Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ELADÓ ADENA FRANZON ÓCCSÓ
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
szerk:
na jó, ha megtehetem, miért ne postoljam a progi linkjét 😊
CLICK HERE
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
skill 10/5
vágás 10/1
-lowlvl pvp unalmas, sok az untagged,nincs csapatmunka.
Trolling is a art.
Truby kérésére feltette fileplanet-re is.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FolkOfNimrod+ILostSouls vs Naked ally @ Franz
http://www.livepvp.com/watch/lineage-2/march-fights/
Btw, 500 CRP és kész az elsõ Royalunk, 60 férõhely, utána gyúrunk a clanskillekre. Várunk minden régi/új tagot! ;-)
Üdv, Myd bá
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Februárban kezdtem el játszani egy dobzos L2 vel Franzon és arra lennék kiváncsi, hogy mennyi arra az esély, hogy US GC vel fel tudom tölteni az accot. thx
retired Sorcerer @ Spatalos
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
01110000 01110010 00110000
A drivert meg tudod nézni dxdiag/display és ott jobb felül. (nekem angol azért írom így)
Ha Direct 3D nem elérhetõ van lentebb, akkor valószínûleg nem támogatja a kártya, és nem is fog elindulni így a játék. Persze ez csak akkor, ha jól van felrakva a driver és akkor írja ki ezt.
de azt is észrevettem, hogy szentem nem jól rakja fel a drivert mert pl IE-be az oldalak igy hullámoznak tehát mintha nem is lenne driver ?!:/
Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card.
tesóm gégpén valamiért ezt irja ki.. ujra tettem drivert directx 9et meg minden.. de nem vágom hol van ez a dixdiag :/
Esetleg valaki tudna nekem trial kódot küldeni, úgy tudom lehet plaync-n keresztül. A cd-key-m még nem jött meg. (http://www.cdkey-game.com/-on megértõek voltak a hülyeségemre és igazat adtak, hogy kicsit félrevezetõ a megnevezés, úgy hogy visszautalták a pénzt)
Arra hajtok, hogy US legyen az account, elvileg meg lehet csinálni, ha alapból US-es cd-key-t regelek, és amerikai cím van beállítva, legalábbis a supportnál ezt mondták. Mert így 2400 ft /hó a havidíj.
Elõre is köszi, ha valaki küldene.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Excal1bur Leader of Sleepers
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Franz
Excal1bur Leader of Sleepers
Ami vart illeti én már nem birom habzik a szám a röhögéstõl. Mire rangbe ér az sps hát baszus nagyon jó és még snipban is kájtol az tuti. Az úgy van, hogy kiportálok PVPzni ugye szolo gang mert partyban alap hogy semmi más nem kell nekem csak 1 bishop celestyalal meg egy BD aki ugye 15sec ud. Na de ez solo gang hát kiportálok elõször shoutolok egyet Ittvagyok ijászok kereslek titeket. És akkor ugye már nem is mobokat ölnek hanem snipra készen( feltételezve hogy nem vagyiok számukra sebezhetetlen) álnak és elõre röhögnek a markukba hisz 1 et tuti lõnek mielõt odaérek. És akkor mindig meghalok😞 annyira rosz ez így😞 minden Íjász COV+Hunter+Fire+boss setben XPl és 2 lövésbõl megöl😞 mert ugye én totál barom vagyok és ud nélkül nekimegyek Egy ijásznak aki melesleg boxol 1 prophetet vagy WCt egy SWSt és egy BDT. hát igen esélyem sincs😞
Random archer hit u for 11dmg 13dmg 11dmg😛 GG
Error: te ezt nem tudhatod még csak 79 es vagy csak +5 ös toppos fegyod van csak 150 es elementálod csak crites bosséxered és csak néhány éves tapasztalatod... hagyd ezt a PVP prokra mint MÁszter Var.
Ami a gladit illeti Tévedés mert a sklieket ugyan nem nyomhatod elementre de mindegyikre hat az element alapból! És a szeptemberi krónikában 2 iszonyat endgame skillt is kap + minden skilét(mindet) megnövelik 30%kkal. Aki gladi fejlõdjön szépen és Szeptembertõl Januárig élvezze a gyümölcsöt...hogy utána mi lesz azt nem tudjuk még.
QQQQQQQ
01110000 01110010 00110000
Véget ért a móka mára zárul Hawkeye bácsi mókatára

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.