Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
WTS Top lvl 58 LS Franzon. PM itt.
thx
amúgy EPB nem az RS vadászott rám õk adnak rez-t ha gond van. pár semleges klán volt akik ezt csinálták, de azoktól nem is lehetett többet várni😄
1., nekem új
2., itt a fórumon se láttam még sosem, hogy bárki is említette volna az elmúlt 2 évben.
ujabb GTC arusito oldal: http://www.shatteredcrystal.com
baromi gyorsan felhivtak az elso rendeles miatt, kb 15 perc, csomo dolgot kerdeztek (legkozelebbi buszmegallo, melyik busz all meg, legkozelebbi korhaz, szinhaz, mondjak egy egyetemet ami velem egy varosban van, stb) es utana meg 10 perc kellett hogy megkapjam a timecardot. Szerintem jok, bar 30$ a gtc, ennel van olcsobb is, de 1-2 dollaron en nem veszekednek.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
De a bw robe settet megvenném
\"Egy jó MMO-t nem a szabályok tesznek kiemelkedővé, hanem az emberek akik játsszák!\" Ark L2 Franz: 8xPhoenix/8xGladi/8xBd/8xDestro. WOW Ragnaros\\horda\\80 Pala. Aion: Spatalos\\Elyos\\Templar 50.
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
-BoP
-Bop +3 CS
WTB @ Franz:
Forgotten Scroll: Improve Combat
Forgotten Scroll: Improve Condition
Pm Ide!
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nekem ezekkel a sub-okkal kapcsolatba csak annyi kérdésem lenne. Ha például két olyan class-t választok ami 75-nél ugyan olyan passive skill-eket adna a main class-nak akkor azokat a képeségeket kétszeresen is meg kapom vagy csak minden class csoportból csak egyszer járnak a skill-ek?
1. saginak milyen dye kell pvp-re? én általába nem szoktam árakni
2. ugyanúgy saginak milyen subokat ajánlotok?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
nekem bd subvan es az ad cp passzivot
meg ha normalis gladidvan az -dex +str skillcrit miatt tehatmar csak hp meg cp kell
fullbuffba, song of vitality, btb, clan vitality, pof van ~10k hpm ha van meg mocsok wc buff is ami ad cpt akkor 10k hp meg 6k+ cp
esetleg megha van IC akkor durvan 11k hp
szal nezegess korul straticson imo
Szal megcsináltam a gladit amit annó mondtál.
Ehhez milyen subok passzolnának szerinted?
Üdv
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
lvl 7x mystic muse/7x cardinal/lvl 6x elemental summoner@Franz ~ Akinek a bor csupán szőlőlé, annak a szex is csak anatómia.. ~
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"