88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#76518 Sok sikert majd ha jönnek az RM-es gorupokat védeni
Egyébként FP-s spotról beszélek amig nincs meg a HD focus nem megyek vissza varkába.
-
#76517 so fuckin' what?
Blizzard nem egyenlo NCSofttal, teljesen mas a hozzaallasuk... -
dogjoy #76516 hehe amatőrök XD -
BaalKain #76515 hú megyek varkába :D -
#76514 Fasza.....spotot befoglalják! Majd panaszt teszek az enternet/trécomnál.
Volt valami update, bár régen updateltem de nemhiszem hogy ez lenne a baj mivel más programmal sem tudok belépni :( -
fr0z3n #76513 Nállam is ugyenez lol -
BaalKain #76512 én bent vagyok -
#76511 Franz-ra csak én nemtudok belépni? Kb 5perce volt egy ~DC minden acc-al aztán most nincs kapcsolat a gameserverrel :( -
#76510 te mit csinalsz meg Bartzon? :) Enmity maradekaval van meg pvp/xp groupod? -
ErrOrHUN #76509
most bannoltassam? :D -
BaalKain #76508 WTB Scry -
#76507 WTS:
BasaltBattleHammer, AngelSlayer @Franz
Akinek kell az jelezze mert hamarosan Scry lesz belőle! -
#76506 ha rámísz ingame adok tallum helm keymatit -
kelso #76505 1 héttel hamarabb szólsz akkor most lenne recid, de már eladtam sajnos -
#76504 ..
U.I.: Senkinek sincs Deadmen's Gloryhoz recije vagy pengéi Franzon? -
#76503 . -
#76502 WTB Deadman's Glory recept és Keymat! PM FlashXP @ Franz szerver. -
Csenky #76501 Most már csak Tallum helmet keymatik kellenének, meg recik amikhez írtam.. -
#76500 /forceattack
Halálal balesettel Bannal nem viccelünk! -
Csenky #76499 WTB Tallum helm/gloves/Plate armor Keymats
Tallum gloves/plate armor recipe
@Franz -
Sorbon #76498 Brief Server Maintenance 10-3-08Starting at 10:00am Central Time on Friday October 3rd, Lineage II servers will be brought down. The expected down time is 30 minutes. We apologize for any disruption this may cause.
Sztem erre gondolt, nekem még fut a banda, de meddig? :) -
#76497 ezt hol olvastad?
LF CONFIRMATION :) -
Adre #76496 Ez privátba akart menni. -
Adre #76495 Mennyiért adod azt a régi risingsunos clánban együtt töltött baráti időnkkért?:) -
BaalKain #76494 SE+törös a legfaszább és hogy-hogynem van egy eladó 79es SE-m sayhán :D -
#76493 Úgy legyen! -
ErrOrHUN #76492 mé mivan? :D rákerülök a listára? :D -
#76491 HÁHÁHÁHH JÖN A BANNHAMMER HAHAHAHAHHAHAHA -
Adre #76490 lemaradt:
pp,aw egy accounton van
-
Adre #76489 Nem Franz-on játszom.
Leírom a státuszt. Van egy karakterem sayha-n(aw 7x) és egy teon-on(pp 7x). Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Melyiket húzzam?! Mellé akarok venni egy accountot supportnak vagy dd-nek- karakter függő.
Vagy kezdjek más karaktereket?
2es botban melyek jó karakterek? Pl: wc-tőrös; vagy nuker-se/ee...
-
#76488 - accountbol senki se megbizhato, meg a magyarok sem (lasd reBus, mint karakter esete) [nem kell a szoveg, az account recall az recall akarhogy csavarjatok a temat]
- adena; de ha teheted, akkor vehetsz magyartol, csak nezd meg hogy olcsobban adja-e mint az itemgarden. BaalKain tuti megbizhato, Sancinak pedig meghitelezem a bizalmat, es szerintem o se verne at, bar vele meg nem bizniszeltem semmit.
Adre... te Franzon jatszol, nem? Ha igen, akkor szerintem itemgarden a legjobb neked jelenleg. -
#76487 adena melyik szerverre kell? -
Adre #76486 Tud valaki egy megbízható oldalt, ahol lehet venni accountokat és/vagy adenát? -
aalat #76485 Igen, FR-bol valo a srac. Egesz ugyes toros, bar semmi extrat nem mutatott a filmben. -
Sorbon #76484 Szerintem Superman-t használ, catalyst idejéből ismerős. :) -
#76483 Ez lenne a Teonon a korabban emlitett 3. oldal egyik tagja? Ketlem hogy kezzel vagy akar nostromoval potizna... :) Soulkrya lvl79Adv -
#76482 De nem án:)
És pontosan , így történt NC bannolt mert ingyen kaptam egy zakent ....úgy , hogy milliárdokért van rajtam másik..... küldtem neki egy screanshotot ahol 2 antaras 3 zaken 2 aq 3 baium és 2 tezza van nálam... aztán unbannoltak DE a zakent nem adták vissza lol. -
#76481 Akkor nem sok embert bannolnanak... -
bugike #76480 bot >>>>> all, ha valakiket bannolni kene szerdan, azok a legit playerek, mert a havidijon kivul semmit nem raknak a jatekhoz imho ^^
peace -
ErrOrHUN #76479 ezt én már nem vállalom :D