88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #76197 Zaken unokájára gondolsz? :) -
dogjoy #76196 Hol van az a Bonny? :O -
#76195 köszönöm a választ!!! -
#76194 1-1be ugyan az mint a malacos event volt, szerintem azok a cuccok is jönnek, enchantok lifestoneok, elbaszott sapkák, és a plusz dolog a wond cubic... -
Sorbon #76193 1. Four Goblets (S weapon reci beváltó quest, ilyenkor te vállasztasz nem random a recept.)
2.Last Imperial Prince (Frint1 quest)
3.Journey to a Settlement (Frint2 quest)
Kezdő npc-k ugyanazok : "Nameless Spirit" four sepulchersben!
Elég ha a party ledaereknek megvan a quest item, az egész party bemegy velük, szal nem kell mindenkinek megcsinálni. Rém egyszerűek a questek, ha esetleg elakadsz,kérdésed van jelezd. -
#76192 engem a frintenzához valo bejutás kveszt érdekelne,asszem last imperial tombal kezdödik,vagy mivel,hogy,mert leirást,sehol nem találok.
Elörre is köszönöm,aki segit! -
kelso #76191 Hát.. valahogy sejtettem. :( -
#76190 Az első napokon lehet megveték volna 1 éve:) (tudom félinfó)
u.i. : Nem nem veszik meg, de én hiszek a csodákban.
Daemonervosa: Bugi engem is majdnem meggyőzött.
Sirch: Akkor kérlek egészisd ki a quest leírást mert erről egy szó sincs lineage2.com-on (brez meg instant ewa) -
kelso #76189 Kösz a tippet!
Ér valamit ez a Golden Circlet of Redemption? Kaptam egyet, de semmi hasznát nem láttam ezért bedobtam a wareba. Most nézem a piacon 15m-ért árulnak ilyet. Az illető megőrült vagy tényleg van aki képes pénzt kiadni ezért?
L2WH-n megnéztem az árakat és elég húzósak ezek a semmire se jó fejdíszek.
Ezeket tényleg el lehet adni ilyen árakon? Feleslegesen vagy 1-200k haszonért nem akarom kiültetni a karit fél napra árulni. -
#76188 http://www.titane.ca/igod/ :) -
#76187 Amikor szövegelve füstölnek, rájuk kell lőni a "pardon" skillt, és akkor azonnal meghalnak...
Nekem eddig pár EWA jött, meg néhány BSOE. -
BaalKain #76186 Nekem még semmi 1300+ katás mobból -
#76185 Napi összegzés :
köszonom a véleményeket, főleg bugi es sanci érvelése volt meggyőző.
crtdmg lesz , enis arra gondoltam először, de gondoltam azert kikérem mások véleményét is ;> -
#76184 nem mindegy? Semmire nem lehet beváltani... -
kelso #76183 Ekkora szar, unalmas eventet....
3perc mire megölök egy egeret, mert sehogy sem tudom begyorsítani az írtásukat, ráadásul a stunjuk is mindig bejön. Sima mobokból meg nekem nem esett 1 órán át semmi, pedig elvileg kellene.
Esett már valakinek sima mobokból ezen az eventen coin? -
#76182 1. igen felmennek és összeadódnak.
2. Mikor azt mondtam hogy magic azt ugy értettem, hogy magic. -
#76181 WTS Adena @ Franz ( 40FT / M ) -
dogjoy #76180 Sorbon, köszi!
Gordi, előző régebbi kérdésemhez lenne még egy: Song of Meditation, Reneval, Champion felmegy-e egymás mellé? A dancek/songok, hex fizikai, vagy magic skillnek számít?
thx -
Sorbon #76179 Itt mindent megtalálsz a buffokról, és helyesek az adatok:
Buffs Link -
#76178 a pow kimondottan törös buff nem vesz le futóspeedet a cov -20% ja ez igaz. -
dogjoy #76177 Prophecy of Wind - .....Critical +20% from behind,
Critical Damage from behind +20%.....
Chant of Victory - .... Critical +20%, Critical Damage +20%....
És ez helyes? A CoV-nál nem csak hatulról szamít a +crit dmg?
köszi -
#76176 pontosan így van -
dogjoy #76175 Magnus' chant: +20% MP, +30% Mattack,+30% Mdef,+20% Casting Speed,+50% MP Regen Rate,20% less MP consumption of magical skills, Magic crit chance increases
ez igy van, vagy hibás? L2 statszámoló nem ad hozzá ennyi cast speedet -
#76174 Quest? Az mi? -
#76173 Haste= több DMG/sec PVEben de ss temető ha van zsetontd szorni Haste
Viszont PVPben useles... fullbufban amugy is megütöd az atac speed reuse bonuszat és igy a haste el is veszik. Max CH buffban 1 szúrással több/pvp és a dash 2 seccel elöbb jön vissza OH MY GOD!...
Crit for sure -
#76172 WTS ArcanaMace +40Water @ Franz PM itt! -
#76171 Beépítve csak a térképből kinyitható "world info" van, ott is meg lehet találni a küldetéseket (emlékeim szerint), és a kezdő NPCt, illetve segít megtalálni e kezdő NPCt. -
Sorbon #76170 Beépitett nincs. De Stratics és társoldalai sokat segítenek. Lépésről lépésre leírják a questet, képekkel megspékelve. -
#76169 Cs all
Az érdekelne h az L2-höz nincs-e valamien questhelper mint pl a wowba van
előre is köszi
venon -
ErrOrHUN #76168 neked Gerike HP drain... -
#76167 Crt dmg
Nehogy már buginak legyen igaza! -
Sorbon #76166 Crit. damage ofc, PVP esetén. Oly + PVE-nél Haste. Indok: kiprobáltuk, mindkettőt (Fragnek haste volt, nekem crit. damage) Eredmény: Fragnek is crit damage lett:). -
bugike #76165 haste
indok: mert szerintem az jobb ^^ -
#76164 Szavazás:
----------
Angel Slayerre Crt.dmg vagy haste?
----------
indokot is kérek ! ;) -
Sorbon #76163 Ok köszi, küldöm én is a mailt, hátha....! -
dogjoy #76162 UI: ez náluk vagy bevett szokás lett mostanában, hogy ha túlterhelődik a hálózat ledob, aztán újracsatlakoztat,
vagy valamit elc*esztek a bekötésnél, olvastam olyat, hogy valaki mellett másik lakásba bekötötték, és azóta csinálja neki. -
#76161 Sprint2 self Elf harcos ww2
Off:
Heroes series 3 lol 3 orás az előzettessel reklámokkal EZT MÁR SZERETEM BAKKER!!!
Ja és szeritnem ÁSZ -
dogjoy #76160 Kérdés: sprint 2 self buff vagy bárkire lehet rakni?
Digi: nekem is k*rva sokszor szakad...felhívtam őket 2x beszéltem 7-7 percet de ...áhhh biztos nállam van a baj, persze mint mindenki másnál.
Írtam mailt nekik, hogy nagyon idegesitő és azóta nem szakadt. De hogy véletlen-e, vagy csak azért javítottak valamit, mert mailnek nyoma marad, azt még nem tudom. -
Sorbon #76159 Új helyre költöztem, Digi netem lett, de kb napi 4-5* szakad a net (Változó időszakonként, 1-9 óra). Ez normális? Van vkinek még digije hasonló problémával? Ez igy egy nagy sz@r! -
#76158 80% normal land rate és Ma atac alapú debuff men és m def véd ellene.
Jóreggelt!