Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
azzal lehet enchantolni
további Secret Book of Giants itemeket az olympia gyõztesei vagy castle lordok tudnak szerezni
de hol kapok advanced (improved vagy mi fene?) Secret Book of Giants itemeket?
amitõl tutira sikerül +3 felett is az enchant
valakinek valami tapasztalat ezzel?
Trolling is a art.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
megnéztem l2wh-n a dolgokat és bõven olcsóbban adom a cuccokat:
WTS@ FRANZ : adena/ rl pénz
Soul Separator: 62 milla
Maja light set: 90 milla
Doom light set: 22 milla + bonus shield 😊
aoba haste: 46 milla
Artisan's Google: 15 milla
Tallum Blade: 47 milla
100 milla adena
acc: lvl 65th , lvl 40 spoilos = 50 milla adena
1 milla adena most farmereknél 140, szóval én olyan 115 körül adom/milla!
várom a privátokat😊
maja light set
doom light set
doom shield
aoba(haste)
soul separator
repülõs sisak
Adena
Account: lvl 65 th , lvl 40 spoilos
a cuccokra vagy adenás vagy vaódi pénzes ajánlatokat várok privatban itt ! és az adena és az acc is valódi pénzért eladó😊 arra is itt váróm a pmeket
-peace--<#email>#email>
azaz itt
(divine warrior, knight, rogue, wizard, healer, enchanter(summoner))
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ha információim helyesek akkor létezik jelenleg a skill enchantra biztos módszer. Valami 3x-os áron tutira sikerül.
Mivel még sosem enchantoltam skillt fogalmam sincs az egész folyamatról.
Hol lehet, milyen scroll kell hozzá? Hol kaphatom meg? Tényleg létezik ez az improved skill enchant scroll? Hol szerezhetem be? Quest, shop?
Köszi elõre is
peter103: letoltod a ventrilot és elkéred az ip+port+kodot
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-tezza nyaklanc
-+4 arcana mace w/acu
btw nekem is lenne egy kerdesem: mennyit er egy +5os arcana mace acumennel, 150 water effecttel? nem igazan lattam eddig akkora rettenet nagy hasznat a frintezza nyaklancomnak, barmily hihetetlenul is hangzik, gondoltam vmi biznisz alapjat kepezhetne. 😊
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
letöltöttem a fileplanetrõl, hogy kipróbálhassam... egészen jól lejött. már kezdtem örülni. gyorsan telepítettem és peccseltem. erre most kiírja nekem, hogy nem stimmel az indítófájl("lg2.exe"). beszarás... esetleg valaki tudna segíteni nekem?
áll a bál Bartzon, jöhetnél Catalystbe. Amíg téged ölnek, addig tudok akciózni 😛
Vki meg tudja mondani destronak mit érdemes subnak választani hogy még brutálabb legyen? (pve-ben 😊 )
Mi a helyzet?
mikor csinalni akartam etc-t akkor irta, hogy mar van ...
Van egy lista amibõl lehet választani ha viszaolvasol a kommentjeim között töbször is megtalálhatod a pontos leírást.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
és igy néznek ki azaz nekem ezek vannak ;> <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>

keresd inkább a market (piac) fül alatt....
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^