88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#75737 Franz volt...bocs
+6-os AM ára nincs kiírva
Zaken 1kkk
Baium, Gordi hozzászólása szerint felbecsülhetetlen...
megfelel? -
#75736 Ezek melyik szerver árai? -
#75735 az AM-ed több mint 2kkk, a baium gyűrű 3-4kkk, a zaken ami volt is vagy 1.6-1.8kkk, és még amit nem reklámoztál...
most hogy miben vezettél félre nem kezdem részletezni, ha nagyon kell összegyűjöm és postolom. -
#75734 Latom itt meg minden a regi! :) -
#75733 Ja apropó Emőd még tanít Debrecenben?
he? -
#75732 Majd mindjárt sajnálni kezdelek és adakozom, vagy gyűjtést rendezek neked.
Ha nincs rá kereted ne menj ilyen helyekre.
És a 75731 es hozzászólásra. Ha csak negyed annyira tudsz játszani mint amekkora az arcod igazi pro vagy.
Ha nem akkor ne is aktiváld újra az accod.
Ja apropó Emőd még tanít Debrecenben? -
#75731 Ami miatt meg a FoN-t hívták az Leclair, Aylana, Sirogorcs, meg én, mert látták, hogy tudjuk mit csinálunk. Rólatok meg ugyanezt feltételezték. -
#75730 l2guru google, találsz
Amúgy ki nem seggfej az után, hogy otthagy egy klánt?...
Elloptam pénzt, hát maradt nálam egy kevés, viszont én siegenként elkúrtam rájuk 5-6 milliót buffscrollokra, qhp, 100+ cp stb.. mert ők nem tudtak biztosítani buffokat. Még így is én jártam roszabbul. -
voloume #75729 hm:) tényleg nem rossz
régen mindig dvp videoit néztem és volt fent egy olyan youtubeon, aminek az volt a neve, hogy dvp 2006 december fights 1/7 stb.. mivel 7 partban volt fent.. de sajnos törölték! :( ha valaki tudna adni róla egy linket annak nagyon hálás lennék -
Csenky #75728 Munkahelyről nincs linkem, de Demigods - Reverbet keresd meg ha még nem láttad. :) Bár nem aktuális (IL), de szerintem elég jó. :) -
voloume #75727 na mosthogy béke lett, megmerem kérdezni/kérni, hogy valaki másoljon be valami oldalt, hogy hol vannak offos pvp muvík vagy ahol tudok keresni valami normálisat -
foxxi #75726 lehet menni nyelvtan és helyesírás javító fórumokra ha már értelmeset nem tudsz írni... -
#75725 De csak abban, hogy mindketten hazudnak. -
#75724 Nagyker is megnyitotta kapuit és lehet hozzánk is jelentkezni. A következő feltételek melett:
- légy online minimum 25/7
- kérünk egy önéletrajzot mellékelve valami kis kenőpénzel, hogy szebben mutasson :P
- az accod minimum egy évre legyen előre befizetve és legalább 3 db S80-as set-ben lévő kari legyen rajta!
- természetes elvárás a 3-4 év játéktapasztalat.
- előnyben részesülnek: Olympian 3X volt hero vagy most az.
- Boss ekszerek meglétét plz jelezzétek, majd összeírom
U.I.: "Órákon át képes vagyok beszélni levegővétel nélkül." Confirmed -
#75723 Ma asszem ott leszek elérhető, de opcionális kit érdekel a dolog.
De Egy kis adalék ma beszéltem HoD os barátokkal:
Én nem kommentálnám a véleményüket és ítélkezni sem akarok TuShEe felett. De ez az ország imázs építés szép példája amit csináltál.
-he is out of clan
-he was an asshole
-he stole money from HoD as well
-
#75722 csak fonba? :( -
Gumbo #75721 Ahogy látom, magyarul se nagyon. -
foxxi #75720 Aszem engem érdekel, ez a Görög grp elég gyönge, pláne hogy nem took görögül -
#75719 Azért ha igény van rá szervezek egy túrát Debrecenbe.
Páran beférünk a kocsiba, és megnézhetjük inr mi lesz a vége. Kíváncsivá tett a dolog.
Ma toborzás a FoN ban akit érdekel. -
LaWMaN #75718 Uraim!
Azt hiszem innentől kezdve letehetjük a tollakat. Elértünk mindent, amit csak a szűkös emberi képzeletünkkel kitervelhettünk. Az Univerzum legutolsó, legellentmondásosabb jelenségét is megtörtük, az ősi ellenségességet is feloldottuk. Mostantól boldogan várhatjuk a világvégét.
(Ha valakinek nem lenne egyértelmű, akkor Endaer + Gordi egyetértett valamiben .) -
#75717 +1 -
#75716 Kivakartalak a geciből vagy nem vakartalak? Te meg itt füttyögsz te barom? Itt a nemzeti nagyjaink között?
HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN! ÉRTED?
"Hero lettél szép dolog, pénz révén, na nem lennének ilyen cuccaid nem lenne ilyen könnyű az tény."
Milyen cucaim? +3 as acumenes arcane mace? Baium gyürű? +15 ös DC set?
Na tegye fel a kezét akinek nincs 2év 7 hónap után....
És mi az, hogy pénz révén? Lefizettem az enemyt?
Féligazszság? És az hazugság? És nem magyarázom meg a válaszaimat?
Kicsit tulzó a példa, de igy tarán megérted: Ha megkérdezik Michael Schumachert milyen sebbeségi fokozatban kell bemmeni egy 2005ös ferrárival a La Rascasse kanyart. Nem hiszem, hogy örülne ha így történne:
M. S. : Természetesen kettesben.
Kérdező: Dehát nem lenne jobb egyesben?
