kell fizetni a tanulópénzt. Én is voltam már bescammelve, nem is egyszer. (soul ore, red gem, baby spice...stb)
Az ilyesmit az ember inkább elhallgatja, és csendben veri a fejét a falba, hogy "hogy lehettem ennyire barom...." 😊
Idõvel persze megtanulod, mielõtt bármit veszel érdemes 2x-3x is megnézni, hogy kivel mit tradelsz, vagy ép kitõl mit veszel.
hosszútávon hidd el megéri!

GL & HF
Üdv!
Szerintetek egy WC-t hogy optimális felöltösztetni?farmra?pvp-re?

Leszedtem az 1.99B-t és ugyanazt csinálja 😞😞😞

kiütöd a scrollt hozzá és megtanulod. 2 buffslot helyett, csak egyet eszik és 40 perces(legalábbis PP buffok)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

ez tényleg durva, milyen sub-jaid vannak?

tényleg ezekrõl a combo buffokról mit lehet tudni, mert ezekrõl tulajdon képpen semmit nem hallottam, kérdezgettem bufferektõl akik keresték ezeket a combo buffokat de õk se tudták, hogy konkrétan hogy mûködik.

pharao
RM még mindíg létezik, csak egy kicsit átszervezõdött 😛
Abba sem volt sok magyar, de MOST mi is csináltunk egy nagy magyar klánt!
A neve Fusion. Elszaporodtak a klánban a magyarok, de plz ne requesteljetek többen ^^ kkthx

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Na egy kis izelítõ az Sieghartos magyarokról😊 és az új OverPower sub skillekrõl😊

Igy XPzünk mi!

Egy kis Demonstráció BD nélkül íjjal atac speed😛

Zerk nélkül is ijesztõ^^

GibboRamone
Foreigner nem tart ki az invi mellett?

Dota 2

De most komolyan 😄 nézzétek meg invinciblet ...én voltam az 1edüli magyar és még mindig létezik nemugy mint a többi klán/ally akik a szerver kezdete ota vannak . Az már más kérdés hogy mit gondoltok inviröl 😄 .
Nyáron ujra játszani fogok de Heartbreakersbe tuti nem megyek max Sleepersbe ahol elvileg én lennék a cl mer már csak olyanok vannak benne akiknek közük nincs az eredeti klánhoz de kétlem hogy adnak nekem bármi jogot . Ugyhogy maradt a Revenge de az csak akkor ha LuckyDuck meg Foreigner ott lesznek juniusban ...

Excal1bur Leader of Sleepers

TruBy
En a baratod akarok lenni! vagy nem 😊

darkmenx
akik napi szinten ide irogatnak a forumra.. talan 1 kezemen megtudnam szamolni, hogy kit tartok eleg lojalisnak a barataihoz (meg ha csak ilyen e-friendek) ahoz, hogy tudjam ki NEM bomlasztana es ki bomlasztana HA tudna (csak ugye ez is olyan, hogy kis klan, nagy klan, mennyire becsulik meg az adott illetot, stb.)

darkmenx
nekem van 1 tippem de nem tudom, hogy bevallna-e viszont egy probat meger csak irj msn

detto és nem véletlenül voltam olyan allyba ahol 1 magyar se volt 😄
A magyarok bomlasztják a klánokat/allykat 😄 tisztelet a kivételnek akikbõl van néhány itt...

Excal1bur Leader of Sleepers

nekem nicns ilyen, ne botozzá 😄

Van valakinek ötlete hogy a targetelõ kari miért fagy ki kamael + elindulása óta?
Van amikor semmi baja de van hogy 2-3 óránként egyszerûen fogja magát és disconnected from the server... Aztán persze borul a party. Kibaszott idegesítõ!!!

=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lassan elolepsz lineage2jatekossa, vagy lehet megszanalmasabb vagy, mert annyira buta vagy hogy az valami hihetetlen, es ennek fejeben meg gerinced sincs. =)

mar harom bocsanatkeressel tartozol az alaptalan gyanusitgatasok miatt (amire senki sem szamit tekintettel a gerinc hianyossagara), raadasul mindezt ugy probalod eloadni mintha te szartad volna a spanyolviaszt.

tehat ismet itt az igazsag hogy miert gyulolnek teged az emberek, es miert jaratod(jatok) le a magyarokat.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

nem, mert még mindig jailben vagyok dragon 😄😄

darkmenx
a tenyen valtoztat?

a te servered bazdmeg :d