Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi free nem volt fizetni kelett...
hidd el, hogy nemfognak csak ugy cdkulcsokat utanad vagni, mert letoltod a jatekot netrol
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
azt nemtudjátok honnét tudom megvenni rendes dobozos változatot?
Ha letöltötted hivatalos weboldalról,akkor venned kell egyet hozzá pl.: plaync store-ból vagy valamelyik népszerû Serial/Time Cardokat áruló weblapról.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
Amit irtam eddig,az Franzra vonatkozott.(igen Franzon játszunk,de forumozok közül sokan máshol : pl.: Sieghart(USA szerver) ).
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
2,PlayNC itt tudsz accountot csinálni,amihez ugye megvetted a serialt.
3, Franz 1 a 3, europai szerverbõl.(azaz jó a pinged).
WTB Shyeeds Bow recipe es 4 db shaft hozza @ Franz!
PM itt!
Koszi!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Attól 25(ezer)fölötti ajánlatokat várok. PM itt
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Timecard, CD-key, Sétacard eladó adenáért!
15 napos TC: Franz 23m, Sieg 25m ; CDK (30 nap játékidõvel): Franz 47m, Sieg 57m
Sétacard: Franz 13m, Sieg 15m ; Adena eladó: Franz, Sieg, Teon
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
16:05kr
Idyll
Nem voltam pár napig, de látom ez idõ alatt "meg lettem szólítva"
szal tisztázzunk pár dolgot...
ErrorHUN és én nem egy és ugyanaz a személy vagyunk, az csak egy dolog, hogy nekem is van egy hasonló nevû karim Franzon (error404)
/serious treasoan, lehuzlak...stb/
Látom még mindig nem sikerült túl lépnetek azon az avadon robe szetes lehúzáson, de a vádaskodás még mindig napirenden van. Nevetséges.
Szeretném leszögezni (még mielõtt a vádaskodások újabb köre jönne), hogy nem, nem én voltam, aki leszedte rólad a szetet! Még véletlenül sem azért "lehúzlak" a neve a törpémnek. (bár kétségtelen jól lehetne aszociálni rá)
Amit elértem a szerveren azt mind önerõmbõl (és persze walker supportal) értem el. Sose vettem adenát, sõõõt.
Nevetséges is lenne ilyesmit feltételezni rólam. Aki ismer az tudja, hogy ennél azért sokkal komolyabb bizniszekben (és nem scammelésben) vagyok benne. Azszem errõl kecske és még jónéhányan tudnának nyilatkozni.
Végezetül:
Mindig és mindenben meg kell fizetni a tanulópénzt. Én is voltam már bescammelve, nem is egyszer. (soul ore, red gem, baby spice...stb)
Az ilyesmit az ember inkább elhallgatja, és csendben veri a fejét a falba, hogy "hogy lehettem ennyire barom...." 😊
Idõvel persze megtanulod, mielõtt bármit veszel érdemes 2x-3x is megnézni, hogy kivel mit tradelsz, vagy ép kitõl mit veszel.
hosszútávon hidd el megéri!
GL & HF
Szerintetek egy WC-t hogy optimális felöltösztetni?farmra?pvp-re?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
tényleg ezekrõl a combo buffokról mit lehet tudni, mert ezekrõl tulajdon képpen semmit nem hallottam, kérdezgettem bufferektõl akik keresték ezeket a combo buffokat de õk se tudták, hogy konkrétan hogy mûködik.
Abba sem volt sok magyar, de MOST mi is csináltunk egy nagy magyar klánt!
A neve Fusion. Elszaporodtak a klánban a magyarok, de plz ne requesteljetek többen ^^ kkthx
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Igy XPzünk mi!
Egy kis Demonstráció BD nélkül íjjal atac speed😛
Zerk nélkül is ijesztõ^^

Nyáron ujra játszani fogok de Heartbreakersbe tuti nem megyek max Sleepersbe ahol elvileg én lennék a cl mer már csak olyanok vannak benne akiknek közük nincs az eredeti klánhoz de kétlem hogy adnak nekem bármi jogot . Ugyhogy maradt a Revenge de az csak akkor ha LuckyDuck meg Foreigner ott lesznek juniusban ...
Excal1bur Leader of Sleepers
A magyarok bomlasztják a klánokat/allykat 😄 tisztelet a kivételnek akikbõl van néhány itt...
Excal1bur Leader of Sleepers
Van amikor semmi baja de van hogy 2-3 óránként egyszerûen fogja magát és disconnected from the server... Aztán persze borul a party. Kibaszott idegesítõ!!!
lassan elolepsz lineage2jatekossa, vagy lehet megszanalmasabb vagy, mert annyira buta vagy hogy az valami hihetetlen, es ennek fejeben meg gerinced sincs. =)
mar harom bocsanatkeressel tartozol az alaptalan gyanusitgatasok miatt (amire senki sem szamit tekintettel a gerinc hianyossagara), raadasul mindezt ugy probalod eloadni mintha te szartad volna a spanyolviaszt.
tehat ismet itt az igazsag hogy miert gyulolnek teged az emberek, es miert jaratod(jatok) le a magyarokat.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.