88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• voloume
    ez érdekes mert még mindig semmi :)
  • Gordis2k
    Amenyiben a kérdés a mana a válasz röhögve 2 partyt is sőt leterhelve is egy partyt.

Amenyiben a kérdés az idő az már mindjárt más. Minden buffja instant kivéve a Cov-ot és a CoM -ot. mindkető 5 perces buff és 10 perc alatt használható ujra. Viszont ha +4 witet használsz DC szetben és acumenes stuffal vagy akor már csak 6perc ha zerk is van rajtad már csak 5,5 perc és ha con dance van rajtad már csak 4,30 perc és fentartható.

Én fent tudom tartani selfbuffben egy kis trükkel:
    dc set+bauim gyürü+tezza nyaklánc(ez skill reuse csökentö) és +1es a CoVm ami +10sec igy 5perc 30sec alat jonne vissza. de felrakom magamra majd kilogolok.És mivel a CoV ad C speedet a legközelebbi castnál azt is beleszmolja és igy zerk nélkül is 5perc 5 sec a viszatöltödés és mivel 5perc 10ig tart fent tudom tartani.
  • anarga
    mar mondtak, gerike az oraculum, mindig igaza van.
  • molnarpe80
    ki a faszom az a gerike?????????????????? rawr waaaagh
  • TruBy
    gerike sokmindent mond, ne higgy neki...
  • Kekszakall
    Ha arra gondolsz, hogy a manaja visszatoltodik-e mielott lejarnak a buffok es ujra fel tudja magat buffolni, akkor a valasz igen.
  • dogjoy
    valaki erre nem tudja a választ?
  • darkmenx
    gerike szerint nem.
  • TruBy
    ez mar a 4. postod, nem viszed tulzasba?
  • darkmenx
    WTS @ Franz
    - Accounts:
    lvl78/72 Duelist/Bladedancer - 390$ (~66000Ft)
    lvl72 Shillien Elder - 180$ (~30000Ft)

- Items:
    Sealed Tallum Gloves (4x)
    Nightmare Shield

- Adena:
    1,600,000,000 (45Ft/M)
  • MeoH #75807
    Igen, szet lehet, sok kicsi kristalyra.
  • Hydroceph
    sziasztok, dualokat szet lehet valahogy szedni?
  • MeoH #75805
    Valtozo, vmikor 10perc, vmikor jo par ora.

Ui: Ofc nem szedtek ki a full dropot...
  • voloume
    és ez mennyi idő ? mert ugy kb 2 órája már kifizettem, de még semmi
  • Voyager5
    Kiszedték teljesen a full droppokat?
    Mert akkor ez egy igen balfasz húzás volt ncsofttól
  • bugike
    WTS vagy 10 common adamantite set ":D
  • pharao
    WTS 3X Common item - Bow of Peril :P
  • Gordis2k
    Kiveték a játékból a full dropokat és helyette ezek a semit nem érő cucok esnek de mint egy barom napo 10-20 a-s itemem van...
  • MeoH #75799
    gamecards.eu
  • voloume
    kösz nem:) de valaki igazán mondhatna valami oldalt ahol tudok serial-t venni:)
  • dogjoy
    Annyit szeretnék kérdezni, hogy Doomcryer fent tudja tartani az összes harcos buffját és cov-ot egyedül?
    köszi!
  • molnarpe80
    van 2 eladó 79-es karim :D
    bár már van rá jelentkező, de ki tudja elviszi -e :)
    nem kell vele bajlódni, hogy felhúzd :D
  • KisEmir
    drac bow lightining-től könnyebb lesz a fegyóóód
  • MeoH #75794
    AZ ciki. vegyel mashol 1 accot. Sztem meg olcsobb is.
  • voloume
    csinűltam még1 accot és ugyanezt írja. most akkor??
  • voloume
    meg valaki felvilágosítani, hogy mik ezek a common itemek? illetve miben térnek el a sima itemektől? meg pl mi ez a Foundation sealed tallum boots? és ez mi ez?:) meg hogy pl drac bow lightning? ugylátom újra kell tanulnom játszani
  • MeoH #75791
    Jol gondolod.
  • voloume
    egy plaync accról csak 1 l2-s serial code-ot tudok venni vagy mi? mert amikor még1et akarok valami hülyeséget kiir hogy: As a security measure we limit individual online serial code purchases. We apologize for the inconvenience. Please try again later. If you have further questions please visit this Support Center article Online Code Purchase Limits. most akkor azlenne a legyegyszerubb ha még1 plaync akkot csinalnek nem?
  • cece
    WTB DC robe set (Franz)
  • Csenky
    Nem lehet, csak a másodikat.
  • dogjoy
    Azért kérdeztem, mert páran híresztelik, hogy mind2t meg lehet venni.
  • darkmenx
    WTS @ Franz
    - Accounts:
    lvl78/72 Duelist/Bladedancer - 390$ (~66000Ft)
    lvl72 Shillien Elder - 180$ (~30000Ft)

- Items:
    Tallum Robe Set +0
    Majestic Jew. Set +4+3+3+3+3
    Majestic Jew. Set +3+1+0+0+0
    Sealed Tallum Gloves (4x)
    Nightmare Shield
    Black Ore Set

- Adena:
    1,500,000,000 (45Ft/M)
  • pharao
    Azt még elnézem, hogy ha a 2. kasztváltót megveszed, mert nincs rá időd, vagy valami hasonló, de az azért már kemény, ha az első kasztváltónál gondok vannak. Megsúgom neked, hogy az első kasztváltó primitívségének köszönhetően NEM lehet megvásárolni. (ha van szabad 10 perced, akkor ugorj neki, ha nincs, akkor STFU)
  • Endaer
    talan, talan...
    az en hibam hogy azt hittem, annal azert valamivel ertelmesebb kerdest fogsz feltenni. Tulbecsultelek, belatom.
  • dogjoy
    Te meg ha tudsz egy kicsit magyarul, vagy tudsz szótárt használni, akkor leesett volna, hogy én az elsőt kérdeztem most. :)
  • Endaer
    azzal egeszitenem ki hogy en meg egyszer se csinaltam meg, szoval lehetnek pontatlansagok abban amit irtam; ezesetben az en anyukamat, viszont ez nem mentesit teged az onallo olvasas es utanajaras terhe alol.
  • Endaer
    ha kapsz egy valaszt, es nem erted, akkor jarj utana jobban. A masodik kasztvaltashoz eddig 3 kuldetest kellett vegigcsinalni. Ezeket benthagytak, aki akarja most is megcsinalhatja, de van egy uj quest is, erre gondolt VIPJoco - ha tudsz kicsit is angolul, vagy tudsz szotart hasznalni, akkor ezzel az egy kuldetessel is letudhatod a dolgot. Megvenni viszont nem lehet, ez nem tej meg kenyer a sarki kisboltban. Vagy megcsinalod, vagy nem valtassz kasztot, egyszeru. :)
  • dogjoy
    De ez a második, nem?
    Az elsőt hogy lehet?
  • VipJoco
    Teljesen megvenni nem lehet ehhez is kell egy quest, de az max 5perc. Giran BS-nél kezdődik.
  • dogjoy
    Hogy tudom megvenni a kasztváltó questeket?