Én ezt válaszolnám: Mi a jo*** *** ***** ** dat engem kérdezel ha jobban tudod.
Ha nem tudom nem válaszolok ha tudom a válasz tökéletes elfogadod/nemfogadod el használod/nem haszálod. Nem fogok magyárázni mert rühellek írni.
Többet akarsz tudni? Ventriló. Ennyi. Órákon át képes vagyok beszélni levegővétel nélkül.
/LF confirm. -
#75715 Tanulsag: aki sps-el jatszik, mind hulye; vagy rendszeresen hazudik, vagy rendszeresen veszekszik SGn! Ovakodjatok az sps-ektol! ;) -
#75714 Még annyi, mióta számít szolgáltatásnak egy fórumban a hozzászólás javítása?....így is tele van reklámmal az SG. -
#75713 "Hogy táncol a sétakari miután BSOE-zott" azt csak te tudhatod :) szerintem halál=>ch aztan dance.
Nem mondtam, hogy mindenkinél nagyobb PVP király vagyok.
Olvass vissza nekem már nincs kedvem.
Faszság egymást marni, de egyesek nem bírják a kritikát, a szájuk meg jár, na én erre reagáltam. -
#75712 majd igazolj vissza -
#75711 Ez nem én vagyok :o), viszont amit beraktam az te vagy, mivel debreceni vagy és a két iwiwes Tusheeből csak az egyik debreceni. De nincs is jelentősége, csak kíváncsi voltam ki a nicked mögött rejtöző észkombájn! :)) -
#75710 Beszélgetünk Baium előtt, te, én, Bielehille és te minden lescreenshotolsz? Hogy táncol a sétakari miután BSOE-zott, mintha nem láttál volna ilyet tucatszámra, mintha te nem botoznál. :o) Ezekután különösebb indok nélkül sz@rdobáló csatába kezdessz, végül állsz a szarkupac alatt. Mi ebben a jó? Milyen igazságot írsz? Hogy lefikázol mindenkit? Játszod a fejed itt, mintha te szartad volna a panyolviaszt mindenkinél nagyobb PVP király vagy, közben meg egy nagy büdös 0? Nem értelek. Jó ét. -
Ez a rehabos pedig te vagy? :o) -
#75708 Azért még arra kíváncsi vagyok, melyik hozzászólásom volt fellengzős amitől betelt a pohár? Akkor durcáztál be amikor szóvá tettem, hogy miért nem várod meg a klántársaidat, amikor egy másik klánhoz csatlakozunk kollektive? Amikor te kezdessz el politizálni - ez nem ide tartozik - és ellentmondásos baromságokat hadoválsz két joint után?
Ugorj vissza erre a pontra -> | #75588 és veregesd meg a válladat, azért amit leműveltél ma este itt, szép volt papa, emelted az SG fórum szinvonalát. Gratulálok! :o) -
#75707 nem -
#75706 tőrös vagyok vágod :)
nem gondolod hogy megvárom míg felállsz és felbuffolod magad? :)
hátulról mellbe random pillanatban amikor én szeretném :)
amúgy most tényleg kizárt hogy elfogadjam :D
most éppen a bot more fázisban vagyok
még a felszerelésem sincs meg
de majd visszatérünk rá
nem azért mintha harag lenne csak hát akkor gyakoroljunk na :)
rám úgyis rámfér mert a legnagyobb noob vagyok az L2 univerzumban
majd erre még visszatérünk
i am the man of my word
tisnek is megígértem ki is álltam ki is kaptam ennyi
ellened is vállalom majd, de nem most -
Ez a rehabos te vagy? :o) -
#75704 Miből gondoltam, hogy te is csak neten keresztül vagy faszagyerek. -
#75703 Áss lefelé :D -
#75702 Én Új-zélandon lakok. Gyere ide és kinyirlak vaze! Én nem megyek oda. -
#75701 párbaj dolog..lol pm-ben meg a kihívás, kizárt hogy elfogadod, és eljösz :) -
#75700 Elvből nem fizetek be sg vip-re. Az acc le van járva. Tanulj meg tagoltan írni. -
#75699 gyerekek ez a kis takony kurva szánalmas :(
bazze ez a kitérő duma lol nincs kedvem belogolni jajjj ne már
én a múltkor tissel elkenettem a számat mint a szart
tutira tudtam hogy kikapok mégis nekimentem
ne csak a mellkasod döngesd vásári majom módjára (ala King Kong), hanem légy férfi b...meg
állj ki vele tényleg csak 3sec odasummonál aztán mehetsz mehetsz vissza a villagebe egyből
nem tart soká hidd el
ezek az irl párbajok meg lol
akkor fogadd el a kihívást ha tényleg golyók vannak a lábaid között
utólag ne keress kibúvókat
én már tettem ilyen kihívást, de érdeklődés hiányában elmaradt a buli
bazze ezt tök komolyan gondolod, hogy rajtad kívül mindenki hülye?
kérjél még apucitól 400 ft-ot és fizess elő a vip tagságra egyem az agyalágyult formádat,mert kurvára idegesítő hogy a te 20 postod után jön 1 másik aztán tőled megint 30 amint mindenkit egyesével próbálsz kiosztani
most ZEN vagyok úgysem bírsz felhúzni bármit is válaszolsz :) -
ErrOrHUN #75698 "Fütyülsz baszdmeg, és hazudsz..."