88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• solyomb
    Nekem meglesz ez a kombo amint kitaláltam hogy WC vagy SWS nem akarok lenni jobban:D
  • Gordis2k
    Én csak annyit szeretnék mondani, hogy az én buildem celestyal+ud a subokbol valamint egy magic resist. A celestyalud egyszerüen fantasztikus, mind pvpben mint pve ben döbbenetes sürüséggel bejön és hihetetlen soxor mentet már meg. Mindenkinek merem ajánlani nem ilyen oránként egyszer cuc.. nem ritkán perma 15 sec celestyalban vagyok és épp ma hajnalban 2x 10secre beprocolt:) a distroyer lepatant rolam frenzyben támadot és nekem volt időm kinyirni a mobot és kikapcsolni a kikapsolni valot:) + target cancel es vortex+crasher mindezt ugy hogy nem ültem a gép előt LOL. És ehez hozzajön a 15seces knight ab ud ami +300p def +450 m def. 15-30secre sebeség csökenés nélkül.
    A magic def sem rossz elég sokat 1 dmgelnek rám de azt szivesen lecserélném egy +750 cpre.
  • molnarpe80
    köszönöm

hát akkor ez nem annyira májer mint a cp boost esetében :(
  • solyomb
    Summoner - Boost HP/MP (+175 HP, +125 MP)
    Knight - Boost HP (+305 HP)

• molnarpe80
    Ahoj!

Érdekelne van-e valakinek summoner subja és válaszotta-e a következő sub skillt: Increase HP/MP: increase max hp and mp

Ez mennyit jelent hp/mp-ben?
    Most már tudom a warrior sub után a cp 750-et ad. Gondolom ez annyit nem.
    Bár elég frankó lenne.
    Az enchanter-nél van a max hp increase a knight-nál pedig a max hp increase. Azok a 750-el növelők?

Köszi.
  • DarkHorSe
    Valaki betudna linkelni orkor elso 3 videojat ?
  • aalat
    Itt van egy kicsivel jobb minosegu toros video. Uj FR video teonrol, drez es fatal pov.
    http://files.filefront.com/coMboMovieIIavi/;11958851;/fileinfo.html

• ErrOrHUN
    dance+mana
  • dogjoy
    nah akkor mondd mire kerestél pls, mert nem hiszem
  • ErrOrHUN
    beirtam itt keresőbe és a második találat megadja. mellesleg odamész egy bdhez és megkérdezed ingame. felhúzol 49ig egy BDt, vagy swst valami offmod serveren és megnézed. erre sztem l2j high rate is jó. ezeket autodidakta módon kellene tanulni, nem négyzetrácsosfüzetlaponpvpzni.
  • dogjoy
    komolyan, nehezebb megtalálni, mint hogy győzike hányszor hugyozik egy nap
  • dogjoy
    és hogy keressek rá Mester?
  • ErrOrHUN
    google a barátod, ezek 125x feltett kérdések, keress utána
  • dogjoy
    nnyi + manat eszik meg egy + dance/song a többihez képest?
  • dogjoy
    a clarity alatt Song of Meditation-t értetted, vagy azt és clarity-t vagy csak simán? :)
  • DIDZSEJke
    :A:D
  • Epszilon
    Te nem beszél magyar jól érthetően!
  • voloume
    UTÁL A LINEAGE!
  • DIDZSEJke
    Hi!Mért van az hogy a BOT képernyő mikor szeretném elindítani vele az l2-t nem tűnik és nemis reagál rá csak ottmarad.Nem az l2vel van a baj mert ha systemből probálom indytani akkor simán megy!Ty előre
  • Endaer
    google a baratod, szerintem Gordi mar leirta annyiszor, hogy megegyszer nem lesz kedve - es meg is ertem. :)
  • Epszilon
    Sajnos csak akkor müxik ha előtte leölöd nekem barakielt :>
  • csokicsiga #76541
    ezek a kövek divine stone wind.. hogy müködnek? köszike
  • ErrOrHUN
    mindenhol ölik őket, van akinek ez a keresztje :D
  • dogjoy
    és mennyire ölik le a botokat? egyébként mennyi most kb a népessége a szervereknek? egy ideje nem működik az az oldal ahol volt grafikon is stb...
  • Endaer
    minden szerveren
  • dogjoy
    teon-on is ugyanúgy botolnak amugy mint franzon_?
  • Epszilon
    Barakiel él @Franz aki esetleg rendelkezik Highlvl grouppal és ráérne bossolni az pm ingame!
  • L2Goku
    Szerintem a DE/SEvWCvPP a fasza duo party. De a göbe destro felmegy 76 ig soloba egyedül is.
  • Gordis2k
    Megvártad amig én betöröm mi?:) Grat:)
  • ooorrrsss
    Napi craft :O
  • Endaer
    Megyek, rohanok, maris regelek, itthagyom ezt a szar offot, biztos hogy sokkal de sokkal jobb lesz ez az uj free szar! Juhe, vegre nem kell tovabb varnom! lol...

Error: X-re rafer az erosites, ahogy elneztem, olyan luzerekkel erositettek, akiket Aria-n herbes buffokban oltem le HSben, meg SE vagy CH buffom se volt... Ez mar alapbol rohej, de foleg ugy, hogy tudod en milyen nulla vagyok pvpben... szoval sok sikert az X-hez, de meg ne kapkodd el a dontest. :)
  • ErrOrHUN
    feltolom magam 80ra, meg subokat is s grade. közben próbálok pénzt szerválni ketrázásból és venni egy tezzát. aztán majd ami még jön közben, valszeg januárban lesz részemről transfer. addigra csak kijön dvp. Martelx-el már beszéltem, hoyg intézzen helyet Xben :D
  • ErrOrHUN
    kb fél éve csak minden második nap tudok felmenni trolira (húsvét és karácsony). érik a szolgáltató váltás
  • Gordis2k
    Itt a melóban T com dsl a kifelé futó és se MSN se L2 a ventri megy mint az álom.
  • pharao
    eddig emitel ADSL volt, de már lassan 1 éve Trécom. Az msn fél nap utánn az imént sikeresen feltámadt, de ventri még ugyanaz, tesómnál meg megy, lol...
  • Epszilon
    Ugyanez! Bár msn ventri megy! Server választásnál semmi. Updateltem és utána más a login serverig sem jutott el 610hibával elszál!
    Most viszont sikerült OOG-ből bejönni, csak most nem otthon vagyok!
    Kinek milyen netje van? Trécom? Upc?
  • pharao
    Mi a szent szar van emberek ma? Nekem nem megy sem az MSN, sem a Ventrillo, és még az L2-ben is szerver választásnál megáll. Friss a Winfos, mert ma reggel raktam fel, de ekkora szar nem lehet, hisz van net... és már ma 1X voltam ingame, de akkor kidobott és azóta semmi... Valakinek van hasonló panasza?
  • Epszilon
    Érdekes, de pasz. Nekem pl ha elszál az egyik kliens crit errorral van hogy behal az MS keyboard és nemtudok karaktereket bevinni, de érdekes módon a bill funkciói elérhetőek.
  • Gordis2k
    NAgyon sok embernek van loglási problémája btw.
  • kelso
    Valakinek valami ötlet, miért kapok mostanában mindig kék halált, ha kilépek a játékból? Régen sose volt ilyen és csak l2nél van ez a problémám.