Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
BTW: állítólag Stellvia "quited" betrötre a +8as Drac bow-t és lestrippelték - srtip nem megerõsített info
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
ki volt a pala?
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
MM vs SK 2:0
MM vs ES 2:0
MM vs PK 2:0
MM vs ST 2:0
MM vs GS 2:0
Gratz for the First Non feeded SPS Hero!😛 (Elõre iszok a medve bõrére?😛)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen s*ggfejeket.
...méregkeverõ... te egy szarkeverõ vagy, ne értékeld már túl magad... A méregkeverõ nem fosik úgy a következményektõl, mint te... Mit tudsz? Önállóan szinte semmit, neked csak az jó ha egy partyba beülhetsz és valaki/valakik húznak. Közben meg mindenkinek osztod az észt. Anyu pici lánykája, a mindentõl védett, burokban nevelt "cute little necromancer" semmi, mindössze undorító. Te nem botozol, mert az csalás, de hasznot húzni más botpartijából, beülni a jóba, és közben azt játszani, hogy van gerinced, az érdekes módon nem fekszi meg a gyomrod... hobbiból idióta befolyásolható majmokat uszítgatsz olyan emberekre akik sose ártottak neked, ez aztán szintén tiszteletet ébreszt irántad... (ezért, amilyen vagy, én ezért utállak ennyire, te nem is kétszínû vagy, hanem már kész kaméleon. Engem is kihasználtál anno, de ezáltal legalább megismertelek, felismertelek, míg másoknak ez nehezebben megy - nembaj, fogsz te még hibázni és akkor lebuksz mások elõtt is 😊 )
amirõl én beszélek az az volt, hogy kértem time cardot, csak leléptél biznisz közepén 😄
U.I. Elbaszotul sok üzelt után mondhatom BaalKain meghazutolva az átlagos 500+ lóerõs RS4 es tulajdonosokat megbizhato😊 épp amenyir a német autók nem😛.
u.i.: triplapost...
Smileik kimaradtak: <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ss or...
BTW az hogy neked nem válaszolok nem azt jelenti hogy nem vagyok itt <#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes><#papakacsint>#papakacsint>
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Msn: [email protected]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^