Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
Skillenchant torhet 1rol kettore is, ott maskent mukodik a dolog, nem olyan mint az item enchant. Mindazonaltal a kerdeses konyveket en se tudom, nekem sose kellett eddig.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

molnarpe80
szóval a 3rd kasztváltó után kap az ember Secret Book of Giants itemeket
azzal lehet enchantolni
további Secret Book of Giants itemeket az olympia gyõztesei vagy castle lordok tudnak szerezni

de hol kapok advanced (improved vagy mi fene?) Secret Book of Giants itemeket?
amitõl tutira sikerül +3 felett is az enchant
valakinek valami tapasztalat ezzel?

gondoltam hogy annyiért nem fogom eladni de próba szerencse 😄

daemonervosa
115 ert soha nem fogod eladni, ha 80 kornyeken elmegy örülhetsz de ha gyorsan szeretnél megszabadulni tole akkor amit gordi irt arat javaslom 😊

Trolling is a art.

Gordis2k
Hát azt napestig várhatod😊 Add el csinálj belõle adenát és megondolom hogy megvegyem e 60FTbe/milla

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

sry a repostért de újra összeirtam és pontositok a dolgon:
megnéztem l2wh-n a dolgokat és bõven olcsóbban adom a cuccokat:
WTS@ FRANZ : adena/ rl pénz
Soul Separator: 62 milla
Maja light set: 90 milla
Doom light set: 22 milla + bonus shield 😊
aoba haste: 46 milla
Artisan's Google: 15 milla
Tallum Blade: 47 milla
100 milla adena
acc: lvl 65th , lvl 40 spoilos = 50 milla adena

1 milla adena most farmereknél 140, szóval én olyan 115 körül adom/milla!
várom a privátokat😊

WTS @FRANZ:
maja light set
doom light set
doom shield
aoba(haste)
soul separator
repülõs sisak
Adena
Account: lvl 65 th , lvl 40 spoilos

a cuccokra vagy adenás vagy vaódi pénzes ajánlatokat várok privatban itt ! és az adena és az acc is valódi pénzért eladó😊 arra is itt váróm a pmeket

-peace--<#email>

pharao
Na aki még nem látta, annak itt egy kis finomság!

azaz itt

(divine warrior, knight, rogue, wizard, healer, enchanter(summoner))

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

molnarpe80
Ahoj!

Ha információim helyesek akkor létezik jelenleg a skill enchantra biztos módszer. Valami 3x-os áron tutira sikerül.

Mivel még sosem enchantoltam skillt fogalmam sincs az egész folyamatról.
Hol lehet, milyen scroll kell hozzá? Hol kaphatom meg? Tényleg létezik ez az improved skill enchant scroll? Hol szerezhetem be? Quest, shop?

Köszi elõre is

Gordis2k
se

peter103: letoltod a ventrilot és elkéred az ip+port+kodot

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

kakadara
necro melle EE kell vagy SE?

Akkor abba segítsetek hogy hogyan tudok kapcsolódni a ventrilóra?
mAilkaEVO3
reggelt😄 <#nevetes2><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Endaer
nincs water stoneom egy darab sem, es penzem sincs ra hogy megvegyem - Auraya-val talaltuk ki hogy akkor mar inkabb vegyem meg egyben a fegyvert, meg egy zakent hozza es tezzat meg adjam el a meglevo fegyoval egyutt.

wow semmi, 75 az EE 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

hoyg csináltál te emergent master warriort egyszerre?

mAilkaEVO3
play legit?😄DDDD sztem legföképpen sehogy vagy ugy hogy olyan helyet keresem amin nincs fa 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

kakadara
walkerbe mer van az ha varival lovoldozok benyomom a use far settinget akk tavolrol lo de nem keruli ki a fakat de ha nem pipalom be akkor meg kozel meg pls irjatok h tudnam megoldani h tavolrol lojon es kerulje ki a a fakat TY

el ne add, nyomd fel rá a water stone-okat, semmi értelme a +5nek ha van 150 watered

