Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Franz-on mi a neved?
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

The Life is a Game. Yust play it!
Sztem bárki aki látott már mmo-t, az tudja jol, hogy mondjuk a 10x xp, az 10x több mint az eredeti játékban, aki meg ezzel nincs tisztában, annak nem a gonosz GM-ek tömik tele a fejüket, szimplan segg hülyék az egészhez.
Vajon aki ugy kezd el, off-on játszani, hogy megkérdi melyik szerver a high rate, meddig fog eljutni? 😊
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Gametimcardokat vehetsz neten, Endaer linkjeit ajánlom. (#72569)
Annyi hozzáfûznivalóm van még, hogy cdkeyonline.com-ról életemben nemtudtam 1 nyomorult GTC-ot sem rendelni... Én a GMbart szoktam használni, de ahogy elnézem, most baromi drága <#wilting>#wilting>
azóta találtam ezt : http://www.direct2drive.com/6/232/product/Buy-Lineage-II-Download
😊
újra sry a sok postért
legjobb $-ban lenne cd-key és késõbb havidij is, ilyet lehet?
Ennek sztem az egyik oka, hogy nincs igazi magyar l2 off portál, hanem csak j-s szerveroldalak. Az ilyen oldalakon, meg csak az adott szerver adatait teszik ki. Ha googleban keresgélünk, akkor is egyetlen official témájú fórum az sg. Itt viszont nincs FAQ az oldalon. (csak egy barátságos figyelmeztetés, ha nem offon vagy huzz a pixxxba...)
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
Forgotten Scroll - Dance of Blade Storm
Forgotten Scroll - Song of Windstorm
Amulet - Chant of Critical Attack
Spellbook - Warrior Servitor
Spellbook - Wizard Servitor
Battle Manual - Soul Vortex
Battle Manual - Soul Strike
pm itt
Sílen templár/Disznó ja és Szajha
ez már bevált:
gamecards.eu
de érdemes lehet megpróbálni ezeket is (mivel most gamecards.eu kifogyott, és szivatják a beszállítói, így nem tudja a kapott megrendeléseket teljesíteni):
-gmbar.com
-cdkeyonline.com
Var: ezeken a címeken PayPal-t használva tudsz fizetni timecardért, vagy új account regisztráláshoz szükséges CD Key-ért. Dollárban vonják le a számládról a termék árát és emailben küldik ki a kódokat, valamint nem szokásuk átbaszni a vevõt. Elsõ vásárláskor divat telefonon felhívniuk az ügyfelet, csak hogy leellenõrízhessék, tényleg komoly-e a vásárlási szándék, és nem hülyítik õket, ám ha ez a beszélgetés letudva, további rendeléseknél már nem telefonálgatnak - igaz, aki le tud angolul bonyolítani egy elég kezdetleges bájcsevelyt annak ez már nem lenne akadály. Nem félelmetes a dolog, ez ne ijesszen el senkit - emiatt szerintem kár másoktól venni a cuccot. Persze ha akarod, vehetsz más magyaroktól is timecardot, akik ugyanígy szerzik be, de általában õk rátesznek egy kis saját hasznot is, ez kb. 1-2-3 ezer forint körüli többletköltséget (kinek mennyi fér a pofájára) jelent ha inkább tõlük veszel. (A te hülyeséged az õ nyereségük. <#crazya>#crazya> ) 60 napos kártyával 2 hónap játék kb. 5k huf-ra jön ki, kicsit több vagy kevesebb a dollár árfolyamától függõen. Én a barátaimnak (hála az égnek nem sok ilyen van) beszerzési áron intézem ezeket, másoknak meg egyáltalán nem vagyok hajlandó. 😊
Mit is mondhatnék még... Ja igen: jó játékot! :>
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Vagy van egy farmer haverom aki adenáért ad, én onnan szoktam mostanában.
ugy tudom $-ban olcsóbban kijönne.
pls help ha hülyeséget beszélek 😛
WTB @ Franz:
Forgotten Scroll - Improve Combat
Forgotten Scroll - Improve Condition
PM IG "Bemorehappy
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia