88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76277 Franzra ne gyere mert 70 folott egy ures spot sincs. :) -
niiil #76276 Sziasztok, 3 nap múlva jön a megrendelt l2 :). Légyszíves írjátok le milyen szeróra érdemes regizni. Előre is köszi -
#76275 eladó karik cuccokkal. 77destroyer=75bladedancer 50x paladin kb 150mil adenával eladó. az account ára 15ezer ft. másik acc 65 prophet 64 elven elder ennek az ára 13k -
Sorbon #76274 Én is végigszenvedtem anno, de manapság tényleg SEMMI ÉRTELME az egésznek, mivel nem kell már HB bejutáshoz quest. -
#76273 Baylor röviden by me:
Manson rift (egyszere 2 fő max 20-25perc)
Coral cavern rift(9 fös stack party)
24óra szünet
Manson rift (u.a.)
Red vagy blue rift(9 fő stacked group)
24óra szünet
Manson Rift
Red vagy blue ami még nincs
A reft végén kérhetitek baylort
Baylor 90% DC a fél partynak Raid faild elvesz követ random azokat ujra kell csinálni.
A legjobb ha 1-2 olyan ember boxolja a partyt lol aki soha nem dczik:)
De SEMMI ÉRTELME. -
ErrOrHUN #76272 piros kék átlátszó kristály kell baylorhoz. meg egy stacked party, hogy megszerezd a kristályokat, baylort meg egyenesen hagyjuk... :D -
#76271 Baylorhoz is megszeretném kérdezni,hogy kveszt kell? Elörre is köszike!
Ha igen,milyen kveszt. -
#76270 High Priestess van Halter quest kell? Aki tudja,elörre is köszi! -
ErrOrHUN #76269 vagy IoPon kiszeded a shardokat, vagy hellboundon ütsz elég hidden page-t -
#76268 Sziasztok
Hol lehet Dynasty sword redeptet és keymatikat szerezni?
Milyen quest adja, vagy mi dobja, mert nem találtam egyik kalkon sem.
Thx! -
kelso #76267 Köszi, már megtaláltam(asszem).
Sajnos nálam kilőve, mert 75+-os küldetés, nekem meg a legnagyobb karim is csak 62-es. :( -
#76266 http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/index.php?view=loc
innen keresd ki az összes primeval isle helyen felvehető questeket
és ott lesz köztük -
kelso #76265 Van pár mat receptem, pm "sunchi "JudyDoe vagy "Rebarbara(össze-vissza vagyok bent velük, mail is jöhet valmelyikre).
Sajnos nekem is hiányoznak olyanok, hogy: cokes, cbp, bhemp... akinek esetleg van elfekvőben és megválna tőle, az a fenti karakterekre pm légyszi!
ss és bsps receptek, valamint b és a-grade fegyver, illetve top-b-től az armor és ékszer receptek is kellenének. Akinek van ilyesmi a warehouse mélyén és megválna a szeméttől az is írjon plz.
Teljesen üres a törpém. :( Eddig örültem, hogy a felszereléseket meg tudtam venni, nem volt adenám receptekre is. Most sincs sok, de már tényleg költenem kell rá. Mit ér egy ws receptek nélkül? :) -
Chear #76264 Milyen ismerős név. :D
Csak én egy ork csaj tyrant képében ismerem a Teonon. -
#76263 WTB @ Franz :
1x Infernal Master Focus!
PM itt
ty -
#76262 Hahahhaa :)
a legjobb ,hogy odaírja ,hogy "REAL" :D
nagy az isten állatkertje -
BaalKain #76261 WTB material recipes pls
Franz -
irenicus #76260 WTS-->Great Wolf Orichalcum Armor-->@Teon,Ir3NiCuS -
#76259 -WTB list:
- red / blue 13
- hellfire oil , lunargent
-
Csenky #76258 Mj heavy setemet cserélném Tallum heavy setre, de úgy tudom a mj kicsit többet ér, úgyh némi + adena jó volna. :p Esetleg egy szép piros álarc a fehér helyett, ez nemjó tallumhoz. :p
@Franz, pm itt -
#76257 Nem irtam el csak Genyozok:) -
#76256 Elírtad! WTB!:) -
#76255 WTS Excessive Loyalty, Mutual Response, Servitor Barrier BOOKS
GRATZ Sanci:) -
#76254 gz! -
Sorbon #76253 GZ! -
#76252 lol noob >; -
#76251 HipHip!
-
Kanqukac #76250 Nah Csume!
