Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te var melyik serveren játszol?
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Error: diégóvaginás néven ír magyarul én ugy tudom. Bár a VAR nekem is gyanús volt.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
----------------------
Ha tippelhetnék biztos azt mondanam ,hogy csal. Sõt biztosan csal.
vagy klán vitality..
Trolling is a art.
Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.
Error:Azért mert neked nincs 20k hpd még nem kéne háborogni...😛
a magic crit meg 11% ami a te négyzetrácsosfüzetlapPVP világodban azt jelenti, hogy csak minden tizedik lövés mcrit, az én világomban meg azt jelenti, hogy akár egymás után is lõhet hármat, akkor sincs semmi extra. a probléma nem a gyakorisággal van, hanem hogy milyen ereje van ennek a szarnak
Amugy én törölném a helyedben a karaktered, nem úgy müködik, mint egy L2j-n és ez hiba! És azonnal kezdenék egy TK-t mert az olyan szerencsétlen, hogy tuti nem lesz ilyen bugos, sõt átmennék arra a szerverre ahol, az ilyen kuntakinték vannak és klánt alapitanék velük, lehetnél te az elfek úra, persze csak ha ilydián megengedni!😄
Nesze hétvégi siegen.
😮
Trolling is a art.
Akkor nekem ma már 5x felment volna +7 re az arcane macém A jó életbe😞 arra kellet volna pazarolnom furtuna kegyeit😞
Amugy én sem értem ha 10bõl egy nem M crit csak WMel restartolok mert gyanus... valami nagyon el van cseszve nem mintha nem lenne elmebeteg az alaplövésem.. azt van 6 vortexem...
a videón legkevesebb 11%os a magic critratje, ha már ennyire négyzetrácsosfüzetlapPVP van
0 boss éxer! Nem mintha számitana hisz valakas nincs antaras se ér szart se.. tudatlan..
79es skillek te tudatlan hova van enchantolva? +10re? +2re 30% és 2%xp 80on...
Arcane mace +3 acumen augnament Chance curse doom (silence ha landol).
A szará enchantolt tudatlanságod az.. nem tudom minek szenvedek, hogy segitsek a karakter választásban amikor egy ilyen ZSENI is van közötünk.
MOST látom😞 elbénáztam😞 kikapcsoltam az ork elõtt a +30% m atac self skillem😞 18k let wolna😞 a fene...
Frag: Ennyit a 20%odról!!
Gordi már nagyon sok embert lehúzott így azért van ilyen sok adenája.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Az elsõ célpont egy full buffban lévõ 79es destroyer velszeg c-grades éxerekben lévén, hogy +8 es HD van a kezében! Prophet fullbufban van miután tudták, hogy jövök a resist is rajta van. Se tánc se pow se semmilyen más buff nincs rajtam mindössze Clan hall+ 1 mpower (a GSnek nincs jelentõsége mivel megmozdulni sincs idejük még igy sem, hogy látak sõt Walkerbõl targeteltek). Mindegy ki a célpont ez a 10k+ hpval+6k cpvel rendelkezõ +5ös bosséxerek birtokában lévõ destrojer 1,7 secundumig él. Trigor 78as SH kain 77 es OL. Késõbb mikor kérdeztem miért nem probált lõni anyit irt kilogolni probáltam mert nem volt BSOEm.. GF PVP videó készül.
Kájtolj kájtolj kájtolj
erre én is kiváncsi vagyok
az tény hogy kurvára be tud lassítani a szemét sps 😞
van valami szuper buff debuffok ellen?
mondjuk mint a mystic immunity, hogy legalább cancellel ne tudja a rohadék lekapni a buffokat
A videok CIME amugy : EZT KITEOLD KI BAZDMEG! 😛
ps: have a nice dream honey;> max rémálmaidban kikájtolod Freddyt ;>>><#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
SPS skill ismertetõ mindenkinek de különösen a hozzánemértõ PVP kokoknak:
Frost Bolt Freezes an enemy, instantly reducing their speed 900range landrate 90%+. -30% speed
Blizzard Attacks to cause serious damage by using water energy. Decreases Speed of the enemy who is frozen momentarily. Effect 3. Power 150. range 900 -30% speed landrate 90%
Ice Vortex Creates a vortex that connects to the dimension of water. While launching a water attack, it instantly decreases the enemy's resistance to water attack, Speed, Atk. Spd., and Casting Spd at the same time. Decreases MP continuously. Over-hit is possible. Power 140. -30% speed -20% atac speed 150mana/sec manaégetés.
Diamond Dust Freezes targets within range, decreasing their speed. -20% speed landrate 90%+
kiteolj ki egy SPSt ..... álomano meg tökönrug..
Daemonervosa én ismerek olyat aki ezt mester fokon ûzi <#vigyor2>#vigyor2>...ûzte!
Kecske ha úgy pvpzel mint a múltkor akkor nem kell elfutni :>
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
text based peeveepee ftw
Trolling is a art.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz