Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sose hallottam, ezekszerint saga szarul áll oly powerclassokkal 😄 már lassan cata 80%-a bartzon van

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

mAilkaEVO3
Ebisu asszem Novavita szintén

BTW: állítólag Stellvia "quited" betrötre a +8as Drac bow-t és lestrippelték - srtip nem megerõsített info

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

nem...
ki volt a pala?

mAilkaEVO3
ES = stellvia kell még vmit mondani ? 😄

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Endaer
remelem sikerul, mar lassan masfel eve varom hogy hero legyen beloled, meg anileet is azert vettem meg, hogy vele tudjak segiteni, banyek... 😊

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

ahopgy nézem eddig mákod volt, kb az ES ellenfél ezekbõl, azt sem értem, hogy hozta össze 😄

Gordis2k
Ami az olympiát illeti illeti.... Shanway win the match

MM vs SK 2:0
MM vs ES 2:0
MM vs PK 2:0
MM vs ST 2:0
MM vs GS 2:0

Gratz for the First Non feeded SPS Hero!😛 (Elõre iszok a medve bõrére?😛)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

pharao
Pow-ot magukra nyomják és az enemy meg kapja a trance-t. egy trance-t empoval és pow-al már simán benyalják a mental buffosok is...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

mAilkaEVO3
nem emléxel ez votl az elsõ ally-nk a RisingSun-al de lehet te akkor még nem voltál itt velünk ;> azaz RS-ben

mit kell nézni? és ki azaz innersphere? 😄

mAilkaEVO3
ops :s<#wow1><#dumcsi><#conf><#nemtudom>

pow+block wind walk enemyre, kite, nuke nuke nuke....EE wins the match! Egyszerû, olympián ownolnak EE-k! Reuse time-ot gordi már megirta. Ja és min. 76-os LS-ból kell a skill (lvl 10).

Köszi a válaszokat😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Gordis2k
2-3sec

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

A sebzés annyira nem érdekel, inkább az, hogy ugy kb mennyi idö alatt töltött be a skill megint. Mondjuk tudta kb folyamatosan nyomni, vagy azért várnia kellett sokat, mire ujra löhetett?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.

Endaer
Egy EE-nk halomra verte a titanokat olimpian még az elmult kronikaban mert allandoan trancelt, meg nuke augmentet kapott egy fegyverere es azzal lovoldozott messzirol. Sebzest sajna nem tudok de kb. a prominence-el volt egyenerteku reuse-ra is meg sebzesre is. Lvl10-es skill volt, 76os sima regular life stonebol.

olyn igen, pvp-nél meg inkább ne lássam meg 😄

Aug skill(támadó skillre gondolok) reuse a kb milyen gyors? EE nek vagy hasonlo buffernek megéri-e?Tud-e vele akár pvp zni, vagy hasznát veheti-e olyn?Válaszokért elõre is ty 😊

daemonervosa
Nah az ilyen ember dobnam ki egy autobol feher csakoban bronx kozepén

;>

Trolling is a art.

Endaer
már a gondolatától is rosszul van... 😊 amolyan "én csak szüzen mehetek férjhez" típus volt még kb. 2 éve, de bánom is én, milyen most, lényegtelen, ez sose érdekelt benne... Nem az orális szex a szopás hanem õ maga, úgy ahogy van.

fogazik? lf conf

Endaer
Kicsit offtopic, senkitõl nem kérek erre választ, vagy egyéb kommentet, visszapinget. Remélem menni fog. Ezt csupán egy magas labda hozta ki belõlem, amire muszáj lecsapnom. 😊

...méregkeverõ... te egy szarkeverõ vagy, ne értékeld már túl magad... A méregkeverõ nem fosik úgy a következményektõl, mint te... Mit tudsz? Önállóan szinte semmit, neked csak az jó ha egy partyba beülhetsz és valaki/valakik húznak. Közben meg mindenkinek osztod az észt. Anyu pici lánykája, a mindentõl védett, burokban nevelt "cute little necromancer" semmi, mindössze undorító. Te nem botozol, mert az csalás, de hasznot húzni más botpartijából, beülni a jóba, és közben azt játszani, hogy van gerinced, az érdekes módon nem fekszi meg a gyomrod... hobbiból idióta befolyásolható majmokat uszítgatsz olyan emberekre akik sose ártottak neked, ez aztán szintén tiszteletet ébreszt irántad... (ezért, amilyen vagy, én ezért utállak ennyire, te nem is kétszínû vagy, hanem már kész kaméleon. Engem is kihasználtál anno, de ezáltal legalább megismertelek, felismertelek, míg másoknak ez nehezebben megy - nembaj, fogsz te még hibázni és akkor lebuksz mások elõtt is 😊 )

