88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Zaken unokájára gondolsz? :)
  • dogjoy
    Hol van az a Bonny? :O
  • csokicsiga #76195
    köszönöm a választ!!!
  • solyomb
    1-1be ugyan az mint a malacos event volt, szerintem azok a cuccok is jönnek, enchantok lifestoneok, elbaszott sapkák, és a plusz dolog a wond cubic...
  • Sorbon
    1. Four Goblets (S weapon reci beváltó quest, ilyenkor te vállasztasz nem random a recept.)
    2.Last Imperial Prince (Frint1 quest)
    3.Journey to a Settlement (Frint2 quest)

Kezdő npc-k ugyanazok : "Nameless Spirit" four sepulchersben!

Elég ha a party ledaereknek megvan a quest item, az egész party bemegy velük, szal nem kell mindenkinek megcsinálni. Rém egyszerűek a questek, ha esetleg elakadsz,kérdésed van jelezd.
  • csokicsiga #76192
    engem a frintenzához valo bejutás kveszt érdekelne,asszem last imperial tombal kezdödik,vagy mivel,hogy,mert leirást,sehol nem találok.
    Elörre is köszönöm,aki segit!
  • kelso
    Hát.. valahogy sejtettem. :(
  • Gordis2k
    Az első napokon lehet megveték volna 1 éve:) (tudom félinfó)

u.i. : Nem nem veszik meg, de én hiszek a csodákban.

Daemonervosa: Bugi engem is majdnem meggyőzött.

Sirch: Akkor kérlek egészisd ki a quest leírást mert erről egy szó sincs lineage2.com-on (brez meg instant ewa)
  • kelso
    Kösz a tippet!

Ér valamit ez a Golden Circlet of Redemption? Kaptam egyet, de semmi hasznát nem láttam ezért bedobtam a wareba. Most nézem a piacon 15m-ért árulnak ilyet. Az illető megőrült vagy tényleg van aki képes pénzt kiadni ezért?
    L2WH-n megnéztem az árakat és elég húzósak ezek a semmire se jó fejdíszek.
    Ezeket tényleg el lehet adni ilyen árakon? Feleslegesen vagy 1-200k haszonért nem akarom kiültetni a karit fél napra árulni.
  • TuShEe
    http://www.titane.ca/igod/ :)
  • Sirch
    Amikor szövegelve füstölnek, rájuk kell lőni a "pardon" skillt, és akkor azonnal meghalnak...

Nekem eddig pár EWA jött, meg néhány BSOE.
  • BaalKain
    Nekem még semmi 1300+ katás mobból
  • daemonervosa
    Napi összegzés :

köszonom a véleményeket, főleg bugi es sanci érvelése volt meggyőző.
    crtdmg lesz , enis arra gondoltam először, de gondoltam azert kikérem mások véleményét is ;>
  • Gordis2k
    nem mindegy? Semmire nem lehet beváltani...
  • kelso
    Ekkora szar, unalmas eventet....
    3perc mire megölök egy egeret, mert sehogy sem tudom begyorsítani az írtásukat, ráadásul a stunjuk is mindig bejön. Sima mobokból meg nekem nem esett 1 órán át semmi, pedig elvileg kellene.

Esett már valakinek sima mobokból ezen az eventen coin?
  • Gordis2k
    1. igen felmennek és összeadódnak.
    2. Mikor azt mondtam hogy magic azt ugy értettem, hogy magic.
  • darkmenx
    WTS Adena @ Franz ( 40FT / M )
  • dogjoy
    Sorbon, köszi!

Gordi, előző régebbi kérdésemhez lenne még egy: Song of Meditation, Reneval, Champion felmegy-e egymás mellé? A dancek/songok, hex fizikai, vagy magic skillnek számít?
    thx
  • Sorbon
    Itt mindent megtalálsz a buffokról, és helyesek az adatok:

Buffs Link
  • Gordis2k
    a pow kimondottan törös buff nem vesz le futóspeedet a cov -20% ja ez igaz.
  • dogjoy
    Prophecy of Wind - .....Critical +20% from behind,
    Critical Damage from behind +20%.....

Chant of Victory - .... Critical +20%, Critical Damage +20%....

És ez helyes? A CoV-nál nem csak hatulról szamít a +crit dmg?

köszi
  • Gordis2k
    pontosan így van
  • dogjoy
    Magnus' chant: +20% MP, +30% Mattack,+30% Mdef,+20% Casting Speed,+50% MP Regen Rate,20% less MP consumption of magical skills, Magic crit chance increases
    ez igy van, vagy hibás? L2 statszámoló nem ad hozzá ennyi cast speedet
  • Gordis2k
    Quest? Az mi?
  • Gordis2k
    Haste= több DMG/sec PVEben de ss temető ha van zsetontd szorni Haste
    Viszont PVPben useles... fullbufban amugy is megütöd az atac speed reuse bonuszat és igy a haste el is veszik. Max CH buffban 1 szúrással több/pvp és a dash 2 seccel elöbb jön vissza OH MY GOD!...

Crit for sure
  • Epszilon
    WTS ArcanaMace +40Water @ Franz PM itt!
  • Tüskés
    Beépítve csak a térképből kinyitható "world info" van, ott is meg lehet találni a küldetéseket (emlékeim szerint), és a kezdő NPCt, illetve segít megtalálni e kezdő NPCt.
  • Sorbon
    Beépitett nincs. De Stratics és társoldalai sokat segítenek. Lépésről lépésre leírják a questet, képekkel megspékelve.
  • VeNoN
    Cs all
    Az érdekelne h az L2-höz nincs-e valamien questhelper mint pl a wowba van
    előre is köszi
    venon
  • ErrOrHUN
    neked Gerike HP drain...
  • solyomb
    Crt dmg
    Nehogy már buginak legyen igaza!
  • Sorbon
    Crit. damage ofc, PVP esetén. Oly + PVE-nél Haste. Indok: kiprobáltuk, mindkettőt (Fragnek haste volt, nekem crit. damage) Eredmény: Fragnek is crit damage lett:).
  • bugike
    haste
    indok: mert szerintem az jobb ^^
  • daemonervosa
    Szavazás:
    ----------
    Angel Slayerre Crt.dmg vagy haste?
    ----------
    indokot is kérek ! ;)
  • Sorbon
    Ok köszi, küldöm én is a mailt, hátha....!
  • dogjoy
    UI: ez náluk vagy bevett szokás lett mostanában, hogy ha túlterhelődik a hálózat ledob, aztán újracsatlakoztat,
    vagy valamit elc*esztek a bekötésnél, olvastam olyat, hogy valaki mellett másik lakásba bekötötték, és azóta csinálja neki.
  • Gordis2k
    Sprint2 self Elf harcos ww2

Off:

Heroes series 3 lol 3 orás az előzettessel reklámokkal EZT MÁR SZERETEM BAKKER!!!

Ja és szeritnem ÁSZ
  • dogjoy
    Kérdés: sprint 2 self buff vagy bárkire lehet rakni?

Digi: nekem is k*rva sokszor szakad...felhívtam őket 2x beszéltem 7-7 percet de ...áhhh biztos nállam van a baj, persze mint mindenki másnál.
    Írtam mailt nekik, hogy nagyon idegesitő és azóta nem szakadt. De hogy véletlen-e, vagy csak azért javítottak valamit, mert mailnek nyoma marad, azt még nem tudom.
  • Sorbon
    Új helyre költöztem, Digi netem lett, de kb napi 4-5* szakad a net (Változó időszakonként, 1-9 óra). Ez normális? Van vkinek még digije hasonló problémával? Ez igy egy nagy sz@r!
  • Gordis2k
    80% normal land rate és Ma atac alapú debuff men és m def véd ellene.

Jóreggelt!