Endaer
akkor WTS@Bartz:
-tezza nyaklanc
-+4 arcana mace w/acu

darkmenx
kokk imo

2B felett

Nagyon köszönöm! már átnéztem 14 oldalt itt, de nem volt többre energiám (még) 😛

Endaer
ezt forditsd le szerintem es nem kell tovabb keresgelned - ha tevedtem, a tobbiek ugyis kijavitanak^^

btw nekem is lenne egy kerdesem: mennyit er egy +5os arcana mace acumennel, 150 water effecttel? nem igazan lattam eddig akkora rettenet nagy hasznat a frintezza nyaklancomnak, barmily hihetetlenul is hangzik, gondoltam vmi biznisz alapjat kepezhetne. 😊

megoldottam! 😊 a nod32-nek nem tetszett a fájlt.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

csöcsi!

letöltöttem a fileplanetrõl, hogy kipróbálhassam... egészen jól lejött. már kezdtem örülni. gyorsan telepítettem és peccseltem. erre most kiírja nekem, hogy nem stimmel az indítófájl("lg2.exe"). beszarás... esetleg valaki tudna segíteni nekem?

Gordis2k
Gladi/tyrant

Endaer
bazzeg, 6 topic, vagy 40 oldal... 😄 na sebaj nekifutok 😄

Endaer
nemmegy, most, hogy a baratok Novaba jonnek nem Enmitybe, maradnom illik... Majd ha ok is elmennek, akkor megyek en is. 😊 Mindjart felnezek Blahra, hogy lassam mire gondolsz - azt, hogy a Nova elpicsazta Enmity-t minap Frintezza elott, azt hallottam. 😊

WB
áll a bál Bartzon, jöhetnél Catalystbe. Amíg téged ölnek, addig tudok akciózni 😛

Duplapost!
Vki meg tudja mondani destronak mit érdemes subnak választani hogy még brutálabb legyen? (pve-ben 😊 )

Hali!
Mi a helyzet?

megoldva: van host file ugyan ott ahol sima xp alatt, csak total commander 7.03 nem mutatta a könyvtárat, pedig be van kapcsolva a rejtett/system fileok, könyvtarak jelzése
mikor csinalni akartam etc-t akkor irta, hogy mar van ...

Endaer
vista ultimate x64 alatt probaltam, maximum user primitive error lehetseges, ha nalam fut rendesen... 😊

mod: windows xp x64 sp2

Egyébként windows x64 alatt próbálta már valaki a walkert? Megkérdezem majd az ottani forumon is, csak érdekelne van-e tapasztalat, mert itt nincs host file külön.

Gordis2k
NEM.

Van egy lista amibõl lehet választani ha viszaolvasol a kommentjeim között töbször is megtalálhatod a pontos leírást.

A subclass passive skilljeibõl lehet kiválasztani párat?

ez nem DN infinity... bizonyos sub szintek után vehetsz fel tulajdonságokat a subodnak megfelelõ dolgokat, de nem olvad össze a sub a mainnel

TuShEe
én is kérdeztem pár oldallal ezelõtt

ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ

TuShEe
köszönöm, és oda-vissza olvadnak ezek a kasztok között? van esetleg valami táblázat ezekrõl?<#wow1>

mAilkaEVO3
de van ám ugy ahogy a Démonorvosa mondja ;>
és igy néznek ki azaz nekem ezek vannak ;> <#hehe><#nevetes2><#hehe>

még nem jásztom, de officialon fogok, olvastam valami ilyesmit azért kérdem

daemonervosa
Ha freen jatszol akkor nincs

Trolling is a art.

Helló, tényleg van ilyen, hogy a subclass hatással van az alapkasztra?

pharao
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! NO comment!
keresd inkább a market (piac) fül alatt....

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

TuShEe
megkérdeztem mennyi...erre kapok linket, megnézem, beirom és én vagyok a hülye... kkthx

Gordis2k
Jolvan na menyé má haza.... az az ára aha boltban eladod... jézus...

TuShEe
Database Price 2.59M a zaken ez van irva... l2wh, Jewelry , s grade... innen

láttam néhány képet meg videót a játékról. illetve az ismerõsök is dícsérték... hajlok rá, hogy megvegyem. ma letöltöm és valamelyik free szerveren kipróbálom. remélem, hogy elnyeri a tetszésemet. a wow-ot már meguntam. nem ártana valmai változatosság...