Endaer
ha nem tudod inditani az L2-t mert nem talalja az L2.exe-t akkor lehet hogy te is Nod32-t hasznalsz? 😊 A Nod32 mindig Themida modosulatnak hiszi azt az exet ezert karantenba teszi. Allitsd be a Nodnak hogy ne nezze az L2 mappat, legyen az egy kivetel. Utana elvileg menni fog minden rendesen egy checkfiles utan.

langyibongyi 😄

Nade... <#vigyor5>

Ja igen, igazad van sorry ^^ Ha tudnád mi történt akkor, nem is hoznád fel.

Lord RZA a PUNK
nem forró, egész kellemes langyi xD

daemonervosa
ezazz mindenki nyaljon be a forro szarig baalkain seggebe 😄
😄
tuti élvezi 😄

Trolling is a art.

Lord RZA a PUNK
ja és hozzá kell tennem h BaalKain teljesen korrekt volt, segitõkész stb. =)

Lord RZA a PUNK
kifizettem és meg is van az acc 😛 csak egy gáz van xD letöltöttem hivatalos oldalról az L2õt, kicsomagoltam (semmi crc hiba) felinstalláltam (semmi hibaüzenet), elinditom , lecsekkolja a fájlokat azzal sincs baj.. inditanám. hát bazz Error: failed to run l2.exe , recheck files.. na a recheck is megvolt kb 20 perc , semmi javulás... erre nézem, system mappában nincs l2.exe XD

az két hét volt, az elsõ hét után megkérdeztem, hogy ráér-e, aztán a második héten mondtad, hogy nem, és inkább kifizettem, mint elõteremtettem.
amirõl én beszélek az az volt, hogy kértem time cardot, csak leléptél biznisz közepén 😄

Tüskés
Csak egyet tudok érteni. Sose bízz egy méregkeverõben.

Idyll

Endaer

Gordis2k
Sose bízz egy méregkeverõben!!!!!!

U.I. Elbaszotul sok üzelt után mondhatom BaalKain meghazutolva az átlagos 500+ lóerõs RS4 es tulajdonosokat megbizhato😊 épp amenyir a német autók nem😛.

Amúgy én olyanra emlékszem hogy vagy másfél hónapig zargattalak mire az elõre odaadott adenát hajlandó voltál rendezni 😄

u.i.: triplapost...

Duplapost!!
Smileik kimaradtak: <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Amúgy ss or...

Na hogy pusztulnál el

pénzrõl volt szó, biztos hoyg enm voltál otthon 😄

Köszi! <#taps><#eljen><#vigyor2>

ss or never happened!
BTW az hogy neked nem válaszolok nem azt jelenti hogy nem vagyok itt <#vigyor3><#nyes><#papakacsint>

csak néha elfelejt szólni, hogy el kell mennie, és 2 napig vársz a válaszra 😄

MadnessX
Baalkain-tól nem kell tartanod 1001%-ig megbizható a srác!

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Ohh kösz szépen!

Flaviaa
köszi nihil <#worship>

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

Na abban biztos lehetsz 😊
Msn: [email protected]

Lord RZA a PUNK
Tényleg ugyanannyi. csak a baj az, hogy Visát, American express és Mastercardot támogat csak. Nekem visa electronom van..azt nem csipázza. boltban ekörnyéken nem lehet kapni (qrva konzoluralom xD) Szal most mit tehetnék? max bízom abban h nem csapsz be...

pharao
Köszönjük Emese!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Valaki segítsen már. Tényleg ugyanannyi? Mert akkor vedd onnan, a "biztonság" megfizethetetlen.

Lord RZA a PUNK
Rendben, majdnem ugyanott vagyok akkor mintha az nctõl venném, a biztonságot leszámítva. szal , hogy tervezed a bizniszt?

én örülök neki 😊 3 milláért ajándék