Ezzel a hibauzenettel kidob.Mikor inditanam a gamet bejon az ablak de amint el kellene inditania login kepernyöt kifagy...
A jelenseg csak es kizarolag L2Zuppaman általi inditaskor jon elő.
Ha esetleg lenne valakinek tippje azt megköszönném.
2008.9.27 23:34:33
CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2213 MHz with 2045MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 6600 GT (6921)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0
General protection fault!
History: FCanvasUtil::StartCapture <- UCanvas::StartCapture <- UCanvas::DrawTexture <- NCGDevice::DrawTexture <- NCFrameWnd::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Jo8 -
Kanqukac #76249 Béke Poraira. -
#76248 Te is nagyon figyelmes lehetsz, de ajánlom nézd meg az utóbbi 3 oldalt. Az utolsó "c", az a c5 volt, szó sincs c7ről, CT2 a neve. Teonon 5k ember átlagban, míg pl. Sayhan csak 2k. Ilyen hozzáállással nagyon jó csapattag leszel, ajánlom, felejtsd el így a "csapat" szót... -
#76247 Vegyél egy olyan egeret amivel visszatudsz scrollozni és kérdéseidre máris megtalálod a választ! A kérdésidre azért nem válaszolnak mert kb hetente egy emberke felteszi ugyan ezeket a kérdéseket.
Nem kell megvenni a játékot accot kell venni. Sokan játszanak. Megéri?...megéri.
lineage2.com-on le van írva milyen krónika.
u.i.: Error így egy katona nem érvelhet!
-
davec007 #76246 Újra itt, látom sok figyelmes ember nem bírt írni egy választ se mindegy hozzászoktam..:) Annyit írhatnátok (kétlem hogy fogtok mer itt csak ccuokról mennek szövegek meg nem tudom milyen questekről meg hasonlókról) hogy most van egy ilyen Lineage 2 "kieg" Gracia, ez c7 akar lenni vagy micsoda? Ja meg ha megveszem eredetibe L2őt alap gamet akkor az új változatokat pl. c6 vagy ez a Gracia hogyha az lefogja tölteni magától nem? Meg azt is elmondhatnátok hányan vannak egy fizetős szerón? 100K fölött? Na ha válaszoltok akk kösz ha meg nem akk meg belehet kapni:) -
bugike #76245 HE all the way!!! -
#76244 1 erv van a PR mellet: "feelinges"...Ja es a hex, bar sztem sokszor nem fogod hasznalni, az FC(lol ez nem c3...), HpD es egyeb szarsaggal egyutt. -
ErrOrHUN #76243 HE mer a PR fos, ennyi :D HE nagyobbat szól pvpben és pveben is, főleg botból :D ilyen hex meg sting meg ilyen fosokat biztos enm fogsz használni -
#76242 Kéne egy kis segítség hatalmas dilemmám van
Mindenképpen kell egy íjász subb, de nem tudok választani. Elf alapból nem lehetek, pedig azzal szerintem elégé szépen el lehet kiteolni.
PhantomRager nagyon feelinges kari főleg látva Aeze vagy Lerain videóját.
Viszont Dance nélkül elégé karcsú az atkspeed, meg nincs is valami sok hpja és kapja a stunt rendesen.
Hex jó de csak 600ról megy ami viszont elégé szar...Freezing Strike és Sting-hez meg tőr kell(bár nem értem egy ijásznak minek ilyen skill)
Amint nem tudok hogy mennyire érdemes használni a Fatal Counter és a HP szívást, és a Confusio csak mobokra megy?
Legvégső kérdés HE or PhantomRanger?(érveljetek!)
thx! -
#76241 Nyugodjon békében! -
Sorbon #76240 R.I.P -
#76239 Sajnálatos hír, miszerint az egyik régesrégi ismerősünk, Shadow elhunyt a napokban. NF-en tagja volt az RS-nek, de az akkori offra vándorlás következtében külön úton folytattuk L2-ős pályafutásunkat. Emlékére megkerestem és újra rendereltem az egyik ősrégi videómat, melyben valamelyest ő is segítkezett anno. A videóban fellelhető néhány ismerős név (Shanway, Mailka, Ogri, Fragstar, Emir :O, Vipjoco, Tompi és még sorolhatnám) is. A VIDEÓT itt megtaláljátok. (A zene az maradt a régi minőségű )
Rest in Peace Shadow! -
#76238 Én eddig 9 íjat toltam el, ebből a 2 brez volt a legjobbnak mondható.